×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 97 až 128 z celkom 229

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pipedream Fantasy for Her Vibrating Roto Suck-Her Purple

    Táto fialová kráska objíme celú vašu mušličku jemným silikónom, priľne k nej a dopraje jej slasť, po ktorej túži. Stlačte tlačidlo "S" a pocíťte príjemné sanie lepšie ako orálny sex. Rozkoš je tu. Stlačte tlačidlo "R" a vyberte si tú najpríjemnejšiu intenzitu. Váš poklad zaplavuje vzrušenie a vlhkosť, vy lapáte po dychu a prechádzate prstom k tlačidlu "V", spúšťate vibrácie a stúpate do orgazmického neba.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Nie je novinkou, že prostata je zdrojom nekonečných orgazmov, lebo je nabitá tisíckami nervových zakončení! Stimulátor Optimate zasiahne presne toto citlivé miesto a bude ho láskať jedným zo 7 vibračných vzorcov. Užite si komfortný dizajn tejto hračky, pohodlné diaľkové ovládanie a podporte svoje sexuálne zdravie.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PMV20 Vice Double Vibrator

    Zoznámte sa s Vice, farebným vibrátorom pre trojnásobné potešenie! Jeho krivky budú rozumieť vášmu telu a zasiahnu všetky dôležité miesta. Vice je silný a šikovný, poláska G-bod, klitoris i vaše zadné vrátka a ukáže vám neuveriteľný svet zmiešaných orgazmov. Nechajte si to urobiť dobre a pozvite do svojho života pôvabnú, farebnú hračkou so zmyselnými funkciami.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Realistic Black

    Tento elegantne čierny a realistický zajačik bude svojím autentickým koncom láskať váš G-bod, kým jeho ušká priľnú ku klitorisu a pohrajú sa s ním tak, aby ste mohli konečne okúsiť nekonečné blaho. Vibrátor Happy Rabbit je teraz väčší, lepší a radostnejší! Vývojári počúvali priania svojich zákazníčiek a vybavili ho 2 výkonnými motormi, urobili ho vodotesným a dobíjacím cez USB. Ste pripravená na slastnú duálnu stimuláciu a následné bezkonkurenčné orgazmy?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Swap Sweet Orchid

    Omamne ružová hračka pre orgazmické zážitky! Ponúkne vám hneď dve úžasné funkcie, vibrácie a poklepávanie. 3 silné motory, ktoré v sebe hračka ukrýva, spolu spolupracujú a vedia vám poskytnú skutočne príjemné zážitky. Stimulujte svoj P-bod alebo G-bod, bude to jedna veľká nádhera!

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Purple

    Výkonná mini masážna hlavica od značky Bodywand. Ponúkne vám niekoľko zmyselných masážnych režimov, medzi ktorými budete prepínať dotykovým tlačidlom. Vyrobená je z vysoko kvalitného silikónu, takže je hodvábne hebká a pre vašu pokožku bude dokonale príjemná. Vďaka svojej menšej veľkosti je ideálna pri cestovaní a vďaka vodotesnosti aj na hrátky vo vani alebo v sprche. Motor tejto hlavice je diskrétne tichý a dobíja sa pomocou USB káblu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics California Dreaming Surf City Centerfold Pink

    Nechajte sa unášať na vlnách potešenia s vibrátorom California Dreaming. Pošteklí váš bod G až k tomu najdivokejšiemu orgazmu! 3 úrovne pulzácií budú neuveriteľne príjemné rovnako ako 10 vibračných vzorov. Špeciálne trepotajúce sa zakončenie tejto hračky je tu len a len pre nekonečnú vášeň vášho bodu G.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    Cítite sa silná a nezávislá, ale aj napriek tomu potrebujete niekedy pomôcť? Elegantné erotické hračky z kolekcie Dinky vám pomôžu uspokojiť vaše túžby. Sú nádherné na pohľad a ich funkcie vás dostanú do kolien. Zamilujte si napríklad túto vibračnú hlavicu Jacky O. Má robustnú hlavu s vlnitou textúrou na pružnom ohybnom krku, takže s ňou dosiahnete všade, kam budete potrebovať.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Rotating Rabbit Vibrator Black

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podôb, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto rotačným vibrátorom! Má príjemný tvar, ktorým sa bude venovať ako G-bodu, tak klitorisu a zaistí vám tam omamné duálne potešenie. Chopte sa elegantnej zlatej základne a splňte si svoje erotické sny.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    Úchvatný vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Z jednej strany guľatá hlavica poteší vaše vonkajšie citlivé miestečka aj unavené či natiahnuté svaly po celom tele. Druhá strana vás bude láskať znútra priamo tam, kde je váš G-bod. Oba konce majú vlastný motor a oba vám nabídnem 7 vibračných režimov.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Every Girl Rabbit Vibrator Burgundy

    Rovnako ako každá žena či dievča, tak aj vy máte svoje potreby a túžby. Aby váš život mohol byť spokojnejší, je potrebné tieto túžby ukojiť, a preto je to Every Girl Rabbit Vibrator, ktorý vám s tým ochotne a rád pomôže! Je to krásny elegán z hebkého silikónu a ukrýva v sebe dva motory, prvý z nich pre vnútro vagíny a druhý pre klitoris. Vychutnajte si maximálnu spokojnosť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Naomi Wand New Super Strong Massager Black

    Chcete, aby vaša nová masážna hlavica bola naozaj silná? Stavte na istotu a vyberte si túto hlavicu od Naomi. Jej výkonný motor vám poskytne jemné aj intenzívne vibrácie od 4000 RPM až do 8000 RPM. Objavte jej nádherne pružnú hlavu, hebký silikón a extra silu!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Erica Wearable Vibrator with App Control Dusty Blue

    Urobte si radosť! Kedykoľvek a kdekoľvek. Doma alebo na cestách. O samote alebo v páre. Erica je nová inovatívna hračka od luxusnej značky Svakom, ktorá v sebe ukrýva dva výkonné motory pre vonkajšie aj vnútorné stimuláciu. Je plne ovládateľná cez aplikáciu, v ktorej nájdete množstvo možností a inšpirácie k spokojnosti. Urobte si dobre alebo kontrolu nad vašim potešením zverte vášmu náprotivku.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O My Secret Screaming O 4T Panty Vibe Black

    Vaše malé vibrujúce tajomstvo v nohavičkách, premení každý deň na vzrušujúci zážitok. Sexi čierne nohavičky so špeciálnym vreckom na mini-vibrátor môžete rozochvieť „kúzelným“ prsteňom, ktorý by vám aj Arabela závidela. Jednoducho zasuňte vibrátor do vrecka nohavičiek a prsteňom môžete ovládať 10 vibračných funkcií mini-vibrátora.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Hľadáte spôsob ako okoreniť svoju všednú noc? Vyskúšajte revolučnú hračku obohatenú o technológiu Lock-N-Play. Stimulátor bol diskrétne navrhnutý tak, aby ticho kĺzal tam, kde je potrebný, a tam účinne vykonával svoje poslanie. Jedná sa o perfektne dimenzovaný stimulátor, ktorému sa bude páčiť v akýchkoľvek nohavičkách.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glam XL Wand Vibrator Green

    Milujete eleganciu a túžite po erotickej hračke presne vo vašom štýle? Práve pre vás je tu kolekcia Glam od Dream Toys! Obsahuje neprehliadnuteľne pôvabné hračky s funkciami pre vaše dokonalé potešenie! A patrí do nej aj táto kúzelná XL masážna hlavica chváliaca sa super flexibilným krkom pre dokonalé prispôsobenie. Pripravte sa na 5 vibračných rytmov a na 3 intenzity a umocnite svoj erotický zážitok k dokonalosti!

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics California Dreaming Orange County Cutie Orange

    Tento hravý vibrátor z kolekcie California Dreaming vás uchváti svojou úžasnou funkciou prirážania! Okrem toho si vezme do parády aj váš klitoris, ktorý bude stimulovať vibráciami, tak intenzívne, že orgazmické nebo, v ktorom sa čoskoro ocitnete, pre vás bude nekonečne návykové. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu a dobíja sa cez USB.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action High-Tech Powerful Wand Body Massager Graphity

    Nová výkonná masážna hlavica, na ktorú ste čakali! Graphitymá silu, ktorá vás zbaví slov! Jej elegantná rukoväť je očarujúca na pohľad a hebká silikónová hlava zas príjemná na dotyk. Vyberte si z 20 vibračných režimov od jemných až po extra výkonné a užite si vzrušenie alebo uvoľnenie svalov po celom tele!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Euphoria Pink

    Dômyselné vibrácie + báječné nasávanie klitorisu = dokonalý orgazmus! Tento vibrátor je nielen krásny na pohľad vďaka úchvatným detailom, ale poteší vás predovšetkým svojimi funkciami. Rozvibruje sa pre vás v 7 režimoch, poteší bod G a funkcie sania v 6 režimoch vám potom ukážu vrchol skrz klitoris.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Empowered Palm Pleasure Goddess

    Táto bohyňa menom Palm Pleasure vám padne do dlane ako uliata a vezme vás do inej dimenzie vďaka 36 možným kombináciám slastného nasávania klitorisu a vibrácií. Má odnímateľné viečko, ktoré umožňuje hygienické a diskrétne skladovanie a je vďaka nemu vhodná i na cesty. Objavte vzrušenie pochádzajúce z dômyselnej stimulácie klitorisu!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator Green

    Ťažko sa vám ráno vstáva a väčšinou ešte niekoľkokrát odložíte budík? Nechajte sa zobudiť vzrušujúcimi vibraciami a užívajte si orgazmické vstávanie, ktoré si zamilujete! Magic Nyx je šikovný vibrátor do nohavičiek s ergonomickým dizajnom ovládateľný cez aplikáciu v telefóne, v ktorej si okrem nastavenia budíka budete užívať vytváranie vlastných vibračných režimov, ovládanie vibrácií na diaľku a ďalšie interaktívne funkcie!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Every Girl Rabbit Vibrator Teal

    Rovnako ako každá žena či dievča, tak aj vy máte svoje potreby a túžby. Aby váš život mohol byť spokojnejší, je potrebné tieto túžby ukojiť, a preto je to Every Girl Rabbit Vibrator, ktorý vám s tým ochotne a rád pomôže! Je to krásny elegán z hebkého silikónu a ukrýva v sebe dva motory, prvý z nich pre vnútro vagíny a druhý pre klitoris. Vychutnajte si maximálnu spokojnosť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Please Me Multi Toy

    Hľadáte nové spôsoby, ako si hrať v páre? Táto hračka vás prekvapí svojou multifunkčnosťou, ktorá nekladie žiadne medze vašej fantázii! Masturbátor, vibrátor, dvojitá penetrácia, teraz je možné všetko, čo si len zaumienite. Mäkké silikónové telo a v ňom ukryté tri motory dohromady tvoria dokonalý doplnok pre všetky páry nenásytné po vzrušení. Vychutnajte si ten pocit, kedy je možné úplne všetko!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Please Me Multi Vibrator Indigo

    Hľadáte nové spôsoby, ako sa hrať v páre? Táto hračka vás prekvapí svojou multifunkčnosťou, ktorá nekladie žiadne medze vašej fantázii! Masturbátor, vibrátor, dvojitá penetrácia, teraz je možné všetko, čo si len zaumienite. Mäkké silikónové telo av ňom ukryté tri motory dohromady tvoria dokonalý doplnok pre všetky páry nenásytné po vzrušení. Vychutnajte si ten pocit, kedy je možné úplne všetko!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Eve's Ravishing Clit Flicking Rose Pink

    Nechajte svoje potešenie rozkvitať s touto nádhernou ružovou ružou. Prekvapí vás svojimi príjemne pružnými okvetnými lístkami a mrštným jazykom, ktorý vás bude láskať o 9 vibračných režimoch od jemných až po divoké. Otočte ju a využite stonku na prenikanie, je ohybná, pekne sa tak prispôsobí vášmu telu a omámi vás tiež 9 vibračnými režimami.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Remote Controlled Prostate Plug Vibrating & Warming

    Nechajte sa poriadne rozpáliť tam vzadu! Tento vibrátor na prostatu Remote Controlled Prostate Plug od značky Rebel vyniká svojimi funkciami a aj tvarom . Vie totiž nielen vibrovať v 11 zmyselných režimoch, ale tiež sa zvláda zahriať až na báječných 42 °C. Uchopte ovládač alebo ho zverte svojmu náprotivku a nechajte sa vyvádzať!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Planet Wand-er Berry-Rosegold

    Satisfyer Planet Wand-er je impozantný masér, ktorý má všetko, čo potrebujete pre hýčkajúcu masáž celého tela i erotickú stimuláciu. Ste pripravení detailne preskúmať svoje telo ako cudziu planétu a dopriať si potešenie a uvoľnenie?

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Jane Double Vibrator Purple

    Úchvatný vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Z jednej strany guľatá hlavica poteší vaše vonkajšie citlivé miestečka aj unavené či natiahnuté svaly po celom tele. Druhá strana vás bude láskať znútra priamo tam, kde je váš G-bod. Oba konce majú vlastný motor a oba vám nabídnem 7 vibračných režimov.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Couples Pleasure Kit 7 piece

    Hľadáte sexi darček, ktorý by ste si užívali spoločne so svojím miláčikom? Happy Rabbit pre vás nachystal túto súpravu top produktov, ktoré vás nikdy neprestanú baviť. Nájdete v nej, ako vibračné hračky, tak análny kolík s chvostíkom alebo hracie kocky. Samozrejme nesmie chýbať taštička na uschovanie. Každú jedinú pomôcku v sade budete milovať, to sa stavte!

    169 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Action High-Tech Powerful Wand Body Massager Silvery

    Nová výkonná masážna hlavica, na ktorú ste čakali! Silvery má silu, ktorá vás zbaví slov! Jej strieborné telo je očarujúce na pohľad a hebká silikónová hlava zas príjemná na dotyk. Vyberte si z 20 vibračných režimov od jemných až po extra výkonné a užite si vzrušenie alebo uvoľnenie svalov po celom tele!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Planet Wand-er Blue-Rosegold

    Satisfyer Planet Wand-er je impozantný masér, ktorý má všetko, čo potrebujete pre hýčkajúcu masáž celého tela aj erotickú stimuláciu. Ste pripravení detailne preskúmať svoje telo ako cudziu planétu a dopriať si potešenie a uvolnenie?

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Rotačný králičí vibrátor s prísavkou a vodotesným diaľkovým ovládaním s dosahom 10 metrov. Chcete modernizovať svoju kúpeľňu? Zoznámte sa s Whir-Pulse vibrátorom s diaľkovým ovládaním, ktorý je určený predovšetkým na používanie vo vani, sprche, vírivke, bazéne, či kdekoľvek inde!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 229

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.