×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vodotesné

Položky 97 až 128 z celkom 180

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Sweet Smile Thrusting Pearl Triple Vibrator Purple

    Tam, kde končia zábrany, začína trojitá stimulácia! Tento vibrátor vás dostane do ríše slasti a použije na to prírazy, dráždenie klitorisu a análne korálky. Ukrýva v sebe 3 motory a rotujúce guličky. Vyberte si z 3 rýchlostí, zamilujte sa do 10 vibračných režimov a nechajte sa rozvádzať trojakým spôsobom!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Iris Vibrator Plum Red

    Dámy, hľadáte kvalitný vibrátor, ktorý vás nesklame? Značka Svakom patrí medzi top v rámci erotického trhu a top je taky vibrátor Iris. Jeho oválne textúrované zakončenie bude perfektné pre stimuláciu g-bodu, a to aj v prípade, že si stále myslíte, že žiadny taký bod nieto G nemáte. Iris je mäkký, silný, príjemný a výkonný, tak ho nenechajte čakať a urobte z neho svojho spoločníka!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Orquidea

    Viete, koľko duchovnej múdrosti a energie skrýva vaše telo? Vibračná hlavica Akasha vám pomôže objaviť rozkoš i harmóniu nevyhnutnú pre vašu celkovú životnú spokojnosť. Predstavuje dokonalú pomôcku pre relaxáciu i potešenie ruka v ruke s vyspelou technológiou a kvalitnými materiálmi. Začleňte do svojho života viac radosti a buďte spokojnejší než kedykoľvek predtým!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator

    Ťažko sa vám ráno vstáva a väčšinou ešte niekoľkokrát odložíte budík? Nechajte sa zobudiť vzrušujúcimi vibráciami a užívajte si orgazmické vstávanie, ktoré si zamilujete! Magic Nyx je šikovný vibrátor do nohavičiek s ergonomickým dizajnom ovládateľný cez aplikáciu v telefóne, v ktorej si okrem nastavenia budíka budete užívať vytváranie vlastných vibračných režimov, ovládanie vibrácií na diaľku a ďalšie interaktívne funkcie!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Aneros Progasm Ice Intermediate Prostate Massager Clear

    Jedinečný stimulátor prostaty s pôvabný dizajnom. Je vyrobený z vysoko kvalitného, zdravotne nezávadného plastu, ktorý pripomína sklo, je ekologický a príjemný. Nechajte sa unášať slastnými pocitmi a noste Aneros Progasm stále pri/ v sebe.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Black

    Viete, koľko duchovnej múdrosti a energie skrýva vaše telo? Vibračná hlavica Akasha vám pomôže objaviť rozkoš i harmóniu nevyhnutnú pre vašu celkovú životnú spokojnosť. Predstavuje dokonalú pomôcku pre relaxáciu i potešenie ruka v ruke s vyspelou technológiou a kvalitnými materiálmi. Začleňte do svojho života viac radosti a buďte spokojnejší než kedykoľvek predtým!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Elva Vibrating Egg Violet

    Luxusné vibračné vajíčko prémiovej kvality, pod ktorou sa podpisuje značka Svakom! Vychutnajte si s ním 25 vzrušujúcich skúseností + inteligentný Svakom režim ako bonus. Potešte sa vajíčkom Elva kedykoľvek a kdekoľvek, vaša nezbedné fantázia sa s ním stanú skutočnosťou!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Aneros Progasm Jr. Intermediate Prostate Massager Black

    Túži váš análik po mrštnom spoločníkovi na každý deň? Junior je kompaktný stimulátor z dielne Aneros vhodný na každodenné používanie. Jeho dokonale premyslené telo a hlava budú intenzívne stimulovať vašu prostatu pri každom pohybe. Či už ste pokročilý milovník prostaty alebo iba ich možnosti začínate objavovať, Aneros Progasm Junior vás nesklame!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Wristband Remote Soft Kegel Black

    Ste pripravená na najvzrušujúcejší tréning vášho života? Tieto vibrujúce guľôčky zintenzívnia vaše cvičenie a ich 12 vibračných funkcií vás aj poriadne nažhavia. Úroveň vibrácií sa volí diskrétnymi hodinkami, ktoré môžete mať na ruke vy alebo váš partner. Urobte niečo nielen pre svoje zdravie a majte pevné panvového dna, a teda aj užšiu vagínu a intenzívnejšie orgazmy!

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug Snaky Metallic Black M

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug Snaky vás úplne oslní svojim ostrým a majestátnym dizajnom. Jeho predĺžená špička a štíhli tvar si efektívne nájdu cestu k svojmu cieľu v análi aj vo vagíne. Užite si vzrušenie a úchvatnú slasť.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Snug Plug 2 Black

    Super pohodlný análny kolík s hmotnosťou 114 g sa stane vašou obľúbenou hračkou počas všetkých erotických hrátok. Poskytne vám zmyselný pocit naplnenia, ktorý si môžete užívať pri sexe, ale vďaka diskrétnosti kolíčku i mimo neho. Vyrobený je z pre telo bezpečného bezšvového silikónu, pre ľahkú manipuláciu je vybavený hladkou rukoväťou a pre dokonalé pohodlie tiež pružným krkom. Potešte svoj análik kvalitným kolíkom!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Treasure Merlin Double Couple Vibrator Remote Control

    Objavte poklad, objavte tie najlepšie orgazmy, ktorých je vaše telo schopné! Je tu kolekcia kvalitných erotických hračiek Treasure, medzi ktoré patrí aj tento vzrušujúci vibrátor. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré sa postarajú o vašu dokonalú slasť. Vychutnajte si dotyk silikónu lekárskej kvality a vyberajte si z 10 vibračných režimov.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Mr Pleasure Warming Vibrating Stroker

    Čo za funkcie asi skrýva tento moderný masturbátor? Zaujal vás jeho vzhľad? Tak počkajte, až sa dozviete, čo všetko dokáže! Okrem vibrácií vás totiž poteší žiadanou funkciou zahrievania! Objavte jeho 7 vibračných režimov a 3 rýchlosti na stimuláciu penisu a tiež 7 pulzačných funkcií a 3 rýchlosti na stimuláciu žaluďu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy for Her Vibrating Roto Suck-Her Purple

    Táto fialová kráska objíme celú vašu mušličku jemným silikónom, priľne k nej a dopraje jej slasť, po ktorej túži. Stlačte tlačidlo "S" a pocíťte príjemné sanie lepšie ako orálny sex. Rozkoš je tu. Stlačte tlačidlo "R" a vyberte si tú najpríjemnejšiu intenzitu. Váš poklad zaplavuje vzrušenie a vlhkosť, vy lapáte po dychu a prechádzate prstom k tlačidlu "V", spúšťate vibrácie a stúpate do orgazmického neba.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Nechajte svoje ruky si oddýchnuť a potešte sa týmto duálne stimulujúcim Happy Rabbitom! Postará sa o váš bod G a klitoris zároveň. Má dva kvalitné motory a tiež hodvábne hebký silikónový povrch, ktorý budete milovať. Vyberte s z 15 parádnych vibračných rýchlostí a vzorov a potešte svoje citlivé miesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Front Row pink

    Nechajte tohto elegána, aby plnil vzrušujúci zelanie vášho bodu G. Jeho pôvabné telo ladne vpláva do vasej štrbinky, kde vám bude neuveriteľne intenzívne slúžiť svojimi 7 vibračnými režimami. Jemný silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk a pôsobivé zlaté komponenty si zamilujú vaše oči náročnej ženy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Vaše túžby neustále prahnú po niečom uspokojujúcom a vy tápate v tom, akú hračku si zaobstarať a konečne ich utíšiť? Predstavujete vám Enchanted Exciter, ktorý pre vás bude zmyselne rotovať, vzrušujúco prirážať, neodolateľne vibrovať a láskyplne tešiť aj klitoris. Splňte si želanie a zažite konečne poriadne uspokojenie.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dark Desires Maxima Curved Vibrator Black

    Viete, ako uspokojiť ženu? Kolekcia hračiek Dark Desires vám napovie. Zmyselné erotické pomôcky, ktoré sú jej súčasťou, sú to najlepšie na skúmanie fantázií a hľadanie pokladov v krajine sebalásky. Zamilujte sa napríklad do tohto vibrátora so šikovnou posuvnou guličkou, ktorá bude dráždiť a tešiť citlivý G-bod.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    Cítite sa silná a nezávislá, ale aj napriek tomu potrebujete niekedy pomôcť? Elegantné erotické hračky z kolekcie Dinky vám pomôžu uspokojiť vaše túžby. Sú nádherné na pohľad a ich funkcie vás dostanú do kolien. Zamilujte si napríklad túto vibračnú hlavicu Jacky O. Má robustnú hlavu s vlnitou textúrou na pružnom ohybnom krku, takže s ňou dosiahnete všade, kam budete potrebovať.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Teal

    Celosvetový bestseller konečne aj na slovenskom trhu! Ráčte sa zoznámiť s vibrátorom Sassy značky Pillow Talk treštiacim krásou, eleganciou, vzrušením a silou. Jeho mäkké, flexibilné telo z prvotriedneho silikónu vám svojím tvarom pomôže zacieliť presne na váš G-bod a kryštál Swarovski, ktorý hračku zdobí, robí zo Sassy skutočný skvost a vám dopraje pocit luxusu. Nechajte sa zlákať dômyselným tvarom, účinnými funkciami a pôvabným dizajnom vibrátora, ktorý ženy po celom svete nechcú dať z ruky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Butt Plug Black-Pink Large

    Tiež sa vám stáva, že niekedy máte náladu byť ako sexi zajačik s huňatým chvostíkom, ale inokedy by ste boli radšej zvodne elegantná s trblietavým kamienkom v zadočku? Happy Rabbit vám rozumie a prichádza s vibračným análnym kolíkom s vymeniteľným koncom. Splňte si svoje aktuálne sny!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jopen Amour Silicone Wand

    Do Jopen Amour Wand sa zamilujete na prvý pohľad. Je to totiž sladko ružový vibrátor s 35 nastaveniami vibrácií a hodvábne hebkým povrchom. Okrem toho je tiež vodotesný, vysoko výkonný a má báječne pružné telo, takže sa prispôsobí nielen vašim proporciám, ale aj potrebám. Urobte si radosť touto krásnou hračkou s prekrásnym koncovým srdiečkom a podľahnite nekonečne príjemným orgazmom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nature Skin Bendable RC Vibrator Skin

    Chcete realistického milenca, s ktorým si budete môcť užívať zakaždým inak? Áno! Toto pôvabné vibračné dildo verne pripomína skutočný penis. Je skvele flexibilný, má výrazné žilky a vypuklý žaluď. Koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu a zaháknuť ju môžete aj za postroj. Zamilujte sa na prvý pohľad!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug P&G Size XXL Metallic Lilac

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug P&G vás úplne oslní svojim odvážnym dizajnom. Jeho skosený tvar a zaoblená špička z neho robí úplného odborníka na G-bod a na prostatu. Užite si vzrušenie a úchvatnú slasť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson iVibe Select iQuiver 7 Piece Set Red Velvet

    Potrebuje presne zamieriť a trafiť sa na to správne miesto? Inovatívny vibrátor iVibe Select iQuiver je nielen multifunkčný, ale aj praktický a to predovšetkým v tom, že vďaka svojej malej veľkosti vás bude stimulovať úplne presne! Vyberte si z 10 vibračných vzorcov a 6 vymeniteľných koncových nadstavcov z luxusného hebkého silikónu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Pretty Little Wands Bubbly Green

    Vzrušenie je niekedy aj magické! A magická je aj táto palička, respektíve vibrátor z kolekcie Pretty Little Wands. Chopte sa ho a vydajte sa v ústrety novým výšinám potešenia! Ponúkne vám 10 rýchlostí vibrácií, tenké a flexibilné telo a dizajn s dvoma použiteľnými koncami. Zasiahnite to správne miesto s touto hračkou je totiž všetkých možné!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug Balls Size L Metallic Blue

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug Balls vás zvedie svojim progresívnym dizajnom, ktorý tvorí 3 guličky podobné veľkosti pre intenzívnu stimuláciu. Každá korálka vás poteší dávkou vzrušenia, tak neváhajte a užite si slasť centimeter po centimetri!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. TwentyOne Vibe with Ball Pulsation and Licking Tongue Purple

    S ničím obyčajným sa neuspokojíte a chcete niečo špeciálne? Verte, že tento vibrátor je veľmi špeciálna! Ponúkne vám hneď 3 funkcie, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám poskytli maximálne potešenie. Poďme si ich pekne postupne predstaviť!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ferro Stainless Steel Vibrator

    Intenzívna vibračná sila a elegancia nerezovej ocele, to je Ferro. Je to dobíjací vibrátor so 6 silnými vibračnými režimami s jednoduchým ovládaním. Užívať si s ním môžete rôznymi spôsobmi, je ideálny na presnú stimuláciu a nebráni sa byť vaším spoločníkom i vo vani, pretože je vodotesný. Skúste ho zahriať teplou vodou, alebo naopak schladiť vodou studenou a experimentujte s teplotnými hrátkami.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Discover Black

    Vydajte sa na zvodnú cestu análneho skúmania. Tento báječný vibračný pomocník bude vašim sprievodcom. Bude vás dráždiť a vzrušovať. Jeho pružný krk aj dokonalý tvar sa prispôsobia vašej polohe a ovládač môže spočinúť v ruke vašej alebo vašej protivníku. Doprajte si to, pretože inokedy, keď nie teraz?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! Remote Control 28X Silicone Plush Egg Purple

    Ste pripravený na vzrušujúce potešenie i uspokojenie kdekoľvek a kedykoľvek? Toto šikovné vibračné vajíčko sa stane vašou najobľúbenejšou hračkou ako v posteli, tak napríklad na prechádzke. Má zamatovo jemný povrch a silné vibračné funkcie. Uchopte ovládač, alebo ho zverte svojmu náprotivku a s vajíčkom sa vydajte na zmyselnú cestu za vzrušením.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Triple G-Spot Vibrator Black

    Potešenie pre vagínu, bod G, klitoris i konečník! Tento vibrátor myslí proste na všetko! Zajačie ušká budú láskať váš klitoris, perfektne tvarovaná prostredná časť si vezme do parády bod G a guľôčky budú zmyselne rozmaznávať anál. Vychutnajte si 7 vibračných režimov pre bod G a 3 režimy pre klitoris!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 180

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.