×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 129 až 160 z celkom 254

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Gvibe Greal 2 Violet

    Je tu revolúcia v realistických vibrátoroch! Greal je vyrobený z dokonalého materiálu Bioskin, ktorý len sotva rozoznáte od ľudskej pokožky. Navyše má úžasne vymodelované autentické detaily, je ekologický, bezpečný pre telo a ukrýva v sebe výkonný a pritom tichý motor so 6 vibračnými režimami. Jednoducho vibračný penis, ako má byť!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Ethan 8.5 Inch Gyrating Dildo Beige

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je príjemne realistický a ponúkne vám 7 výkonných funkcií krúživého pohybu pre dokonalú stimuláciu G-bodu či prostaty? Jeho hebký revolučný silikónový materiál vytvrdený platinou si určite obľúbite rovnako ako nádherné žilkované prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Ethana na intímnu prehliadku k sebe domov!

    189 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    Hľadáte hračku, s ktorou si užijete obaja? Doppio je párový vibrátor s 2 pružnými ramenami, ktoré zostanú v polohe, do ktorej ich ohnete. Ponúka veľa možností, ako vyskúšať niečo nové podľa vašich erotických predstáv. Používajte ho pri predohre alebo počas sexu, kde vám výber vibračného režimu uľahčí diaľkový ovládač.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Zenith App Controlled Cordless Smart Wand Green

    Chcete niečo viac než len obyčajnú vibračnú hlavicu? Magic Zenith vás uchváti! Je bezdrôtová, dobíjacia a vodotesná, čo sú 3 veci, ktoré by ste pri masážnych hlaviciach len ťažko hľadali! Najlepšie na nej je, že jej funkcie môžete ovládať cez aplikáciu, takže kontrolu nad vašim potešením môže úplne pokojne prevziať aj váš náprotivok, a to pokojne aj z druhého konca sveta. Vychutnajte si jej poriadnu silu po celom vašom tele!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Opulence

    Túžia vaše intímne miesta po jemnom či vzrušujúcom dotyku? Obklopte ich touto luxusnou masážnou hlavicou Opulence, ktorá má nádherne pružnú a na dotyk mäkkú a príjemnú hlavu. Ukrýva sa v nej výkonný motor so 6 vibračnými funkciami a 5 rýchlosťami. A viete čo? Táto skvostná masážna hlavica poteší akékoľvek miesto na vašom tele, ktoré jej vibrácie bude zrovna potrebovať!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Touch X Crave Coral

    Snívate o niečom príjemnom a uspokojivom? We-Vibe Touch X je ten najhladší a najpríjemnejší vibrátor všetkých dôb! Pomôže vám uvoľniť napätie na celom tele, vychutnáte si s ním masáže od hlavy až k päte, a predovšetkým poteší a pošteklí vaše erotogénne zóny. Užite si s ním kedykoľvek a kdekoľvek na tele!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Tani Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacie Vive Tani premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií finger motion, čo je vzrušujúca simulácia pohybujem prsta cieliaci na G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Plum

    Hľadáte hračku pre chvíle osamote aj v páre? Infinite Joy má dve flexibilné ramienka, ktoré dokážem potešiť každého, a to rôznymi spôsobmi. Ich pohyblivosť dosahuje 360° a hodí sa na vonkajšiu stimuláciu, zatiaľ čo druhý koniec bez ramen, ktorý je tiež vybavený sólo motorom, sa ideálny na vnútornú stimuláciu. Ako s tím naložíte? Realizujte svoje vášnivé scénáre!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Plex with Flex Prostate Stimulator

    Snívate o dvojnásobné potešenie za vašimi zadnými vrátkami? Plex with Flex vám ponúkne nekonečné kombinácie intenzívnych vibrácií! Vďaka svojej jedinečnej flexibilnej základni je maximálne ergonomický a spline s pohybmi vášho tela. Vychutnajte si vynikajúce pohodlie a cielenú stimuláciu prostaty.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Naked Addiction Dual Density 8" Rotating & Vibrating Dong Skin

    Realistický, silikónový, rotujúci a vhodný na pripojenie do postroja pre nemravné hrátky, to je Naked Addiction Dual Density 8. Užite si jeho mäkké, avšak pevné spracovanie, aj možnosť otáčania sa o 360°! Okrem toho disponuje ešte silnými vibráciami, je vodotesný a dobíjací cez USB.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    To najlepšie pre vás a vaše potešenie? Tento „králik“ od Dorcel vás nikdy nesklame! Jeho neuveriteľne flexibilná bude súčasne láskať váš G-bod aj klitoris. Jeho silné vibrácie a textúrovaný povrch vám zaistia chvíle intenzívneho potešenia. Pridajte k tomu ešte funkciu zahrievania pre horúce pocity a vydajte sa objavovať sexuálne dobrodružstvo!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fun Toys Gjack 2 Tiffany Mint

    "Veľmi si ma neobzeraj a radšej si na mňa siahni!" Vibrátor Gjack 2 je vyrobený z revolučného Bioskin materiálu, ktorý nerozoznáte od ľudskej kože a čo viac je tiež ekologický, hypoalergénny, hebký, dokonalý a luxusný. Vibrátor je tiež veľmi výkonný, ponúkne vám 6 rôznych vibračných režimov vo veľmi tichom chode, je dobíjací, vodotesný a jeho ovládanie je viac než ľahké.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rocker Plug Black

    Rock'n'roll za vašimi zadnými dvierkami! Tento ergonomický stimulátor prostaty bude vzrušivo tlačiť na vašu prostatu a jeho rozšírená základňa vás doslova posadí na zadok. Jeho kúzlo spočíva v dokonalom tvare a vnútornom závaží, ktoré sa hýbe a vytvára v análi úchvatnú stimuláciu, ktoré neskončia inak ako dokonalým orgazmom!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Juno Flex G-Spot Vibrator Black

    Juno nie je len tak nejaký vibrátor, je to bohyňa G-bodu! Je to ten najkrajší a zároveň najelegantnejší vibrátor na G bod na svete a poskytne vám hlboké dunivé vibrácie cieliácie priamo na toto citlivé miesto. Vychutnajte si vášeň, ktorá bude prúdiť celým vašim telom a doputujte až do neuveriteľne slastného orgazmického neba.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Vibrating Necklace Black

    Dajte svetu najavo svoje sex-positívy zmýšľania a ozdobte sa týmto nádherným a luxusným vibrátorom ako šperkom na retiazke. Je skvele výkonný, zmyselne úzky a zároveň nekonečne diskrétny a elegantný. Tento klenot vie vibrovať o 8 zmyselných režimoch a jeho motor je super tichý, takže vás poteší kdekoľvek si budete přať. Vyberte si zo 4 farieb a ozdobte sa šperk, ktorý je rovnako výnimočný ako vy sama!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Niva Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Niva premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií vášnivej rotačnej špičky pre G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite tiež tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Naked Addiction 6.5" Thrusting Dong with Remote Vanilla

    Túžite celým svojim telom po absolútne realistickom prenikaní? Tak presne pre vás je tu Naked Addiction, prirážajúci realistický penis z luxusného silikónu. Na dotyk je neuveriteľne mäkký, ale zároveň je aj pevný ako kamenná erekcia a zdobený hyper realistickými žilkami. Nenechajte si ujsť autentické zážitky vďaka sile lahodných prírazov.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Vibrating Necklace Gold

    Dajte svetu najavo svoje sex-positívy zmýšľania a ozdobte sa týmto nádherným a luxusným vibrátorom ako šperkom na retiazke. Je skvele výkonný, zmyselne úzky a zároveň nekonečne diskrétny a elegantný. Tento klenot vie vibrovať o 8 zmyselných režimoch a jeho motor je super tichý, takže vás poteší kdekoľvek si budete přať. Vyberte si zo 4 farieb a ozdobte sa šperk, ktorý je rovnako výnimočný ako vy sama!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Vibrating Necklace Rose Gold

    Dajte svetu najavo svoje sex-positívy zmýšľania a ozdobte sa týmto nádherným a luxusným vibrátorom ako šperkom na retiazke. Je skvele výkonný, zmyselne úzky a zároveň nekonečne diskrétny a elegantný. Tento klenot vie vibrovať o 8 zmyselných režimoch a jeho motor je super tichý, takže vás poteší kdekoľvek si budete priať. Vyberte si zo 4 farieb a ozdobte sa šperk, ktorý je rovnako výnimočný ako vy sama!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Ava Heating Mini Wand Vibrator with App Control Black

    Hľadáte silnú stimuláciu ukrytú v nádhernej a luxusnej hračke? Objevte elegantnú vibračnú hlavicu Ava od Zalo! Ponúkne vám úchvatný výkon a presnú stimuláciu. Vďaka kompaktnej a pohodlnej veľkosti je ľahko prenosná a jej dvojvrstvové silikónové prevedenie si pre jeho hebkosť jednoducho zamilujete. Užite si masáže celého tela aj laskanie citlivých miest!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Curve Vibrator Peachy Pink

    Nový prírastok do Snail Vibe rodiny! Vzrušujúci model Curve má ergonomický tvar na stimuláciu G-bodu, textúrovanú hlavu, ktorá bude láskať klitoris a pohodlnú rukoväť. Snail Vibe bol navrhnutý skutočnými profesionálmi na základe vedeckého výskumu a vývoja.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Wonderlove Love to Love

    S Wonderlove nebude mať vaše vzrušenie žiadne hranice! Budete si môcť hrať kdekoľvek a kedykoľvek. Či už sa ovládaču chopí váš náprotivok alebo vy sama, verte, že si bude užívať váš klitoris i bod G. Wonderlove má totiž dva motorčeky, ktoré sa ovládajú samostatne a svojimi silnými vibráciami cielia na tie najcitlivejšie miesta.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Eve Heating Licking Vibrator Light Pink

    Hľadáte hračku, ktorá dodá nový luxusný smer vášmu intímnemu potešeniu? Zalo EVE je nový vibrátor zo série Aurora, ktorý svojim tvarom aj funkciou pohybu pripomína jazyk a realisticky napodobňuje lízanie. Doprajte si autentické orálne potešenie kedykoľvek naň budete mať chuť!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Rascally Rabbit Purple

    Tento veľký králik zvládne veľa vzrušujúce neplechy! Zaujíma vás, čo všetko vie? Radšej ich niečoho podržte, jeho funkcie sú mocné. Disponuje funkciou prírazov, rotáciami a vibráciami aj v časti cieliacej na klitoris. Podľahnite 2 výkonným motorom a užite si všetku tú vášeň, ktorú vám táto luxusná hračka prinesie!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Aimi premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie vibrácií i ramienka, ktoré sa neuveriteľne trepotá a dráždia klitoris. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dame Products Arc G-Spot Vibrator Ice

    Dámy, chcete si urobiť skutočne dobre kvalitnou pomôckou vytvorenou ženami pre ženy? Arc je úchvatný vibrátor vybavený silným motorom, dômyselne zahnutou hlavou, do ruky padnúcou rukoväťou a schopnosťou potešiť vás vnútri alebo zvonku vášho lona. Spoznajte Arc ešte viac a presvedčte sa o tom, že ho musíte mať!

    129 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Black

    Hľadáte hračku pre chvíle osamote aj v páre? Infinite Joy má dve flexibilné ramienka, ktoré dokážu potešiť každého, a to rôznymi spôsobmi. Ich pohyblivosť dosahuje 360 ° a hodí sa na vonkajšiu stimuláciu, zatiaľ čo druhý koniec bez ramien, ktorý je tiež vybavený sólo motorom, sa ideálny na vnútornú stimuláciu. Ako s tým naložíte? Realizujte svoje vášnivé scenáre!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PicoBong Transformer Čierna

    PicoBong Transformer, to sú v podstate stovky hračiek v jednom. Vytvorte si ten správny tvar práve pre vás, ako pre sólové hry, alebo pre zdieľanie s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Rave 2 Blue

    Čisté potešenie, ktoré si naozaj zaslúžite! Jedine We-Vibe Rave 2 vám splní to, po čom túžite a naplní vaše touhy. Ciele totiž na bod G, dráždia vaginálny otvor intenzívnymi vibráciami a dovedie vás až k uspokojivému vyvrcholeniu. Podľahnite jeho dômyselnému skrútenému tvaru z luxusného silikónu a nastavte si jeho zahnutie podľa presných potreb vášho tela!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe 360 Plug Black

    Chcete sa potešiť cez prostatu a zažiť dokonalé euforické zážitky? Tento úchvatný stimulátor od B-vibe má všetko, čo potrebujete. Zdvojnásobte s ním tlkot svojho srdca, chopte sa ovládača a nadiktujte si vibrácie, a hlavne rotácie o 360 °!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Dame Products Arc G-Spot Vibrator Plum

    Dámy, chcete si urobiť naozaj dobre kvalitnou pomôckou vytvorenou ženami pre ženy? Arc je úchvatný vibrátor vybavený silným motorom, dômyselne zahnutou hlavou, do ruky padnúcou rukoväťou a schopnosťou potešiť vás vo vnútri alebo zvonku vášho lona. Poďte Arce ešte viac spoznať a presvedčiť sa o tom, že ho musíte mať!

    149 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Fun Toys Gjack 2 Mystic Noir

    "Veľmi ma nepozoruj a rovno si na mňa siahni!" Vibrátor Gjack 2 je vyrobený z revolučného Bioskin materiálu, ktorý nerozoznáte od ľudskej kože, ba čo viac, je tiež ekologický, hypoalergénny, hebučký, dokonalý a luxusný. Vibrátor ako taký je veľmi výkonný, ponúkne vám 6 rôznych vibračných režimov vo veľmi tichom chode, je dobíjací, vodotesný a jeho ovládanie je viac než jednoduché.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 254

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.