×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 97 až 128 z celkom 423

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Dream Toys Essentials Up and Down Vibe Pink

    Predstavujeme vám ultimátneho potešiteľa pre G-bod alebo pre prostatu! Dostane vás do kolien svojou úchvatnou funkciou pohybu hore a dole, ktorá vám prinesie naozaj zmyselné pocity neporovnateľné s ničím iným. Nechajte si urobiť dobre 7 rytmy pohybu a prídete aj vibrácie o 3 rýchlostiach a 4 rytmoch.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    Vďaka 2 silným motorčekom, bezšvíkovému prevedeniu z plného silikónu a súčasnej stimulácii bodu G a klitorisu sa model Mono Flex stane hviezdou každej zbierky pomôcok. Celkový dojem dopĺňa elegantný dizajn a ovládanie pomocou aplikácie.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Sunray Pink

    S modelom Satisfyer Sunray si môžete vďaka vibraciám a tlakovým vlnám užívať súčasnú stimuláciu bodu G a klitorisu. Tento silikónový vibrátor Rabbit je vybavený flexibilným reťazovým kĺbom, ktorý sa ľahko prispôsobí vášmu telu.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator White

    Double Love, náš luxusný vibrátor pre páry, sa môže pochváliť vzrušujúcim, mäkkým silikónom v kombinácii s vysoko kvalitným drahým kovom. Ovládanie pomocou tradičného bezdrôtového ovládaču a naša prvotriedna aplikácia umožňuje hry na diaľku a ponúka nekonečné možnosti!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Top Secret+ Black

    Tajomstvo, ktoré si nebudete chcieť nechať pre seba... Prenosný vibrátor Top Secret+ má plochú, ergonomickú základňu, ktorá umožňuje maximálne pohodlie a tiež rebrovaný povrch pre stimuláciu klitorisu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Air Pump Vibrator 5+ Blue

    Nechajte sa cez aplikáciu rozmaznávať vibráciami a nafukovacím hriadelom. Spojte dve smyslné funkcie podľa svojich prianí a vládnite vibrátor pomocou aplikácie Satisfyer Connect a dosiahnete exkluzívne zážitky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Model Little Secret sa dá pomocou praktického magnetu pohodlne upevniť v nohavičkách, kde potom diskrétne stimuluje klitoris pomocou silných vibrácií. Táto pomôcka zo silikónu sa dá ovládať cez aplikáciu alebo pomocou priloženého diaľkového ovládania.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed - Stimulátor prostaty Čierna

    Bad-Boy je silikónový vibrátor na dráždenie v análnej oblasti, je špeciálne tvarovaný, aby dráždil análnu hrádzu a aby u mužov dosiahol aj na ich citlivý bod na zadnej strane prostaty.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Climax

    Tento análny vibrátor Heat-Climax vás so svojimi objemnými okrúhlymi hrotmi rozmaznáva stimulačnou funkciou ohrevu a silnými vibráciami. Zvodne hladký silikón z neho robí perfektné prírodné predĺženie, ktoré prebudí vašu vášeň!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog OG Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Chcete zažiť totálny a nekontrolovateľný orgazmus? Predstavujeme vám úplne pôvabnú a kvalitnú erotickú hračku OG s úchvatnými funkciami! Bude masírovať váš G-bod nasávať klitoris, a to v takej úrovni, akú si zvolíte. Tak sa uvoľnite, urobte si pohodlie a užite si chvíľu, ktorá je len vaša!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Chcete zažiť orgazmický výbuch? Výkonný stimulátor prostaty Mach 2 bude masírovať vaše miesto slasti s absolútnou presnosťou, ktorá prináša ohromujúce výsledky. Jeho pekný a štýlový dizajn z jemného a pružného silikónu sa príjemne uvelebí vo vašom anále a silný motor ho pohnevá intenzívnou stimuláciou. Nečakajte na zemetrasenie, urobte si to sám!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    Vibrátor Ripple Vibe vás na prvý pohľad zaujme zvodnou vlnkovitou textúrou, vďaka ktorej vami prejde nejedna vlna vzrušenia. Ripple Vibe je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je bezpečný pre telo a príjemný na dotyk. V jeho útrobách sa skrýva výkonný motor, ktorý pre vás hračku rozvibruje v 5 rôznych režimoch a v 3 rôznych rýchlostiach. Rovnako ako ostatné moderné značky je dobíjací cez USB.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Tri Ball 1 Red

    Zažite niečo úplne nové, jedinečné a úchvatné! Toto sa je Satisfyer Tri Ball 1, šikovný multivibrátor pre slastnú stimuláciu niekoľkých miest súčasne. Vychutnajte si s ním klitorálnu, vaginálnu a análnu stimuláciu naraz vďaka flexibilnému a ohybnému telu. Skúmajte svoje telo, bude to zábavné a vzrušujúce!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Black

    Double Love, náš luxusný vibrátor pre páry, sa môže pochváliť vzrušujúcim, mäkkým silikónom v kombinácii s vysoko kvalitným drahým kovom. Ovládanie pomocou tradičného bezdrôtového ovládaču a naša prvotriedna aplikácia umožňuje hry na diaľku a ponúka nekonečné možnosti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Luxusné slasť? Áno! Vibrátor Natasha z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a blyštivých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorými budete prepínať medzi 7 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami. Navyše je v prostrednej časti mierne ohybný, takže sa s ním pohodlne dostanete na všetky citlivé miesta. Robte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Clitoral Sucking Vibrator Rose Red

    Elegantná a pôvabná hračka, s ktorou objavíte tie najzmyselnejšie pocity, akých je vaše telo schopné. Stačí priložiť otvor na klitoris a vybrať si jednu z 3 úrovní sania. Razom vás čakajú pocit podobné orálnemu sexu, ale ešte lepší. Nervové zakončenia v klitorise a okolí sa budú teteliť blahom a vy sa budete zmietať v tých najlepších orgazmoch. Prijmite pozvanie na príjemný a uvoľňujúci sexuálny zážitok.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Burgundy

    Ste dokonalá a túžite len po dokonalých produktoch? Tento vibrátor je vrcholom dokonalosti na prvý pohľad a orgazmus, ktorý vašej kvetinke dopraje, bude dokonale intenzívny a uvoľňujúci. Silné a hlboké vibrácie vychádzajúce zo zamatovo hebkého silikónového tela vás okamžite dostanú! Skosenou špičkou si potom môžete zacieliť na akékoľvek miesto, ktoré si zrovna bude stimuláciu vyžadovať.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    Nechajte sa cez aplikáciu rozmaznať duálne stimulujúcimi vibráciami a nafukovacím telom. Spojte dve zmyselné funkcie podľa svojich prianí a ovládajte vibrátor pomocou aplikácie Satisfyer Connect a dosiahnete exkluzívne zážitky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Air Pump Booty 5+ Red

    Nechajte sa cez aplikáciu rozmaznať vibráciami a nafukovacím hriadeľom. Spojte dve zmyselné funkcie podľa svojich prianí a vládajte vibrátor pomocou aplikácie Satisfyer Connect a dosiahnete exkluzívne zážitky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Dream Toys Romance Romy Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínová červená farba a dychberúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj tento elegantný a romantický vibračný análny kolík so silným motorom s 3 rýchlosťami a 7 vibračnými režimami. Jeho tvar vám dopraje vzrušujúce dráždenie, silu vibrácií si budete voliť skrz diaľkový ovládač a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre s moderným kolíkom s neodolateľnými funkciami.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos Flexible Prostate Stimulator with 3 Motors Black

    Trojitá análna zábava! Tento anatomicky tvarovaný stimulátor prostaty vás omámi 3 výkonnými motormi a 3 ramenami pre intenzívne análne potešenie. Jeho zvlnená stredová časť zaručene dosiahne na prostatu a hlboké vibrácie však poteší celý análik, análny otvor aj hrádza. To bude niečo!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mia Rose Clitoris Energy Wave Stimulation Exclusive

    Ženy milujú kvety a túto ružu si bezhranične zamilujú! Rozvinie totiž ich púčik slasti do neuveriteľného orgazmu vďaka dychberúcemu výkonnému saniu. Každá si žena si zaslúži kvetinu a každá si tiež zaslúži potešenie. Urobte radosť tej, na ktoré vám naozaj záleží, alebo v sebe prebuďte sebalásku a darujte túto ružu sama sebe a rozkvitnite šťastím.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Panthra Zuna Couples Vibrator

    Štýlova a nezbedná hračka pre vášnivé páry, ktoré si chcú užívať ešte intenzívnejšie pôžitky pri milovaní! Zuna je párový vibrátor, ktorý bude počas sexu stimulovať oboch partnerov súčasne. V balení nájdete tiež pôvabnú leopardiu taštičku, do ktorej môžete hračku ukladať, alebo ju osiť ako ľadvinku. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti, ktoré potešia bod G, klitoris i penis.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 Double Penetration Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" 8" Flesh

    Prahnete po dvojitej vibračnej radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou intenzívnych vibrácií, z ktorých sa od slasti zbláznia obe vaše dierky. Materiál je úžasne príjemná, pretože sa jedná o vysoko kvalitný silikón. Poďte sa divoko milovať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Triple Vibrator 556947 Purple

    Trojitá stimulácia a extra silné vibrácie! Tento vibrátor od Javida má elegantný tvar a spracovanie, vďaka ktorému sa postará o všetky vaše citlivé miesta. Malé ramienko s mäkkými jazýčkami bude rozmaznávať klitoris, guličky sa postarajú o análnu slasť a na svoje si príde aj vagína a G-bod. Vychutnajte si všetko alebo nič!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ovation Rave Aqua

    Príjemné pocity a dokonalé potešenie kedykoľvek po ruke! Táto vkusná a štýlová hračka Ovation Rave vám svojim mrštným jazýčkom dopraje presnú stimuláciu erotogénnych zón kdekoľvek na tele. Prebuďte vo svojom tele vlny rozkoše vďaka 10 omamným režimom!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cloneboy Dildo & Harness Strap

    Nová sada od Cloneyboy vám nielen umožní vytvoriť vašemu partnerovi autentický odliatok penisu, ale tiež vám pomôže dopriať mu vďaka priloženému strap-onu bezkonkurenčnú penetráciu! V sade okrem toho nájdete aj erekčný krúžok, ktorý pri tvorbe odliatku podporí erekciu a uľahčí tak prácu. Užite si zmyselnú zábavu pri odlievaní a kúpte si túto sadu, v ktorej na výrobu silikónového odliatku nájdete všetko potrebné!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Charged Remote Control Panty Vibe Black

    Tento "čarovný" prsteň vám bude závidieť aj Arabela! Slúži totiž na ovládanie mini vibrátora ukrytého v špeciálnej kapsičke sexi krajkovaných nohavičiek. Užívajte si kedykoľvek a kdekoľvek, sama alebo s partnerom, cez deň alebo v noci.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Legend Massager - Masážna hlavica Fialová

    Legend je masážne zariadenie so stopercentnou stimulačnou silou. Jemný na dotyk, moderný dizajn, jemná flexibilita, hladká rukoväť zaručuje skvelý zážitok. Má sedem vzrušujúcich funkcií, rôzne rýchlosti vibrácií a dá sa nabiť cez USB.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    Hľadáte potešíte, ktorý vás nikdy nesklame? Tento nežne ružový krásavec má obe použiteľné strany a presne vie, po čom túžite. Pocítite s ňou nárast vášne, pretože vás bude láskať 7 vibračnými funkciami v dvoch motoroch. Dosiahnite vďaka jeho všestrannému tvaru svojich vytúžených vrcholných výšin!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Chcete pre svoju prostatu niečo viac? Tento vibrátor na prostatu z čierneho hebkého silikónu disponuje pohyblivou guľôčkou v hornej časti pre extra stimulujúci pocit. Pomocou diaľkového ovládača si budete vyberať medzi 7 vibračnými režimami a 4 režimami šteklenia. Tak nečakajte a užite si s Mr. Play.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    Malá a silná vibračná hlavička! Jej kapesná veľkosť je priamo roztomilá a jej silné a hlboko dunivé vibrácie sú nečakané. Okrem toho, že sa zmestí do každej kabelky či kapsičky, je tiež vybavená dvoma všestrannými nástavcami, s ktorými môžete skúšať svoje vášne. Tak do toho!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 423

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.