×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 129 až 160 z celkom 277

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LELO Sona 2 Travel Pink

    Chcete zažívať na svojich dobrodružných cestách aj dych vyrážajúce vzrušenie? Predstavujeme vášho nového spoločníka menom SONA 2 Travel od prestížnej značky Lelo. Je to drobný cestovný potešiteľ pre okamžitú orgazmickú pomoc, nech ste kdekoľvek. Doprajte si úchvatnú stimuláciu klitorisu, zážitok naplnenia rozkoší a slastí a útek k úplnej relaxácii vďaka legendárnym sonickým vlnám.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Beckham 8 Inch Thumping Dildo with Remote Control Vanilla

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a jeho vibrácie sa ovládajú na diaľkové ovládanie? Úžasne hebký revolučný silikónový materiál si určite obľúbite rovnako nádherné autentické prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Beckhama na intímnu prehliadku k sebe domov!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Triple Euphoria Black

    Snívate o divokých fantáziách s hriešne mocnou hračkou, ktorá nezabudne na žiadne vaše citlivé miesta? Tak práve pre vás tu je Triple Euphoria. Je to trojitý vibrátor, ktorý bude prirážať vo vagíne, vibrovať za zadnými vrátkami a nasávať klitoris. Zažite potešenie ako nikdy predtým!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    Hľadáte hračku, s ktorou si užijete obaja? Doppio je párový vibrátor s 2 pružnými ramenami, ktoré zostanú v polohe, do ktorej ich ohnete. Ponúka veľa možností, ako vyskúšať niečo nové podľa vašich erotických predstáv. Používajte ho pri predohre alebo počas sexu, kde vám výber vibračného režimu uľahčí diaľkový ovládač.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Believer Iridescent Turquoise

    Kedy je ten najlepší čas začať objavovať svoju sexualitu a jej možnosti? Práve teraz! Predstavujeme vám Believera, prekrásny a šikovný stimulátor klitorisu, s ktorým okúsite orgazmy otriasajúce celým vašim telom. Jeho exkluzívny dizajn a patentovaná flapping funkcia tvorí dohromady bezkonkurenčnú erotickú hračku pre každodennú slasť!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FemmeFunn Ossia Pink

    Pripravte sa na skutočne príjemné chvíle! Ossia poštekli vaše vonkajšie aj vnútorné erotogénne zóny 10 tichými vibračnými režimami a jej úchvatný dizajn zaisťuje pohodlné nosenie doma aj na verejnosti. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu a pohrajte sa sólo alebo v páre!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator

    Ťažko sa vám ráno vstáva a väčšinou ešte niekoľkokrát odložíte budík? Nechajte sa zobudiť vzrušujúcimi vibráciami a užívajte si orgazmické vstávanie, ktoré si zamilujete! Magic Umi je šikovný vibrátor s 2 motormi a ergonomickým dizajnom ovládateľný cez aplikáciu v telefóne, v ktorej si okrem nastavenia budíka budete užívať vytváranie vlastných vibračných režimov, ovládanie vibrácií na diaľku a ďalšie interaktívne funkcie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Rotating Beads Vibrating Remote Dildo Skin

    Prémiová kvalita a funkcie, s ktorými to bude fakt dokonalé! Chcete vedieť viac? Račte sa zoznámiť s týmto krásavcom! Je vyrobený z vysoko príjemného, pôsobí veľmi realisticky, a hlavne disponuje rotujúcimi a vibrujúcimi korálkami. Vďaka silnej prísavke bude držať na akomkoľvek rovnom povrchu. Chcete ho? Nedivíme sa!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Opulence

    Túžia vaše intímne miesta po jemnom či vzrušujúcom dotyku? Obklopte ich touto luxusnou masážnou hlavicou Opulence, ktorá má nádherne pružnú a na dotyk mäkkú a príjemnú hlavu. Ukrýva sa v nej výkonný motor so 6 vibračnými funkciami a 5 rýchlosťami. A viete čo? Táto skvostná masážna hlavica poteší akékoľvek miesto na vašom tele, ktoré jej vibrácie bude zrovna potrebovať!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Starlet 3 Gray

    Niekedy vám v živote tú najväčšiu radosť prinesú tie najmenšie veci. Napríklad ako Womanizer Starlet 3! Skrz technológiu Pleasure Air do raja vezme váš klitoris a ukáže vám omamnú silu orgazmov počas pár minút. Nechajte si ukázať závratné výšiny dokonalého potešenia a užite si vizuálne potešenie vďaka krásnemu farebnému prevedeniu.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance The One-two Punch Prostate Vibe Black

    Chcete cítiť slasť, ktorú ukrývajú vaše zadné vrátka? Pozvite do nich tento stimulátor s 2 silnými motormi po oboch stranách! Jeho baňatá špička bude poklepávať na vašu prostatu a vyvolávať tak búrlivé pocity, ktoré povedú až k intenzívnemu vyvrcholeniu. Tak uchopte ovládač alebo ho zverte svojmu náprotivku, objavujte a užívajte!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Zrodila sa nová hviezda medzi vibrátormi, volá sa Lily 3 as ňou môžete osláviť svoju sexualitu! Je vhodná pre všetky príležitosti, či už sólo alebo v páre a poteší váš exkluzívny cenou, ktorá je oslavou 20. výročia značky Lelo. Vyberte si z 10 výkonných vibračných nastavení a vychutnajte si diskrétne a nezabudnuteľné orgazmické zážitky!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    To najlepšie pre vás a vaše potešenie? Tento „králik“ od Dorcel vás nikdy nesklame! Jeho neuveriteľne flexibilná bude súčasne láskať váš G-bod aj klitoris. Jeho silné vibrácie a textúrovaný povrch vám zaistia chvíle intenzívneho potešenia. Pridajte k tomu ešte funkciu zahrievania pre horúce pocity a vydajte sa objavovať sexuálne dobrodružstvo!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pixey Aquawand White Edition

    Konečne je tu! Krásna vibračná hlavica vyladená k dokonalosti. Je diskrétne tichá a zároveň výkonná. Jej hlava je báječne flexibilná, takže sa s ňou dostanete kamkoľvek, a vyrobená z hebkého a kvalitného silikónu, takže jej dotyk budete milovať. Z rovnakého silikónu je vyrobená aj rukoväť, tak ju uchopte a vychutnajte si tú najpríjemnejšiu masáž všetkých čias.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Chcite niečo lepšie než priemerný análny kolík! Lumen ponúka nové zážitky pre všetkých, ktorí sa neboja premeniť svoju spálňu na javisko. Je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu s technológiou Velvet Wave, čo je polstrovaný textúrovaný silikón, ktorý prináša ako pohodlie, tak blažené potešenie. Bude hviezdou vašej show, a to nielen vďaka koncovému diamantovému svetlu!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Dylan 7 Inch Vibrating Dildo with Remote Control Vanilla

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a jeho vibrácie sa ovládajú na diaľkové ovládanie? Úžasne hebký revolučný silikónový materiál si určite obľúbite rovnako nádherné autentické prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Dylana na intímnu prehliadku k sebe domov!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Starlet 3 Indigo

    Niekedy vám v živote tú najväčšiu radosť prinesú tie najmenšie veci. Napríklad ako Womanizer Starlet 3! Skrz technológiu Pleasure Air do raja vezme váš klitoris a ukáže vám omamnú silu orgazmov počas pár minút. Nechajte si ukázať závratné výšiny dokonalého potešenia a užite si vizuálne potešenie vďaka krásnemu farebnému prevedeniu.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Viotec Loyte Prostate Vibrator with App Control Gold & Wine Red

    Láka vás kombinácia inovácie a zmyselnosti? Predstavujeme kolekciu luxusných erotických hračiek Viotec s jedinečnou technológiou, ktorá spočíva v tom, že jednoduchým prejdením prstom po displeji telefónu si bez námahy zvýšite alebo znížite intenzitu. Patrí sem aj tento príjemne mäkký stimulátor prostaty Loyte s 9+5 úrovňami vibrácií. Spárujte ho s aplikáciou v telefóne a objavte šikovné interaktívne prostredie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Konečne je tu! Krásna vibračná hlavica vyladená k dokonalosti. Je diskrétne tichá a zároveň výkonná. Jej hlava je úžasne flexibilná, takže sa s ňou dostanete kamkoľvek, a je vyrobená z hebkého a kvalitného silikónu, takže jej dotyk budete milovať. Z rovnakého silikónu je vyrobená aj rukoväť, tak ju uchopte a vychutnajte si tú najpríjemnejšiu masáž všetkých dôb.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Cato Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Cato premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií vášnivej pulzácie pre G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite tiež tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Duet Bullet Purple

    Zoznámte sa s Duetom, pomerne malým vibrátorom, ktorý má z jednej strany drobné stimulačné vrúbky az druhej strany úplne hladký povrch. Slúžiť vám budete na vzrušujúce dráždenie vonkajších citlivých miest ako je klitoris alebo napríklad bradavky, ale aj na plytké prieniky. Nechajte sa potešiť intenzívnymi vibráciami a vychutnajte si dotyk hodvábne mäkkého silikónu lekárskej kvality.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Triple Orgasme Blue

    Snívate o divokých fantáziách s hriešne mocnou hračkou, ktorá nezabudne na žiadne vaše citlivé miesta? Tak práve pre vás tu je Triple Orgasm. Je to trojitý vibrátor, ktorý bude myslieť na G-bod, klitoris aj anál a každé z týchto miest poteší úžasnými vibráciami. Zažite potešenie ako nikdy predtým!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Laya III Pro Soft Violet

    Túžite po rozkoši po celom tele? Toto je Laya, bude kĺzať po vašej pokožke a dotýkať sa vám svôdnymi vibráciami. Vnímajte ho klopajúce pohyby hlboko pod povrchom vašej kože a nechajte stúpať vzrušenie, kým nebudete pripravení explodovať.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vive Nari Vibrating & Rotating Beads G-Spot Rabbit Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Nari premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie, medzi ktorými dominujú vzrušujúce rotácie. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Partner Box 1

    Satisfyer Partner Box je vhodný pre všetky páry, ktoré chcú spoločne zažiť vzrušujúce dobrodružstvo. Balenie obsahuje párový vibrátor Satisfyer Double Joy a slipový vibrátor Sexy Secret, ktoré je možné ovládať pomocou aplikácie Satisfyer Connect.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zeus Electrosex E-Stim Panty Vibe with Remote Control Black

    Jedine s touto vibračnou a elektro-stimulačnou hračkou budete stonať slasťou kedykoľvek a kdekoľvek! Je to diskrétny potešiteľ, ktorý sa schová vo vašich nohavičkách, zatiaľ čo sa vy alebo váš náprotivok chopíte diaľkové ovládače a budete vyberať intenzitu nielen vibrácií, ale aj intenzívnych elektro-stimulačných pulzu. Kvapnite trochu lubrikantu na vodnej báze a vychutnajte si ešte silnejšie vnemy!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Deep Purple

    Niečo ako najkrajší chlapec z chlapčenskej kapely. Niečo ako prírodná krása. Niečo viac. Vibrátor Mystim Terrific Truman je silný, atraktívny, diskrétny a dokonalý. Jedine s ním vo vás explodujú orgazmické emócie vďaka dvom motorom, dômyselnému tvaru a hodvábnemu materiálu. Prijmite pozvanie k orgazmickému tancu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson The Realistic Cock ULTRASKYN Vibrating 6" 15 cm Vanilla

    Stále ste ešte nenašli to pravé a pre vás úplne dokonalé realistické dildo? Tu je! Vyrobené je z neuveriteľne kvalitného Ultraskyn materiálu, na povrchu je úžasne mäkké a vo vnútri má tvrdé jadro autenticky pripomínajúce pevnú erekciu. Jeho ručne vymodelované detaily vás dostanú na prvý pohľad a odnímateľným vibrátorom mi môžete pridať silné vzrušujúce vibrácie. Koncová prísavka zaručuje stabilitu a bezpečnosť pre telo je u značky Doc Johnson samozrejmosťou.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Tap and Trust Vibrator Light Blue

    Všetko, čo potrebujete pre tú najpríjemnejšiu stimuláciu G-bodu a klitorisu! Tento vibrátor v sebe ukrýva 2 motory a ponúkne vám neuveriteľných 7 vibračných režimov. A ak sa so sebou najradšej hráte v kúpeľni, môžete jasať, vibrátor je vodotesný!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Miki premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 2 motory a ohromujúce funkcie vibrácií aj jazýčka, ktorý sa neuveriteľne trepotá a dráždi klitoris. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Travel Purple

    Chcete zažívať na svojich dobrodružných cestách aj dech vyrážajúce vzrušenie? Predstavujeme vášho nového spoločníka menom SONA 2 Travel od prestížnej značky Lelo. Je to drobný cestovný potešiteľ pre okamžitú orgazmickú pomoc, nech ste kdekoľvek. Doprajte si úchvatnú stimuláciu klitorisu, zážitok naplnenia rozkoší a slastí a útek k úplnej relaxácii vďaka legendárnym sonickým vlnám.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Bendz Prostate Edition Black

    Milujete luxus a chcete pre seba a svoje citlivé miesta len to najlepšie? Tak to chcete Nexus! Je to najluxusnejšia značka, čo sa týka erotických pomôcok na stimuláciu prostaty a my za to dáme ruku do ohňa. Do Nexus rodiny patrí aj tento duálny masážny prístroj na potešenie prostaty a hrádze.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 277

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.