×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 65 až 96 z celkom 157

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • NS Novelties Sonnet Aqua

    Dômyselný tvar tohto vibrátora a prvotriedne funkcie sľubujú jediné - dokonalý orgazmus! Volá sa Sonnet Vibe a je navrhnutý tak, aby každý zážitok s ním bol maximálne dychberúci. Vie nielen intenzívne vibrovať na G-bod, ale tiež dráždiť klitoris skrz funkciu nasávania. Chcete ho? Chcete a my to chápeme!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Thrusting & Rotating Rabbit Vibrator with 7 Thrust & 7 Vibration Modes Pink

    Hľadáte svojho pána Božského medzi vibrátormi? Thrusting Rabbit je ideálny adept na toho pravého, pretože pre neho bude vaše potešenie vždy na prvom mieste. Ukrýva v seba 2 výkonné motory a až sa dozviete, čo všetko vie, zatají sa vám dech. Tešte sa na vzrušujúce vibrácie a autentické prírazy!

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Treasure Merlin Double Couple Vibrator Remote Control

    Objavte poklad, objavte tie najlepšie orgazmy, ktorých je vaše telo schopné! Je tu kolekcia kvalitných erotických hračiek Treasure, medzi ktoré patrí aj tento vzrušujúci vibrátor. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré sa postarajú o vašu dokonalú slasť. Vychutnajte si dotyk silikónu lekárskej kvality a vyberajte si z 10 vibračných režimov.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X Scorpion Teal

    Snívate o mimoriadnom zážitku? Premeňte svoj sen na skutočnosť s touto hebkou silikónovou hračkou pripomínajúcou chvost škorpióna! Má rozšírenú rukoväť a poteší vás svojou rebrovanou použiteľnou časťou. Vzrušenie vychádzajúce z intenzívnej stimulácie na seba nenechá dlho čakať a vďaka flexibilite sa pohodlne dostanete všade, kam budete potrebovať.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Celestial Love Vibe Stimulator Fuchsia

    Snívate o silných a intenzívnych orgazmoch? Vaše prianie je rozkazom pre vibrátor Celestial Love. Je zmyselne hravý a vybavený 2 motormi. Prvý z nich sa venuje vaginálnej stene a druhý prinášanie blažené potešenie pre klitoris. Pripravte sa na ohromujúce vzrušenie!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Ružový králičkovitý vibrátor ukrývajúci v sebe mocné rotujúce guličky! Zažite doposiaľ nepoznané vzrušenie a nechajte sa unášať jedným orgazmom za druhým. Enchanted Bunny je váš nový erotický pomocník s jemným silikónovým povrchom, zabudovanou dobíjacou batériou a s 12 dobrodružnými funkciami. Užite si s ním jedinečnú duálnu stimuláciu a podľahnite nekonečnému uspokojeniu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vibes of Love Heating Thruster Magenta

    Ste náročná a hľadáte vibrátor, ktorý by konečne splnil vaše požiadavky? Heating Thruster je ideálny adept! Ukrýva v sebe 3 silné motory a ponúkne vám 9 rôznych vibračných vzorov. Okrem toho sa môžete tešiť na posuvný a rotačný pohyb hore a dole a tiež zvodnú funkciu zahrievania. Doprajte si kvalitnú hračku a absolútnu rozkoš!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Teal

    Celosvetový bestseller konečne aj na slovenskom trhu! Ráčte sa zoznámiť s vibrátorom Sassy značky Pillow Talk treštiacim krásou, eleganciou, vzrušením a silou. Jeho mäkké, flexibilné telo z prvotriedneho silikónu vám svojím tvarom pomôže zacieliť presne na váš G-bod a kryštál Swarovski, ktorý hračku zdobí, robí zo Sassy skutočný skvost a vám dopraje pocit luxusu. Nechajte sa zlákať dômyselným tvarom, účinnými funkciami a pôvabným dizajnom vibrátora, ktorý ženy po celom svete nechcú dať z ruky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dark Desires Maxima Curved Vibrator Black

    Viete, ako uspokojiť ženu? Kolekcia hračiek Dark Desires vám napovie. Zmyselné erotické pomôcky, ktoré sú jej súčasťou, sú to najlepšie na skúmanie fantázií a hľadanie pokladov v krajine sebalásky. Zamilujte sa napríklad do tohto vibrátora so šikovnou posuvnou guličkou, ktorá bude dráždiť a tešiť citlivý G-bod.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jopen Amour Silicone Wand

    Do Jopen Amour Wand sa zamilujete na prvý pohľad. Je to totiž sladko ružový vibrátor s 35 nastaveniami vibrácií a hodvábne hebkým povrchom. Okrem toho je tiež vodotesný, vysoko výkonný a má báječne pružné telo, takže sa prispôsobí nielen vašim proporciám, ale aj potrebám. Urobte si radosť touto krásnou hračkou s prekrásnym koncovým srdiečkom a podľahnite nekonečne príjemným orgazmom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Sonnet Black

    Dômyselný tvar tohto vibrátora a prvotriedne funkcie sľubujú jediné - dokonalý orgazmus! Volá sa Sonnet Vibe a je navrhnutý tak, aby každý zážitok s ním bol maximále dychberúci. Vie nielen intenzívne vibrovať na bod G, ale tiež dráždiť klitoris skrz funkciu nasávania. Chcete ho? Chcete, a my to chápeme!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Rotator Probe Grey

    Túžite celým svojím análom po dokonalom potešení? Táto rotačná hračka splní vaše sny! Má ergonomický dizajn a vyrobená je z plyšovo hebkého silikónu. Otočná špička a 12 vibračných funkcií, to sú funkcie, ktoré sa postarajú o vaše vzrušenie a slasť. Vyberte si takú intenzitu, na akú budete mať práve chuť a zvezte sa na vlnách orgazmickej vnútornej stimulácie so synchronizovanou rotáciou a vibráciami!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • AWAQ.U Vibrator 04

    Milujete štýl a kvalitu? Tento vibrátor od Awaq.u má trendy fialovú farbu a je vyrobený z prvotriedneho silikónu s hodvábnym Soft Touch povrchom. Jeho výkonný motor vám ponúkne 10 intenzívnych a hlboko vibrujúcich režimov. Potešte sa s ním vaginálne a análne zároveň, myslia totiž na oba vaše milostné otvory!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cupa Warming Mini Massager Black

    Snívate o hrejivom a láskyplné dotyku? Tento stimulátor so zahrievacou funkciou vám poskytne rozmanité masáže a zážitky. Hodí sa na erotickú stimuláciu aj na uvoľnenie svalov po celom tele. Tri masážne guličky na jednej strane sú skvele príjemné a ponúknu vám 10 vibračných režimov, na druhej strane hračky sa nachádza nahrievacia plocha. Račte uchopiť túto zmyselnú hračku a poláskajte každé miesto na tele, ktoré si to bude žiadať.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog VX009 Pulse Vibrator White

    Chcete pridať trochu zmyselnej zábavy do svojho šedého sexuálneho života? Prizvite si tento pulzný vibrátor, ktorý v sebe ukrýva výkonný vibračný motor. Jeho inovatívny dizajn s polo-zakriveným tvarom v špičke a krúžkami na tele sa dokonale prispôsobí anatómii vášho tela, aby vám následne ponúkol 10 omamných vibračných rýchlostí a vzorov. Tak si to nechajte páčiť!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Oh My Gem Classy Ruby

    Milujete krásne veci? Tak sa držte, pretože vibrátor Classy s funkciou zahrievania bude dosť možná láska na prvý pohľad! Práve si prezeráte jedinečne tvarovaný rubínový vibrátor s koncovým kamienkom v štýle granátu, ktorý podporuje sexuálnu vášeň a lásku. Buďte sebavedomá, energická a odvážna, s Classym si budete svoje vzrušenie užívať kreatívnym a intenzívnym spôsobom!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. TwentyOne Vibe with Ball Pulsation and Licking Tongue Purple

    S ničím obyčajným sa neuspokojíte a chcete niečo špeciálne? Verte, že tento vibrátor je veľmi špeciálna! Ponúkne vám hneď 3 funkcie, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám poskytli maximálne potešenie. Poďme si ich pekne postupne predstaviť!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Noxu Vibe with G-Spot Pulsation, Suction & Vibrating Tongue Purple

    Chcete si užiť chvíľky sama pre seba maximálne vzrušujúcim spôsobom? Vezmite si na pomoc tento úchvatný Noxu vibrátor! Ponúkne vám 10 sacích funkcií a vibrujúci jazyk na potešenie klitorisu, vibračné a tiež pulzujúcu funkciu pre vnútornú slasť. Zamilujte sa jeho perfektného tvaru, hodvábne hebkého materiálu a omamných schopností.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Royal Fantasies Panacea Purple

    Hovoríte si, čo asi táto pôvabná hračka dokáže? Nie je toho málo! Panacea je robustná pomôcka s 2 výkonnými motormi so 7 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami. Jej základňa má ružovo-zlatú farbu, LED svetielka a dokonca sa vie aj zahriať! Potešte sa dotykom hebkého silikónu a užite si ten slastný orgazmický pocit!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Limbe Up & Down Vibrator with Flipping Tongue & Hitting Ball Red

    3 výkonné motory, ktoré ako 3 oriešky pre Popolušku splnia vaše najtajnejšie sny! Toto je Limbe, výkonný vibrátor a neuveriteľne príjemnými funkciami. Vie prirážať o 3 režimoch a sústrediť sa bude na vnútornú časť vagíny, zatiaľ čo váš klitoris bude roztekať vplyvom poklepávania šikovnej guličky. Najlepší je však „vnútorný jazyk“, ktorý svojim pohybom zaistí pôsobivú a dych vyrážajúcu stimuláciu, je totiž nádherne pružný, mäkký a textúrovaný na špičke.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Super Strong Wand Vibrator

    Super sila v krásnej vibračnej hlavici na masáže celého tela, ale aj intímnu stimuláciu. Táto nabíjateľná masážna hlavica Super Strong Wand má extra dlhú rukoväť a pohyblivú masážne hlavu pre pohodlné zacielenie. Ponúkne vám 5 vibračných režimov a 3 vibračné rýchlosti, medzi ktorými budete prepínať pomocou tlačidiel na rukoväti. Dostaňte sa aj k horšie prístupným miestam a potešíte sa hebkým dotykom hlavy a úchvatnou vibračnou silou.  

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Clitoral Licking G-spot Vibrator OG Purple

    Zo všetkého najviac na svete milujete orálny sex? Tento vibrátor vás bude svojim mrštným jazýčkom láskať kedykoľvek sa vám zapáči! A to nie je všetko, postará sa tiež o váš bod G a jeho citlivé okolie. Vychutnajte si dvojité potešenie a následné dvojité vyvrcholenie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Panthra Nila G-spot Vibrator

    Presná stimulácia G-bodu nikdy nebola jednoduchšia! Vibrátor bol špeciálne navrhnutý na dráždenie tohto citlivého miesta a vďaka pevnej guľatej hlave naň hravo dosiahnete. V balení nájdete tiež pôvabnú leopardiu taštičku, do ktorej môžete vibrátor ukladať, alebo ju nosiť ako ľadvinku. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov a 3 rýchlostí a vďaka možnosti dobíjania tešte svoj bod G zas a znova.

    61,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson The D Perfect D with Balls Vibrating 8 Inch 19cm Vanilla

    Toto chcú všetci! Vibračnému dildu The Perfect sa stal modelom skutočne vzpriamený penis a The D Perfect je tak jeho presnou a precíznou kópiou. Vyrobený je z dokonalého materiálu Ultraskyn, ktorý by ste so zavretými očami len sotva rozpoznali od skutočnej ľudskej pokožky. Disponuje tiež vibráciami, silnou prísavkou a pevným vnútorným jadrom. Spoľahnite sa na kvalitu značky Doc Johnson, ktorá prichádza na trh so sériou účinných díld za prijateľnú cenu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GOPower Ceres Prostatic Massager Vibrating and Tapping Remote Control Black

    Chystáte sa vstúpiť do sveta erotických hračiek a hľadáte tých pravých pomocníkov? Vyskúšajte GoPower, najnávykovejšie hračky na trhu! Medzi ne patrí aj Ceres diaľkovo ovládaný stimulátor prostaty s jedinečnou poklepávajúcou funkciou o 5 režimoch a tiež vibráciami o 10 úrovniach. Vychutnajte si jeho ergonomický tvar pre dokonalú stimuláciu a širokú základňu na pohodlné a bezpečné používanie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Hot n Cold Vibrator Turquoise

    Masírujte sa a stimulujete teplom, chladom a vibráciami! Tento elegantný vibrátor Hot'n Cold od You2Toys je perfektný pre rozmanité potešenie na tele aj vo vnútri. Jeho sploštenou špičkou pohodlne zacielite, kam budete práve potrebovať a zamatovo mäkký povrch bude rozmaznávať vašu pokožku. Vyberte si zo 7 vibračných funkcií a podľahnite aj funkcii zahrievania až na 43 °C či funkciu chladenia!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Remote Wireless Butterfly Purple

    Vzlietnite s vibrujúcim silikónovým motýlikom v nohavičkách! Je to jedna z celosvetovo najobľúbenejších hračiek, možno práve preto, že si s ňou môžete užívať aj na verejnosti? S pomocou pohodlných postrojov si zaistíte dokonalé priľnutie na váš klitoris, a či ovládač zveríte svojmu náprotivku alebo si ho necháte pre seba, bude záležať len a len na vás.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Realistic Vibrating Dildo 25cm Black

    Hľadáte niečo skutočné? Až prvýkrát pohladkáte toto RealRock vibračné dildo, budete si istí, že ste ho našli. Je totiž neuveriteľne realistické, starostlivo a do detailov vymodelované, má výrazný žaluď, dokonalé žilky a vie zmyselne vibrovať. Užite si jeho mäkkosť, zmyselné vibrácie a predovšetkým vzrušujúce pôžitky!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Hot n Cold Vibrator Black

    Masírujte sa a stimulujete teplom, chladom a vibráciami! Tento elegantný vibrátor Hot'n Cold od You2Toys je perfektný pre rozmanité potešenie na tele aj vo vnútri. Jeho sploštenou špičkou pohodlne zacielite, kam budete práve potrebovať a sametovo mäkký povrch bude rozmaznávať vašu pokožku. Vyberte si zo 7 vibračných funkcií a podľahnite aj funkcii zahrievania až na 43 °C či funkciu chladenia!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GoGasm Panty Vibrator Black

    Neseďte v kúte a začnite si užívať život so všetkým, čo k tomu patrí vrátane orgazmických okamihov. Pomôže vám k tomu tento šikovný vibrátor do nohavičiek. Má dokonalý tvar, stimulujúci textúru a magnetické krídelká, vďaka ktorým bude držať na mieste. Vyberte si z 10 vibračných režimov ten naj práve pre vás alebo ovládač zverte svojmu priateľovi či priateľke!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Rabbit Vibrator Pink

    Chcete zažiť čistú radosť? Tento prirážajúci králik vám bude počúvať a rozumieť. Je super výkonný a disponuje flexibilným stimulátorom klitorisu a rotujúcimi guličkami na orgazmické potešenie. 2 výkonné motory vám poskytnú 10 vibračných režimov na stimuláciu klitorisu a 3 efektné režimy prírazov/rotácií. Vyberte si a podľahnite!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. Twenty G-Spot Vibe with Clitoris Sucker Pink

    Chcete si užiť chvíľky sama pre seba maximálne vzrušujúcim spôsobom? Vezmite si na pomoc tento úchvatný ružový vibrátor! Ponúkne vám 8 vibračných režimov a stimulátor klitorisu, ktorý bude vašu perlu slasti nasávať o 10 režimoch. Zamilujte sa jeho perfektného tvaru, hodvábne hebkého materiálu a omamných schopností.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 157

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.