×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 97 až 128 z celkom 182

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pretty Love Bruno Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Bruna, cenovo dostupný vibrátor, ktorý polaská vonkajšiu aj vnútornú časť vagíny! Špička stimulujúca G-bod je príjemne textúrovaná a dômyselne zahnutá. Hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk, rovnako ako si okamžite osvojíte ľahké ovládanie. Urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Bruna!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GP Super Alkaline Battery 9V 1 pc

    Rad alkalických batérií špeciálne navrhnutý pre stále rastúci počet prístrojov pre voľný čas s impulznejším či vyšším odberom prúdu. Oproti bežným alkalickým batériám dodajú až o 30% viac energie.

    4,59 €

    2,99 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Evan Multi-Speed Vibe Purple

    Potrebujete, aby váš nový vibrátor bol skutočne extrémne stimulačný? Práve pre vás tu je Evan! Jeho povrch je vyrobený zo špeciálneho „jelly“ materiálu a je úžasne mäkký a príjemný. Flexibilné stimulačné výstupky vám zaistia perfektné pohladenie intímnych partií, až sa vám z toho budú podlamovať kolená. Nastavte si pomocou otočnej základne ideálnu vibračnú rýchlosť a podľahnite svojim pocitom!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations So Real Multispeed Vibrating 6 Inch Dong

    Je tak skutočný a tak výkonný, že si ho prosto zamilujete! Má realisticky tvarované žilky, žaluď a dokonca aj semenníky. Jeho použitie je veľmi jednoduché a rozvibrujú ho 2 AA baterky. Pozvite tento vibrujúci penis do svojej spálne a majte nového najlepšieho priateľa!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O The LingO Purple

    S Lingom to ešte len bude poriadna lízanica! Nasadíte si ho na jazyk a razom bude orálny sex obohatený o vzrušujúce a jemné vibrácie. Waw, waw, waw! Motor je maličký, takže na jazyku nebude protivný. A vašej drahej s týmto vibračným krúžkom na jazyk doprajete absolútnu slasť! Milujete svoju ženu? Tak jej to urobte pusou s vibrátorom na jazyku.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Renee Vibe 10 Vibrating Functions 18,5cm Silver

    surfujete na e-shope a premýšľate, čo z našej ponuky asi potrebujete? Trochu vám s tým pomôžeme - tento strieborný vibrátor zaručene potrebujete a musíte mať! Má 10 výkonných zábavných vibračných funkcií, jednoduché ovládanie a hladký a hebký na dotyk. Vychutnajte si s ním rozmanité hrátky a akonáhle mu dôjde šťava, jednoducho ho dobite cez USB kábel!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Kiss Pink

    Vychutnajte si nekonečne zmyselné potešenie s Butterfly Kiss. Je to niekoľkorýchlostný vibrátor, ktorý vám poskytne dômyselnú stimuláciu vďaka svojmu premyslenému tvaru, ktorý zasiahne všetky vaše citlivé miestečka. Dajte priechod svojej fantázii, realizujte svoje erotické sny a vydajte sa cestou, ktorú nelemujú stromy, ale orgazmy, a to tak, že jeden za druhým!

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Vibrating Lip Balm - Vibrujúci balzam na pery

    Elegantný a diskrétny, super výkonný, multifunkčný minivibrátor prezlečený za balzam na pery s jemnou zaguľatenou špičkou z najkvalitnejších materiálov.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Purple

    Mobil, peňaženka, kľúče a mini vibrátor! Tak by mala znieť vaša kontrola, než opustíte domov. Nikdy neviete, čo sa môže stať a byť pripravená častokrát znamená urobiť sa. Táto malinká kúzelná palička je vašou zárukou orgazmu. Vnesie do vášho milostného života vzrušujúcu rozmanitosť! Je to malý, ale super výkonný vibrátor, ktorý budete uctievať osamote alebo v páre.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Nyly Multi-Speed Stimulator Black

    Hľadáte univerzálny vibrátor na objavovanie slastných účinkov vibrácií? Nyly sa hodia na všetky príležitosti! Má otočnú základňu, ktorou si budete určovať rýchlosť a tiež zaoblenú špičku pre pohodlné a príjemné zavádzanie. Objavujte s ním svoje telo a jeho citlivé miesta, bude to narastať!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Clitoral Tickler Pink

    Urobte pre svoj klitoris to najlepšie s maximálnou presnosťou! Tento ergonomicky navrhnutý stimulátor klitorisu má tenký zaoblený koniec, ktorým dokonale presne zacielite na správne miesto. Dotknite sa tých najvyšších vrcholov, na ktoré nevystúpite inak, než keď objavíte váš najvzrušujúcejší bod klitorisu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Drimy Easy Quick Stimulator Silicone Purple

    Potrebujete zmenu, čo sa týka vášho intímneho života? Tou zmenou môže byť nová erotická hračka, ktorá vám dopraje úplne nové a nevídané zážitky, napríklad Drimy. Je to pôvabný stimulátor s predĺženou silikónovou hlavou a hrotom pre úplnú presnú stimuláciu. Jeho hlava vibruje a pohybuje sa do rytmu, ktorý bude lahodiť vášmu klitorisu, tak si to nechajte páčiť!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Pink

    Hľadáte malý a šikovný vibrátor, ktorý by vám bol neustále po ruke? Toto je Denzel, adept na dokonalého potešiteľa za super cenu. Jeho hebký povrch vás úplne očarí a jeho dômyselne tvarovaná špička vám pomôže presne zacieliť na tie najcitlivejšie miesta ako je napríklad G-bod. Objavujte jeho silné vibrácie sólo alebo v páre!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Bogey Pink

    Túži váš bod G po potešení? Doprajte mu ho s vibrátorom Pretty Love Bogey, ktorého špička je navrhnutá presne tak, aby vám pomohla dosiahnuť na toto miestočko slasti. Má neuveriteľných 10 vibračných nastavení a jedno ovládacie tlačidlo. Dostaňte sa na absolútny vrchol a užite si celú cestu!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Vibrating Mascara Wand - Vibrujúca riasenka

    Elegantný a diskrétny, super výkonný multifunkčný mini vibrátor prezlečený za riasenku s jemnou špičkou z najkvalitnejších materiálov.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Abbott Purple

    Chcete, aby vaše prsty predvádzali ešte viac parády? Navlečte na ne tento vibrátor! Abbott je vibrátor na 2 prsty, s ktorým sa vaša predohra stane ešte viac vzrušujúca. Zvlnený povrch ešte pridáva na stimulácii a báječne hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk. Aké miesto svojimi nezbednými vibrujúcimi prstami pohladíte ako prvé?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Heady Stimulator Multi-Head Purple

    Ste odjakživa nerozhodná? Heady je presne hračka, ktorú potrebujete! Má totiž 4 ľahko vymeniteľné hlavice, takže ich pokojne môžete striedať jednu za druhou. Vibrátor Heady je vyrobený z kvalitných materiálov a jeho dizajn je kompaktný, ergonomický a taktiež zmyslný. Majte Heady neustále pri sebe a užite si s ním kedykoľvek sa vám zachce - sólo aj v páre!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower PalmBliss Wand Massager Attachment

    Nadstavec zo 100% silikónu určený na zdokonalenie masážnej hlavice PalmPower. Poskytne vám naozaj účinnú a osviežujúcu masáž vašich intímnych partií. Užite si stimuláciu G-bodu a klitorisu zároveň, ktorá vás dovedie až na vrchol blaha.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vibes of Love Classic Vibrator Purple

    Hľadáte pôvabného potešiteľa s omamnými vibráciami? A čo hovoríte na tohto fialového krásavca? Má úchvatné realistické prevedenie a je svojim tvarom bude perfektne cieliť na G-bod. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu, a hlavne jeho vzrušujúce funkcie!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Bullet Vibrator

    Klasika, ktorá nesmie chýbať v žiadnej zbierke erotických hračiek! Tento mini vibrátor luxusnej striebornej farby s nezbedným Playboy zajačikom v sebe ukrýva výkonný motor, ktorého vibrácie poškodia akékoľvek erotogénne miesta na tele. Je skvelý pre sólo aj párové objavovanie nových vnemov.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fuck Green Botanic Booster Green

    Vibrátor pre všetkých, komu záleží na životnom prostredí! Je nám cťou vám predstaviť novinku v našom sortimente - Fuck Green vibrátor. Je to 100% biologicky odbúrateľný produkt vyrobený z PLA plastu na báze škrobu. Jeho univerzálny dizajn vám umožní rozmanité hrátky, tak si to poďte robiť ekologicky!

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Seven Creations Hip G G Power Pink

    Ružový vibrátor s koncovým brmbolcom, ktorý je určený na pohladenie vášho G-bodu. Predstavuje veľa zábavy za málo peňazí a pohrávať sa s ním nemusíte nutne len vo vnútri vagíny, ale zoznámiť jeho vibrácie môžete pokojne aj s klitorisom alebo s prostatou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Philips Alkaline LR44 1 pc

    Zaisťuje dlho trvajúcu funkčnosť v denne používaných malých elektronických zariadeniach.

    1,89 €

    1,09 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Petit Shell

    Pre všetkých, ktorí váhajú, čo sa kúpy erotickej pomôcky týka, tu máme tohto jednorázového potešiteľa§ V jednoduchosti je krása, a to potvrdzuje aj Iroha Petit od prestížnej japonskej značky Tenga. Je to mušľa s vláčnou textúrou, ktorá sa z 98% skladá z vody a môžete ju ochladiť v chladničke, alebo zahriať v teplom kúpeli. Následne s ňou prechádzajte po svojom tele a určite nevynechávajte intímne miesta, ktorým sa dotyk tejto nežnej mušle bude páčiť!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Abbott Black

    Chcete, aby vaše prsty predvádzali ešte viac parády? Navlečte na ne tento vibrátor! Abbott je vibrátor na 2 prsty, s ktorým sa vaša predohra stane ešte viac vzrušujúca. Zvlnený povrch ešte pridáva na stimulácii a báječne hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk. Aké miesto svojimi nezbednými vibrujúcimi prstami pohladíte ako prvé?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Water Bunny Rabbit Vibrator Purple

    Rozkoš v kúpeľni? Áno! Pretože práve v kúpeľni ste osamote a máte čas pre seba, tak prečo si ho nespríjemniť? Šikovným pomocníkom vám k tomu bude tento vibrátor, ktorý sa postará ako o vnútornú časť vagíny, tak aj o klitoris. Vyrobený je z príjemného želé materiálu, ktorý je mäkký a pevný zároveň. Nechajte si páčiť vzrušujúce vibrácie!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lybaile Vibrating Ring Rabbit Pink

    Rozkošný vibračný krúžok s malým roztomilým a zároveň nemravným stimulačným králikom. Nasadzuje sa na penis, ktorý príjemne stiahne, čím podporí a posilní erekciu. Následne sa zvodne rozvibruje a pri milovaní bude úchvatne dráždiť klitoris. Jeho cena je viac než priaznivá, neváhajte a šup s ním do košíka!

    7,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Lybaile Power Head Dual Stimulation Wand Massager Head Black

    Chcete so svojou obľúbenou masážnou hlavicou zažiť aj nejaké nové pocity? Nasaďte na ňu tento nástavec z príjemného TPR/TPE materiálu, ktorý je pekne pružný a hodí sa pre duálnu stimuláciu vnútorných a vonkajších citlivých miest zároveň.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Dotys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    Hľadáte klasický mini vibrátor s niečím naviac? Dotys je hladký klasický vibrátor s odnímateľným silikónovým návlekom. Ponúkne vám jednu silnú vibračnú rýchlosť, ktorú si môžete užiť sólo alebo pokojne aj v páre. Nasaďte naň hodvábny silikónový návlek a potešte svoje citlivé miesta vrúbkovanou textúrou.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Magny Vibrating Bullet Magnetic USB Black

    Klasika nadovšetko! Magny je typický mini vibrátor so super výkonom a moderným dizajnom. Má zaoblenú špičku pre presné zacielenie aj pohodlné zasúvanie a perfektnú veľkosť, pre ktorú ho budete zbožňovať. Svojim jednoduchým dizajnom bude stimulovať vnútro pošvy, ale potešiť ním môžete aj akékoľvek iné miesto na svojom tele alebo na tele vášho náprotivku. Vyberte si z 10 výkonných vibračných funkcií!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GP Lithium Battery CR2016 1 pc

    Široký rozsah prevádzkových teplôt od -10 °C do +60 °C. Extrémne dlhá skladovateľnosť až 10 rokov.

    1,89 €

    1,09 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Antony Pink

    Hľadáte úžasnú a vzrušujúcu radosť za prijateľnú cenu? Vibrátor Antony si zamilujete! Jeho hodvábne hebký silikónový povrch vás dostane na prvý dotyk a dramaticky tvarovaná hlava vás príjemne a presne potešenie všade, kde budete potrebovať. Vychutnajte si 10 intenzívnych funkcií a každý jediný orgazmus, ktorý vo vás vyvolajú.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 182

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.