×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 65 až 96 z celkom 103

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Plum

    Hľadáte hračku pre chvíle osamote aj v páre? Infinite Joy má dve flexibilné ramienka, ktoré dokážem potešiť každého, a to rôznymi spôsobmi. Ich pohyblivosť dosahuje 360° a hodí sa na vonkajšiu stimuláciu, zatiaľ čo druhý koniec bez ramen, ktorý je tiež vybavený sólo motorom, sa ideálny na vnútornú stimuláciu. Ako s tím naložíte? Realizujte svoje vášnivé scénáre!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fun Toys Gjack 2 Tiffany Mint

    "Veľmi si ma neobzeraj a radšej si na mňa siahni!" Vibrátor Gjack 2 je vyrobený z revolučného Bioskin materiálu, ktorý nerozoznáte od ľudskej kože a čo viac je tiež ekologický, hypoalergénny, hebký, dokonalý a luxusný. Vibrátor je tiež veľmi výkonný, ponúkne vám 6 rôznych vibračných režimov vo veľmi tichom chode, je dobíjací, vodotesný a jeho ovládanie je viac než ľahké.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Niva Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Niva premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií vášnivej rotačnej špičky pre G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite tiež tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Naked Addiction 6.5" Thrusting Dong with Remote Vanilla

    Túžite celým svojim telom po absolútne realistickom prenikaní? Tak presne pre vás je tu Naked Addiction, prirážajúci realistický penis z luxusného silikónu. Na dotyk je neuveriteľne mäkký, ale zároveň je aj pevný ako kamenná erekcia a zdobený hyper realistickými žilkami. Nenechajte si ujsť autentické zážitky vďaka sile lahodných prírazov.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Wonderlove Love to Love

    S Wonderlove nebude mať vaše vzrušenie žiadne hranice! Budete si môcť hrať kdekoľvek a kedykoľvek. Či už sa ovládaču chopí váš náprotivok alebo vy sama, verte, že si bude užívať váš klitoris i bod G. Wonderlove má totiž dva motorčeky, ktoré sa ovládajú samostatne a svojimi silnými vibráciami cielia na tie najcitlivejšie miesta.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Aimi premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie vibrácií i ramienka, ktoré sa neuveriteľne trepotá a dráždia klitoris. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Black

    Hľadáte hračku pre chvíle osamote aj v páre? Infinite Joy má dve flexibilné ramienka, ktoré dokážu potešiť každého, a to rôznymi spôsobmi. Ich pohyblivosť dosahuje 360 ° a hodí sa na vonkajšiu stimuláciu, zatiaľ čo druhý koniec bez ramien, ktorý je tiež vybavený sólo motorom, sa ideálny na vnútornú stimuláciu. Ako s tým naložíte? Realizujte svoje vášnivé scenáre!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PicoBong Transformer Čierna

    PicoBong Transformer, to sú v podstate stovky hračiek v jednom. Vytvorte si ten správny tvar práve pre vás, ako pre sólové hry, alebo pre zdieľanie s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fun Toys Gjack 2 Mystic Noir

    "Veľmi ma nepozoruj a rovno si na mňa siahni!" Vibrátor Gjack 2 je vyrobený z revolučného Bioskin materiálu, ktorý nerozoznáte od ľudskej kože, ba čo viac, je tiež ekologický, hypoalergénny, hebučký, dokonalý a luxusný. Vibrátor ako taký je veľmi výkonný, ponúkne vám 6 rôznych vibračných režimov vo veľmi tichom chode, je dobíjací, vodotesný a jeho ovládanie je viac než jednoduché.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Mira Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Mira premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií vášnivého rotujúceho koráliku pre G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite tiež tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 10X P-PULSE Taint Tapping Silicone Prostate Stim with Remote

    Prahne vaša prostata po niečom intenzívnom a neuveriteľne príjemnom? Tento stimulátor na nej bude vzrušivo klopať na hrádzu a vibrovať na prostatu, kým vám nepríde otvoriť dych vyrážajúci orgazmus. Vie uspokojiť aj tých najnáročnejších análnych nadšencov, a to svojim neuveriteľným výkonom i prvotriednym spracovaním. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    159 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Nilo Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Nilo premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám rotačnú špičku s 10 funkciami pre G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite tiež tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Kata Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný trojnásobne stimulujúci vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Kata premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 vibračných funkcií na análnu stimuláciu a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Juno G-Spot Vibrator Purple

    Juno nie je len tak nejaký vibrátor, je to bohyňa G-bodu! Je to ten najmäkší a zároveň najelegantnejší vibrátor na G bod na svete a poskytne vám hlboké dunivé vibrácie cieliace priamo na toto citlivé miesto. Vychutnajte si vášeň, ktorá bude prúdiť celým vašim telom a doputujte až do neuveriteľne slastného orgazmického neba.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Izara Rotating Beads Rabbit Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Izara premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie, medzi ktorými dominujú rotujúce guličky. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics California Dreaming L.A. Love Blue

    Ešte ste nenašli svoj vibrátor snov? Dreaming LA je tým správnym adeptom, to nám verte. Je nežne hravý, výkonný a luxusný. Ponúkne vám 10 funkcií intenzívneho sania pre klitoris a 3 rýchlosti nezávislých vibrácií a prírazov. Prežívajte s ním svoje obľúbené nielen letné fantázie zas a znova!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Hop To It Acai

    Chcete dokonalé potešenie s kvalitnou erotickou hračkou? Tento duálne stimulačný vibrátor vám ponúkne omamnú funkciu jedinečných pohyblivých krúžkov a 10 vibračných rýchlostí a rytmov, ktoré nebudú zabúdať ani na klitoris. Doprajte si skutočné potešenie s vibrátorom, ktorý presne vie, čo potrebujete!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love Not War Amore Orange

    Aj malé veci dokážu veľké zázraky a tento vibrátor je toho dôkazom. Je výkonný a ideálny na sólo aj párové hrátky. Jeho elegantný dizajn a prevedenie si zamilujete a potešenie, ktoré vám prinesie, vás dostane do raja. Okúste hlboké silné vibrácie s niekoľkými rýchlosťami a vzormi, pritlačte ním na klitoris alebo bradavky a objavte vášeň ukrytú vo vašom tele.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Buck Wild Pink

    Vydajte sa na divokú jazdu s týmto vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Ponúkne vám mimoriadne pocity, to nám verte. Jeden jeho konca zvláda hypnotický pohyb, ktorým sa bude dotýkať citlivého G-bodu a druhý koniec sa bude zmyselne trepotať a láskať tak klitoris. Použite jeden alebo dva motory na dosiahnutie svojej rozkoše a nezabudnite ani na tlačidlo turbo, ktorým aktivuje maximálny výkon v celej hračke!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dame Fin Finger Vibrator Citrus

    Kde prsty potrebujú pomôcť, tam rád ponáhľa Fín! Je to malý, ale veľmi šikovný vibrátor na prst, ktorý je navrhnutý tak, aby každému vášmu dotyku dodal extra dávku vzrušenia. Pohodlne padne a drží na ruke, je hebký na dotyk a hodí sa na všetky druhy erotickej stimulácie. Zoznámte sa s vašim novým vibračným miláčikom!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Halo Ring Rabbit Vibrator Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Ring Rabbit premení vaše sny na skutočnosť! Nabídne vám jedinečný krúžok integrovaný v hladkom silikónovom tele, ktorý sa pohybuje nahor a nadol, čím spôsobuje nezameniteľnú vzrušujúcu stimuláciu. Krúžok vás poteší 10 rýchlostnými režimami a neprijdete ani o obľúbené vibrácie v 10 režimoch. Nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Bumping Bunny Opal

    Milujete design? Tento vibrátor je skutočne nádherný a uhranie vás na prvý pohľad! Vyrobený je zo zamatovo hladkého silikónu a vie sa príjemne zahriať a zmyselne prirážať. Samozrejme okrem funkcie zahrievania a prírazov vie aj vibrovať, a to o 10 režimoch ako pre G-bod, tak pre klitoris. Doprajte si skutočnú rozkoš s vibrátorom, na ktorý je radosť pozerať!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy The Thrill Rabbit Vibrator Purple

    Milujete prekvapenie? Táto elegantná hračka z kolekcie Playboy vás prekvapí svojimi úchvatnými funkciami a taktiež jedinečným tvarom. Uprostred tela vibrátora sa totiž nachádza špeciálna klapka s funkciou poklepávania o 7 režimoch. K tomu pridajte ešte 7 výkonných vibrácií pre vonkajšie aj vnútorné citlivé miesta a užite si maximálne potešenie.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Gizi Vibrator Peachy Pink

    Zbožňujete duálnu stimuláciu? Máme pre vás niečo lepšie, než sú klasické rabbit vibrátory, predstavujeme Snail Vibe Gizi! Bude rozumieť vašej anatómii a pomôže vám nájsť optimálnu hĺbku stimulácie. Unikátny dizajn ponúka kompaktnú veľkosť, s ktorou však po plnom vložení pohodlne dosiahnete na G-bod aj A-bod, triešničkou na torte je jedinečná technológia Slid'n Roll!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Big Boss Jewels Amethyst

    Jeho meno hovorí za všetko. Svojou impozantnou postavou dostane Big Boss každého, kto ocení XL potešenie!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Volta Jewels Sapphire

    VOLTA je vďaka svojim trepotajúcim sa zakončením skvelý pomocník pre vonkajšiu stimuláciu klitorisu či stimuláciu penisu. Ich rytmický pohyb je zárukou výnimočného milostného zážitku.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X Orgasmic Orchid Purple

    Viac ako obyčajný vibrátor! Tento pôvabný krásavec jemnej fialovej farby má 2 konce s výkonnými funkciami. Hlava pripomínajúca žaluď sa eroticky hýbe a mierne rotuje a druhý koniec prináša cielenú stimuláciu klitorisu, na ktorý ho vďaka pružnosti pohodlne nastavíte. Doprajte si nielen jeho funkcie, ale aj ergonomickosť, vďaka ktorej bude počúvať vášmu telu.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Wild Rose Red

    Jedna nádherná ruža, dlhá šnúrka a vibrátor pre lahodné potešenie dvoma skvelými spôsobmi! Vibrátor má zmyselnú textúru, funkciu vibrácií a tiež prírazov, čo prináša skutočne príjemný pocit. Ruža z druhej strany disponuje jazykom, ktorý svojim pohybom prináša omamnú stimuláciu. Vyskúšate oba konce, a teda aj obe funkcie zároveň alebo každú zvlášť? To necháme na vás!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dame Fin Finger Vibrator Quartz

    Kde prsty potrebujú pomôcť, tam rád ponáhľa Fin! Je to malý, ale veľmi šikovný vibrátor na prst, ktorý je navrhnutý tak, aby každému vášmu dotyku dodal extra dávku vzrušenia. Pohodlne padne a drží na ruke, je hebký na dotyk a hodí sa na všetky druhy erotickej stimulácie. Zoznámte sa s vašim novým vibračným miláčkom!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Ring It Home Black

    Máte náladu na zmyselné dráždenie? Tento vibrátor vie nielen vibrovať, ale má aj šikovné krúžky, ktoré sa po jeho tele pohybujú hore a dole. 3 výkonné motory a hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk, tak nečakajte a doprajte si skutočnú slasť.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Diva Dolphin Pink

    Jedinečný tvar vibrátora Diva Dolphin od Fun Factory zaujme na prvý pohľad. Na prvé použitie vás potom zaujme jeho silný a výkonný motor, a aby toho nebolo málo, iste oceníte aj technológiu inteligentného nabíjania Battery +. Stačí si dokúpiť Hybrid Kit a razom sa z vibrátora na batérie stane vibrátor dobíjací.

    119 €

    99 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Je Joue Juno G-Spot Vibrator Fuchsia

    Juno nie je len tak nejaký vibrátor, je to bohyňa G-bodu! Je to ten najkrajší a zároveň najelegantnejší vibrátor na G bod na svete a poskytne vám hlboké dunivé vibrácie cieliácie priamo na toto citlivé miesto. Vychutnajte si vášeň, ktorá bude prúdiť celým vašim telom a doputujte až do neuveriteľne slastného orgazmického neba.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 103

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.