×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 65 až 96 z celkom 714

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Evolved Wavy Rabbit Purple

    Pritúľte sa k tomuto úžasne ladnému vibrátoru a oddajte sa jeho 2 výkonným motorom. Jedine s ním zažijete naozaj intenzívne duálne potešenie a jeho baňatá textúrovaná hlava bude dráždiť G-bod, zatiaľ čo sa jeho ušká budú venovať klitorisu. Prispôsobte si vzor a rýchlosť vibrácií a láskajte sa pokojne aj v sprche alebo vo vani, vibrátor je vodotesný.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Wrapped Around Your Finger Deep Teal

    Omotajte si okolo prsta svoje pocity a vzrušenie! Tento vibrátor Multi Play od Playboy sa s presnosťou a ľahkosťou usadí na vašom prste a svojim zakrivením polaská vaše vnútorné citlivé miesta, či už G-bod alebo prostatu. Zabúdať nebudete ani na vonkajšie body nabité rozkošou a pre nich má určenú mierne zaoblenú základňu, z ktorej taktiež vychádzajú vzrušujúce vibrácie. Potešte sa ním osamote alebo v páre, zakaždým to bude stáť za to!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Swoon Platinum

    Chladná a vzrušujúca elegancia kovového materiálu a zmyselné vibrácie k tomu, taký je Swoon od Playboy. Nádherne vkĺzne do vagíny alebo análu a dopraje vašej pokožke lahodne hladké pohladenie. Zaoblená a jemne skosená špička zaistí ľahké zacielenie na citlivé miesta a vibrácie zaručia orgazmickú extázu.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Bitty Bunny Wild Aster

    Milujete prekvapenie? Táto elegantná hračka z kolekcie Playboy vás prekvapí svojimi úchvatnými funkciami, predovšetkým zmyselnou duálnou stimuláciou. V hebkom a pružnom silikónovom tele sa ukrývajú výkonné motory so schopnosťou vibrácií o 7 režimoch. Svojím dômyselným tvarom zaistí intenzívnu stimuláciu presne tam, kde to máte najradšej.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Turis Triple Function Clit Hitting Ball with G-Spot Pulsation & Vibration Purple

    Obzeráte sa po výkonnom a šikovnom vibrátore? Predstavujeme vám Turis, všestranného pomocníka s dokonalými funkciami a pokročilými technológiami. Potešenie, orgazmus, vášeň, spokojnosť, to všetko a oveľa viac je s Turisom samozrejmosťou!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Velter Triple Function G-Spot Rabbit Vibrator with Clit Hitting Ball & Heating Function Bordo

    Obzeráte sa po výkonnom a šikovnom vibrátore? Predstavujeme vám Veltera, všestranného pomocníka s 3 úžasnými funkciami a pokročilými technológiami. Potešenie, orgazmus, vášeň, spokojnosť, to všetko a oveľa viac je s Velterom samozrejmosťou!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ovation Acclaim Aqua

    Príjemné pocity a dokonalé potešenie kedykoľvek po ruke! Táto vkusná a štýlová hračka Ovation Acclaim vás pohltí svojim intenzívne pulzujúcim bodom a ergonomickým tvarom, ktorý bude obkresľovať vaše krivky a stimulovať všetky správne miesta. Prebuďte vo svojom tele vlny rozkoše vďaka 10 omamným režimom!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Garlet Vaginal Pulse & Rabbit Vibrator Purple

    Milujete prekvapenie? Tento vibrátor vás poteší neuveriteľnými spôsobmi, ktoré budú vzrušivo prekvapivé! Jeho meno je Garlet a disponuje pohyblivou vnútornou guličkou pre tie najpríjemnejšie pocity a nechýba mu ani vonkajšie ramienko, ktoré zas nebude zabúdať na klitoris. Garlet je váš nový zmysel sexuálneho života, tak si ho nechajte páčiť!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ovation Applause Aqua

    Príjemné pocity a dokonalé potešenie kedykoľvek po ruke! Táto vkusná a štýlová hračka Ovation Applausevás pohltí svojim ergonomickým tvarom, ktorý bude obkresľovať vaše krivky a stimulovať všetky správne miesta. Prebuďte vo svojom tele vlny rozkoše vďaka 10 omamným vibračným režimom!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Stella C Curve Purple

    Verili by ste, že tento roztomilý fialový vibrátor v sebe ukrýva super silný motor? Ťažko uveríte, kým nespoznáte jeho 12 intenzívnych vibračných a pulzačných funkcií na vlastné telo, predovšetkým na G-bod a klitoris. Vyrobený je z luxusného liquid silikónu a jeho hebký dotyk vás bude úplne rozmaznávať a láskať.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Rosenrot Bendable G-Spot Vibrator Red

    Pohlaďte svoj G-bod zmyselným púčikom ruže! Tento vibrátor je perfektný pre cielenú stimuláciu, a to na G-bod aj na klitoris. Ponúkne vám 10 vibračných režimov a príjemne hladký povrch z kvalitného silikónu. Rozmaznávajte sa ním aj v kúpeľni, vďaka vodotesnosti nebudú mokré radovánky žiadny problém.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Rosenrot Bendable RC Panty Vibe Red

    Diskrétne potešenie silnými vibráciami, a to kedykoľvek a kdekoľvek! Tento vibrátor pripomínajúci svojím zakončením púčik ruže má dokonale ergonomický tvar, ktorý sa uvelebí vo vašej vagíne a vibráciami bude mieriť na G-bod. Jeho druhé ramienko sa bude druhým motorom starať o klitoris a medzi 10 vibračnými režimami budete prepínať cez diaľkové ovládanie. Doprajte si tiché, silné a vzrušujúce vibrácie kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky Love Connection Silicone Panty Vibe with Remote Control

    Milujete vzrušenie a tajomstvo? Tento vibrátor sa diskrétne schová vo vašich nohavičkách a postará sa o šťastie klitorisu. Jeho tichý, avšak výkonný motor vie vibrovať o 3 rýchlostiach a 7 režimoch a bude len na vás, či si ovládač necháte vo svojej ruke alebo ho zveríte svojmu náprotivku.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile RC Panty Vibrator Red

    Chcete sa vzrušovať kedykoľvek a kdekoľvek? Ukryte si do nohavičiek tohto potešiteľa a majte svoje sexi tajomstvo. Je dômyselne anatomicky tvarovaný a vďaka silnému magnetu na pripojenie sa z nohavičiek ani nepohne! Dráždiť bude klitoris aj celú vulvu, a to v takej intenzite, akú si zvolíte cez diaľkový ovládač.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile RC G&P-Spot Vibrator Black

    Výkonný trojitý motor a intenzívna duálna stimulácia! Vibrátor RC G- & P-Spot poteší buď G-bod a klitoris zároveň, alebo prostatu a semenníky zároveň. 3 tiché motory sú strategicky umiestnené v tele a dvoch ramienkach pre vonkajšiu stimuláciu. Doprajte si 7 vibračných režimov a prepínajte medzi nimi pomocou diaľkového ovládača.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Rosenrot Bendable Spot-on Vibrator Red

    Dvojnásobné potešenie pre G-bod a klitoris! Táto nádherná hračka má skosenú špičku pre ľahké zavádzanie, ktorou bude zmyselne masírovať G-bod. Ružička na konci sa potom postará o klitoris a môžete ju ohnúť tak, aby s ním vôbec nestratila kontakt. Doprajte si starostlivosť 2 motorov a 10 vibračných režimov!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Inflatable Vibrator with Two Inflatable Areas Purple

    Nafukovací špecialista na G-bod! Tento elegantný vibrátor od Javida vyniká svojou dofukovacou funkciou, ktorú vám dopraje intenzívna vaginálna rozkoš. Je dômyselne zakrivený a akonáhle zapnete funkciu nafukovania, vyduje sa v 2 bodoch tak, aby zatlačil na citlivý G-bod. Samozrejme nechýbajú ani vibrácie a na výber dostanete z 10 intenzívnych vibračných režimov.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida 3 Function Vibrator with Rotating Massage Pearls Purple

    Synchronizovaná rozkoš vašich citlivých miest hneď 3 funkciami! Predstavujeme nového šikulu od Javida, ktorý je navrhnutý tak, aby vo vás prebúdzal slastné pocity vo vnútri tela aj zvonku. Okrem vibrácií pre G-bod a klitoris má zabudované masážne perličky, ktoré rotujú a hýbu sa o 5 rýchlostiach. Zverte svoje potešenie 3 výkonným motorom!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ramrod Gyrating Gray

    Chcete zažiť maximálne potešenie? Vezmite si na pomoc Ramroda! Je to výkonný vibrátor s úchvatnou textúrou as neuveriteľnou silou! Precízny materiál a intenzívne vibrácie vám prinesú super vzrušujúce pocity a vyvolajú túžbu zažiť ten najlepší orgazmus všetkých čias.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou App Series Sendel Up&Down Beads Ring & Pulsation App Vibrator Purple

    Dychberúci zázrak pre vaše veľké potešenie! Tento duálne stimulačný vibrátor sa okamžite stane vašou najobľúbenejšou erotickou pomôckou, pýtate sa prečo? Dôvodov je hneď niekoľko: je možné ho ovládať cez aplikáciu, a to pokojne z druhého konca sveta, má veľmi vkusný dizajn, vyrobený je z toho najkvalitnejšieho silikónu a svojimi vibráciami, guličkovým prstencom s pohybom hore a dole a pulzujúcim bodom pre klitoris vás za všetkých okolností dostane na vrchol blaha. Čítajte ďalej a zistite o ňom ešte viac!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Lanty 360 Swinging & Vibrating Couple Toy with Remote Pink

    Hľadáte nového parťáka do pary? Vibrátor Lanty je tu pre všetkých, ktorí chcú spoločne preskúmavať nové hranice rozkoše. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory a ponúka tak 2 odlišné zážitky, ktoré vám otvoria dvere k nepredstaviteľným úrovniam vzájomnej spokojnosti, tak neváhajte a vstúpte do sveta nových zážitkov.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SuperLove Double Lust Snail Realistic Vibrator Green

    Kedy ste naposledy urobila niečo pre seba a svoje potešenie? Práve teraz je totiž ten pravý čas dopriať si chvíľku sama pre seba a podľahnúť rozkoši s týmto luxusným vibrátorom od našej privátnej značky SuperLove. Ohromí vás špeciálnym „slimákom“ pre klitoris, ktorý o neho vždy zostane opretý a bude ho láskať vibráciami, zatiaľ čo vagínu pohltí hladká časť hračky. Objavte slasť ukrytú vo vašom tele a nechajte sa rozmaznávať!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Clit Ball Vibrator Purple

    Vidíte tú malú guličku? Tak tá si vezme neuveriteľným spôsobom do parády váš klitoris! Tento vibrátor od Sweet Smile sa pýši ergonomickým prevedením, ktorým bude počúvať vášmu telu a premysleným dizajnom do najmenších detailov. Nechajte sa ním rozmaznávať, bude pre vás vibrovať o 10 režimoch!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eternal Strong Thrusting Vibrator Black

    Výnimočné pocity a potešenie vďaka sexi prírazom! Tento vibrátor z kolekcie Eternal od You2Toys má krásny elegantný vzhľad a hodvábne hebký Soft Touch povrch. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, prvý z nich vibruje v špičke a druhý vytvára neodolateľné prírazy o rozsahu 1 cm. Pretiahnite prsty praktickým koncovým očkom a urobte si neuveriteľne dobre.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SuperLove Double Lust Snail Realistic Vibrator Turquoise

    Kedy ste naposledy urobila niečo pre seba a svoje potešenie? Práve teraz je totiž ten pravý čas dopriať si chvíľku sama pre seba a podľahnúť rozkoši s týmto luxusným vibrátorom od našej privátnej značky SuperLove. Ohromí vás špeciálnym „slimákom“ pre klitoris, ktorý o neho vždy zostane opretý a bude ho láskať vibráciami, zatiaľ čo vagínu pohltí realistická časť hračky. Objavte slasť ukrytú vo vašom tele a nechajte sa rozmaznávať!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eternal Inflatable G-Spot Vibrator Black

    Špecialista na nafukovanie. Tento šikovný vibrátor z kolekcie Eternal od You2Toys má krásny elegantný vzhľad a hodvábne hebký Soft Touch povrch. Je dômyselne tvarovaný a okrem vibračnej funkcie má aj funkciu nafukovania. Je perfektný pre stimuláciu G-bodu alebo prostaty a vďaka nafukovaniu vytvorí vzrušujúci tlak na vaše citlivé miesto, tak si to užite sólo alebo v páre.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eternal Inflatable Rabbit Vibrator Black

    Špecialista na nafukovanie a dvojité potešenie. Tento šikovný vibrátor z kolekcie Eternal od You2Toys má krásny elegantný vzhľad a hodvábne hebký Soft Touch povrch. Je dômyselne tvarovaný, a okrem vibračnej funkcie má aj funkciu nafukovania. Je perfektný na stimuláciu vagíny a klitorisu zároveň a vďaka nafukovaniu vytvorí vzrušujúci tlak na G-bod, tak si to užite sólo alebo v páre.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eternal Inflatable Triple Vibrator Black

    Špecialista na nafukovanie a trojité potešenie. Tento šikovný vibrátor z kolekcie Eternal od You2Toys má krásny elegantný vzhľad a hodvábne hebký Soft Touch povrch. Je dômyselne tvarovaný, a okrem vibračnej funkcie má aj funkciu nafukovania. Je perfektný na stimuláciu vagíny, klitorisu a hrádze zároveň a vďaka nafukovaniu vytvorí vzrušujúci tlak na G-bod, tak si to užite sólo alebo v páre.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Pearl Pulse Duo Stimulator Fuchsia

    Chcete príjemné potešenie, kedykoľvek budete mať práve chuť sa uvoľniť a urobiť si dobre? Pearl Pulse je šikovná hračka, ktorá vás nikdy nesklame. Nie jednom konci má strategicky umiestnené rotujúce korálky, ktoré pohladia klitoris. Budete to mať radšej vírivo alebo skôr jemne? V každom prípade nezabudnite hračku otočiť a okúsiť aj zvodné vibrácie!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Pink Sunset Rabbit Vibrator

    Nádherné pocity a vibrácie pod vašou kontrolou! Predstavujeme novú ružovú kolekciu Sunset od You2Toys, ktorá obsahuje pomôcky vybavené praktickým a dobre čitateľným displejom pre absolútnu kontrolu nad vašou intímnou masážou. Patrí do nej aj tento duálne stimulačný vibrátor pre zacielenie na G-bod aj klitoris s 10 vibračnými režimami o 4 intenzitách. Urobte si s ním dobre a vychutnajte si dotyk jeho hebkého silikónu.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Lola Flexible Warming Vibe Purple

    Zoznámte sa s Lolou! Bolo navrhnuté tými najlepšími odborníkmi tak, aby očarili klitoris aj vnútorné citlivé miesta. Omámi vás svojou presnosťou, vzrušujúcou textúrou aj 10 vibračnými rýchlosťami. Užite si bzučivú pulzáciu, flexibilitu, a hlavne nezabudnuteľné orgazmy!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Lola Flexible Warming Vibe Pink

    Zoznámte sa s Lolou! Bolo navrhnuté tými najlepšími odborníkmi tak, aby očarili klitoris aj vnútorné citlivé miesta. Omámi vás svojou presnosťou, vzrušujúcou textúrou aj 10 vibračnými rýchlosťami. Užite si bzučivú pulzáciu, flexibilitu, a hlavne nezabudnuteľné orgazmy!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 714

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.