×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vodotesné

Položky 65 až 96 z celkom 1268

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Color Me Orgasmic - Silný 7-rýchlostný mini vibrátor

    Táto nová elektráreň potešenia z limitovanej edície Rocks-Off vás bude štekliť čistou návykovou extázou so 7 stupňami intenzity! Pôvodný RO-80mm je celosvetový bestseller Rocks-Off, plný vášnivých intenzívnych vibrácií, ktoré vás dostanú do kolien.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Wave Čierna

    Loki poteší hlavne mužov, ktorí sa neboja objavovať nové dimenzie rozkoše. Perfektne anatomicky tvarovaný a dokonale zahnutý na poskytovanie intenzívnej masáže pánskej prostaty.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite 6" Vibrating Silicone Dual Density Cock Light

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno je ešte o niečo lepšie, pretože vie vibrovať! Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrch hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    129 €

    80,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Desirable Black

    Ktorá žena by netúžila po duálnej stimulácii a dychberúcom orgazme zvnútra i zvonku? Desirable je tu pre vás, aby vám splnil každé vášnivé prianie. Jeho výkonný F1 motor s 10 vibračnými rýchlosťami je vo vnútri hodvábne hebkého silikónového tela ukrytý tak, aby mieril priamo na bod G. Klitoris sa bude zmietať vzrušením, vďaka bezdotykovej stimulácii tlakových vĺn. Nechajte sa rozmaznávať!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hula Beads Čierna

    HULA Beads ™ sú vôbec prvé diaľkovo ovládané Venušine guľôčky na svete, ktoré súčasne rotujú a vibrujú. Jednoducho úplne nové pocity.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Remote Tri-Pleasurer

    Trojitá stimulácia v jednej jedinej hračke. Tri-Pleasurer je pôvabne ružový a super výkonný vibrátor, ktorý poteší váš G-bod, análik aj klitoris. Je vodotesný, dobíjací a vyrobený z príjemne hebkého silikónu. Uchopte ovládač a naložte si takú dávku vibrácií, ktorú budú vaše otvory lásky práve vyžadovať.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Royal One Ring

    Doprajte svojmu mužstvu chvíle neovládateľnej slasti s naším vibrátorom Royal One. Príjemný flexibilný krúžok sa prispôsobí každej veľkosti, obomkne váš penis a vďaka efektu zastavenia cirkulácie krvi vám umožní dosiahnuť dlhšie potešenie a mimoriadnu výdrž.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona Black

    Zoznámte sa so Sonou, bezdotykovým stimulátorom klitorisu, ktorý si do parády vezme o 75% viac nervových zakončení tohto miestečka ako iné hračky, na ktoré ste boli doteraz zvyknuté. Sona vám svojimi jemnými tlakovými vlnami ukáže úplne nový rozmer orgazmu, ktorý bude intenzívny, ohromujúci aj príjemne návykový. Sona vás už na prvý pohľad zaujme pôvabným dizajnom, pretože je vyrobená z jedného kusu silikónu, je hodvábne hladká, vodotesná, luxusná a rovnako štýlová ako ste i vy.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Indy Red

    Najpredávanejšia séria značky Fun Factory STRONIC teraz prichádza s prevratnou novinkou, ktorá okrem inovatívneho dizajnu a najsilnejšieho motora ponúka aj funkcie kombinujúce ťahy, pulzy a vibrácie.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Swordsman Blue

    Krúžok na penis s možnosťou nastavenia veľkosti Satisfyer Swordsman zosilňuje erekciu a predlžuje milovanie vďaka efektu prekrvenia. Objemný vlnitý stimulátor klitorisu vyrobený zo silikónu navyše stimuluje oboch partnerov intenzívnymi vibráciami.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Joy Ride With Power Boost Modrá

    Tak tučný, flexibilný a silný, že z tejto silikónovej hračky budete kričať radosťou. Ponúkne vám 8 vibračných funkcií, vrátane 10 sekundových intenzívnych turbo vibrácií. Aby vaše vzrušenie bolo skutočne neobmedzené, je Joy Ride With Power Boost dobíjací.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Hydromax 7 Clear

    Bathmate Hydromax je absolútnou špičkou na trhu vákuových púmp! Doprajte svojmu penisu dokonalú hydrotechnologii a zdravie! Má o 35% väčšiu saciu silu a poskytne vám ešte lepšie a rýchlejšie výsledky. Systém Bellows potom predstavuje mäkký tesniaci krúžok pre komfort pri znižovaní tlaku v oblasti penisu a semenníkov. Ako bonus je tiež odopínateľná a ľahko sa čistí.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Deep Rose

    Duálne stimulujúca luxusná hračka, ktorú budete milovať! Hračky od Lelo sa neustále posúvajú a tie najviac top veci, ktoré súčasný erotický trh ponúka. Ak chcete to najlepšie, tak rozhodne chcete Lelo. Poďte sa zoznámiť s Enigmou. Je to luxusná hračka, ktorá poteší G-bod aj klitoris a poskytne vám naozaj nadpozemský orgazmus.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Big Black

    Vibračné vajíčka patria medzi obľúbené hračky, ktoré si páry berú so sebou na verejnosť! Pokiaľ s nimi nemáte zatiaľ skúsenosti, vyskúšajte toto cenovo dostupné vajíčko väčších rozmerov s 10 úrovňami vibrácií ovládané skrz diaľkový ovládač s dosahom až 20 metrov. Vajíčko má hodvábne hladký povrch a nenápadný vzhľad ovládača priamo nabáda k tomu, aby ste si ho pripli na kľúče a vajíčko zasunuli do vagíny.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Plus

    Chceli by ste si trochu spestriť spoločné milovanie so svojou drahou polovičkou? Satisfyer Double Plus je tu preto, aby splnil vaše prianie. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory a počas styku tak poteší oboch partnerov. Zaveďte ich do vagíny a vychutnávajte si vibrácie na všetkých citlivých miestach, nové pôžitky budú nezabudnuteľne vzrušujúce!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Hug Me Pink

    Nechajte sa zlákať duálnou stimuláciou tohto pôvabného Satisfyera. Vonkajšie zahnuté rameno sa oprie o váš klitoris a dopraje mu vzrušujúcu masáž vibráciami. Druhý motor sa postará o vnútornú časť vagíny a pokiaľ budete chcieť, môžete Hug Me prepojiť s aplikáciou v telefóne a nechať ho vibrovať do rytmu obľúbenej hudby alebo tak intenzívne, ako mu určí váš partner z druhého konca sveta.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Rimmers Curved Rimming Plug Model M

    Análny kolík na nekonečné análne potešenie aj pre všetkých náročnejších milovníkov. Vďaka svojmu tvaru sa zameria na citlivú prostatu a bude vás láskať naozaj intenzívne, pretože disponuje rotujúcimi korálkami na stimuláciu zvierača v 3 rýchlostiach a 2 režimoch točenia. Očaria vás aj vibrácie v 3 rýchlostiach a 5 režimoch. To všetko budete ovládať pohodlne pomocou diaľkového ovládača s podsvietenými tlačidlami pre ľahké hrátky aj v tme.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Wand-er White

    Double Wand-er je navrhnutý tak, aby vám pomohol skúmať možnosti vášho tela so smelosťou vám vlastnou. Je vybavený dvoma vymeniteľnými hlavicami: Klasickým guľatým nadstavcom a nadstavcom na stimuláciu bodu G. Kompatibilný s bezplatnou aplikáciou Satisfyer - k dispozícii pre iOS a Android. Obsahuje 2 vymeniteľné hlavice. Vďaka vodotesnej úprave (IPX7) sa táto hračka dá bezpečne používať vo vode a ľahko sa čistí.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Black

    Kombinácia sily a všestrannosti je ukrytá v tejto vibračnej hlavici! Obsahuje totiž dva motory, každý na jednom konci, a funguje aj ako vibrátor. Potešte nielen svoje vonkajšie aj vnútorné citlivé miestečká, ale aj unavené svaly po celom tele, ktoré túžia po pozornosti.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Black

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 2, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že je možné ho ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch! A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Slim

    Rotačný masér prostaty a hrádze Nexus Revo Slim je výbornou hračkou pre začiatočníkov a všetkých, ktorí majú radi hračky trochu menších rozmerov. Funguje na rovnakej a osvedčenej technológii ako ostatné výrobky Nexus z radu Revo, takže si môžete byť istí tým, že vašu prostatu rozmazná dokonale cielenou stimuláciou a zároveň nezabudne ani na vašu hrádzu, čím ešte zvýši vzrušenie. Užite si viacstupňové otáčanie a ľahké čistenie vďaka vodovzdornosti.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision SexMax WetGAMES plachta Čierna

    Plachta je určená predovšetkým pre hrátky s erotickými olejmi a k ďalším mokrým zábavkám. Plachta je veľmi ľahko umývateľná.

    33,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Majestic Extra-Slippery Jelly Dildo Transparent

    Hľadáte fajn dildo za priaznivú cenu? Rider je značka ideál! Má sexy realistický tvar vrátane semenníkov, univerzálnu transparentnú farbu a vyrobené je z príjemného želé materiálu, ktorý je pekne mäkký a bez obsahu ftalátov. Užívajte si s ním, čo hrdlo alebo vagína ráči!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Extreme Hollow 12 Inch Strap on - Pripínací penis 30cm Čierna

    Sex s pripínacím hračkami na maximum! Extrémne veľký, dutý pripínací penis, dlhý 30 cm s priemerom 5,6 cm, je vždy pripravený. Vhodné pre ňu aj pre neho, vnútorná dĺžka 15 cm, vnútorný priemer 3,5 cm.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Vibrating Bullet Plug Extra Long Urethral Sounding Black

    Milujete objavovanie nových zážitkov a stále nemáte dosť? Poďte vyskúšať stimuláciu močovej trubice zvnútra vibráciami. Tento plug je extra dlhý a dostane sa tak naozaj hlboko, au! Ľahko sa zasúva a poskytne vám až neuveriteľných 12000 otáčok za minútu. Nechajte sa stimulovať ako nikdy predtým.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate HydroXtreme 9

    Predstavujeme vám HydroXtreme 9, ktorý posúva proces zväčšovania penisu na báze vody na úplne novú úroveň. Ide o absolútne najvýkonnejšiu pumpu, ktorá je v súčasnej dobe dostupná na trhu a to v celosvetovom meradle.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed - Bezdrôtové vibračné vajíčko Čierna

    Zdieľajte vaše intímne tajomstvo so svojou láskou doma či na verejnosti. S týmto multifunkčným vibračným vajíčkom to už nebude žiadny problém! Vajíčko je vodotesné!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Gigi 2 Fialová

    GIGI ™ 2 je vylepšená verzia veľmi populárneho vibrátora. GIGI je pravdepodobne najviac kladne hodnotený intímny masážny strojček k stimulácii bodu G, ktorý bol kedy vytvorený.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    Satisfyer Cotton Candy zaujme oválnym tvarom a kompaktným designom. Nasádzací vibrátor vyrobený z telu príjemného silikónu rozmaznáva klitoris vzrušujúcou kombináciou tlakových vln a vibrácií.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • We-Vibe Chorus Cosmic Pink

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie, We-Vibe sú majstrami erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolútne vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú natoľko omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebude chcieť milovať bez neho. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo sa vášnivých pôžitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Insta-Gaper

    Akonáhle spojíte špičky análneho kolíka k sebe a strčíte si tohto neposlušného chlapca do análneho otvoru, kolík sa vnútri roztvorí tak široko, ako ste si ani nedokázali predstaviť, že je to možné.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Lusty Extra-Slippery Jelly Dildo Transparent

    Hľadáte fajn dildo za priaznivú cenu? Rider je značka ideál! Má sexy realistický tvar vrátane semenníkov, univerzálnu transparentnú farbu a vyrobené je z príjemného TPE materiálu, ktorý je pekne mäkký a bez obsahu ftalátov. Užívajte si s ním, čo hrdlo alebo vagína ráči!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 1268

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.