×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 97 až 128 z celkom 149

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Dream Toys Star Trooper Shuttle Strong P-Spot Vibrator Blue

    Bezkonkurenčné análne potešenie? Kolekcia Star Troopers predstavuje to najlepšie pre vaše zadné dvierka! Patrí do nej aj Shuttle – análny vibrátor na dômyselnú stimuláciu prostaty. Pohodlne vám padne do ruky vďaka praktickej rukoväti a zahnuté zakončenie vám uľahčí zacieliť na prostatu. Vychutnajte si jeho super silné vibrácie o 5 rytmoch a 5 rýchlostiach.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Spinning Rabbit 1 Blue

    Nová rada Satisfyer Spinning vám jednoducho zamotá hlavu! Toto je vibrátor na dráždenie bodu G a klitorisu zároveň vie vibrovať a rotovať, čím vám poskytne úplne nový erotický zážitok, tak zatvorte oči a vychutnávajte.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Spinning Rabbit 1 Beige

    Nová rada Satisfyer Spinning vám jednoducho zamotá hlavu! Toto je vibrátor na dráždenie bodu G a klitorisu zároveň vie vibrovať a rotovať, čím vám poskytne úplne nový erotický zážitok, tak zatvorte oči a vychutnávajte.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Fenyx Vibe with Thrusting & Pulse Purple

    Milujete prekvapenie? Tento vibrátor vás poteší neuveriteľnými spôsobmi, ktoré budú vzrušivo prekvapivé! Jeho meno je Fenyx (prečo asi?) a disponuje 8 vibračnými funkciami, funkciou prírazov, pulzačnou časťou pre G-bod a ramienkom pre potešenie klitorisu. Fenyx je váš nový zmysel sexuálneho života, tak si ho nechajte páčiť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Ünihörn CherryRose Suction and Licking Tongues Clitoris Massager Red

    Ruža, s ktorou rozkvitnete blahom! Táto kvetinka premení váš intímny život a dopraje vám dvojité potešenie. Má pôvabný a elegantný tvar ruže a je ultra príjemná na dotyk. Poďte objaviť úžasné funkcie stimulujúcich jazýčkov!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Dual Head Light Blue

    Chcete od svojej obľúbenej masážnej hlavice Le Wand niečo viac? Vybavte ju týmto šikovným nástavcom, ktorý prinesie spokojnosť všetkým miestam, ktorých sa dotkne. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu a prináša intenzívnu stimuláciu s úplnou presnosťou. Dráždite ním G-bod a klitoris zároveň a vychutnajte si omamné orgazmy!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Velvet Vibe with Thrusting & Pulses Red

    Milujete prekvapenie? Tento vibrátor vás poteší neuveriteľnými spôsobmi, ktoré budú vzrušivo prekvapivé! Jeho meno je Velvet a disponuje 8 vibračnými funkciami, funkciou prírazov, pulzačnou časťou pre G-bod a ramienkom s jazýčkom na potešenie klitorisu. Velvet je váš nový zmysel sexuálneho života, tak si ho nechajte páčiť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Spinning Vibe 1 Red

    Nový rad Satisfyer Spinning vám jednoducho zamotá hlavu! Toto je vibrátor pre dráždenie bodu G vie vibrovať a rotovať, čím vám poskytne úplne nový erotický zážitok, tak zatvorte oči a vychutnávajte.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Spinning Rabbit 1 Red

    Nový rad Satisfyer Spinning vám jednoducho zamotá hlavu! Toto je vibrátor na dráždenie bodu G a klitorisu zároveň vie vibrovať a rotovať, čím vám poskytne úplne nový erotický zážitok, tak zatvorte oči a vychutnávajte.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Ünihörn Brightcoral Ergonomic 360 Function Rabbit Vibrator

    Elegantný, zmyselný a vzrušujúci, presne taký je tento nový vibrátor Ünihörn! Svojím pretiahnutým a zakriveným telom pohladí vás G-bod aj klitoris a dopraje vám neuveriteľné orgazmy. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré vám ponúknu 10 vibračných a 4 rotačné funkcie, ktoré si môžete užívať dohromady alebo každú zvlášť? Máte to najradšej vo vani? Žiadny problém, Ünihörn je vodotesný!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Melanie Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Melanieho, vibrátor s úchvatnou funkciou prírazov o 4 režimoch! Okrem toho vie tiež vibrovať (12 funkcií) a ramienko s jemnými jazýčkami bude láskať váš klitoris. Hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk, rovnako ako si okamžite osvojíte ľahké ovládanie. Urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Melanieho!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Thumping Rabbit Vibrator Purple

    Chcete zažiť čistú blaženú radosť? Tak to jedine s týmto úchvatným a dokonale zakriveným vibrátorom od Javida s úžasnými funkciami! Vyskúšajte 10 vibračných režimov v špičke cieliaci na G-bod, 10 režimov pulzujúceho klepania strategicky umiestneného bodu na tele vibrátora a nezabudnite ani na 10 vibračných režimov vo flexibilnom ramene pre stimuláciu klitorisu.

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Endless Orgasm Vibrator Fuchsia

    Tento vibrátor bol navrhnutý s jedným jediným cieľom – vaše nekonečné potešenie! Je tvarovaný tak, aby dosiahol vaše citlivé miesta a zároveň je dostatočne flexibilný, aby sa prispôsobil vašim osobným telesným proporciám. Nechajte ho, aby vibráciami láskal váš G-bod a klitoris zároveň!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Honeybee Vine with Thrusting & Pulse Yellow

    Milujete prekvapenie? Tento vibrátor vás poteší neuveriteľnými spôsobmi, ktoré budú vzrušivo prekvapivé! Jeho meno je Honeybee, a to dosť možno kvôli tomu, že má zábavnú žltú farbu a včielku, ktorá sa bude venovať vášmu klitorisu. Okrem toho disponuje 8 vibračnými funkciami, funkciou prírazov a pulzačnou časťou pre G-bod. Honeybee je váš nový zmysel sexuálneho života, tak si ho nechajte páčiť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Ünihörn MagnoliaPink Double Vibration & Suction Rabbit Pink

    Magnólia nie je len kvetina, ale je to aj táto šikovná erotická hračka. Zaujíma vás, prečo sa volá práve Magnolia? Má totiž na základni kvet, ktorý je vybavený sacou funkciou a nasaje váš klitoris o 3 rôznych režimoch, nie je to úžasné? A čo potom, keď pridáte vibrácie pre G-bod a pre klitoris!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSG007 Conner Telescopic Dual Stimulation Vibrator Purple

    Hľadáte hračku, ktorá vás omámi svojimi funkciami, materiálom aj prevedením? Conner je ten pravý! Je to vibrátor so schopnosťou prírazov a vrúbkovaným ramienkom s mini jazýčkami pre súčasné láskanie klitorisu. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory a jeho cieľom je vaša maximálna spokojnosť, tak mu dajte šancu.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Ring My Bell Vibrator Black

    Milujete prekvapenie? Táto elegantná hračka z kolekcie Playboy vás prekvapí svojimi úchvatnými schopnosťami. V hebkémsilikonovom tele sa totiž ukrýva motor so schopnosťou vibrácií a poklepávania. Vibrácie sú sústredené do špičky, ktorá sa pozrie za dvere vagíny, zatiaľ čo pulzujúca bod bude dráždiť klitoris. Pretiahnite prsty praktickým krúžkom a keď budete chcieť, prizvite k hrátkam aj partnera či partnerku.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Spinning Vibe 1 Beige

    Nová rada Satisfyer Spinning vám jednoducho zamotá hlavu! Toto je vibrátor pre dráždenie bodu G vie vibrovať a rotovať, čím vám poskytne úplne nový erotický zážitok, tak zatvorte oči a vychutnávajte.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Spinning Vibe 1 Blue

    Nová rada Satisfyer Spinning vám jednoducho zamotá hlavu! Toto je vibrátor pre dráždenie bodu G vie vibrovať a rotovať, čím vám poskytne úplne nový erotický zážitok, tak zatvorte oči a vychutnávajte.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Pink Sunset Rabbit Vibrator

    Nádherné pocity a vibrácie pod vašou kontrolou! Predstavujeme novú ružovú kolekciu Sunset od You2Toys, ktorá obsahuje pomôcky vybavené praktickým a dobre čitateľným displejom pre absolútnu kontrolu nad vašou intímnou masážou. Patrí do nej aj tento duálne stimulačný vibrátor pre zacielenie na G-bod aj klitoris s 10 vibračnými režimami o 4 intenzitách. Urobte si s ním dobre a vychutnajte si dotyk jeho hebkého silikónu.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Rosenrot Bendable RC Panty Vibe Red

    Diskrétne potešenie silnými vibráciami, a to kedykoľvek a kdekoľvek! Tento vibrátor pripomínajúci svojím zakončením púčik ruže má dokonale ergonomický tvar, ktorý sa uvelebí vo vašej vagíne a vibráciami bude mieriť na G-bod. Jeho druhé ramienko sa bude druhým motorom starať o klitoris a medzi 10 vibračnými režimami budete prepínať cez diaľkové ovládanie. Doprajte si tiché, silné a vzrušujúce vibrácie kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Turis Triple Function Clit Hitting Ball with G-Spot Pulsation & Vibration Purple

    Obzeráte sa po výkonnom a šikovnom vibrátore? Predstavujeme vám Turis, všestranného pomocníka s dokonalými funkciami a pokročilými technológiami. Potešenie, orgazmus, vášeň, spokojnosť, to všetko a oveľa viac je s Turisom samozrejmosťou!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Toys Sensual Nights SN01 Small Wand Massager Black

    Uvoľnite svoje najtemnejšie túžby a urobte si dobre! Poslúži vám na to táto výkonná masážna hlavica z kolekcie Sensual Nights od Rimba Toys. Je pripravená vás potešiť 4 rýchlosťami a 10 vibračnými režimami, čo je dokopy 40 rôznych kombinácií. Praktický LCD displej vám vždy ukáže, aká kombinácia je práve aktívna. Tak neváhajte a podľahnite dotyku jemnej silikónovej hlavy a potešte svoje intímne miesta alebo natiahnuté svaly kdekoľvek na tele.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Stacked Vibrating Prostate Massager with Remote Control Metallic Green

    Spoznajte vzrušujúcu extázu s týmto inovatívne tvarovaným stimulátorom prostaty pre dych vyrážajúcu stimuláciu, ktorá prekoná vaše očakávania. Má jedinečný tvar pre super intenzívne pocity a dráždenie vašich citlivých miest. Pekný kovovo zelený silikón prvotriednej kvality vás očarí na prvý pohľad aj dotyk. Vezmite do ruky diaľkové ovládanie a vyberte si z 10 silných vibračných režimov!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Bent Vibrating Prostate Massager with Remote Control Metallic Green

    Umocnite svoje potešenie s týmto jedinečným stimulátorom prostaty! Má dômyselný mierne prehnutý tvar, ktorý do vás zapadne ako uliaty a bude sa dotýkať presne tých miest, ktoré dokážu spôsobiť tie najlepšie orgazmy. Pekný kovovo zelený silikón prvotriednej kvality vás očarí na prvý pohľad aj dotyk. Vezmite do ruky diaľkové ovládanie a vyberte si z 10 silných vibračných režimov!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Beaded Vibrating Prostate Massager with Remote Control Metallic Green

    Objavte nové výšiny potešenia s týmto šikovným stimulátorom prostaty! Má podmanivý tvar, ktorého zavádzanie aj nosenie bude veľmi príjemné a čo potom, keď pridáte vibrácie. Pekný kovovo zelený silikón prvotriednej kvality vás očarí na prvý pohľad aj dotyk. Vezmite do ruky diaľkové ovládanie a vyberte si z 10 silných vibračných režimov!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Thimble Sucking Vibrator Black

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podôb, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto stimulátorom na prst! Má príjemný tvar pre pohodlnú manipuláciu a ponúkne vám omamnú funkciu sania pre klitoris a vibrácie, ktorými môžete zacieliť napríklad na G-bod.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Magnetic Panty Vibe with Remote Purple

    Nenechajte sa zmiasť malými rozmermi tejto hračky! Je to rozkošný vibrátor do nohavičiek na nekonečné škádlení a potešenie kedykoľvek a kdekoľvek. Disponuje silným magnetom av nohavičkách tak bude vždy držať na svojom mieste. Chopte sa ovládača a vyberte si z jeho 10 vibračných funkcií.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Digital Swell Rabbit Vibrator with Digital Screen Extra Powerfull 23m Purple

    Milujete prekvapenie? Táto vibrátor vás poteší neuveriteľnými spôsobmi, ktoré budú vzrušivo prekvapivé! Jeho meno je Swell a má klasické podlhovasté telo so zaoblenou špičkou a ramienko pre stimuláciu klitorisu. Rovnako ako iné hračky z radu Digital má praktický digitálny displej. Vyberte si z 10 vibračných funkcií so 4 intenzitami a objavte váš nový zmysel sexuálneho života!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Lindsay Liquid Silicone Flexible 2 Motors Vibe with Anal Chain Lila

    Milujete prekvapenie? Tento vibrátor vás poteší neuveriteľnými spôsobmi, ktoré budú vzrušivo prekvapivé! Jeho meno je Lindsey a dostane vás schopnosťou trojitej stimulácie. Disponuje 7 vibračnými funkciami pre vnútorné potešenie a 7 vibračnými funkciami pre vonkajšiu slasť. Lindsey je váš nový zmysel sexuálneho života, tak si ho nechajte páčiť!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Apolo Rechargeable Multifunction Vibrator 7 Vibrations with Swinging Motion Purple

    Objavte svet maximálnej spokojnosti s Apolom od Intense! Je to elegantný a sofistikovaný vibrátor s úžasnými funkciami a nádherným fialovým designom a zlatým detailom. Jeho 3 výkonné motory vám nachystajú rozmanitú stimuláciu a vaše telo i myseľ zaplavia úplná blaženosť.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 149

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.