×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 129 až 160 z celkom 382

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    Tento pôvabný zajačik bude svojím dômyselne zahnutým a zaobleným koncom láskať váš G-bod, kým jeho ušká priľnú na klitoris a pohrajú sa s ním tak, aby ste mohli konečne okúsiť nekonečné blaho. Vibrátor Happy Rabbit je teraz väčší, lepší a radostnejší! Vývojári počúvali priania svojich zákazníčiek a vybavili ho 2 výkonnými motormi, urobili ho vodotesným a dobíjacím cez USB. Ste pripravená na slastnú duálnu stimuláciu a následné bezkonkurenčné orgazmy?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Wild Ride With Power Booster

    Žiarivo ružový vibrátor od celosvetovo obľúbenej značky Evolved. Vyniká unikátnou funkciou "power boost", čo znamená, že vám poskytne 10 sekundový výbuch maximálnych vibrácií vo chvíli, keď si o neho samy poviete. Mimo to má perfektne stimulujúci realisticky vytvarovaný žaluď a 8 jedinečných rýchlostí. Zakončený je účinnou prísavkou, vďaka ktorej si môžete užiť aj obľúbené hands-free hrátky.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Kolekcia erotických hračiek Impulse Intimate je tu preto, aby vás rozparádila nielen pomocou overených vibrácií, ale tiež stále obľúbenejšími funkciami elektro-stimulácie. Tento vibrátor vám teda ponúkne 5 vášnivých elektro-stimulačných režimov a 7 vibračných so samostatným ovládaním. Odvážte sa zažiť elektro-vzrušenie!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Úchvatný vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Z jednej strany guľatá hlavica poteší vaše vonkajšie citlivé miestečka aj unavené či natiahnuté svaly po celom tele. Druhá strana vás bude láskať znútra priamo tam, kde je váš G-bod. Oba konce majú vlastný motor a oba vám nabídnem 7 vibračných režimov.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vush Myth Pink

    Chcete pre svoj bod G len to najlepšie? Medzi top vibrátory na G-bod rozhodne patrí aj tento luxusný krásavecod Vush! Pomôže vám odhaliť pravdu o legende o G-bode, a to aj v prípade, že sa vám ešte nepodarilo ho nájsť. Jeho krivky, textúra aj funkcie, to všetko bolo navrhnuté tak, aby ste objavili svoj G-bod a tiež neuveriteľne intenzívne orgazmy, ktoré sú s ním spojené. Tak prečo ešte čakať? Staňte sa hlavným hrdinom svojho príbehu, ktorý rozpráva o ceste za orgazmickým šťastím!

    169 €

    63,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Evolved Chick Flick Mint

    Dva slastné konce v jednej šikovnej hračke! Predstavujeme Chick Flick, ktorý má z jednej strany mierne zakrivenú hlavu s rebrovanou textúrou a zo strany druhej si užijete dômyselnú funkciu mávania na potešenie G-bodu. Nechajte svoje telo rozpohybovať so vzrušením a vychutnajte si dotyk jemného hebkého silikónu.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X Wear Me Out Blue

    Snívate o mimoriadnom zážitku? Premeňte svoj sen na skutočnosť s touto hebkou silikónovou hračkou dômyselného tvaru. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, je príjemne textúrovaná, má baňatú hlavu, úzky krk a zakrivenú základňu so šikovným oválnym bodom. Vychutnajte si ten pocit, kedy vášnivo splynie s vašim telom, odhoďte zábrany, chopte sa ovládača a choďte von.

    80,90 €

    60,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bloom The Rose G-Spot Vibrator

    Štýlové ženy potrebujú aj štýlové erotické pomôcky! Elegantná kolekcia hračiek Bloom vyniká prekrásnym dizajnom a tiež účinnou technológiou. Ponúkne vám 5 úžasných vibračných režimov a 5 intenzít, medzi ktorými budete prepínať prejdením prsta po lístočkoch v dolnej časti hračky. Zamatovo hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk a stuha na oči, ktorá je súčasťou balenia, vám ukáže nový spôsob, ako prebudiť svoju erotickú fantáziu. Nechajte sa zvádzať touto pôvabnou a pôsobivou hračkou.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sunray Lilac

    S modelom Satisfyer Sunray si môžete vďaka vibráciám a tlakovým vlnám užívať súčasnú stimuláciu bodu G a klitorisu. Tento silikónový vibrátor Rabbit je vybavený flexibilným reťazovým kĺbom, ktorý sa ľahko prispôsobí vášmu telu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    G-Spot Stimulate Her vás vezme do raja tým najúčinnejším spôsobom: cieli totiž na bod G, ale stimuluje aj klitoris a hrádzu a aby toho nebolo málo, vyniká skvelou funkciou zahrievania!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Turbo Shaker Anal Lover Purple

    Snívate o análnej hračke s dych vyrážajúcim výkonom? Predstavujeme Turbo Shaker Anal Lover, dokonale tvarovanú erotickú pomôcku od You2Toys pre intenzívne potešenie silnými vibráciami. Ukrýva v sebe veľmi výkonný motor a vďaka odpruženej prísavke sa budú vibrácie dômyselne liať celým telom vibrátora a otriasať ním. Doprajte si hlboké potešenie svojich citlivých miest.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    Potrpíte si na luxusnom a elegantnom vzhľade? Nádherné a tiež funkčné erotické hračky z kolekcie Goddless Collection sú vyrobené z tmavo modrého silikónu prvotriednej kvality a zdobia ich pôvabné zlaté detaily. Tento vibrátor Benelos vás poteší svojou dômyselnou textúrou a zakriveným tvarom. Nechajte ho vám ukázať svoju šikovnosť!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Kissen Tide Vibration + Thrusting + Tapping Tip Red

    Obzeráte sa po kvalitnej erotickej hračke s dych vyrážajúcimi funkciami? S radosťou vám predstavujeme vibrátor Tide, ktorý vás očarí nielen 10 vibračnými režimami, 5 režimami prírazov a 5 režimami poklepávania. Vychutnajte si zmyselný dotyk hebkého silikónu a tvar pre presné zacielenie na všetky citlivé miesta.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Silicone Vibrating Remote Dildo Skin

    Prémiová kvalita a vibrácie, s ktorými to bude fakt dokonalé! Chcete vedieť viac? Račte sa zoznámiť s týmto krásavcom! Je vyrobený z vysoko príjemného silikónu, pôsobí veľmi realisticky a disponuje vibračnou funkciou. Vďaka silnej prísavke bude držať na akomkoľvek rovnom povrchu. Chcete ho? Nedivíme sa!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    V tomto puzdre so sexy leopardím vzorom sa ukrýva ešte viac sexy hračka, ktorou je malá, ale výkonná masážna hlavička. Jej vibrácie sú tiché, ale silné a ponúkne vám hneď 10 rôznych funkcií. Váš klitoris sa bude vznášať! Doprajte si elegantnú a kvalitnú hračku v štýlovej leopardej taštičke.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ritual Shushu New Generation Clitoral Black

    Sú vaše chvíle sebalásky zároveň vaším intímnom rituálom? Jeho intenzita a sila slasti môžu byť ešte mocnejšie s Ritual Shusha stimulátorom klitorisu. Svojou veľkolepou technológiou kombinuje vákuum a pulzáciu, čím neuveriteľne vzrušujúcim spôsobom dráždi nervové zakončenia v klitorise bez toho, aby sa ho dotýkal a vyvoláva vo vás dychberúce momenty, pri ktorých sa pod vami prepadne zem. Nie je Shusha presne to, čo chýba k dokonalosti vášho rituálu?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy The Swan Black

    Milujete prekvapenie? Táto elegantná hračka z kolekcie Playboy vás prekvapí svojimi úchvatnými schopnosťami aj príjemnou pružnosťou. V hebkom dvojitom silikónovom tele sa ukrýva výkonný motor so schopnosťou vibrácií pre vaše vnútorné aj vonkajšie citlivé miesta. Svojím dômyselným tvarom zaistí neustály kontakt s klitorisom (prípadne s hrádzou) a dá vám možnosť výberu z 10 vibračných režimov.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Couply Couple Toy with Remote Control Liquid Silicone Black

    Chýba vášmu spoločnému potešeniu iskra? Dodajte mu ju s týmto úžasným párovým vibrátorom! Je vyrobený z prvotriedneho liquid silikónu a je tak úplne flexibilný, takže si ho pohodlne prispôsobíte do tej najpríjemnejšej polohy. Má tiež dva výkonné motory, tak si ráčte vybrať z 10 intenzívnych vibračných funkcií!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Pretty Little Wands Charmer Purple

    Vzrušenie je niekedy také magické! A magická je aj táto palička, respektíve vibrátor z kolekcie Pretty Little Wands. Chopte sa jej a vydajte sa v ústrety novým výšinám potešenia! Ponúkne vám 10 rýchlostí vibrácií, tenké a flexibilné telo a dizajn s dvoma použiteľnými koncami. Zasiahnite to správne miesto s touto hračkou je totiž všetkých možné!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Royal Mini Opal

    Aj malé veci môžu byť neuveriteľne šikovné a hlavne vzrušujúce! Rovnako ako táto maličká vibračná hlavička zo zamatovo hladkého silikónu úchvatnej farby, ktorú nepôjde nemilovať. Mäkká hlava je usadená na pružnom krku a ponúkne vám 10 jedinečných vibračných rýchlostí a vzorov. Vďaka vodotesnosti vám bude príjemnou spoločnosťou aj v kúpeľni a vďaka malej veľkosti ju môžete vziať kamkoľvek so sebou!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Dragon Prostate vibrator Black

    Túži vaša prostata po šikovnom a elegantnom stimulátore? Nalone bude tým pravým! Je vyrobený z mäkkého silikónu a má textúrovaný povrch, ktorý si zamilujete pre jeho stimulačné schopnosti. A čo ďalej? Tiež masáž hrádze vďaka dolnému ramienku, 2 motorom, 7 vibračným nastaveniam a diaľkovému ovládaču.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Trysta Violet

    Prahne váš bod G po dokonalej stimulácii? Luxusný vibrátor značky Svakom vypočuje jeho prianie a ukojí jeho i vaše túžby pohybujúcou sa guľôčkou. Volá sa Trysta a ponúkne vám 7 vibračných režimov s 5 intenzitami. Ukrýva v sebe 2 vysokofrekvenčné motory a do parády si hrdo vezme aj váš klitoris. Dosiahnete anjelský orgazmus!

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Iris Vibrator Plum Red

    Dámy, hľadáte kvalitný vibrátor, ktorý vás nesklame? Značka Svakom patrí medzi top v rámci erotického trhu a top je taky vibrátor Iris. Jeho oválne textúrované zakončenie bude perfektné pre stimuláciu g-bodu, a to aj v prípade, že si stále myslíte, že žiadny taký bod nieto G nemáte. Iris je mäkký, silný, príjemný a výkonný, tak ho nenechajte čakať a urobte z neho svojho spoločníka!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Orquidea

    Viete, koľko duchovnej múdrosti a energie skrýva vaše telo? Vibračná hlavica Akasha vám pomôže objaviť rozkoš i harmóniu nevyhnutnú pre vašu celkovú životnú spokojnosť. Predstavuje dokonalú pomôcku pre relaxáciu i potešenie ruka v ruke s vyspelou technológiou a kvalitnými materiálmi. Začleňte do svojho života viac radosti a buďte spokojnejší než kedykoľvek predtým!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator

    Ťažko sa vám ráno vstáva a väčšinou ešte niekoľkokrát odložíte budík? Nechajte sa zobudiť vzrušujúcimi vibráciami a užívajte si orgazmické vstávanie, ktoré si zamilujete! Magic Nyx je šikovný vibrátor do nohavičiek s ergonomickým dizajnom ovládateľný cez aplikáciu v telefóne, v ktorej si okrem nastavenia budíka budete užívať vytváranie vlastných vibračných režimov, ovládanie vibrácií na diaľku a ďalšie interaktívne funkcie!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Cheeky Luxurious Wand Massager with Swarovski Crystal Pink

    Táto luxusná masážna hlavica poteší nielen vaše intímne partie alebo namožené svaly, ale aj vaše oči, pretože ju zdobí nádherný kryštál Swarovski. Pillow Talk Cheeky je starostlivo navrhnutá erotická hračka, ktorá síce nie je dlhšia ako 20 cm, ale ukrýva v sebe výkonný motor a jej hlava je vyrobená z toho najpríjemnejšieho silikónu. Nechajte sa hýčkať touto skvostnou masážnou hlavicou a zažívajte s ňou chvíle potešenia, uvoľnenia, vzrušenia aj báječné orgazmy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Black-Gold

    Pomocník pre skutočný orgazmus! Real Vibration M je pôvabný vibrátor z veľmi príjemného silikónu, s ktorým popustíte uzdu svojej fantázii. Je mierne realistický a ponúkne vám 7 intenzívnych funkcií a 4 režimy intenzity. Flirtujte s ním a dosiahnite vrcholy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Black

    Viete, koľko duchovnej múdrosti a energie skrýva vaše telo? Vibračná hlavica Akasha vám pomôže objaviť rozkoš i harmóniu nevyhnutnú pre vašu celkovú životnú spokojnosť. Predstavuje dokonalú pomôcku pre relaxáciu i potešenie ruka v ruke s vyspelou technológiou a kvalitnými materiálmi. Začleňte do svojho života viac radosti a buďte spokojnejší než kedykoľvek predtým!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Partner Box 2

    Partnerský box od Satisfyer umožní ešte väčšiu zábavu pri milovaní: S partnerským vibrátorom Double Joy a krúžkom na penis Royal One si zmyselné vibrácie užijú obaja partneri. Obe hračky je možné ovládať pomocou aplikácie Satisfyer Connect.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Ombra Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Ombra premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s elegantným vzhľadom a dynamickým tvarom, ktoré vám ukáže nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Objavte nežné prstíky vibrátora Nymph a oddajte sa im. Budú maznať váš klitoris, až vám z toho prebehne mráz po chrbte. A až potom budete chcieť, vymeňte ho za druhý okrúhly koniec, ktorý svojimi vibráciami očarí aj vaše vnútorné body lásky. Jedinečný dizajn tejto hračky vás musel zaujať na prvý pohľad, tak nečakajte, doprajte si radosť a orgazmus ešte dnes!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Planet Wand-er Black-Rosegold

    Satisfyer Planet Wand-er je impozantný masér, ktorý má všetko, čo potrebujete pre hýčkajúcu masáž celého tela aj erotickú stimuláciu. Ste pripravení detailne preskúmať svoje telo ako cudziu planétu a dopriať si potešenie a uvolnenie?

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 382

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.