×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vodotesné

Položky 97 až 128 z celkom 218

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Action No. TwentyFive Licking Tongue Ergonomic Clitoris Massager Purple

    Máte to rada jazýčkom? Tak si predstavte, že v ruke držíte tento pôvabný stimulátor a užívate si príjemné láskanie vašej perly slasti mrštným jazýčkom s 9 funkciami. Vďaka stredovému krúžku sa vám bude stimulátor pohodlne držať a okrem jazýčka si budete môcť vychutnávať aj slastné vibrácie s 9 funkciami. Užite si dotyk hebučkého silikónu a tiež chvíľku vzrušenia, ktorá bude len vaša.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Hype Massager

    Štýlová masážna hlavica kompaktných rozmerov z kolekcie Hype poteší nielen vaše intímne partie, ale aj unavené svaly po náročnom dni. Vyrobená je z hebučkého silikónu a jej flexibilná hlava sa pre vás rozvrní v 10 silných vibračných režimoch. Užite si dôkladnú stimuláciu osamote alebo so svojím náprotivkom, ktorého budete môcť s hlavicou Hype aj pohnevať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    Malá a silná vibračná hlavička! Jej kapesná veľkosť je priamo roztomilá a jej silné a hlboko dunivé vibrácie sú nečakané. Okrem toho, že sa zmestí do každej kabelky či kapsičky, je tiež vybavená dvoma všestrannými nástavcami, s ktorými môžete skúšať svoje vášne. Tak do toho!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Passion

    Análny vibrátor Hot Passion Connect App s objemným hriadeľom stimuluje prostatu silnými vibráciami a stimulačnou tepelnou funkciou. Mäkký silikónový povrch vás dostane do pohybu vďaka jemnému dotyku a prirodzenému pocitu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Supernova White

    Satisfyer Supernova rozmaznáva klitoris smyslnými tlakovými vlnami a bod G silnými vibráciami. Vďaka flexibilnému reťazovému kĺbu sa tento silikónový vibrátor prispôsobí tvojmu telu a poskytne ti optimálnu stimuláciu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Elvira Pink

    Potrebujete posilniť svaly panvového dna a chcete si pri tom užiť aj trochu vzrušenia? Guľôčky Elvira sa ovládajú cez aplikáciu s príjemným rozhraním, kedy si môžete zvoliť i vibrácie v rytme hudby, prednastavené vibračné režimy, alebo si intenzitu voliť intuitívne v nastavení Free Control Mode. Nechajte si aplikáciu pre seba, alebo ju zverte svojmu náprotivku a nechajte sa stimulovať pokojne aj na verejnosti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Love Large Real Feel Dual Layer

    Nudia vás klasické dildá a hľadáte niečo skutočne pozoruhodné? Tento krásavec so špeciálnym dutým povrchom vás uspokojí hlboko a zmyselne. Má silnú prísavku a jeho vonkajšia časť je o niečo väčšia než vnútorná, takže vonkajšia "koža" je mierne pohyblivá a vnútro je pevné. Zoznámte sa s tým pravým (dildom)!

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž dopĺňa funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Cici Purple

    Ďalším prírastkom do Svakom rodiny je pôvabná Cici. Disponuje flexibilnou hlavou s možnosťou ohnutia do akéhokoľvek uhla, čím sa stáva úplne vychytanou pomôckou, s ktorou dosiahnete na všetky svoje citlivé body. Jej dizajn je nielen elegantný, ale tiež luxusný, rovnako ako funkcie, ktorými vás ohromí. Ponúkne vám totiž 5 rôznych vibračných režimov a ku každému z nich tiež 5 úrovní intenzity. Samozrejmosťou je tiež prvotriedny silikónový materiál, z ktorého je Cici vyrobený a dobíjacie batérie.

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Zdvojnásobte svoje potešenie s týmto hravým designom, ktorý kombinuje flexibilnú stimuláciu klitorisu s robustným hriadeľom. Luxusné ohrievacie funkcie napodobňuje teplo realistických dotykov a mala by dostať vaše napätie pod kontrolu a naplniť vašu šálku rozkoše.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Snívate o tvrdšej a dlhšie trvajúcej erekcii? Neptún vám ju dopraje, pretože stiahne penis pri koreni, čím zamedzí prietoku krvi. Okrem toho bude tiež vibráciami tešiť buď vás alebo vašu partnerku. Uchopte diaľkový ovládač a vyberte si zo 4 rýchlostí a 6 vibračných vzorov.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Remote Controlled Motion Love Balls Jivy

    Chcete sa trochu pohrať sama so sebou, alebo dokonca túžite po tom, aby sa s vami pohrával váš partner a to úplne KDEKOĽVEK? Tieto guľôčky sa vo vás roztancujú na povel ovládača a budú vás pokúšať, stimulovať a vzrušovať. Ovládač má dosah 15 m a ich vibrácie sú diskrétne tiché, takže čo z toho vyplýva? Vyjdite si s nimi von!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Reverb Lilac

    Snívate o dokonalom potešení všetkých svojich citlivých miest? ROMP Reverb je duálne stimulačná hračka v zábavne farebnom prevedení. Vie nielen vibrovať, ale tiež disponuje technológiou Pleasure Air.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    S aplikáciou G-Spot Flex 4 Connect získate obzvlášť talentovaného milenca. Vďaka vnútornému drôtu sa z vibrátora bodu G jediným pohybom stane vibrátor rabbit. Ovládajte ho prostredníctvom aplikácie Satisfyer Connect pre individuálnu erotiku.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sweet Seal Black

    Model Sweet Seal Connect App s ovládaním cez aplikáciu vás nadchne svojim silným motorčekom, objemným, zaobleným tvarom a intuitívnym ovládaním. Tento análny vibrátor zo silikónu je možné vďaka aplikácii Satisfyer Connect používať skutočne univerzálne.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CONTROL by Sir Richard's Beginner Silicone Cock Teaser Black

    Umocnite svoje zážitky zo sebalásky s týmto silikónovým masturbátorom ideálnym predovšetkým pre začiatočníkov. Jeho šikovne umiestnený motor vám ponúkne 9 vibračných režimov, ktoré pohltia váš žaluď a doprajú vám neuveriteľné potešenie. A vďaka vodotesnosti budú aj vaše kúpele či sprchy o niečo vzrušujúcejšie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots SLT Self Lubrication The Beam of Light Masturbator Vaginal Flesh

    Masturbátor s novou priekopníckou technológiou, tzv. samolubrikáciou! To, čo doposiaľ všetkým masturbátorom chýbalo k dokonalosti, je teraz skutočnosťou a vy môžete pohodlne zasunúť a užiť si slastné prežitky spojené s príjemnou vnútornou vlhkosťou, akoby ste boli vo vnútri skutočnej a poriadne vlhkej vagínky. Nenápadný dizajn tohto masturbátoru sľubuje diskrétnosť, pôvabné pysky sľubujú prirodzený vzhľad a technológia samolubrikácie sľubuje to najpríjemnejšie prenikanie.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Triple Vibrator Purple

    Tam, kde končia zábrany, začína trojitá stimulácia! Tento vibrátor vás dostane do ríše slasti a použije na to prírazy, dráždenie klitorisu a análne korálky. Ukrýva v sebe 3 motory a rotujúce guličky. Vyberte si z 3 rýchlostí, zamilujte sa do 10 vibračných režimov a nechajte sa rozvádzať trojakým spôsobom!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Záleží vám na veľkosti? Bang! XL je mimoriadne veľký klasický vibrátor s hodvábne hladkým povrchom. Ponúkne vám 3 intenzívne vibračné rýchlosti, ktoré si budete môcť vychutnávať externe aj interne. Popusťte uzdu svojej fantázii a užívajte si tento XL vibrátor osamote alebo s partnerom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž doplňuje funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics French Kiss Charmer Red

    Chcete svoj klitoris nechať sa roztopiť pod silou francúzskeho bozku od samotného Casanovy? Táto dômyselná červená hračka disponuje zmyselným mrštným jazýčkom, ktorý bude láskať váš klitoris v 12 rôznych režimoch. Zamilujte sa do vášnivého kmitania, hebkého silikónu a užívajte si orgazmus za orgazmom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mr Boss Dumas Vibrating Kegel Beads with Remote Purple

    Mr Boss prichádza s novou kolekciou úžasných vibrátorov a rotátorov, ktorých motory dosahujú úchvatné vysoké výkony a zároveň sú super odolné! Patria sem tieto pôvabné vibračné guličky Dumas, ktoré vám pomôžu posilniť panvové dno a zažívať lepšie sexuálne uspokojenie. Vyberte si z ich 10 vibračných režimov a podľahnite sile výkonného motora!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Red Revolution Pandora

    Nie každá Pandora, ktorú venuje svoje drahé, musí byť nutne šperk. Až to totiž skúsite s touto Pandrou, už vás žiadne šperky zaujímať nebudú! Je to vzrušujúce vibrátor pre páry s 12 vibračnými režimami a bezdrôtovým diaľkovým ovládaním. Jeho hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk a jeho prítomnosť pri milovaní budete zbožňovať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Ben Wa Balls Set Silver

    Svaly panvového dna potrebujú tréning a ak ste s ním už začali a chcete skúsiť niečo nové, je tu priamo pre vás táto sada! Obsahuje 3 dvojice voľných guľôčok, ktoré vás budú vo vnútri príjemne stimulovať, a zároveň s nimi ešte viac spevníte svaly panvového dna.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Flex Black

    Pomocou 3 výkonných motorčekov rozmaznáva model Double Flex so rovnakou pozornosťou bod G, klitoris aj vonkajšie stydké pysky. Vďaka technológii Silikon Flex je tento vibrátor veľmi poddajný – napriek tomu vás však nadchne silnými vibráciami ovládanými aplikáciou.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Lady in Red

    Nemusíte milovať iba červenú farbu, aby ste si zamilovali tento vibrátor. Má tak ohromujúce funkcie, že ho budete zbožňovať už po prvom použití. Je z luxusného hebkého silikónu a je úžasne pružný, takže sa prispôsobí vašim potrebám. Pozvite si do spálne svojho nového červeného potešiteľa.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Soft Realistic Dildo Purple S

    Hľadáte kvalitné realistické dildo pre rozmanité hrátky? Máte ho! Toto dildo je vhodné na vaginálne i análne použitie, má úchvatné realistické spracovanie vrátane pôvabných semenníkov a vymodelovaných žiliek. Vychutnajte si s ním vášnivé chvíľky a nezabudnite ani na koncovú silnú prísavku, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento luxusný mini duálny vibrátor, ktorý vás bude stimulovať vo vnútri aj zvonku a vďaka svojej menšej veľkosti je ideálny aj pre začiatočníčky. Nechajte sa ním rozmaznávať a urobte si dobre!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Aneros Progasm Jr. Intermediate Prostate Massager Black

    Túži váš análik po mrštnom spoločníkovi na každý deň? Junior je kompaktný stimulátor z dielne Aneros vhodný na každodenné používanie. Jeho dokonale premyslené telo a hlava budú intenzívne stimulovať vašu prostatu pri každom pohybe. Či už ste pokročilý milovník prostaty alebo iba ich možnosti začínate objavovať, Aneros Progasm Junior vás nesklame!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Algernon Purple

    Ak máte pocit, že vášmu milovanie dochádza šťava, alebo len jednoducho chcete skúsiť niečo nové, môže byť tento vibrátor ideálnym riešením. Stimuluje klitoris, vagínu aj penis zároveň, pretože oba jeho konce sú vibračné. Jej dopraje dômyselnú stimuláciu a jemu okrem vibrácií aj pocit užšej vagíny. A čo je najlepšie - ovláda sa cez diaľkový ovládač!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Magic Sundae App Controlled Love Egg Red

    Múdre a láskyplné vibračné vajíčko! Krásna krabička a v nej ukrytý červený skvost z hodvábne hebkého silikónu, taký bude prvý dojem zo Sundae. Druhý bude vzrušujúci a zmyselný! Vibračné vajíčko má totiž veľmi silný motor, ktorý vás bude svojimi vibráciami neuveriteľne dráždiť. Stiahnite si aplikáciu do mobilu a nechajte partnera, aby nad vami prevzal kontrolu pokojne z druhého konca sveta!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Hype Wand

    Tento štýlovec od California Exotics spĺňa všetky požiadavky, ktoré sú na moderné erotické hračky kladené. Je vyrobený z príjemne hebkého a tiež flexibilného silikónu, disponuje 10 vibračnými funkciami a jeho ohybný krk vám umožní dostať sa presne na to miesto, ktoré si najviac vyžaduje vibrácie. V jeho útrobách sa ukrýva silný motor dobíjaí skrz USB, zároveň je vodotesný a ľahko sa ovláda.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 218

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.