×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vodotesné

Položky 65 až 96 z celkom 218

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mia Rose Clitoris Energy Wave Stimulation Exclusive

    Ženy milujú kvety a túto ružu si bezhranične zamilujú! Rozvinie totiž ich púčik slasti do neuveriteľného orgazmu vďaka dychberúcemu výkonnému saniu. Každá si žena si zaslúži kvetinu a každá si tiež zaslúži potešenie. Urobte radosť tej, na ktoré vám naozaj záleží, alebo v sebe prebuďte sebalásku a darujte túto ružu sama sebe a rozkvitnite šťastím.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Cannes Vibrating Balls Purple

    Už ste počuli o tom, aké benefity prináša posilnenie svalov panvového dna? Sú to intenzívnejšie orgazmy, pocit užšej vagíny a tiež prevencia proti inkontinencii. Teraz si svoje panvové dno môžete posilniť vskutku vzrušujúcim spôsobom! Tieto guľôčky od značky Rimba vám totiž doprajú zmyselné vibrácie, ktoré si budete voliť cez diaľkový ovládač. Tak urobte niečo pre svoje zdravie a potešenie zároveň!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Panthra Zuna Couples Vibrator

    Štýlova a nezbedná hračka pre vášnivé páry, ktoré si chcú užívať ešte intenzívnejšie pôžitky pri milovaní! Zuna je párový vibrátor, ktorý bude počas sexu stimulovať oboch partnerov súčasne. V balení nájdete tiež pôvabnú leopardiu taštičku, do ktorej môžete hračku ukladať, alebo ju osiť ako ľadvinku. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti, ktoré potešia bod G, klitoris i penis.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series 3X Premium Ringed Rimmers Anal Training Set Black

    Perfektná sada na tréning análu pre začiatočníkov aj skúsenejších milovníkov! Nájdete v nej 2 rôzne textúry o 2 veľkostiach a tiež silný mini-vibrátor, ktorý sa zmestí do každého Rimmer a vášmu tréningu dodá vzrušujúce vibračné potešenie, tak si ho užite!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Feelz Toys FemmeFit Pelvic Muscle Training Set 6 pack

    Táto sada pre tréning panvového dna má veľa "naj". Je navrhnutá tak, aby vás nenásilne a príjemne previedla tréningom od samého začiatku až po koniec. Vaginálne guľôčky sú vysoko kvalitné, príjemné, účinné, ale tiež vkusné rovnako ako celé balenie. Chcete posilniť svoje panvové dno, mať silnejšie orgazmy a zabrániť inkontinencii? S touto sadou to pôjde ľahko, pohodlne a bezpečne!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    Celosvetový bestseller konečne aj na slovenskom trhu! Ráčte sa zoznámiť s vibrátorom Sassy značky Pillow Talk vyžarujúcim krásu, eleganciu, vzrušenie a silu. Jeho mäkké a flexibilné telo z prvotriedneho silikónu vám pomôže vďaka svojmu tvaru zacieliť presne na váš G-bod. Kryštál Swarovski, ktorý značku zdobí, zas robí zo Sassy skutočný skvost a dopraje vám pocit luxusu. Nechajte sa zľákať dômyselným tvarom, účinnými funkciami a pôvabným dizajnom vibrátoru, ktorý ženy po celom svete nechcú dať preč z ruky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Deep Diver Connect App Blue

    Model Satisfyer Deep Diver Connect App s ovládaním cez aplikáciu sa postará o veľmi vzrušujúcu stimuláciu. Tento análny vibrátor vás nadchne zmyselnou guličkovou štruktúrou a silnými vibráciami. Široká základňa je zárukou bezpečných hier.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realov Irena Smart Egg Purple

    Ahoj, som Irena a doprajem vášmu vzťahu na diaľku chýbajúcu vášeň. A nielen to, so mnou si budete môcť užívať aj na verejnosti, samozrejme diskrétne, pretože sa ovládam cez aplikáciu v mobile. Som dobíjacia, vodotesná a vyrobená z úžasne hebkého silikónu, vaša kvetinka ma bude milovať, neveríte? Presvedčte sa samé, nezruinujem vás, som cenovo dostupná! Som Irena.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Soft Realistic Dildo Flesh M

    Hľadáte kvalitné realistické dildo pre rozmanité hrátky? Máte ho! Toto dildo je vhodné na vaginálne i análne použitie, má úchvatné realistické spracovanie vrátane pôvabných semenníkov a vymodelovaných žiliek. Vychutnajte si s ním vášnivé chvíľky a nezabudnite ani na koncovú silnú prísavku, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    Malá a silná vibračná hlavička! Jej kapesná veľkosť je priamo roztomilá a jej silné a hlboko dunivé vibrácie sú nečakané. Okrem toho, že sa zmestí do každej kabelky či kapsičky, je tiež vybavená dvoma všestrannými nástavcami, s ktorými môžete skúšať svoje vášne. Tak do toho!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Eclipse Thrusting Probe Black

    Vstúpte do sveta divov divokej análnej radosti! Nezáleží na tom, či ste začiatočník alebo už skúsený análny milovník, tento stimulátor vás svojimi 12 funkciami jednoducho ohromí. Užite si silné vibrácie v kombinácii s rotáciami a prirážaním v réžii dvoch výkonných motorov.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 7" Vibrating Cock with Balls - Realistický vibrátor 18cm

    Najrealistickejší vibrátor, aký svet kedy videl! Každá žilka, každý záhyb kože, každá vráska, úplne všetko je ručne vymodelované presne tak, aby to vo finále autenticky zodpovedalo realite. Užite si americkú kvalitu, ktorú zaručuje značka Pipedream, a dodajte atmosféru vašim vzrušujúcim hrám.

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Shock Fun Silicone Vibrating Egg

    Snívate o niečom viac? Čo takto vyskúšať bláznivo vzrušujúce elektro-šoky a vibrácie k tomu v pôvabnom ružovom vajíčku na diaľkové ovládanie? Vajíčko je vyrobené z kvalitného a hebkého silikónu a poslúži vám ako pri vonkajšej, tak pri vnútornej stimulácii. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a 3 úrovní elektro-stimulácie!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Za všetkého najviac milujete stimuláciu semenníkov? Máme tu hračku špeciálne vyrobenú pre spokojnosť vašich guličiek vďaka 9 vibračným vzorom. Vkĺznite do dvojitej slučky, uvelebte v nej ako penis, tak semenníky, stlačte tlačidlo na ovládači a ráčte to rozbehnúť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sunray Berry

    S modelom Satisfyer Sunray si môžete vďaka vibraciám a tlakovým vlnám užívať súčasnú stimuláciu bodu G a klitorisu. Tento silikónový vibrátor Rabbit je vybavený flexibilným reťazovým kĺbom, ktorý sa ľahko prispôsobí vášmu telu.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Black

    Ste dokonalá a túžite len po dokonalých produktoch? Tento vibrátor je vrcholom dokonalosti na prvý pohľad a orgazmus, ktorý vašej kvetinke dopraje, bude dokonale intenzívny a uvoľňujúci. Silné a hlboké vibrácie vychádzajúce zo zamatovo hebkého silikónového tela vás okamžite dostanú! Skosenou špičkou si potom môžete zacieliť na akékoľvek miesto, ktoré si zrovna bude stimuláciu vyžadovať.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Oriel Rechargeable Wand Black and Copper

    Zháňate elegantnú hračku pre euforické potešenie a slasť? Zoznámte sa s čarovnou paličkou menom Oriel od celosvetovo obľúbenej značky Rocks Off. Očarí vás zamatovo hebkým povrchom, pružnou hlavou a jej intenzívne vibrácie si užijete osamote aj v páre. Nechajte sa rozvášniť a rozmaznávať všade, kde je to potrebné.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heated Thrill Connect App

    Tento silný, silikónový vibrátor s funkciou ohrievania a so svojou zalomenou formou stimuluje šikovne bod G upokojujúcim hrejivým efektom. Tento jedinečný a relaxačný vibrátor umožňuje svalom relaxovať, zatiaľ čo krvný obeh dosiahne pri príjemnej hre svoj vrchol.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Love Red

    Okrem stimulačných tlakových vĺn ponúka model Dual Love vďaka vibračnému, rovnému drieku ďalšiu možnosť stimulácie. Táto pomôcka vás určite zaujme aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie a prevedením z mäkkého silikónu.

    76,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Model Dual Kiss vás nadchne kombináciou osvedčených tlakových vln, vibračným zavádzacím driekom aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie. Celý dizajn doplňuje príjemný, šetrný, mäkký silikón a vodotesné prevedenie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Under Control Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Toto vajíčko vyzerá síce decentne, ale vie svojimi vibráciami urobiť veľkú parádu! Ovláda sa bezdrôtovo cez ovládač a bude len na vás, či si s ním budete užívať v pohodlí domova alebo ho vezmete na vzrušujúci výlet kamkoľvek von. Vyrobené je z kvalitného a príjemne hebkého silikónu, je nabíjateľné a vodotesné.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž doplňuje funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • CONTROL by Sir Richard's Vibrating Silicone Edger Black

    Nový rozmer vašich chvíľ sebalásky! Takáto malá vecička je šikovnejšia, ako si myslíte. Sir Richard ju vymyslel tak, aby vás maximálne uspokojila. Je pružná a prispôsobí sa vášmu penisu. Úroveň tlaku bude záležať len na vás rovnako ako to, aký vibračný režim z 8 ponúkaných si vyberiete. A vďaka vodotesnosti budú aj vaše kúpele alebo sprchy o niečo vzrušujúcejšie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Rose Lover Clitoral Vibrator with Licking Stimulator Gold & Red

    Máte rada kvety? Túto ružu budete milovať celým svojim klitorisom, to nám verte! Je to horúci trend, ktorý drví sociálne siete a my sme nadšení, že je konečne aj v našej ponuke. V strede kvetu ruže sa nachádza šikovný jazýček a dopraje vám polízaníčko o 12 režimoch. Okrem toho vie aj vibrovať, taktiež o 12 režimoch, a to v časti „stonky“, ktorú pohodlne a presne zacielite na všetky citlivé miesta. Nechajte Rose Lover, nech vám pomôže rozkvitnúť vášňou!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Zdá sa vám, že vaše uspokojovanie je také nemastné neslané? Link Up Verge je tu pre to, aby vám obom priniesol potešenie, o ktorom snívate. Má 10 výkonných funkcií pre slastné dráždenie klitorisu a súčasťou balenia je ešte jeden mäkký a pružný krúžok na podporu erekcie. Doprajte si niečo viac a užite si spoločne skutočné uspokojenie!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson A-Play Vibe Beginner Vibrating Remote Butt Plug Turquoise

    Snívate o maximálnom potešení vo vašom análi? A kto nie! Tento jedinečný análny kolík s modernou technológiou premení vaše prianie na skutočnosť. Má pre vás totiž intenzívne a hlboké vibrácie v 10 režimoch, medzi ktorými si budete voliť buď priamo na kolíku alebo pomocou diaľkového ovládača. Doprajte svojmu análiku to najlepšie a kúpte si kolík z rady A-Play.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug P&G Size M Metallic Lilac

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug P&G vás úplne oslní svojim odvážnym dizajnom. Jeho skosený tvar a zaoblená špička z neho robí úplného odborníka na G-bod a na prostatu. Užite si vzrušenie a úchvatnú slasť.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Spoznajte skutočnú orgazmickú explóziu so stimulátorom prostaty Remote Pinpoint Pleaser. Dopraje vám nielen 12 intenzívnych vibračných funkcií, ale tiež váš prekvapí výkonnou guľôčkou schovanou tesne pod povrchom. Vychutnajte si orgazmické pôžitky a ovládajte svojho nového pomocníka pohodlne cez bezdrôtový diaľkový ovládač.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Hľadáte všestrannú masážnu pomôcku, ktorá vás zbaví stresu každodenného života a keď budete chcieť, zmyselne poteší aj vaše citlivé miesta? Relyme je presne to, čo potrebujete! Je to kvalitné vibračné hlavice s výkonným motorom a 10 vibračnými funkciami od jemných a relaxačných až po výkonné a vzrušujúce! Pridajte lubrikačný gél na vodnej báze a vychutnajte s maximálnou potešenie a uvoľnenie.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics French Kiss Casanova Red

    Chcete svoj klitoris nechať sa roztopiť pod silou francúzskeho bozku od samotného Casanovy a k tomu ešte niečo naviac? Táto dômyselná červená hračka má na jednom konci zmyselný mrštný jazýček a na konci druhom šikovné vibračné vajíčko s 12 funkciami. Používajte oba konce spoločne alebo každý zvlášť a dotýkajte sa orgazmického neba pokojne aj každý deň!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    Vďaka 2 silným motorčekom, bezšvíkovému prevedeniu z plného silikónu a súčasnej stimulácii bodu G a klitorisu sa model Mono Flex stane hviezdou každej zbierky pomôcok. Celkový dojem dopĺňa elegantný dizajn a ovládanie pomocou aplikácie.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys FunkyButts Remote Controlled Butt Plug Set for Couples

    Milujete análnu stimuláciu? Vy aj váš náprotivok? Dvojica vibračných kolíkov na diaľkové ovládanie bude baviť vás oboch. Užijete si s nimi počas milovania alebo len tak, vydáte sa s nimi po ceste objavenia nových zážitkov. Kto sa chopí ovládača, bude len na vás, jedno je však isté - kolíky sa ovládajú samostatne a 10 vibračných režimov vás neprestane len tak baviť.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 218

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.