×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 97 až 128 z celkom 155

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Liaison Curve LED Vibrator

    Hriešne prepojenie elegantného skla a príjemného silikónu! Tento jedinečný zakrivený vibrátor LED od Liaison kombinuje všetky výhody silikónu a skla. Z oboch strán je optimálne zakrivený, ľahko použiteľný a vychutnáte si ho z oboch strán. A čo je najlepšie? Sklenená časť má vo svojej špičke LED svetielko!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pixey Aquamini Black Edition

    Obľúbená vibračná hlavica v menšom prevedení! Je diskrétne tichá a zároveň výkonná. Jej hlava je skvele flexibilná, takže sa s ňou dostanete kamkoľvek, a vyrobená z hebkého a kvalitného silikónu, takže jej dotyk budete milovať. Z rovnakého silikónu je vyrobená aj rukoväť, tak ju uchopte a vychutnajte si tú najpríjemnejšiu masáž všetkých čias.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glam Rabbit Vibe Purple

    Milujete eleganciu a túžite po erotickej hračke presne vo vašom štýle? Práve pre vás je tu kolekcia Glam od Dream Toys! Obsahuje neprehliadnuteľne pôvabné hračky s funkciami pre vaše dokonalé potešenie! A patrí do nej aj tento flexibilný Rabbit vibrátor pre duálnu stimuláciu. Podľahnite intenzívnym vibráciám o 5 režimoch a 5 intenzitách!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rewolution Rewocurvy Rechargeable Flexible Vibrator Purple

    Existuje niekto, kto by nemal rád orgazmy? Určite nie! Všetci milovníci orgazmov budú zbožňovať tiež vibrátor Rewocurvy Rewolution. Je to všestranná hračka, ktorá bude stimulovať všetky vaše citlivé miesta. Ukrýva v sebe motor s 10 vibračnými režimami a 5 úrovňami intenzity a najlepšie na ňom je, že je dokonale flexibilný, a dokonca sa prispôsobé kontúram vášho tela!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Squidy Vibe Thrusting and Rotating Beads Silicone Black

    Snívate o nekonečných nociach plných neprekonateľného potešenia? Vibrátor TardeNoche vám milo rád bude robiť spoločnosti! Je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu, takže je príjemne hodvábne jemný a mäkký. Najlepšie sú však jeho výkonné funkcie, vďaka ktorým sa budete môcť baviť na tisíc rôznych spôsobov. Račte zistiť viac!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Nodding Tip Vibrator with Bendable Clit Stimulation Purple

    Úchvatný elegán navrhnutý pre vaše absolútne potešenie! Vibrátor Nodding Tip Vibrator sa bude sústrediť na bod G a klitoris zároveň. Kývajúci žaluď zacieli úplne presne na G-bod a bude ho láskať hlukovými vibráciami. Kratšie flexibilné ramienko potom prispôsobíte svojmu klitorisu a necháte ho, aby sa postaralo o vonkajšiu slasť! Vyberte si z 10 rôznych režimov!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Clone A Willy Jet Black Kit Black

    Vyrobte si dokonalú vibračnú kopiu svojho penisu! Bude to vzrušujúca intímno-kreatívna zábava, ktorú si užijete so svojim náprotivkom a ktorej výsledkom bude dokonale realistická kopia vášho mužstva. Zároveň bude aj vibračná, takže sa s ňou vaša partnerka bude môcť po dlhých osamotených večeroch pohrávať. V sade je všetko potrebné, tak si poďte vytvoriť kopiu svojho penisu a treba ju niekomu venovať ako darček.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • AWAQ.U Vibrator 01

    Milujete štýl a kvalitu? Tento vibrátor od Awaq.u má trendy fialovú farbu a je vyrobený z prvotriedneho silikónu s hodvábnym Soft Touch povrchom. Jeho 2 výkonné motory vám ponúknu 10 intenzívnych a hlboko vibrujúcich režimov. Potešte sa s ním hneď trojito!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Charmed 10X Vibrating Silicone Heart Necklace Red

    Aký by to bol pocit, keby ste na krku nosili pôvabné srdiečko, o ktorom by ste len vy vedeli, že to nie je obyčajný prívesok? Tento jedinečný náhrdelník s vibračným srdiečkom z hladkého silikónu je skvostný šperk kombinujúci výraznú červenú a elegantnú ružovo-zlatú. Je umelecky navrhnuté, módne a zároveň vzrušujúce, vie totiž vibrovať o 3 rýchlostiach a 7 vzoroch.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Pretty Little Wands Curvy Pink

    Vzrušenie je niekedy také magické! A magická je aj táto palička, respektíve vibrátor z kolekcie Pretty Little Wands. Chopte sa jej a vydajte sa v ústrety novým výšinám potešenia! Ponúkne vám 10 rýchlostí vibrácií, tenké a flexibilné telo a dizajn s dvoma použiteľnými koncami. Zasiahnite to správne miesto s touto hračkou je totiž všetkých možné!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Panty Vibrator Shaking Function with Remote

    Chcete zažiť skutočnú slasť v nohavičkách? Tento šikula sa trasie, pulzuje a vibruje! A to kedykoľvek a kdekoľvek, je totiž tichý a diskrétny. Má zavádzaciu časť v tvare penisu, ktoré roztrasie k vašej slasti, ak tomu tiež vibrujúce jemne textúrované rameno pre potechu klitorisu. Vyberajte zo 7 režimov chvenia a 7 režimov vibrácií pomocou diaľkového ovládača!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Liaison G-Spot LED Vibrator

    Hriešne prepojenie elegantného skla a príjemného silikónu! Tento jedinečný vibrátor G-spot LED od Liaison kombinuje všetky výhody silikónu a skla. Je optimálne zakrivený, ľahko použiteľný a vychutnáte si ho z oboch strán. A čo je najlepšie? Sklenená časť má vo svojej špičke LED svetielko!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Oh My Gem Bold Silver

    Milujete krásne veci? Tak sa držte, pretože vibrátor Bold s funkciou zahrievania bude dosť možná láska na prvý pohľad! Práve si prezeráte jedinečne tvarovaný strieborný vibrátor s koncovým kamienkom v štýle diamantu, ktorý podporuje odvahu a krásu. Buďte vášnivá, oddaná, energická a odvážna, s Boldom si budete svoje vzrušenie užívať kreatívnym a intenzívnym spôsobom!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Ivy Dahlia G-Spot Vibrator Purple

    Tak krásny a tak šikovný! Pôvabný fialový IVY od ToyJoy je na dotyk nádherne hebký a príjemný. Je pripravený splniť vaše túžby a rozprúdiť vo vás vášeň na maximum vďaka svojim šikovným funkciám! Jeho báječný tvar bude rozumieť vašim telesným proporciám a dovedie vás až k tomu najlepšiemu orgazmu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Two Lovers Couples Vibe 3in1 with Finger and Suction Yellow-Purple

    Nudíte sa v spálni? Two Lovers je nová a naozaj úchvatná hračka, ktorá vám pomôže s nudou zatočiť! Má skutočne nevídaný tvar a na každom konci inú textúru pre rôzne pocity. Vychutnajte si 7 režimov pripomínajúcich pohyb prsníkov na jednom konci, 7 vibračných režimov na konci druhom a saciu funkciu uprostred.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Huntington Beach Heartbreaker Purple

    Milujete hravé designy? Kolekcia California Dreaming oživuje fantázie a prináša sexy zážitky! Patrí do nej aj tento Heartbreaker vibrátor s ktorým bude prežívať horúce letné romance v akomkoľvek ročnom období. Vychutnajte si 10 výkonných režimov nasávania klitorisu a 3 vibračné rýchlosti až sa vám roztrasú kolená.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. Nineteen Triple Action Purple

    Keď potešenie, tak poriadne? Všetky svoje sladké miesta potešíte naraz jedine s týmto trojitým vibrátorom! Má 7 vibračných funkcií, vie dosiahnuť priamo na G-bod, je príjemne pružný, a dokonca vie sať klitoris o 3 režimoch! Môžete si snáď priať ešte niečo viac!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Iconic Bullet Pink

    Ikonický vibrátor, ktorý je ešte viac ikonický ako kedykoľvek predtým! Vie intenzívne vibrovať o 10 rýchlostiach a 10 režimoch, je diskrétny, pohodlne s ním zacielite na citlivé miesta a dotyk jeho hebkého a kvalitného materiálu si jednoducho zamilujete!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Cat's Paw Electric Shock Vibrator Black

    Vibrácie už vás ničím neprekvapia a chcete skúsiť niečo nové? Elektro-šoky môžu byť tou správnou voľbou! Táto roztomilá mačacia pacička vám ponúkne jedinečný stimulačný zážitok. Vie nielen vibrovať o 10 režimoch, ale predovšetkým je vybavená funkciou elektrického šoku o 5 režimoch. Vychutnajte si dotyk mäkkého silikónu a objavte nové vzrušenie!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Aquen Prostate and Perineum Stimulator Liquid Silicone Remote Control Black

    Chcete zažiť análnu stimuláciu, ktorá nebude mať obdobu? Tak jedine s Aquen! Je to jedinečný stimulátor prostaty, ktorý je poľu týchto erotických pomôcok úplne výnimočný? Prajete sa prečo? To sa do úvodného odseku nezmestí, musíte čítať ďalej!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Our Little Secret Acai

    Milujete tajomstvo? Toto nebude len tak nejaké obyčajné tajomstvo, bude to úplný tajomstvo nabitý vzrušením! Je vibrátor nositeľný v nohavičkách zo zamatovo hladkého silikónu, s ktorým sa každý všedný výlet premení na orgazmickú zástavu. Vďaka zakrivenému tvaru tesne prilieha k telu a diskrétne sa zmestí pod oblečenie. Chopte sa ovládača alebo ho zverte svojmu náprotivku a nechajte sa láskať 10 vibračnými rýchlosťami a rytmami.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Eve's Slimline Rabbit Rechargeable Pink

    Stále si nemôžete vybrať? Ak vám záleží na našom názore, tak my rozhodne odporúčame tento nežne ružový vibrátor pre duálnu stimuláciu. Má lahodne baňatú hlavu, ktorá zasiahne vaše vnútorné erotogénne zóny zatiaľ čo menšie zakrivené ramienko sa postará o potešenie klitorisu. Dva výkonné motory vám ponúknu 10 vibračných funkcií, tak nečakajte a urobte si dobre!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mon Ami Mon Luv Double Stimulator Heart 2 in 1 Suction and Licking Tongue Red

    Odjakživa ste romantická duša? Táto láskyplná hračka v tvare srdiečka je tu práve pre vás! Zároveň je to aj perfektný darček pre akúkoľvek príležitosť pre osobu, na ktorej vám naozaj záleží. Mon Luv je na prvý pohľad absolútne krásne a elegantné srdiečko, ktoré predstavuje dve hračky v jednom. Oddeľte od seba dve časti a zoznámte sa s mrštným jazýčkom s 5 lízacími funkciami pre stimuláciu klitorisu alebo si vychutnajte zmyselné sanie o 5 funkciách, ktorých je schopná druhá polovica srdiečka.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy On The Spot Deep Teal

    Vy a váš G-bod, ako ste na tom? Už ste ho našli alebo ho stále hľadáte? Či tak alebo onak, s týmto vibrátorom zažijete tú najlepšiu G-bodovú stimuláciu. Vďaka jeho jedinečnému tvaru sa dostane aj tam, kam prsty nemôžu. Vychutnajte si masáž G-bodu s ľahkosťou a presnosťou!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Petal Wild Aster

    Aká je vaša obľúbená kvetina? Stavíme sa, že od teraz to bude ruža! Petal je taká nádherná a príjemná, je totiž vyrobená z hebkého silikónu. Zažijete s ňou úžasnú stimuláciu intenzívnymi vibráciami a tiež láskanie od šikovného jazýčka. Preskúmajte všetkých 9 rýchlostí a vzorov a užívajte si nielen mrštný jazýček, ale aj vibrujúcu stonku.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Funky Bunny Rabbit Vibrator Mauve

    Rada by ste si zaobstarali vibrátor, ktorý sa bude starať o vaše vonkajšie aj vnútorné citlivé miesta? Predstavujeme vám Funky Bunny! Vychutnáte si s ním dvojitú stimuláciu, zamilujete sa do jeho nežnej farby a podľahnete jeho okázalému dizajnu. Je ideálny pre úplné začiatočníčky aj skúsené milovníčky erotických hračiek. Vyberte si z 10 vibračných režimov!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Elora Pink

    Elora je tu preto, aby vám pokojne každý deň pripomínala, že si zaslúžite slasť! Je to váš nový vzácny klenot, ktorý svojim elegantným prevedením poteší G-bod aj klitoris. Vášeň vo vás zapáli jeho funkcie hlbokých dunivých vibrácií a tiež luxusný prémiový silikón. Tak si doprajte hračku, s ktorou vám bude vždy nádherne!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Rosenrot Bendable Spot-on Vibrator Red

    Dvojnásobné potešenie pre G-bod a klitoris! Táto nádherná hračka má skosenú špičku pre ľahké zavádzanie, ktorou bude zmyselne masírovať G-bod. Ružička na konci sa potom postará o klitoris a môžete ju ohnúť tak, aby s ním vôbec nestratila kontakt. Doprajte si starostlivosť 2 motorov a 10 vibračných režimov!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSG008 Ricky Telescopic Rabbit Vibrator Purple

    Hľadáte hračku, ktorá vás omámi svojimi funkciami, materiálom aj prevedením? Ricky je ten pravý! Je to vibrátor so schopnosťou prírazov a ramienkom na súčasné láskanie klitorisu. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory a jeho cieľom je vaša maximálna spokojnosť, tak mu dajte šancu.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Royals Empress Metallic Blue

    Chcete sa cítiť ako kráľovná? S týmto vibrátorom nebude problém! Dopraje vám kráľovsky vzrušujúce potešenie a jeho trblietavý silikónový povrch vám bude príjemný na dotyk aj pôvabný na pohľad. Vychutnajte si duálnu stimuláciu G-bodu a klitorisu zároveň a objavte nebo menom orgazmus.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Coming Strong Blue

    Dokážete si tipnúť, aká je super schopnosť tohto vibrátora? Je to schopnosť vám dopriať ten najlepší orgazmus! Ukrýva v sebe totiž neuveriteľne silný motor, ktorý vám poskytne vskutku ohromujúce vibrácie. Vychutnajte si 12 rôznych rýchlostí a režimov a pokiaľ potrebujete viac, stlačte turbo tlačidlo a pripravte sa na maximálny výkon.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ramrod Gyrating Gray

    Chcete zažiť maximálne potešenie? Vezmite si na pomoc Ramroda! Je to výkonný vibrátor s úchvatnou textúrou as neuveriteľnou silou! Precízny materiál a intenzívne vibrácie vám prinesú super vzrušujúce pocity a vyvolajú túžbu zažiť ten najlepší orgazmus všetkých čias.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 155

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.