×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vodotesné

Položky 129 až 160 z celkom 1268

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Najpredávanejšie séria značky Fun Factory STRONIC teraz prichádza s prevratnou novinkou, ktorá okrem inovatívneho dizajnu a najsilnejšieho motora ponúka aj funkcie, kombinujúce ťahy, pulzy a vibrácie.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Preskúmajte svoju spokojnosť s týmto moderným masturbátorom s poddajným vnútorným rukávom a širokou škálou sonických intenzít a 4 pulzujúcimi programami. Je vybavený 10 najmodernejšími senzormi pre spätnú väzbu v reálnom čase skrz aplikáciu LELO, čo vám umožní vytvoriť si tú najpríjemnejšiu sadu programov. Dajte život svojim fantáziám!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 6 úrovní dychberúcej stimulácie. A vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vĺn garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Strapless Strap-On

    Dych berúce a nekonečne intenzívne chvíle potešenia na vás čakajú so strap-onom, ku ktorému nebudete potrebovať žiaden postroj. Kratší koniec padne do pošvy ako uliaty, kde bude držaný svalmi panvového dna. Dlhší koniec potom bude uspokojovať partnerku alebo análik partnera. Zapnite vibrácie a maximalizujte potešenie. Hodvábne hebký, silikónový povrch a stimulačné drážky na klitoris zaručujú omamné potešenie pre všetkých zúčastnených.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Análny kolík na nekonečné análne potešenie aj pre všetkých náročnejších milovníkov. Príjemne vkĺzne do vášho zadočku a bude vás vzrušujúco láskať, pretože disponuje rotujúcimi korálkami na stimuláciu zvierača v 3 rýchlostiach a 2 režimoch točenia. Očaria vás aj vibrácie v 3 rýchlostiach a 5 režimoch. To všetko budete ovládať pohodlne pomocou diaľkového ovládača s podsvietenými tlačidlami pre ľahké hrátky aj v tme.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Pripravte sa na poriadny rock'n'roll s P-Rockom stimulátorom prostaty od značky California Exotics. Táto inovatívna hračka pre mužov má na prvý pohľad jedinečne zakrivený dizajn, vďaka ktorému ľahko a rýchlo zacielite na svoje najcitlivejšie miestečko na tele, ktorým je prostata. Ovládanie P-Rocku je veľmi jednoduché, slúži k nemu iba jedno tlačidlo, ktorým ovládate silné vibrácie motora. Vyrobený bol z vysoko kvalitného silikónu, vďaka ktorému je príjemne hebký a super flexibilný, odolný, bezpečný a bez problémov sa prispôsobí krivkám vášho tela. Ste pripravení zažiť svoj najintenzívnejší orgazmus?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lyla 2 Fialová

    Lyla II ™ je prémiové masážne vajíčko, s ktorým si užijete ako pri vonkajšej (klitoridálnej), tak pri vnútornej (vaginálnej) stimulácii.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 7" Vibrating Stiffy - Realistický vibrátor 18cm Telová

    Chcete niečo skutočne realistické, čo bude za každých okolností pripravené k akcii? Odpoveďou je King Cock Vibrating Stiffy! Je to realistický vibrátor vyrobený v Amerike, ktorý je veľmi výkonný vďaka viacrýchlostnému vibrátoru, ktorý je ukrytý vo vnútri jeho tela, a poskytne vám ohromujúce vzrušenie. Tento zázrak je vyrobený z patentovaného materiálu, ktorý na dotyk nerozoznáte od skutočnej ľudskej kože. Samozrejme, je tiež bezpečný pre telo a neobsahuje ftaláty.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Chcete pre seba to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurenčnú relaxáciu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie aj stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure White

    Inovatívne Rrrolling Pleasure vás hneď dvakrát rozmazná intenzívnymi vibráciami a pohybujú sa guličkou v špičke. Zažite intenzívnu stimuláciu bodu G so zakriveným dizajnom a jemnou drážkovou strukturou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Satisfyer Supernova rozmaznáva klitoris zmyselnými tlakovými vlnami a bod G silnými vibráciami. Vďaka flexibilnému reťazovému kĺbu sa tento silikónový vibrátor prispôsobí tvojmu telu a poskytne ti optimálnu stimuláciu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Hydro 7 Clear

    Chystáte sa začať zväčšovať svoj penis s pomocou, ale zatiaľ nemáte žiadne skúsenosti s pumpami? Tento model Bathmate Hydro 7 pre vás bude ideálny. Docielite s ním viditeľné výsledky v dĺžke i šírke, dodáte si tvrdostť energiu! Hydro 7 je jemný, avšak účinný produkt pre naozajstný progres.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Elise 2 Fialová

    Vibrátor LELO Elise 2 má oproti svojmu predchodcovi 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Zrkadlo, zrkadlo, povedz mi, prečo som taká stuhnutá? Váš nový masér od značky Satisfyer vám pomôže! Konečne je tu totiž niekto, kto si nesťažuje, keď potrebujete dlhú masáž! Vďaka svojej pôsobivej veľkosti XXL a poriadnej sile, ktorá sa skrýva za zvodnou silikónovou hlavou, si Wand-er Woman hravo poradí s problémami a s napätím všetkého druhu - ale samozrejme aj so všetkými vašimi túžbami po orgazme.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lyla 2 Čierna

    Lyla II ™ je prémiové masážne vajíčko, s ktorým si užijete ako pri vonkajšej (klitoridálnej), tak pri vnútornej (vaginálnej) stimulácii.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Silný 10-rýchlostný mini vibrátor Zlatá

    Elegantný a diskrétny vibrátor pre nekonečne príjemné chvíle. Jeho štýlový tvar, pripomínajúci rúž, v kombinácii s ružovo-zlatou farbou tvoria dohromady krásny estetický kúsok, ktorý sa nebudete hanbiť ukázať najlepšej kamarátke, nieto svojmu partnerovi. Už sa tešíte na 10 výkonných funkcií a stimuláciu klitorisu zúženou špičkou?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Kegel Balls Set with Remote Purple

    Chcete mať pevné panvové dno? To chce každá žena! So sadou Paloqueth Kegel Balls Set spojíte príjemné s užitočným a vzrušujúcim spôsobom si svoje panvové dno efektívne posilníte. V sade nájdete 4 rôzne ťažké guľôčky, z ktorých jedna je dokonca vibračná, a dva nadstavce. Z každej začiatočníčky sa razom stane skúsená cvičenka, tak do toho!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Mia 2 Fialová

    V nevinnom a elegantnom tele sa skrýva kľúč k odomknutiu vašej tajnej túžby. Krásny, avšak výkonný. Dobíjací pomocou USB. Bude perfektným doplnkom vo vašej kabelke a poslúži vám aj na vašich cestách. Jeho tiché vibrácie sú absolútne diskrétne a je dokonca vodotesný do hĺbky 1 metra. Ponúka vám 6 úžasných vibračných vzorcov a verte, že bude všade s vami.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Snaky Vibe

    Unikátny tvar a dokonale silné vibrácie, s ktorým preletíte až do orgazmického neba, taký je Pretty Love Snaky Vibe. Má dvojité zakončenie, prvé je hladké a druhé jemne vrúbkované a spája ich pevná a mäkká silikónová reťaz. Táto hračka je predovšetkým všestranná, stane sa obľúbeným doplnkom lezbického sexu, ale aj sexu muža a ženy alebo sólo hier.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rocket Ring

    Tento donut prestrojený za krúžok na penis vám chce osladiť vaše spoločné intímne chvíľky. Satisfyer Ring pripraví váš penis na vrcholový výkon a poskytne vám aj vašej partnerke úžasné okamihy vzrušenia. Veľký stimulátor klitorisu pokrýva veľkú plochu a dráždi po stlačení tlačidla jej klitoris v 10 intenzívnych vibračných režimoch. Ale aj počas žhavých sólo hrách rozmaznáva vaše intímne partie svojimi hlbokými vibráciami, ktorými vás zaručene privedie k orgazmu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Gold - Silný 7-rýchlostných mini vibrátor

    Táto nová elektráreň potešenia z limitovanej edície Rocks-Off vás bude štekliť čistou, návykovou extázou so 7 stupňami intenzity! Pôvodný RO-80mm je celosvetový bestseller Rocks-Off plný vášnivých, intenzívnych vibrácií, ktoré vás dostanú do kolien.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Melt Coral

    Viete, že aj vzduch dokáže byť poriadne vzrušujúci? Musí sa však jednať o podtlakové vlny, ktoré rozvášnia váš klitoris! We-vibe Melt je párový stimulátor so schopnosťou jemného sania, ktorému sa nič nevyrovná. Naviac sa ovláda cez aplikáciu a sľubujete tak aj hry na diaľku. Nechajte sa uniesť pulzujúcou orgazmickou vlnou pre váš klitoris!

    209 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 12 rôznych úrovniach a vďaka funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a spoznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hráčka než práve pôvabný, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je tiež úplne vodotesný.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Elva Vibrating Egg Plum Red

    Luxusné vibračné vajíčko prémiovej kvality, pod ktorú sa podpisuje značka Svakom! Vychutnajte si s ním 25 vzrušujúcich skúseností + inteligentný Svakom režim ako bonus. Potešte sa vajíčkom Elva kedykoľvek a kdekoľvek, vaša nezbedná fantázia sa s ním stane skutočnosťou!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fun Toys Gplug Small Neonově Ružová

    Gplug Small je ten najmenší dobíjací análny kolík na trhu. Jeho priemer je 3 cm, čo je dlhodobo najpredávanejšou veľkosťou zo všetkých ponúkaných veľkostí análnych hračiek.

    95,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    So svojim kompaktným dizajnom v rybej optike a zaujímavou kombináciou tlakových vĺn a vibrácií je Satisfyer Sugar Rush vyrobený zo silikónu ideálnym spoločníkom na cesty. Oba motory sú obzvlášť výkonné.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Silicone Rabbit Vibrator with Vibrating, Thrusting, Rotating & Warming Function

    Dámy, pozor, tento krásavec vie všetko! Jeho ohnivá farba je rovnako vášnivá ako funkcia zahrievania až na 42 °C! Vaša vagína si zamiluje dômyselné prirážanie koncovej hlavy hračky a až ju prestane baviť, môžete vyskúšať rotáciu. Aby toho nebolo málo, klitorisu budú dopriate zmyselné vibrácie. Vibrátor je z kvalitného hebkého silikónu, je nabíjateľný a vodotesný, takže čo viac si priať?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    Vibrátor Multifun 1 vás prekvapí unikátnym tvarom, vďaka ktorému sa ľahko stane súčasťou každej milostnej hry, a 3 silnými motormi: prvý sa nachádza v hornej časti tela vibrátora a zvyšné dva vytvárajú úžasné vibrácie v dolných koncoch jeho ramien. To znamená, že či už na, vo vnútri, pod alebo medzi - tento nebesky modrý multitalent vás stimuluje tak, ako to práve potrebujete!

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Plug with Vibrations & Finger Massage Mode Black

    Myslíte si, že šikovné prsty nič nenahradia? Omyl! Tento jedinečný stimulátor prostaty je inšpirovaný tými najšikovnejšími prstíkmi a vie ich s prehľadom napodobniť. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu a 10 vibračných režimov, ktoré vás nenechajú chladnými.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Nipple Play Nipplettes Čierna

    Pohrajte sa s bradavkami a zvýšte ich citlivosť s vibračnými svorkami Nipple Play Nipplettes. Ich použitie je veľmi jednoduché, majú nastaviteľnú intenzitu pomocou skrutiek a zabudovanú vibračnú guľku. Hra s nimi bude baviť jeho aj ju, tak na nič nečakajte a vydajte sa preskúmať radostnú a bolestnú erotiku s týmito vibračnými svorkami od značky California Exotics.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate HydroXtreme 11

    Predstavujeme vám HydroXtreme 11, ktorý posúva proces zväčšovania penisu na báze vody na úplne novú úroveň. Ide o absolútne najvýkonnejšiu pumpu, ktorá je v súčasnej dobe dostupná na trhu a to v celosvetovom meradle.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Deluxe Vibro Balls

    Elegantné, zamatovo jemné, análne guľôčky vibrujú pri každom pohybe vášho tela. Pri najmenšom pohybe sa aktivujú dokonale tiché vibrácie, ktoré nikdy nevyžadujú baterky!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 1268

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.