×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 65 až 96 z celkom 304

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satisfyera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit smyslného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vln a 12 vibračných programov!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 10" Vibrating Cock with Balls - Realistický vibrátor 25cm

    Najrealistickejší vibrátor, aký kedy svet videl! Každá žilka, každý záhyb kože, každá vráska, úplne všetko je ručne vymodelované presne tak, aby to vo finále úplne autenticky zodpovedalo realite. Užite si americkú kvalitu, ktorú zaručuje značka Pipedream a dodajte atmosféru vašim vzrušujúcim hrám.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mythology Duman Mystic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible L

    Milujete prekvapenie? Keď toto dildo namočíte do horúcej farby, zmení farbu! Vysoká teplota premení jeho farbu na vesmírne fialovú a izbová na neónovo ružovú. Zamilujte sa do jeho nesmierne príjemného materiálu a silných vibrácií!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Ženy a kvety to je neodmysliteľná kombinácia! Kvety vykúzlia úsmev na tvári a sú ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Ale ktorá kvetina je tá naj? Máme súkromný tip, že to bude práve táto zmyselná ruža od Paloqueth. Všetky rozpaky z erotických pomôcok sú tie tam, z tejto ruže srší romance a láska. Navyše sa postará o klitoris aj o vnútornú časť vagíny a ho mäkký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Essentials Up and Down Vibe Pink

    Predstavujeme vám ultimátneho potešiteľa pre G-bod alebo pre prostatu! Dostane vás do kolien svojou úchvatnou funkciou pohybu hore a dole, ktorá vám prinesie naozaj zmyselné pocity neporovnateľné s ničím iným. Nechajte si urobiť dobre 7 rytmy pohybu a prídete aj vibrácie o 3 rýchlostiach a 4 rytmoch.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Donnyel Panty Vibrator with G-Spot Ball & Remote Control Purple

    Vzrušujúce tajomstvo ukryté vo vašich nohavičkách! Tento vibrátor môžete nosiť kedykoľvek a kamkoľvek. Ponúkne vám 2 rôzne funkcie, jednak vibrácie, ktoré zaplavia celé telo vibrátora a potom aj vnútornú guľôčku s pohybom hore a dole, ktorá bude neuveriteľne dráždiť G-bod. Chopte sa diaľkového ovládača alebo ho zverte svojmu náprotivku a užívajte naplno!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Model Little Secret sa dá pomocou praktického magnetu pohodlne upevniť v nohavičkách, kde potom diskrétne stimuluje klitoris pomocou silných vibrácií. Táto pomôcka zo silikónu sa dá ovládať cez aplikáciu alebo pomocou priloženého diaľkového ovládania.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Air Pump Vibrator 5+ Blue

    Nechajte sa cez aplikáciu rozmaznávať vibráciami a nafukovacím hriadelom. Spojte dve smyslné funkcie podľa svojich prianí a vládnite vibrátor pomocou aplikácie Satisfyer Connect a dosiahnete exkluzívne zážitky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed - Stimulátor prostaty Čierna

    Bad-Boy je silikónový vibrátor na dráždenie v análnej oblasti, je špeciálne tvarovaný, aby dráždil análnu hrádzu a aby u mužov dosiahol aj na ich citlivý bod na zadnej strane prostaty.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    Vibrátor Ripple Vibe vás na prvý pohľad zaujme zvodnou vlnkovitou textúrou, vďaka ktorej vami prejde nejedna vlna vzrušenia. Ripple Vibe je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je bezpečný pre telo a príjemný na dotyk. V jeho útrobách sa skrýva výkonný motor, ktorý pre vás hračku rozvibruje v 5 rôznych režimoch a v 3 rôznych rýchlostiach. Rovnako ako ostatné moderné značky je dobíjací cez USB.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog OG Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Chcete zažiť totálny a nekontrolovateľný orgazmus? Predstavujeme vám úplne pôvabnú a kvalitnú erotickú hračku OG s úchvatnými funkciami! Bude masírovať váš G-bod nasávať klitoris, a to v takej úrovni, akú si zvolíte. Tak sa uvoľnite, urobte si pohodlie a užite si chvíľu, ktorá je len vaša!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Luxusné slasť? Áno! Vibrátor Natasha z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a blyštivých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorými budete prepínať medzi 7 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami. Navyše je v prostrednej časti mierne ohybný, takže sa s ním pohodlne dostanete na všetky citlivé miesta. Robte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Black

    Double Love, náš luxusný vibrátor pre páry, sa môže pochváliť vzrušujúcim, mäkkým silikónom v kombinácii s vysoko kvalitným drahým kovom. Ovládanie pomocou tradičného bezdrôtového ovládaču a naša prvotriedna aplikácia umožňuje hry na diaľku a ponúka nekonečné možnosti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Marley Prostate Vibrator Pink

    Ružový stimulátor prostaty Marley dokonale rozumie kontúram vášho tela. Bude ho príjemne kopírovať, padne vám do zadočku ako uliaty a bude vás tam neuveriteľne dráždiť vibráciami.. Jeho flexibilný dizajn má mierne zakrivenú realistickú hlavu, pohodlne sa zavádza a príjemne stimuluje. Objavte jeho kúzlo a užite si funkciu zahrievania.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog G-spot Clitoral Vibrator Purple

    Čo by ste povedali na dych vyrážajúci orgazmus pokojne niekoľkokrát denne? Ak je vaša odpoveď áno, zoznámte sa s touto hračkou, ktorá vám ho dopraje! Ponúkne vám 3 výkonné motory a tiež 3 omamné funkcie: pulzácia (poklepávanie) na klitoris, poklepávanie na G-bod a 7 vzorov vibrácií. Vydajte sa na cestu za nefalšovaným potešením.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Air Pump Booty 5+ Red

    Nechajte sa cez aplikáciu rozmaznať vibráciami a nafukovacím hriadeľom. Spojte dve zmyselné funkcie podľa svojich prianí a vládajte vibrátor pomocou aplikácie Satisfyer Connect a dosiahnete exkluzívne zážitky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Anos Flexible Prostate Stimulator with 3 Motors Black

    Trojitá análna zábava! Tento anatomicky tvarovaný stimulátor prostaty vás omámi 3 výkonnými motormi a 3 ramenami pre intenzívne análne potešenie. Jeho zvlnená stredová časť zaručene dosiahne na prostatu a hlboké vibrácie však poteší celý análik, análny otvor aj hrádza. To bude niečo!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    Nechajte sa cez aplikáciu rozmaznať duálne stimulujúcimi vibráciami a nafukovacím telom. Spojte dve zmyselné funkcie podľa svojich prianí a ovládajte vibrátor pomocou aplikácie Satisfyer Connect a dosiahnete exkluzívne zážitky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 Double Penetration Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" 8" Flesh

    Prahnete po dvojitej vibračnej radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou intenzívnych vibrácií, z ktorých sa od slasti zbláznia obe vaše dierky. Materiál je úžasne príjemná, pretože sa jedná o vysoko kvalitný silikón. Poďte sa divoko milovať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    Celosvetový bestseller konečne aj na slovenskom trhu! Ráčte sa zoznámiť s vibrátorom Sassy značky Pillow Talk vyžarujúcim krásu, eleganciu, vzrušenie a silu. Jeho mäkké a flexibilné telo z prvotriedneho silikónu vám pomôže vďaka svojmu tvaru zacieliť presne na váš G-bod. Kryštál Swarovski, ktorý značku zdobí, zas robí zo Sassy skutočný skvost a dopraje vám pocit luxusu. Nechajte sa zľákať dômyselným tvarom, účinnými funkciami a pôvabným dizajnom vibrátoru, ktorý ženy po celom svete nechcú dať preč z ruky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Secret Panty 2 Panty Vibrator with Remote Control Pink

    Vaše vzrušujúce tajomstvo v nohavičkách! Oblečte si zmyselné ružové čipkované tangá, ukryte do nich výkonný mini vibrátor a ovládač prenechajte svojmu náprotivku. Už vám hlavou beží konkrétny scenár? Áno! S touto súpravou premeníte každú príležitosť na vzrušujúci sexi zážitok, ktorý nemôže skončiť inde než v posteli.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Charged Remote Control Panty Vibe Black

    Tento "čarovný" prsteň vám bude závidieť aj Arabela! Slúži totiž na ovládanie mini vibrátora ukrytého v špeciálnej kapsičke sexi krajkovaných nohavičiek. Užívajte si kedykoľvek a kdekoľvek, sama alebo s partnerom, cez deň alebo v noci.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Chcete pre svoju prostatu niečo viac? Tento vibrátor na prostatu z čierneho hebkého silikónu disponuje pohyblivou guľôčkou v hornej časti pre extra stimulujúci pocit. Pomocou diaľkového ovládača si budete vyberať medzi 7 vibračnými režimami a 4 režimami šteklenia. Tak nečakajte a užite si s Mr. Play.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Tapping Buttplug

    Chcete vo svojom análiku zažiť absolútne vzrušenie? Pozvite si do neho tento šikovný stimulátor z kolekcie Hueman. Vyrobený je z mäkkého luxusného silikónu a ponúkne vám 10 vibračných režimov. Vďaka jeho zakrivenému tvaru pohodlne dosiahne na prostatu a poteší ju až k orgazmickému šialenstvu. Vychutnajte si jeho zavádzanie, nosenie aj vyberanie.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos RC Rotating Prostate Plug with Vibration Blue

    Dômyselné rotácie a vibrácie pre absolútnu slasť za vašimi zadnými vrátkami! Tento pôvabný stimulátor prostaty od Anos má rotačnú špičku, ktorá sa zameriava priamo na prostatu. Dva výkonné motory vás omámi svojou silou a schopnosťou nielen rotáciou, ale aj vibráciou, tak sa chopte diaľkového ovládača a vyberte si z 10 režimov!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Murray Vibrating Dildo 19cm Purple

    Ste pripravená na nezabudnuteľné erotické dobrodružstvo? Táto hračka vás omámi 12 funkciami vibrácií a bočných pulzácií pre maximálne potešenie. Vďaka koncovej prísavke si môžete vychutnávať vaginálne aj análne hrátky bez použitia rúk a hodí sa tak aj pre kombináciu s vhodnými postrojmi.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sunray Berry

    S modelom Satisfyer Sunray si môžete vďaka vibraciám a tlakovým vlnám užívať súčasnú stimuláciu bodu G a klitorisu. Tento silikónový vibrátor Rabbit je vybavený flexibilným reťazovým kĺbom, ktorý sa ľahko prispôsobí vášmu telu.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    Twister predstavuje dokonalú kombináciu vibrácií a nového rotačného systému. Ponúkne vám teda trojrozmerné rotácie, vďaka ktorým sa sama bude krútiť od rozkoše! Vychutnajte si úžasné dráždenie bodu G i klitorisu zároveň s touto silnou a šikovnou pomôckou!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Rose Lover Clitoral Vibrator with Licking Stimulator Gold & Red

    Máte rada kvety? Túto ružu budete milovať celým svojim klitorisom, to nám verte! Je to horúci trend, ktorý drví sociálne siete a my sme nadšení, že je konečne aj v našej ponuke. V strede kvetu ruže sa nachádza šikovný jazýček a dopraje vám polízaníčko o 12 režimoch. Okrem toho vie aj vibrovať, taktiež o 12 režimoch, a to v časti „stonky“, ktorú pohodlne a presne zacielite na všetky citlivé miesta. Nechajte Rose Lover, nech vám pomôže rozkvitnúť vášňou!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddess Collection Atlas

    Prekrásny vibrátor z priam božskej kolekcie Goddess! Tento frajer je vyrobený z tzv. liquid silikónu, čo je ten najlepší, a hlavne najhebčí materiál bezpečný pre telo, aký kedy svet videl. Ukrýva v sebe výkonný motor a tvar vibrátora vám pomôže bez problémov zacieliť na G-bod. Vyberte si z 3 úrovní stálych vibrácií a 9 rytmov a doprajte si luxusnú rozkoš.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Hľadáte všestrannú masážnu pomôcku, ktorá vás zbaví stresu každodenného života a keď budete chcieť, zmyselne poteší aj vaše citlivé miesta? Relyme je presne to, čo potrebujete! Je to kvalitné vibračné hlavice s výkonným motorom a 10 vibračnými funkciami od jemných a relaxačných až po výkonné a vzrušujúce! Pridajte lubrikačný gél na vodnej báze a vychutnajte s maximálnou potešenie a uvoľnenie.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Spoznajte skutočnú orgazmickú explóziu so stimulátorom prostaty Remote Pinpoint Pleaser. Dopraje vám nielen 12 intenzívnych vibračných funkcií, ale tiež váš prekvapí výkonnou guľôčkou schovanou tesne pod povrchom. Vychutnajte si orgazmické pôžitky a ovládajte svojho nového pomocníka pohodlne cez bezdrôtový diaľkový ovládač.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 304

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.