×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 33 až 64 z celkom 238

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pretty Love Bahamut Realistic Vibrating Dildo 21.8cm Nude

    Vzrušuje vás predstava realistického vibračného dilda s pôvabným žaluďom, autentickými žilkami a zmyselnými semenníkmi? Bahamut toto všetko má ak tomu navyše aj robustnú prísavku pre sexy hand-free hrátky!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Beautiful Dick Realistic Vibrating Dildo 28cm Nude

    Vzrušuje vás predstava realistického vibračného dilda s pôvabným žaluďom, autentickými žilkami a zmyselnými semenníkmi? Dick toto všetko má ak tomu má navyše ešte robustnú prísavku pre sexi hand-free hrátky!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Kink Power Wand Attachment Cock Stroker Transparent

    Užite si masturbáciu trochu inak a o dosť intenzívnejšie s týmto nadstavcom na masážnu hlavicu Kink Power Wand. Je príjemne úzky, flexibilný a textúrovaný tak, aby vo vás prebudil ohromujúce orgazmy. Jeho transparentná farba vám umožní sledovať, čo sa vo vnútri deje a otvorené konce vám dajú možnosť voľby, z akej strany budete do nadstavca prenikať.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Charles

    Pretty Love Bright je silikónový G-spot vibrátor s 30imi typmi vibrácií. Dokonalým tvarovaním hlavy dokáže stimulovať bod G a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Multi-Sleeve Vibrator Kit Black

    Milujete mať možnosť voľby? S touto sadou objavíte rovno 5 erotických zážitkov v jednom! Najprv vyskúšajte samotný hladký vibrátor a objavte jeho rôzne rýchlosti. Potom začnite experimentovať a vyberte si zo 4 textúrovaných návlekov. Jedine s touto sadou získate možnosť voľby a rozmanité príjemné pocity!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush X5 Plus 8 Inch Vibrating Realistic Cock Vanilla

    Nastavte si takú silu vibrácií, ktorá vás dostane do kolien! Toto vibračné prirodzenie je pripravené na extrémne uspokojovanie všetkých vašich túžob, na ktoré klasický penis jednoducho nestačí. Je vyrobené z jedinečného X5 Plus materiálu, ktorý prispieva k jeho super realistickému vzhľadu. Je príjemne mäkké a flexibilné a pritom pevné. Dovoľte mu, aby vás ohromilo!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Buraq Realistic Vibrating Dildo 24cm Nude

    Vzrušuje vás predstava realistického vibračného dilda s pôvabným žaluďom, autentickými žilkami a zmyselnými semenníkmi? Buraq toto všetko má ak tomu navyše aj robustnú prísavku pre sexy hand-free hrátky!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrator Big Jelly 23cm

    Vibrátor, ktorý je hodný vašej nekonečnej lásky od obľúbenej značky You2Toys.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense USB Bluetooth Adapter

    Bluetooth adaptér pre všetky počítače a notebooky, ktoré funkciou Bluetooth nedisponujú, ale i napriek tomu by ste ich chceli použiť na ovládanie svojej Lovense hračky. Toto jednoduché riešenie urobí z každého počítača Bluetooth prijímač a zároveň aj ovládač vašich obľúbených erotických pomôcok.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Charging Cable Lush/Lush2/Hush/Edge/Osci

    Došla vášmu Lovense miláčikovi šťava a vy nemôžete nájsť kábel? A tak hľadáte a hľadáte. A stále nič. Vy máte problém a my riešenie! Náhradný nabíjací kábel na Lovense hračičky Lush / Lush 2 / Hush / Edge / Osci.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bcute Classic Jade Modro-Zelená

    Vibrátor Bswish Bcute Classic je mini vibrátor s veľmi silnými, ale tichými vibráciami. Vďaka svojmu jemnému hladkému povrchu je vhodný k intenzívnej stimulácii.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Rose Luxuriate Pink

    Rozhliadate sa po svojom prvom vibrujúcom kamarátovi a nechce sa vám zatiaľ moc investovať? Tento vibrátor Blush Luxuriate predstavuje fajn kvalitu za rozumnú cenu. Má príjemný a hladký povrch a úroveň vibrácií sa ovláda koncovým krúžkom. Jeho silný motor si zamilujete! Rozvibruje sa pre vás silne a zmyselne, tak neváhajte a skúste niečo, čo vám zmení život!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Clone A Willy Molding Powder Refill

    Ak sa vám to na prvýkrát nepodarilo, skúste to znova. Sáčok 100% bezpečného modelovacieho prášku.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion G-spot Vibrator Red

    Tento prémiový vibrátor za skvelú cenu je špecialista na váš G-bod! Jeho efektívny zakrivený dizajn pohodlne dosiahne na G-bod alebo aj na prostatu. Má jemný silikónový povrch, takže je jeho použitie extrémne pohodlné a príjemné. Vychutnávať si môžete jeho funkcie so svojím náprotivkom alebo osamote, ponúkne vám 10 skvelých vibračných režimov pre rozmanitú zábavu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Nude

    Klasický, veľký vibrátor z kolekcie Get Real od ToyJoy je kvalitný pomôckou s úžasnými schopnosťami, ktoré zvýšia vaše intímne potešenie. Jeho sexi realistický dizajn v podobe drobných žiliek a výrazného žaluďa vás spoločne s miernym zakrivením naplnia túžbou. Výkonné vibrácie, ktoré sa ovládajú otočným kolieskom, vás budú tešiť rovnako ako príjemný silikón, z ktorého je hračka vyrobená.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Beautiful Alex Realistic Vibrating Dildo 28cm Nude

    Vzrušuje vás predstava realistického vibračného dilda s pôvabným žaluďom, autentickými žilkami a zmyselnými semenníkmi? Alex toto všetko má ak tomu má navyše ešte robustnú prísavku pre sexi hand-free hrátky!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Dream Biela

    Nežne biely a krásny vibrátor Dream od značky Vibe Therapy splní všetky vaše sny. Disponuje 7 režimami tichých, avšak silných vibrácií, ktoré si vaše telo zamiluje rovnako ako nápaditý a ergonomický dizajn tejto hračky. Vyrobený je z kvalitného lekárskeho silikónu v kombinácii s ABS plastom a je absolútne bezpečný pre telo a bez obsahu ftalátov.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx I Love You

    Hľadáte ideálny darček pre svoju lásku? Práve ste ho našli! Tento láskyplný sáčok dá vášmu náprotivku najavo, čo k nemu cítite. Nájdete v ňom totiž vzrušujúce doplnky, s ktorými si užijú aj tí, ktorí zostali doteraz erotickými pomôckami nepobozkaní. Spoznajte novú úroveň romantických emócií a pohrajte sa spolu nežným, avšak vzrušujúcim spôsobom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Grey Pink

    Good vibes only pre všetky ženy! Dáme, tento rúž budete zbožňovať! Je to dokonale krásny vibrátor zábavného tvaru z hebkého materiálu. Prichádza s ním japonská super moderná značka Tenga, takže je rozhodne z čoho sa radovať. Prvotriedne vibračné funkcie, príjemný silikón a precízne prevedenie. Skvele sa hodí aj ako darček.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Woomy Smally Mini Wand Turquoise

    Láka vás objavovanie vzrušujúcej hravosti? Kolekciu Woomy tvoria pôvabné hračky z vysoko kvalitných materiálov, ktoré sa pýšia zábavným aj elegantným vzhľadom a tými najlepšími funkciami. Do Woomy kolekcie patrí aj malinká vibračná hlavica, ktorá vám pomôže uvoľniť od bolesti krku, ramien chrbta a ďalších miest. Zároveň s ňou neváhajte potešiť aj svoje citlivé miesta.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Reginald Pink

    Neuveriteľne príjemné potešenie? Áno! Úžasný Reginald vás bude stimulovať intenzívnymi vibráciami a múdro tvarovaným dizajnom. Je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, má lesklú plastovú rukoväť a ponúkne vám hneď 12 výkonných režimov. Dovoľte mu, aby vám pomohol prebudiť vašu skutočnú rozkoš.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Kyst Flicker Red

    Bez ohľadu na to, aké sú vaše úmysly, ciele vašich ciest či aktuálne túžby, je tu Kyst, s ktorým si vždy užijete príjemný čas pre seba! Je výkonný mini vibrátor s 10 vibračnými funkciami, pamäťovými čipom a malým vzrušujúcim jazýčkom. Nechajte sa ním omámiť a vďaka jeho malej veľkosti ho majte neustále pri sebe!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Beautiful Jack Realistic Vibrating Dildo 27cm Nude

    Vzrušuje vás predstava realistického vibračného dilda s pôvabným žaluďom, autentickými žilkami a zmyselnými semenníkmi? Jack toto všetko má ak tomu má navyše ešte robustnú prísavku pre sexy hand-free hrátky!

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Black

    Klasický, veľký vibrátor z kolekcie Get Real od ToyJoy je kvalitnou pomôckou s úžasnými schopnosťami, ktoré zvýšia vaše potešenie. Jeho sexi realistický dizajn v podobe drobných žiliek a výrazného žaluďu vás spoločne s miernym zakrivením naplnia túžbou. Výkonné vibrácie, ktoré sa ovládajú otočným kolieskom, vás budú tešiť rovnako ako príjemný silikón, z ktorého je hračka vyrobená.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Kink Power Wand Attachment Cock Teaser Transparent

    Užite si tú najlepšiu a najintenzívnejšiu masturbáciu, ktorá je teraz na dosah s nadstavcom Cock-Teaser, ktorý z masážnej hlavice Kink Power Wand urobí ohromne silný masturábor. Jeho vnútorná textúra zaručuje dômyselnú stimuláciu a uzavretý koniec potom ponúka pocity simulujúce sanie. Príjemný a predovšetkým transparentný materiál TPE potom umožňuje sledovať priebeh celej akcie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Couples Vibrating Starter Kit Pink

    Štartovacia sada na objavovanie vibračného vzrušenia! Táto 3 dielna sada erotických pomôcok obsahuje vibrátor so zacielením na bod G, pružný erekčný krúžok so stimulátorom klitorisu a mini vibrátor. Hračky môžete používať samostatne alebo všetky zároveň! Tak čo skúsite ako prvé?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Lavender

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urobte si radosť sama, alebo ju darujte niekomu, na kom vám skutočne záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to jednoducho chce každá žena!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Silver

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urobte radosť sama sebe, alebo ju darujte niekomu, na kom vám naozaj záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to proste chce každá žena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Cerberus Purple

    Pretty Love Cerberus je silikónový duálny vibrátor s 2 vibračnými motorčekmi a s 30 typmi vibrácií. Dokáže stimulovať zároveň bod G a klitoris a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu. Nechajte sa rozvášniť!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 10 Flesh

    Chýba vám niečo naozajstné a vibrujúce? Čo takto skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a ešte k tomu vibrujúci? Mäkký PVC materiál si istotne obľúbite, rovnako ako veľkosť tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k sebe domov!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Clit Kisser Pink

    Šťavnatý, mrštný a neúnavný jazýček pre váš klitoris, ktorý vás roztrasie blahom! Realistický stimulátor v tvare úst je ľahko ovládateľná hračka z príjemného TPR materiálu. Stačí pusinku nasadiť na vibrátor a potom už len chytiť do ruky drôtový ovládač a užiť si toľko orálneho sexu, koľko budete chcieť.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Charging Cable Lush 3/Edge 2/Max 2/Max/Nora/Osci 2/Mission/Ferri/Diamo

    Došla vášmu Lovense miláčikovi šťava a vy nemôžete nájsť kábel? A tak hľadáte a hľadáte. A stále nič. Vy máte problém a my riešenie! Náhradný nabíjací kábel na Lovense hračičky Max 2 / Max / Nora / Osce 2 / Mission / Ferri / Edge 2 / Lush 3 / Diamo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 238

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.