×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 65 až 96 z celkom 309

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Womanizer Silver Delights Collection

    Jeden spoločný cieľ a dva druhy stimulácie. Silver Delights Collection je spojením originálneho a neprekonateľného Womanizer Premium a najvýkonnejšieho mini vibrátora We-Vibe v jednej exkluzívnej krabičke zo zvýhodnenú cenu. Oslavujte kvalitu, lásku, potešenie a vzrušenie!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Have It All Men Box

    Oslavujte sám seba! S touto škatuľou plnou potešenia objavíte tie najintenzívnejšie pocity, ktoré do vášho života vnesú ako radosť, tak uspokojenie a harmóniu. Pomôcky vo Fun Factory boxe vám doprajú stimuláciu všetkých citlivých miest a na svoje si tak príde žaluď, penis, prostata a ďalšie.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium eco

    Najobľúbenejší Womanizer Premium teraz v novom ekologickom kabáte! Vychutnajte si jeho 12 úrovní intenzity bezdotykovej stimulácie klitorisu, ktorá vás vďaka tlakovým vlnám a jedinečnej technológii vezme do raja behom pár minút. Je šetrný pre planétu a nekonečne vzrušujúci pre vás, tak sa potešte erotickou hračkou pre všetkých, ktorí zmýšľajú ekologicky.

    339 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Enigma Wave Triple Stimulation Massager Cyber Purple

    Račte objaviť veľkolepý sonický masér od Lelo s trojitým účinkom, ktorý raz a navždy premení vaše zmýšľanie o potešení! Zoznámte sa s novinkou menom Enigma Wave. Vychádza z radu Enigma a ponúka všetko, čo ho predchodcovia plus funkciu WaveMotion k tomu. Vychutnajte si silnú stimuláciu klitorisu pomocou sonických vln a vibrácií a pohybov vo vnútri vás!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Chcete pre seba len to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurečnú relaxáiu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie i stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium 2 Black

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 14 rôznych úrovniach a vďaka vylepšenej funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a spoznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hračka, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je úplne vodotesný.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie? We-Vibe sú majstri erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolútne vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú natoľko omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebudete chcieť milovať bez neho. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo si vášnivých zážitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA015-M Wildolo Glow in the Dark Fantasy Dildo Vibrator with App 24cm Green

    Snívate o monštróznom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným Monster Dildom, ktoré umožňuje aj ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je šikovný dizajnový kúsok svietiaci v tme, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lyla 2 Čerešňovo Červená

    Lyla II ™ je prémiové masážne vajíčko, s ktorým si užijete ako pri vonkajšej (klitoridálnej), tak pri vnútornej (vaginálnej) stimulácii.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Chcete pre seba len to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurečnú relaxáiu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie i stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Sex & Massage Gun

    Pre intenzívne nielen intímne masáže!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Bruno Čierna

    Bruno je určený špeciálne mužom, ktorí túžia objavovať nové rozmery rozkoše prostredníctvom dráždenia svojej prostaty. Je vyrobený z lekárskeho silikónu a dokonale anatomicky tvarovaný tak, aby stimuloval prostatu, aj hrádzu medzi análnym otvorom a semenníkmi.

    199 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Vdýchnite nový život vášmu milovaniu a užívajte si spolu zmyselné vibrácie. Zoznámte sa s vaším novým a dokonalým pomocníkom, ktorý sa volá We-Vibe Match Couples Vibrator. Je to vibrátor určený párom na zintenzívnenie ich milostných hier, používa sa počas sexu a svojimi vzrušujúcimi vibráciami stimuluje ako bod G, penis, tak aj klitoris. Zároveň prináša pocit tesnejšej vagíny, a čo sa vám mohlo už po rokoch zdať všedné, s touto hračkou bude zrazu nové, lepšie a vášnivejšie.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Mose Thrusting Rabbit Vibrator Purple

    Milujete luxus, starý Egypt a omamnú rozkoš? Predstavujeme vám Mose, novinku od prestížnej značky od Zalo USA. Mose je mocný, duálne stimulujúce a nabídne vám inovatívne funkcie vrátane vzrušujúcich prírazov. Chopte sa ho a doprajte si prekrásne pocity!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY VIM Sunrise Orange

    Hľadáte najžiarivejšiu hviezdu medzi vibračnými hlavicami? VIM od Fun Factory vyniká hneď v niekoľkých odhľadoch. Poskytne vám čistú silu, ktorá vie byť bzučivo dráždivá aj nežne jemná. VIM sa pýši technicky pokročilým výkonným motorom a nemôže sa dočkať až vám dá okúsiť svoje dunivé vibrácie. Poďte sa o tejto hračke dozvedieť viac!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani 3 Čierna

    Populárny vibrátor pre páry a držiteľ ceny za dizajn RED DOT DESIGN AWARD Tiani ™ prichádza s ďalším vylepšeniami a s o 100% výkonnejším motorom.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Max Purple

    Túžite po neuveriteľnom orálnom sexe a možnosti úžasnej stimulácie bodu G? Získajte to najlepšie z oboch svetov s Her Ultimate Pleasure Max! Táto neuveriteľne šikovná hračka vás očarí intímnym saním a vibračnými a olizujúcim jazykom a dlhou zamatovo mäkkou rukoväťou, ktorú použijete aj ako zmyselný vibrátor. Dostaňte sa cez okraj strhujúcej extázy a zažite maximálnu slasť!

    169 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium White-Gold

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 12 rôznych úrovniac a vďaka funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a poznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hračka ako pôvabný, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je aj úplne vodotesný.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    Vládne vášmu vzťahu spravodlivosť? Toto duo luxusných erotických hračiek od We-vibe má pre každého niečo! Vibračný krúžok Bond pre neho a stimulátor klitorisu do nohavičiek Moxie pre ňu. Oba kúsky sa dajú ovládať buď ovládačom, alebo cez aplikáciu. Dráždite sa a vzrušujte sa kedykoľvek a kdekoľvek, táto predohra bude top!

    269 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hugo 2 Remote Green

    Pripravte sa na senzačnú análnu stimuláciu! Predstavujeme luxusný stimulátor prostaty Hugo 2 od Lelo s 2 výkonnými motormi. Skvele sa hodí pre párové aj sólo hrátky a určite si obľúbite aj premakané diaľkové ovládanie s technológiou SenseMotion. Doprajte si prostatické orgazmy a nekonečné vzrušujúce zážitky.

    269 €

    199 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Niet väčšej stávky na istotu, čo sa potešenia mužských citlivých miest týka, ako Nexus Revo! Tento nový prírastok do početnej rodiny plnej kvalitných a efektívnych erotických pomôcok vám klasicky dopraje maximálnu spokojnosť. Do hry totiž zapojí nielen prostatu, na ktorej bude príjemne rotovať, ale tiež hrádzu, ktorú podráždia vibrácie a tiež penis a semenníky, ktoré zovrú pružné krúžky.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love WonderLover Iridescent Turquoise

    Perfektné super-schopnosti v jednej šikovnej erotickej hračke Wonderlover! Takže po prvé sa jej pružný dizajn prispôsobí vašej telesnej anatómii a šikovný ovládač vám uľahčí výber režimov a funkcií. Jemný otvor obopne váš klitoris a bude ho nežne láskať funkciou rytmického pohybu malého jazýčka a vibračné vajíčko bude vibráciami dráždiť G-bod. Popustite uzdu fantázii a nechajte svoje kolená rozklepať sa vplyvom vzrušenia.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Die Cast Rechargeable Vibrating Massager Silver

    Milujete luxusné hračky a super výkonné vibrácie, ktoré nemajú obdobu? Predstavujeme nádhernú vibračnú hlavicu od celosvetovo prestížnej značky Le Wand! Die Časť je výkonná pomôcka vystužená kovovou tyčou pre ťažké a silné dunenie. Ponúkne vám 10 vibračných rýchlostí a 20 vibračných vzorov, tak si to nechajte páčiť.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie? We-Vibe sú majstri erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolútne vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú natoľko omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebudete chcieť milovať bez neho. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo si vášnivých zážitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Mona 2 Ružová

    Populárna dobyvateľka bodu G ešte lepšia ako predtým! Mona 2 má oproti svojej predchodkyni 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu. Mona 2 je naviac 100% vodovzdorná.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Nova 2

    Po stopách klasických rabbit vibrátorov kráčala značka We-Vibe, aby dala vzniknúť králikovi, ktorý predčí všetky svojich predchodcov. Sľubuje nepretržité potešenie pomocou presných vibrácií, ktoré vyústa v explozívny duálny orgazmus. Dokonalé zacielenie na správne miesta vďaka flexibilite v kombinácii s ovládaním cez aplikáciu dohromady tvoria králika snov. Okúste jeho funkcie a už nikdy nebudete chcieť iného!

    189 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Daring Danny eStim Vibrator Black

    Elektro-stimulačný vibrátor vám dopraje užiť si zároveň vzrušujúcu elektro-stimuláciu v kombinácii s klasickými vibráciami a poriadne tak poláskať všetky nervové zakončenia vašich intímnych partií. Nebudete potrebovať žiadne ďalšie káble ani zdroje, pretože sa Mystim Daring Danny pre vás rozochveje úplne sám. Disponuje účinnými vodivými oblasťami a bude vás stimulovať vo vnútri vagíny aj na klitorise v jednu jedinú chvíľu.

    169 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Kink Power Wand Ultra-Powerful Silicone Wand Massager Black

    Okúste magickú silu tejto masážnej hlavice z kolekcie Kink od Doc Johnson. Maximálna intenzita, vyzývavá farebná kombinácia, 8 funkcií a 8 rýchlostí, odnímateľná hlavica z prvotriedneho silikónu - taká je táto jedinečná masážna hlavica Power Wand Ultra Powerful. Urobte si s ňou dobre pri sólo hrátkach alebo si ju zoberte so sebou do svojej spálne, ktorú vám pomôže premeniť na mučiareň.

    219 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Sync 2 Purple

    Buďte si blízko. Opravdu blízko. A vychutnávajte si vzrušenie spoločne. Experimentujte. Milujte sa! Je tu celosvetovo zbožňovaný We-Vibe Sync v novej vylepšenej verzii, ktorá ešte lepšie padne, drží a maximalizuje potešenie!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ina 2 Fialová

    Najpredávanejší "zajačik" na trhu je teraz ešte neodolateľnejší! Ina 2 má oproti svojej predchodkyni 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Next Black

    Nová dimenzia potešenia! Predstavujeme Womanizer Next, luxusnú erotickú pomôcku s novými technológiami, ktoré vám okrem iného umožnia nastaviť si hĺbku stimulácie. Zažite intenzívne, bohaté a viacnásobné výbuchy slasti vďaka bezkonkurenčnému výkonu, prispôsobeným vzorom a tichému chodu.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Gigi 2 Ružová

    GIGI ™ 2 je vylepšená verzia veľmi populárneho vibrátora. GIGI je pravdepodobne najviac kladne hodnotený intímny masážny strojček k stimulácii bodu G, ktorý bol kedy vytvorený.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 309

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.