×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 33 až 64 z celkom 370

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • MAN.WAND Xtreme

    Vibračná hlavica stvorená pre mužov, a nielen pre nich! Predstavujeme Man.Wand Extreme, výkonnú, elegantnú a kvalitnú masážnu hlavicu s 2 nástavcami pre extrémnu stimuláciu penisu. Vyberte si z jej 5 vibračných režimov a 3 intenzít a nechajte sa pohltiť zmyselnou silou vibrácií, ktorá znamená dokonalé potešenie.

    169 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimmers Curved Rimming Plug Model M

    Análny kolík na nekonečné análne potešenie aj pre všetkých náročnejších milovníkov. Vďaka svojmu tvaru sa zameria na citlivú prostatu a bude vás láskať naozaj intenzívne, pretože disponuje rotujúcimi korálkami na stimuláciu zvierača v 3 rýchlostiach a 2 režimoch točenia. Očaria vás aj vibrácie v 3 rýchlostiach a 5 režimoch. To všetko budete ovládať pohodlne pomocou diaľkového ovládača s podsvietenými tlačidlami pre ľahké hrátky aj v tme.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Wand Massager Ružová

    DOXY je najsilnejšia masážna hlavica na svete, napájaná zo siete a navrhnutá vo fabrike v meste Cornwall v Anglicku.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Elegancia a nadčasovosť snúbiaca sa s pohodlným ergonomickým dizajnom, taká je Aya. Vďaka svojmu zakrivenému a kompaktnému tvaru porozumie vášmu telu. Zároveň si ju môžete prispôsobiť na aktuálne potreby. Užite si vonkajšiu stimuláciu vulvy aj hlboké vnútorné potešenie.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Elegancia a nadčasovosť snúbiaca sa s pohodlným ergonomickým dizajnom, taká je Aya. Vďaka svojmu zakrivenému a kompaktnému tvaru porozumie vášmu telu. Zároveň si ju môžete prispôsobiť na aktuálne potreby. Užite si vonkajšiu stimuláciu vulvy aj hlboké vnútorné potešenie.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Quake

    Toto nesmie uniknúť vašej pozornosti! Predstavujeme vám super silnú vibračnú hračku menom Quake, ktorá je určená na súčasnú stimuláciu klitorisu a G-bodu zároveň. Má úžasne flexibilný krk, takže sa ľahko prispôsobí vašim telesným kontúram a dopraje vám skutočne intenzívne orgazmy. A čo je najlepšie? Rovnako ako ostatné Lovense hračky hračky sa aj Quake ovláda cez aplikáciu v mobile!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Wave White

    Máte masturbáciu spojenú so sprchou a kúpeľom? Začínali ste objavovať svoje potešenie práve v kúpeľni? Womanizer prichádza s novinkou, ktorá premení vaše sprchy na neopakovateľne vzrušujúce chvíle. Wave je sprchová hlavica, ktorú vyvinuli kúpeľňový experti a experti na potešenie z Womanizeru. A je tu - sprchová hlavica pre potešenie žien!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Gigi 2 Fialová

    GIGI ™ 2 je vylepšená verzia veľmi populárneho vibrátora. GIGI je pravdepodobne najviac kladne hodnotený intímny masážny strojček k stimulácii bodu G, ktorý bol kedy vytvorený.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Držte si nohavičky, až v nich pristane nový Lovens Ferri, bude to poriadna jazda. Vďaka praktickému magnetu sa v nohavičkách uvelebí pohodlne a bezpečne a vy si jeho mocné vibrácie budete môcť užívať pri chôdzi, sedení, tancu alebo ležaní. Bude vzrušujúco podpichovať váš klitoris a najlepšie je, že ich budete môcť ovládať skrz aplikáciu v telefóne!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Wand Massager Fialová

    DOXY je najsilnejšia masážna hlavica na svete, napájaná zo siete a navrhnutá vo fabrike v meste Cornwall v Anglicku.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 6 úrovní dychberúcej stimulácie. A vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vĺn garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Big Boss G5 Telová

    Jeho meno hovorí za všetko .. Svojou impozantnou postavou dostane Big Boss každého, kto ocení XL potešenie!

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Análny kolík na nekonečné análne potešenie aj pre všetkých náročnejších milovníkov. Je tisíckrát lepší ako váš najobľúbenejší kolík, pretože disponuje rotujúcimi korálkami na stimuláciu zvierača v 3 rýchlostiach a 2 režimoch točenia. Očaria vás aj vibrácie v 3 rýchlostiach a 5 režimoch. To všetko budete ovládať pohodlne pomocou diaľkového ovládača s podsvietenými tlačidlami pre ľahké hrátky aj v tme.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Freed Pleasure Overload 10 Days of Pleasure

    10 neuveriteľných pomôcok prekypujúcich eleganciou v nádhernej darčekovej krabičke, taký je tento set od Fifty Shades of Grey. Objavte zmyselné potešenie, intenzívne vzrušenie, aj ľahké BDSM hrátky, ktoré okorenia vaše zážitky v spálni. Vychutnajte si všetky pomôcky naraz alebo postupne jednu za druhou, záleží len na vás a vašej nekonečnej fantázii. So sadou 10 Days of Pleasure dostanete možnosť realizovať aj tie úlisnejšie predstavy.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Master Ben

    Snívate o úplne realistickom dilde s úžasnými funkciami a silikónovým povrchom? Master Ben je najlepší z najlepších! Má hebký silikónový povrch, disponuje diaľkovým ovládaním a ukrýva v sebe veľmi výkonný motor. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov a neúnavný autentický pohyb hore a dole.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Mose Thrusting Rabbit Vibrator Green

    Milujete luxus, starý Egypt a omamnú rozkoš? Predstavujeme vám Mose, novinku od prestížnej značky od Zalo USA. Mose je mocný, duálne stimulujúce a ponúkne vám inovatívne funkcie vrátane vzrušujúcich prírazov. Chopte sa ho a doprajte si prekrásne pocity!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Ona miluje orálne uspokojovanie a nikdy si neželala nič viac, než aby ho mohla zažívať kedykoľvek sa jej zachce. Konečne sa jej sen splnil! Avšak najprv začala s vibráciami, stisla tlačidlo a priložila si hladký silikónový koniec na klitoris, následne ho zasunula dovnútra do vagíny, aby podráždila G-bod.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Análny kolík na nekonečné análne potešenie aj pre všetkých náročnejších milovníkov. Príjemne vkĺzne do vášho zadočku a bude vás vzrušujúco láskať, pretože disponuje rotujúcimi korálkami na stimuláciu zvierača v 3 rýchlostiach a 2 režimoch točenia. Očaria vás aj vibrácie v 3 rýchlostiach a 5 režimoch. To všetko budete ovládať pohodlne pomocou diaľkového ovládača s podsvietenými tlačidlami pre ľahké hrátky aj v tme.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Mia 2 Fialová

    V nevinnom a elegantnom tele sa skrýva kľúč k odomknutiu vašej tajnej túžby. Krásny, avšak výkonný. Dobíjací pomocou USB. Bude perfektným doplnkom vo vašej kabelke a poslúži vám aj na vašich cestách. Jeho tiché vibrácie sú absolútne diskrétne a je dokonca vodotesný do hĺbky 1 metra. Ponúka vám 6 úžasných vibračných vzorcov a verte, že bude všade s vami.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty Lilac

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 6 úrovní dych berúcej stimulácie. A vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vĺn garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Flexer Insertable Dual Panty Vibrator

    Vaša nová najobľúbenejšia vzrušujúca hračka, s ktorou si užijete v pohodlí domova aj vonku! Zoznámte sa s Flexerom od Lovense, ktorý je rovnako ako ostatné Lovense hračky ovládateľný cez aplikáciu a vy s ním objavíte úplne novú úroveň erotickej stimulácie. Jeho dizajn je skvele pružný a premyslený presne tak, aby vyhovoval vášmu telu. Dotýkať sa bude G-bodu aj klitorisu zároveň a jeho úžasná sila poteší aj tie najnáročnejšie milovníčky!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Inmi Sex Shaker Shaking Silicone Stimulator Purple

    Drže si klobúky, toto bude tá najviac vzrušujúca jazda! Práve si prezeráte skutočne výkonný trasúci sa silikónový stimulátor s 3 režimami otáčania a prirážania. Bude do vás prenikať ešte hlbšie, než sú schopné iné hračky a poskytne vám pestrú škálu neopakovateľných pocitov. A čo viac, vaše ruky môže pokojne odpočívať!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Gizi Vibrator Purple

    Zbožňujete duálnu stimuláciu? Máme pre vás niečo lepšie, než sú klasické rabbit vibrátory, predstavujeme Snail Vibe Gizi! Bude rozumieť vašej anatómii a pomôže vám nájsť optimálnu hĺbku stimulácie. Unikátny dizajn ponúka kompaktnú veľkosť, s ktorou však po plnom vložení pohodlne dosiahnete na G-bod aj A-bod, čerešničkou na torte je jedinečná technológia Slid'n Roll!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Inmi Thru Thumper Thrusting Silicone Vibrator with Remote Purple

    Vibrácie sú vám málo? Vyskúšajte hračku so schopnosťou vzrušujúcich prírazov! Tento vibrátor z hodvábne hladkého silikónu vám ponúkne 7 režimov prírazov pre dokonalý prenikavý zážitok. Jeho použiteľná časť je prepojená s koncovou guľatou časťou, na ktorej budete hračku vypínať a zapínať a tiež ju nabíjať. Podľahnite prírazom a vibráciám a prepínajte medzi režimami cez ovládač.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA017-M Wildolo Devil Series Fantasy Dildo Vibrator with App 23cm Green-Blue

    Snívate o monštruóznom dvojitom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným Monster Dildom, ktoré umožňuje aj ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je šikovný dizajnový kúsok pre dvojitý prienik, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Odoláte P-Trigasm pokušeniu? Zvádzať vás bude 3 rýchlosťami a 4 vzormi vibrácií, rotujúcimi guľôčkami v oblasti zvierača a jedným šikovným korálikom v špičke s pohybom hore a dole. Jeho povrch je hodvábne hladký, pretože je vyrobený zo silikónu a jeho tvar je prispôsobený mužskému telu. Nenechajte sa prehovárať a odolávať, nebudete ľutovať!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty 2 Vibrant Rose

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer Liberty 2 v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 8 úrovní dych vyrážajúcu stimuláciu a hodí sa nielen na cesty. Vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vln garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic 2X Double Ended Vibrator

    Úplne vychytaná hračka - double vibrátor a možnosťou nasadenia rôzne tvarovaných hlavíc. Ideálny pre páry, ale aj sólo hry, pretože ho môžete používať ako na vaginálnu, tak aj na análnu stimuláciu.

    139 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus Triple Threat 6.5" Skin

    Chcete okúsiť vzrušujúce funkcie ukryté v nádhernom realistickom dilde? Ráčte sa zoznámiť s týmto King Cock Plus frajerom! Má autentický tvar a vzhľad penisu a vyrobený je z dokonale príjemného Fanta Flesh materiálu. Ponúkne vám funkciu zahrievania, vibrácie a tiež prírazy, proste všetko, čo potrebuje na to, aby vaše autoerotické zážitky boli plné realistickej vášne. Uchopte ho, stlačte tlačidlo a rozbehnite to!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Naked Addiction 7.5" Rotating & Thrusting Vibrating Dong with Remote Skin

    Túžite celým svojím telom po absolútne realistickom prenikaní a bezkonkurenčných pôžitkoch? Tak presne pre vás je tu Naked Addiction, prirážajúci realistický penis z luxusného silikónu. Ponúkne vám hneď 3 funkcie - rotácie, vibrácie a prirážanie, tak si nenechajte ujsť ohromujúce pôžitky vďaka dokonalým funkciám!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Gizi Vibrator Tiffany

    Zbožňujete duálnu stimuláciu? Máme pre vás niečo lepšie, než sú klasické rabbit vibrátory, predstavujeme Snail Vibe Gizi! Bude rozumieť vašej anatómii a pomôže vám nájsť optimálnu hĺbku stimulácie. Unikátny dizajn ponúka kompaktnú veľkosť, s ktorou však po plnom vložení pohodlne dosiahnete na G-bod aj A-bod, triešničkou na torte je jedinečná technológia Slid'n Roll!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Inmi Sex Shaker Shaking Silicone Stimulator Black

    Drže si klobúky, toto bude tá najviac vzrušujúca jazda! Práve si prezeráte skutočne výkonný trasúci sa silikónový stimulátor s 3 režimami otáčania a prirážania. Bude do vás prenikať ešte hlbšie, než sú schopné iné hračky a poskytne vám pestrou škálu neopakovateľných pocitov. A čo viac, vaše ruky môže pokojne odpočívať!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 370

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.