×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 65 až 96 z celkom 124

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Rosy Gold New Bullet Vibrator

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Tento mini vibrátor bude váš klitoris zbožňovať kdekoľvek a kedykoľvek, je totiž skutočne malinký a vojde sa do každej kabelky. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dipping Delight Berry

    Máte náladu na škádlení klitorisu? Dipping Delight je tu len pre vás, aby ste sa s ním ponorili do slastnej a hlbokej cielenej stimulácie klitorisu alebo pokojne len do nežného šteklenia. Jeho zosilnená, veľmi mäkká a zakrivená špička vo vás objaví nové vzrušujúce pocity. Hravý dizajn zaujme začiatočníčky aj skúsené milovníčky erotických hračiek!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Clone A Willy Refill Glow in the Dark Hot Pink Silicone

    Silikón navyše na vytvorenie vytúženého odliatku penisu. Nepodarilo sa vám to prvý krát? Nevadí! Tento silikón naviac je tu pre vašu druhú šancu!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Daniel Pink

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Daniela, vibrátor s úchvatným tvarom a funkciou intenzívnych vibrácií o 30 rôznych režimoch. Hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk, rovnako ako si okamžite osvojíte ľahké ovládanie. Urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Daniela!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • The Realm Silver Rechargeable Bullet

    Potrebujete malú zbraň, ktorú budete môcť mať neustále pri sebe, keby ste náhodou stretli vlkodlaka, čarodejnicu, upíra alebo inú príšeru? S týmto mini vibrátorom budete vždy pripravení a jeho 10 vibračných funkcií vás ohromí epickou silou. Zároveň ho môžete spárovať s obľúbeným Lock On dildom a ešte viac podporiť jeho neprehliadnuteľnú moc. Vyzbrojte sa!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Purple

    Premýšľate, ako najlepšie skrotiť svoje nezbedné myšlienky a neutíchajúce túžby? S týmto zajačikom to zvládnete! Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré sa budú venovať vnútornej i vonkajšej časti vašej kvetinky. Na dotyk je báječne hebký, pretože je vyrobený zo silikónu a jeho dokonalý tvar si prosto a jednoducho zamilujete. Navyše je tiež vodotesný a za veľmi priaznivú cenu, tak nečakajte a uspokojte sa.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Large Vibrator Purple

    Klasický, veľký vibrátor z kolekcie Get Real od ToyJoy je kvalitnou pomôckou s úžasnými schopnosťami, ktoré zvýšia vaše intímne potešenie. Jeho sexi realistický dizajn v podobe drobných žiliek a výrazného žaluďa vás spoločne s dlhou dĺžkou naplnia túžbou. Výkonné vibrácie, ktoré sa ovládajú otočným kolieskom, vás budú tešiť rovnako ako príjemný silikón, z ktorého je hračka vyrobená.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Rechargeable Butterfly Kiss Purple

    Vychutnajte si nekonečne zmyselné potešenie s Butterfly Kiss. Je to dobíjací pôvabný vibrátor, a poskytne vám dômyselnú stimuláciu a vďaka svojmu premyslenému tvaru zasiahne všetky citlivé miestečka. Dajte priechod svojej fantázii, realizujte svoje erotické sny a vydajte sa cestou, ktorú nelemujú stromy, ale orgazmy a to tak, že jeden za druhým!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kawaii Macaroon Massager Blackcurrant Violet

    Malá, zmyselná, roztomilá, originálna a predovšetkým výkonná masážna erotická hračka v tvare makrónky sa stane obľúbenou sladkou neresťou vášho klitorisu. Táto pochúťka vám ponúkne širokú škálu vibračných rýchlostí a režimov od jemných vibrácií až po intenzívne režimy pre dobrodružné. Vyrobená je z hodvábne hebkého lekárskeho silikónu, ktorý je, samozrejme, úplne bezpečný pre telo.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Bswish bgood Classic Vibrator Purple

    Buďte dobrá s týmto "be good" vibrátorom od Bswish. Jeho prevedenie je nestarnúca klasika! Je pevný, vodeodolný a ponúlne vám 5 vzrušujúcich funkcií. Tak stlačte tlačidlo a užívajte si zmyselné pôžitky sama so sebou alebo v páre.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Screw Me Higher Vibe Red

    Zažite intímne potešenie a nezbednú radosť zo špirálovitého povrchu tohto vibrátora! Jeho hravý dizajn vyzerá na prvý pohľad roztomilo a nevinne, ale nenechajte sa zmiasť. Ukrýva v sebe veľa ohromujúcej sily. Vyberte si z jeho 4 vibračných režimov a 3 vibračných rýchlostí a nájdete blaženú spokojnosť.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Stimulator with 3 Attachments

    Pre tú najpresnejšiu stimuláciu! Táto erotická hračka vás dostane svojou schopnosťou intenzívnej stimulácie jedného miesta. Disponuje 3 nadstavcami a spríjemníte si s ňou ako predohru, tak chvíle sebalásky. Vyberte si z 10 vibračných režimov od jemných po silné a pohrajte sa pokojne aj vo vode, stimulátor je totiž vodotesný!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Pop Supreme Vibrator Pink

    Ste ready na poriadne vzrušujúcu párty s týmto vibrátorom? Úplne presne zasiahne vaše citlivé miesta a bude ich dômyselne láskať. Navoďte si doma tú správnu atmosféru a zažite dokonalý milostný románik s Pop Supreme vibrátorom!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bwild Classic Wave Vibrator Black

    Premýšľate, ako najlepšie skrotiť svoje nezbedné myšlenky a neutíchajúce túžby? S týmto zajačikom to zvládnete! Nabídne vám 5 vibračných vzorov, ktoré budete milovať. Na dotyk je skvele hebký, pretože je vyrobený zo silikonu a jeho dokonalý tvar zasiahne všetky citlivé miesta. Navyše je tiež vodeodolný a za veľmi příznivú cenu, tak nečakajte a uspokojte sa.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Clone A Willy Refill Jet Black Silicone

    Silikón navyše na vytvorenie vytúženého odliatku penisu. Nepodarilo sa to na prvýkrát? Nevadí! Tento silikón navyše je tu pre vašu druhú šancu!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Clone A Willy Refill Glow in the Dark Blue Silicone

    Silikón navyše na vytvorenie vytúženého odliatku penisu. Nepodarilo sa vám to prvý krát? Nevadí! Tento silikón naviac je tu pre vašu druhú šancu!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Festival Vibe Pertes Blue

    Festivaloví motýlikovia v bruchu kedykoľvek v roku! Tento hravý vibrátor vám nabídne 10 vibračných funkcií od jemného šteklenia až po zemetrasenie rozkoše. Ukrýva v sebe výkonný motor s tichým chodom a jeho ergonomický dizajn úplne zaručuje duálne potešenie. Vychutnajte si dotyk hebučkého silikónu a užite si chvíľku, ktorú máte len pre seba.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Pocket Power Vibrator

    Pre rôzne erotické hrátky - aj pod vodou!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Stardust Posh White

    Nechajte sa vzrušiť kozmickou energiou hviezdneho prachu! Toto tu ešte nebolo, práve si prezeráte jedinečnú hračku, ktorá je vrcholom elegancie a nekonečnej extázy zároveň. Je to kombinácia farebných kryštálikov borosilikátového skla a silných vibrácií. Vyslovte prianie, uchopte hviezdny vibrátor a premeňte svoje sny na realitu!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • NS Novelties Inya Le Pointe Purple

    Čo takto vyskúšať najnovší trend v stimulácii klitorisu a jeho okolia? Vibrátor Le Pointe vás svojimi koncentrovanými vibráciami vo veľmi úzkom konci poteší aj na tých najcitlivejších miestach, ktoré si budú jeho stimuláciu vyžadovať. Druhý koniec vám pohodlne padne do ruky, tak nečakajte a vyskúšajte jeho na milimeter presnú silu.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • ToyJoy Jingle Fiesta Vibrator Pink

    Ste ready na poriadne vzrušujúcu párty s týmto vibrátorom? Zasiahne všetky vaše citlivé miesta a bude ich dômyselne láskať. Navoďte si doma tú správnu atmosféru a zažite dokonalý milostný románik s Jingle Fiesta!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Milkshake Dance Vibrator Pink

    Ste ready na poriadne vzrušujúcu párty s týmto vibrátorom? Úplne presne zasiahne vaše citlivé miesta a bude ich dômyselne láskať. Navoďte si doma tú správnu atmosféru a zažite dokonalý milostný románik s Milkshake Dance vibrátorom!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goodies Cotton G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Existuje zábavný a šikovný vibrátor za super cenu? Áno a kolekcia Goodies je toho dôkazom! Prináša kvalitné erotické hračky z prémiového silikónu a ABS a patrí medzi ne aj tento vibrátor Cotton s tvarom pre perfektnú a presnú stimuláciu G-bodu a ramienkom na láskanie klitorisu. Vyberte si z 10 vibračných funkcií a zverte svoje potešenie výkonnému a tichému motoru.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Jazzie Pink

    Hľadáte kvalitu za rozumnú cenu? Fun Factory je líder, čo sa týka kvalitných erotických pomôcok! A práve z ich dielne pochádza aj tento klasický vibrátor s elegantnými krivkami. Rozhodne vás nesklame, svojich tenkým a kompaktným telom sa totiž dostane kamkoľvek a poteší vás jednou úchvatnou vibračnou rýchlosťou. Prvotriedny silikón lekárskej kvality a výkonný motor, to je kombinácia, ktorá vás vezme do kolien!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Butterfly Kiss Rabbit Vibrator Pink

    Nechajte pristáť motýlika na našom klitorise a užite si dokonalú stimuláciu s týmto ružovým fešákom. Tento vibrátor má príjemný tvar, ktorý sa postará o váš bod G a klitoris zároveň. Jeho hravý vzhľad, dva výkonné motory a 30 vibračných režimov tvoria zmyselne vzrušujúcu fúziu, ktorú budete zbožňovať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Watchme Wireless Technology Watch Jet Black

    Pikantná prechádzka, odvážne športovanie, romantická večera a mnoho ďalšieho! Prevezmite kontrolu nad svojou obľúbenou erotickou hračkou s Watchme Wireless Technology alebo sa spárujte s hračkou vaša náprotivku. Či už ste doma, v meste alebo na pláži, osamote alebo v páre, každá všetky činnosť sa premení na neopakovateľný vzrušujúci zážitok!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love David Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Davida, úžasný vibrátor, ktorý polaská vonkajšiu aj vnútornú časť vagíny! Poskytne vám skutočne intenzívne potešenie, a to vďaka 30 vibračným funkciám. Má dômyselne zakrivený tvar, aby pohodlne dosiahol g-bod, ale zároveň si do parády vezme aj toľko citlivý klitoris. Tak urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Davida!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Joupie Orange

    Hľadáte kvalitu za rozumnú cenu? Fun Factory je líder, čo sa týka kvalitných erotických pomôcok! A práve z ich dielne pochádza aj tento štíhly vibrátor s elegantným dizajnom. Rozhodne vás nesklame, svojim tenkým a kompaktným telom sa totiž dostane kamkoľvek a poteší vás jednou úchvatnou vibračnou rýchlosťou. Prvotriedne silikón lekárskej kvality a výkonný motor, to je kombinácia, ktorá vás vezme do kolen!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush The Collection Lattice 7 Inch Rechargeable Vibe Rose Gold

    Dokonalosť, roztomilosť a potešenie, tieto 3 slová najlepšie vystihujú tento tenký vibrátor s úchvatnou RumbleTech technológiou pre dunivé a hlboké vibrácie. Nechajte sa zlákať jeho krásnym vzhľadom a vyberajte medzi 5 rýchlosťami a 5 vzormi vzrušujúcich vibrácií.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Sunset Party Vibrator Blue

    Ste ready na poriadne vzrušujúcu párty s týmto vibrátorom? Zasiahne všetky vaše citlivé miesta a bude ich dômyselne láskať. Navoďte si doma tú správnu atmosféru a zažite dokonalý milostný románik so Sunset Party!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Grove Parade Vibrator Blue

    Ste ready na poriadne vzrušujúcu párty s týmto vibrátorom? Zasiahne všetky vaše citlivé miesta a bude ich dômyselne láskať. Navoďte si doma tú správnu atmosféru a zažite dokonalý milostný románik so Grove Parade.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Festival Vibe Almor Pink

    Festivaloví motýlikovia v bruchu kedykoľvek v roku! Tento hravý vibrátor vám ponúkne 10 vibračných funkcií od jemného šteklenia až po zemetrasenie rozkoše. Ukrýva v sebe výkonný motor s tichým chodom a jeho ergonomický dizajn úplne zaručuje duálne potešenie. Vychutnajte si dotyk hebučkého silikónu a užite si chvíľku, ktorú máte len pre seba.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 124

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.