×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 129 až 160 z celkom 384

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Fialová

    Silnejší, krajší a diskrétnejší, presne taký je Lily 2. Je perfektný na sólové hry alebo ako doplnok pri milovaní, pretože vďaka svojej jemnej vôni a úžasným funkciám uspokojí všetky vaše zmysly.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Starlet 3 Turquoise

    Niekedy vám v živote tú najväčšiu radosť prinesú tie najmenšie veci. Napríklad ako Womanizer Starlet 3! Skrz technológiu Pleasure Air do raja vezme váš klitoris a ukáže vám omamnú silu orgazmov počas pár minút. Nechajte si ukázať závratné výšiny dokonalého potešenia a užite si vizuálne potešenie vďaka krásnemu farebnému prevedeniu.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Partner Box 1

    Satisfyer Partner Box je vhodný pre všetky páry, ktoré chcú spoločne zažiť vzrušujúce dobrodružstvo. Balenie obsahuje párový vibrátor Satisfyer Double Joy a slipový vibrátor Sexy Secret, ktoré je možné ovládať pomocou aplikácie Satisfyer Connect.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    Zmyselná silikónová hračka pre absolútne potešenie vo vašom análi i pre vašu prostatu! Disponuje elegantným diaľkovým ovládačom pripomínajúcim hodinky a ponúkne vám 12 výkonných vibračných funkcií s intenzívnymi synchronizovanými rotačnými a prirážajúcimi funkciami s 2 výkonnými motormi.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BeauMents Doppio Move Purple

    Silný, pružný, výkonný a predovšetkým pre vás oboch! Taký je tento pôvabný fialový vibrátor s 3 diskrétne tichými, ale zároveň výkonnými motormi, ktoré môžete použiť aj samostatne alebo všetky dokopy. Tvar hračky je prispôsobený ženskému i mužskému telu a otvára vám bránu do sveta spoločných orgazmov!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Kink Ultimate Rim Job Silicone Prostate Massager with Rotating Ridges

    Ukážte svoje prostate novú úroveň stimulácie s touto pomôckou z kolekcie Kink od Doc Johnsona. Stimulátor prenikne hlboko do vášho análu a svojím telom z prémiového silikónu a precíznym ergonomickým tvarom si vezme do parády nielen vašu prostatu, ale venovať sa bude aj hrádzi, ktorú pošteklí kratšia pohyblivá časť hračky. Ovládanie je oddelené a vy dostanete na výber z 10 vibračných funkcií so zacielením na prostatu, 10 vibračných funkcií so zacielením na hrádzu a z 3 úrovní pohybu tejto časti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Je váš anál trochu smutný? Naplňte ho a rozmaznávajte svoju dierku vibráciami nielen zvonku, ale aj zvnútra. Stimulátor prostaty 10x P-Flexer disponuje diaľkovým ovládačom, kde si vyberiete z 3 vibračných rýchlostí a 7 pulzujúcich vzorov, v rytme ktorých sa rozozvučia hneď 2 motory. Ohybný krk sa prispôsobí vašim proporciám a vy už nemusíte nad ničím váhať!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jimmyjane Reflexx Rabbit 3 Pink

    Túžite po nebeskom potešení a vibrátore, ktorý bude tým pravým? Jedine s Reflexx Rabbit sa budete cítiť nádherne za všetkých okolností. Jeho dômyselne zakrivený dizajn bude počúvať a rozumieť vášmu telu, takže s ním bez problémov zasiahnete G-bod a malé ramienko bude rozmaznávať klitoris. Zverte svoje erotično 2 výkonným motorom a nechajte sa rozmaznávať.

    109 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Rim Joy

    Milujete zo všetkého najviac jazýčok, krúžiaci okolo vášho análiku a niekedy aj v ňom? Sir Richard vypočul tieto túžby a tak vznikla táto jedinečná pomôcka so šikovným jazýčkom, ktorý vašu citlivú análnu oblasť bude olizovať  a pokojne i mierne prenikať do konečníku. Vychutajte si tiež príjemné zahrievanie a úroveň vibrácií si vyberte z 5 režimov a 2 rýchlostí.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    Zháňate hračku, ktorá by tešila vás oboch? Anne’s Desire párový vibrátor bude ideálny! Je elegantný, zmyselný a predovšetkým vzrušujúci. Disponuje technológiou WATCHME, ktorá umožňuje jednoduché a pohodlné ovládanie vibrácií skrz hodinky a vibrátor ako taký si najviac užijete pri milovaní, pretože bude stimulovať ako vagínu, tak penis. Poďte zistiť viac!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her G-Spot Butterfly Strap-On Purple

    Dosiahnite veľkého O bez toho, aby ste museli pohnúť prstom! Ultimate G-Spot Butterfly Strap-On vám ponúkne 10 explozívnych vibračných režimov, ktoré je možné ovládať pomocou praktického bezdrôtového diaľkového ovládania. Hrajte sa sólo alebo s partnerom, doma alebo vonku!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Ace Pro Prostate + G-Spot Vibe Black

    Hľadáte hračku, s ktorou bez problémov zasiahnete svoje najcitlivejšie intímne miesto? Tento vibrátor so zahnutou špičkou a flexibilným telom je určený na stimuláciu prostaty, G-bodu alebo A-bodu. Bude načúvať vašim telesným krivkám a poteší vás hebkým silikónovým materiálom. Vyberte si z 15 funkcií a nájdite svoju obľúbenú!

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Nič nemilujete tak veľmi, ako keď si niekoho mrštný jazyk pohráva s jej klitorisom. Z kabelky vytiahla svoju novú fialovú hračku a usmiala sa, dnes jej bude pekne.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Trafte sa do čierneho a užite si úplne presné potešenie! Ikonický Rude-Boy Xtreme je tu pre vašu hlbokú slasť z intenzívnej stimulácie prostaty a hrádze. Je vyladený k úplnej dokonalosti, je výkonný, obsahuje dva nezávislé motory, je pohodlný a prispôsobí sa vášmu telu. Tak chopte sa ovládaču a urobte dobre sebe alebo svojmu partnerovi!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Solstice X App Controlled Prostate Vibrator

    Hľadáte stimulátor prostaty, ktorý bude rozumieť vášmu telu? Tento od Magic Motion je nastaviteľný a flexibilný, takže vám umožní prispôsobiť si jeho tvar podľa vašich potrieb. Čo je však najlepšie, môžete ho spárovať s aplikáciou Whats Sense a dopriať si vibrácie do rytmu hudby alebo si treba ovládať vibrácie cez kreslenie. Vydajte sa na cestu za fascinujúcim vzrušením!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Tapping Dildo Wave Coral Pink

    Všetko len nie obyčajný! Nechajte sa uchvátiť týmto kvalitným dildómom s omamnou funkciou poklepávania. Dildo Tapping Wave vás oslní svojim jedinečným a elegantným dizajnom. Má príjemný zvlnený tvar a zakrivený hrot s dvojitým poklepávajúcim bodom. Doprajte si intenzívne zážitky!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    Análna zábava osamote i s partnerom! Tento vibračný análny stimulátor vás očarí svojím tvarom, ktorý dokonale zamieri na citlivú prostatu, a tiež odnímateľnou silnou prísavkou. Pomocou diaľkového ovládača si vyberiete z 10 vibračných režimov a užívajte si ich kdekoľvek budete chcieť, pokojne aj vo vani alebo v sprche, Wall Banger P-Spot je totiž vodotesný.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Nie je nič tak sexi ako súčasná stimulácia penisu a prostaty. A presne to vám prinesie aj táto hračka! Tešiť vás bude kombináciou vibrácií a tepla a jej tvar je navrhnutý tak, aby úplne presne dosiahol na vašu prostatu a vyhrievaným hrotom stimuloval P-bod. Vibrácie si užije i penis skrz textúrovaný krúžok a vy to celé budete ovládať cez ovládač. Alebo ho zveríte svojmu náprotivku?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Chick Flick Mint

    Dva slastné konce v jednej šikovnej hračke! Predstavujeme Chick Flick, ktorý má z jednej strany mierne zakrivenú hlavu s rebrovanou textúrou a zo strany druhej si užijete dômyselnú funkciu mávania na potešenie G-bodu. Nechajte svoje telo rozpohybovať so vzrušením a vychutnajte si dotyk jemného hebkého silikónu.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Fourgasm Purple

    Objavte ten najintenzívnejší a najhlbší orgazmus – štvorgazmus! Ako ho získať? Laskujte 3 erotogénne zóny naraz a potom sa dorobte funkciou sania, jedine tak totiž zažijete rozkoš, z ktorej sa vám podlomia kolená. Vychutnajte si silu 3 motorov a skúmajte svoje potešenie sólo alebo v páre!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    Tento pôvabný zajačik bude svojím dômyselne zahnutým a zaobleným koncom láskať váš G-bod, kým jeho ušká priľnú na klitoris a pohrajú sa s ním tak, aby ste mohli konečne okúsiť nekonečné blaho. Vibrátor Happy Rabbit je teraz väčší, lepší a radostnejší! Vývojári počúvali priania svojich zákazníčiek a vybavili ho 2 výkonnými motormi, urobili ho vodotesným a dobíjacím cez USB. Ste pripravená na slastnú duálnu stimuláciu a následné bezkonkurenčné orgazmy?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Starlet 3 Gray

    Niekedy vám v živote tú najväčšiu radosť prinesú tie najmenšie veci. Napríklad ako Womanizer Starlet 3! Skrz technológiu Pleasure Air do raja vezme váš klitoris a ukáže vám omamnú silu orgazmov počas pár minút. Nechajte si ukázať závratné výšiny dokonalého potešenia a užite si vizuálne potešenie vďaka krásnemu farebnému prevedeniu.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    Niečo ako najkrajší chlapec z chlapčenskej kapely. Niečo ako prírodná krása. Niečo viac. Vibrátor Mystim Terrific Truman je silný, atraktívny, diskrétny a dokonalý. Jedine s ním vo vás explodujú orgazmické emócie vďaka dvom motorom, dômyselnému tvaru a hodvábnemu materiálu. Prijmite pozvanie k orgazmickému tancu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Triple Curve Black

    Maximálnu trojitú stimuláciu zažijete len a iba s Happy Rabbit Triple Curve! Tento šťastný zajac je navrhnutý profesionálmi presne tak, aby svojimi 3 výkonnými motormi poláskal G-bod, klitoris aj análik. Podľahnite spolu 21 rôznym režimom a užívajte si so svojím novým najlepším kamarátom pokojne aj vo vani alebo v sprche, je totiž vodotesný.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Laya III Pro Sage Green

    Túžite po rozkoši po celom tele? Toto je Laya, bude kĺzať po vašej pokožke a dotýkať sa vám zvodnými vibráciami. Vnímajte jej klopajúce pohyby hlboko pod povrchom vašej kože a nechajte stúpať vzrušenie, kým nebudete pripravení explodovať.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Sync Lite Aqua

    Ste vy a váš protějšok naozaj zdvíhaví a láka vás objavovať nové vzrušujúce možnosti v posteli? Tak práve pre vás tu je We-Vibe Sync Lite. Je príjemne hladký a hebký, jednoduchý na používanie, a hlavne perfektný pre ešte bližšie prepojenie s vašim náprotivkom. Doprajte si vibrácie, ktoré si užijete obaja!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Iker Black

    Lákajú vás nové slastné výšiny a hľadáte kvalitnú a modernú hračku, ktorá by poláskala vašu prostatu? Iker od prestížnej značky Svakom rozhodne stojí za vašu pozornosť! Ponúkne vám 7 vibračných režimov, možnosť ovládanie cez aplikáciu, 2 motory a revolučné orgazmy. Na túto ponuku sa nedá povedať nie!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Túžite po výkonne sile, elegancii a krásnom dizajne? Táto masážna hlavica splní ako vaše intímne priania, tak vám pomôže zbaviť sa stuhnutých a unavených svalov. Jej hlava je pokrytá hodvábne hebkým silikónom a vďaka svojej veľkej ploche vám poskytne skutočne intenzívnu stimuláciu. Zároveň je úžasne flexibilná, dobíjacia a tichá. Nechajte sa rozmaznávať ako zmyselným, tak i uvoľňujúcim spôsobom.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Mini Romeo II

    Pripadáte si niekedy ako Júlia hľadajúca svojho Rómea? Práve ste ho našli! A nie je to len tak nejaký Rómeo, má veľa ohromujúcich funkcií a tiež inovatívny systém, ktorý sa pohrá s celou vašou vagínou vrátane klitorisu. Jeho moderný vzhľad vás očarí, rovnako ako 10 intenzívnych režimov. Uvoľnite sa a nechajte sa uspokojiť anatomicky navrhnutým elegánom menom Rómeo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Je váš análik pripravený na poriadne vzrušenie? Táto hračka s ním poriadne otrasie! Jeho krk obsahuje koráliky, ktoré spoločne s vibráciami splnia všetky vaše vnútorné túžby. Zúžená špička vám uľahčí zavádzanie a tiež pohodlne zacieli na citlivú prostatu. Objavte radosť a užívajte si ju naplno!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Green

    Satie, lízanie a vibrácie – tá najlepšia kombinácia! Objavte všetky nové zážitky s touto šikovnou a elegantnou hračkou s mrštným jazýčkom. Jej inovatívne technológie vám ukáže nové zmyselné vrcholy, ktoré vás nikdy neprestanú baviť!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Turbo Shaker Anal Lover Purple

    Snívate o análnej hračke s dych vyrážajúcim výkonom? Predstavujeme Turbo Shaker Anal Lover, dokonale tvarovanú erotickú pomôcku od You2Toys pre intenzívne potešenie silnými vibráciami. Ukrýva v sebe veľmi výkonný motor a vďaka odpruženej prísavke sa budú vibrácie dômyselne liať celým telom vibrátora a otriasať ním. Doprajte si hlboké potešenie svojich citlivých miest.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 384

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.