×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vodotesné

Položky 129 až 160 z celkom 180

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Dream Toys Romance Daisy Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínová červená farba a dychberúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj toto elegantné a romantické vibračné vajíčko so silným motorom s 3 rýchlosťami a 7 vibračnými režimami. Jeho tvar vám dopraje vzrušujúce dráždenie, silu vibrácií si budete voliť skrz diaľkový ovládač a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre s moderným vajíčkom s neodolateľnými funkciami.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Royal Fantasies Panacea Purple

    Hovoríte si, čo asi táto pôvabná hračka dokáže? Nie je toho málo! Panacea je robustná pomôcka s 2 výkonnými motormi so 7 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami. Jej základňa má ružovo-zlatú farbu, LED svetielka a dokonca sa vie aj zahriať! Potešte sa dotykom hebkého silikónu a užite si ten slastný orgazmický pocit!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson The D Perfect D with Balls Vibrating 8 Inch 19cm Vanilla

    Toto chcú všetci! Vibračnému dildu The Perfect sa stal modelom skutočne vzpriamený penis a The D Perfect je tak jeho presnou a precíznou kópiou. Vyrobený je z dokonalého materiálu Ultraskyn, ktorý by ste so zavretými očami len sotva rozpoznali od skutočnej ľudskej pokožky. Disponuje tiež vibráciami, silnou prísavkou a pevným vnútorným jadrom. Spoľahnite sa na kvalitu značky Doc Johnson, ktorá prichádza na trh so sériou účinných díld za prijateľnú cenu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Discover Purple

    Vydajte sa na zvodnú cestu análneho skúmania. Tento báječný vibračný pomocník bude vašim sprievodcom. Bude vás dráždiť a vzrušovať. Jeho pružný krk aj dokonalý tvar sa prispôsobia vašej polohe a ovládač môže spočinúť v ruke vašej alebo vašej náprotivku. Doprajte si to, pretože inokedy, keď nie teraz?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Buttercup Yellow

    Chcete žiariť ako slnko? Celková životná spokojnosť ide ruka v ruke so sexuálnou spokojnosťou. A práve k tej vám s radosťou dopomôže táto slniečkovo žltá erotická hračka s motorom o 10 vibračných rýchlostiach. Uchopte ju za pohodlné koncové očko a nasmerujte flexibilnú hlavu tam, kde jej funkcie aktuálne najviac potrebujete!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos RC Rotating Prostate Massager with Vibration Black

    Dômyselné rotácie a vibrácie pre absolútnu slasť za vašimi zadnými vrátkami! Tento pôvabný stimulátor prostaty od Anos má rotačnú dvojhlavú špičku, ktorá sa zameriava priamo na prostatu. Dva výkonné motory vás omámi svojou silou a schopnosťou nielen rotáciou, ale aj vibrácií, ktoré nebudú zabúdať ani na citlivú hrádzu. Tak sa chopte diaľkového ovládača a vyberte si z 5 režimov rotácií a 7 režimov vibrácií.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Pulsar Wand Vibration and Pulsation Modes

    Jamyjob pokračuje v inováciách každý deň! Ich cieľom je totiž maximálne mužské masturbačné potešenie! A preto je tu Pulsar, šikovný masturbátor, ktorého cieľom je vaša maximálna slasť. Jeho flexibilné krídelká tesne obopnú vás penis a pomocou 30 vibračných nastavení vám ukážu novú úroveň potešenia. Uvoľnite, vychutnajte si to a explodujte!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Hot n Cold Vibrator Turquoise

    Masírujte sa a stimulujete teplom, chladom a vibráciami! Tento elegantný vibrátor Hot'n Cold od You2Toys je perfektný pre rozmanité potešenie na tele aj vo vnútri. Jeho sploštenou špičkou pohodlne zacielite, kam budete práve potrebovať a zamatovo mäkký povrch bude rozmaznávať vašu pokožku. Vyberte si zo 7 vibračných funkcií a podľahnite aj funkcii zahrievania až na 43 °C či funkciu chladenia!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dark Desires Angelina Remote Rotating Plug Black

    Viete, ako uspokojiť ženu? Kolekcia hračiek Dark Desires vám napovie. Zmyselné erotické hračky, ktoré sú jej súčasťou, sú to najlepšie na skúmanie fantázií a hľadanie pokladov v krajine sebalásky. Zamilujte sa napríklad do tohto análneho kolíka na diaľkové ovládanie, s ktorým objavíte intenzívne vzrušenie v páre aj o samote.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! Remote Control 28X Silicone Plush Egg Black

    Ste pripravený na vzrušujúce potešenie a uspokojenie kdekoľvek a kedykoľvek? Toto šikovné vibračné vajíčko sa stane vašou najobľúbenejšou hračkou ako v posteli, tak napríklad aj na prechádzke. Má zamatovo jemný povrch a silné vibračné funkcie. Uchopte ovládač, alebo ho zverte svojmu náprotivku a s vajíčkom vo vagíne sa vydajte na zmyselnú cestu za vzrušením.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Hot n Cold Vibrator Black

    Masírujte sa a stimulujete teplom, chladom a vibráciami! Tento elegantný vibrátor Hot'n Cold od You2Toys je perfektný pre rozmanité potešenie na tele aj vo vnútri. Jeho sploštenou špičkou pohodlne zacielite, kam budete práve potrebovať a sametovo mäkký povrch bude rozmaznávať vašu pokožku. Vyberte si zo 7 vibračných funkcií a podľahnite aj funkcii zahrievania až na 43 °C či funkciu chladenia!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Desire Black

    Sofistikovaný, jemný, drobný, avšak veľmi výkonný análny kolík pre všetkých, ktorí chcú zažiť dokonalé potešenie a vzrušenie z análnych hrátok. Jeho pevná základňa je tvarovaná tak, aby sa prispôsobila vášmu telu. Vnímajte, ako vaše telo zaplavuje vlna vzrušenia z pulzujúcich vibrácií!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Midnight Magic Typhon Black

    Typhon vyniká medzi ostatnými hračkami! Je zmyselne čierny s chrómovaným detailom na základni. Vyrobený je z tzv. liquid silikónu, ktorý je hodvábne hebký a mäkký na dotyk a tlačidlá vám zaistia pohodlné ovládanie. Vychutnajte si jeho mäkkú špičku, zakrivený tvar so stimulujúcimi hrebeňmi a dosiahnite na svoj G-bod a pri tom jemne poláskajte aj klitoris.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Rabbit Vibrator Pink

    Chcete zažiť čistú radosť? Tento prirážajúci králik vám bude počúvať a rozumieť. Je super výkonný a disponuje flexibilným stimulátorom klitorisu a rotujúcimi guličkami na orgazmické potešenie. 2 výkonné motory vám poskytnú 10 vibračných režimov na stimuláciu klitorisu a 3 efektné režimy prírazov/rotácií. Vyberte si a podľahnite!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Remote Wireless Butterfly Purple

    Vzlietnite s vibrujúcim silikónovým motýlikom v nohavičkách! Je to jedna z celosvetovo najobľúbenejších hračiek, možno práve preto, že si s ňou môžete užívať aj na verejnosti? S pomocou pohodlných postrojov si zaistíte dokonalé priľnutie na váš klitoris, a či ovládač zveríte svojmu náprotivku alebo si ho necháte pre seba, bude záležať len a len na vás.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Sparkling Duo Vibrator Julia Red

    Ste dobrodružná a milujete objavovanie? Kolekcia erotický hračiek Sparkling pomáha ženám iskriť a užívať si život. Zahŕňa funkčné a štýlové hračky, ktoré tu sú len a iba pre vaše potešenie a slasť. Patrí medzi ne aj tento vibrátor, ktorý poteší vnútro vagíny aj klitoris zároveň. Vychutnajte si silu jeho 3 motorov s funkciou oscilácie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless Flickering Stroker Black

    Chcete zažiť maximálne vzrušenie prameniace z žaluďa? Tento pulzujúci masturbátor vám ho dopraje! Je totiž vybavený jedinečným jazýčkom a 10 vibračnými funkciami. Vnútorná textúra vás bude zmyselne láskať a vám nebude trvať dlho, kým podľahnete extra orgazmu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rewolution Rewocurvy Rechargeable Flexible Vibrator Purple

    Existuje niekto, kto by nemal rád orgazmy? Určite nie! Všetci milovníci orgazmov budú zbožňovať tiež vibrátor Rewocurvy Rewolution. Je to všestranná hračka, ktorá bude stimulovať všetky vaše citlivé miesta. Ukrýva v sebe motor s 10 vibračnými režimami a 5 úrovňami intenzity a najlepšie na ňom je, že je dokonale flexibilný, a dokonca sa prispôsobé kontúram vášho tela!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel RC Two Spot Prostate & Perineum Massager Black

    To najlepšie pre prostatu a hrádzu! RC Two Spot Massager je veľmi flexibilný stimulátor prostoty s vydutou koncovou časťou a širokou anatomicky tvarovanou základňou na dráždenie hrádze. Pokrytý je veľmi jemným silikónovým materiálom a jeho zavádzanie je veľmi jednoduché a príjemné. Ak si rád užívate dlhodobo, tak je tento stimulátor ideálna hračka priamo pre vás, hodí sa totiž aj na dlhšie nosenie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realov Serena Smart Mini Vibe Red

    Chcete si užiť senzačne vzrušujúci moment kedykoľvek a kdekoľvek? Zamilujte sa do Sereny, vibračného vajíčka, ktoré spárujete s aplikáciou v telefóne! Tú potom môžete zveriť svojmu náprotivku a nechať ho dráždiť vás vibráciami, zatiaľ čo budete spolu na rande alebo pokojne každý na druhom konci sveta!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddes Collection Atropos Blue

    Potrpíte si na luxusnom a elegantnom vzhľade? Nádherné a tiež funkčné erotické hračky z kolekcie Goddless Collection sú vyrobené z tmavo modrého silikónu prvotriednej kvality a zdobia ich pôvabné zlaté detaily. Tento vibrátor Atropos vás poteší duálnou stimuláciou, má príjemne mäkkú špičku a je hodvábne hladký na dotyk. Nechajte ho vám ukázať svoju šikovnosť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Wellness Duo Purple

    Chcete skúsiť niečo nové a okoreniť svoje milostné hrátky vo dvojici? Vyskúšajte tento šikovný vibrátor! Je navrhnutý tak, aby sa dal pohodlne nosiť pri sexe, keď bude stimulovať klitoris a G-bod zároveň. Na svoje si samozrejme príde aj penis, ktorý vibrácie aj pocíti. Vyberte si z 10 vibračných funkcií a dojdite na spoločný vrchol.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XouXou Rotating Pearl Rabbit Vibrator Purple

    Nadpozemská slasť pre vagínu, G-bod i klitoris zároveň! Tento vibrátor má pod povrchom masážne perličky, ktoré rotujú a intenzívne masírujú G-bod. Okrem toho vie tiež vibrovať a svojim flexibilným ramienkom poteší vibráciami klitoris. Podľahnite dvom výkonným motorom a vyberte si zo 4 režimov rotácie perličiek doprava alebo doľava.

    99,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CoverMe Clitoral & G-Spot Stimulator Purple

    Chcete rozvíjať svoje erotické fantázie a napĺňať svoje vášnivé túžby? Tento pôvabný a láskavý nasávač klitorisu a vibrátor na G-bod v jednom vám s tým milo rád pomôže! Jeho výkonný motor vám ponúkne 10 úžasných vibračných režimov a vďaka jeho pružnému telu vám umožní dostať sa tam, kam potrebujete. Zamilujete sa dotyku hebkého silikónu a hrajte sa zas a znova!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dinky Duo Vibrator Jimmy K. Purple

    Cítite sa silná a nezávislá, ale aj napriek tomu potrebujete niekedy pomôcť? Elegantné erotické hračky z kolekcie Dinky vám pomôžu uspokojiť vaše túžby. Sú nádherné na pohľad a ich funkcie vás dostanú do kolien. Zamilujte si napríklad tento vibrátor Jimmy K., ktorého dva motory vás rozparádia zvnútra aj zvonku!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Steve 7 Inch Vibrating Dildo Beige

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je príjemne realistický a nabídne vám 10 vibračných režimov? Úžasne hebký revolučný silikónový materiál vytvrdený platinou si určite obľúbite rovnako ako hladké Ultrasilk prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Steva na intímnu prehliadku k seba domov!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Stoss Stange Purple

    Páči sa vám tento fialový elegán? Niet divu, je to na pohľad naozaj skvostná hračka! Ale čo potom tie funkcie! Vie nielen zmyselne vibrovať, ale tiež vzrušujúco prirážať! Navyše sa postará aj o váš klitoris vďaka šikovným králičím uškám na vonkajšom ramene. Vychutnajte si 3 úrovne funkcie prírazov v špičke vibrátora zas a znova!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel F-Spot Massager with Knocking Function

    Objavte úchvatnú stimuláciu F-bodu! Tento kompaktný masturbátor vás dostane svojimi pružnými krídelkami, ktoré obopnú penis. Ponúkne vám 10 vibračných režimov a 3 rýchlosti a funkcie pulzujúceho klepania priamo na citlivú uzdičku. Podľahnite intenzívnym orgazmom!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chrystalino Globy Glass Vibrator with Suction Cup and Remote Rechargeable 10 Speed Black

    Túžite po niečom výnimočnom? Tento vkusný sklenený vibračný análny kolík z kolekcie Chrystalino bol ručne vyrobený so srdcom plným vášne. Jeho vycibrený tvar si obľúbite na prvé použitie a vaše zmysly sa nechajú uniesť teplotnou hrou, pretože sklo môžete jednoducho zahriať či ochladiť. Urobte si celoživotnú radosť nádherným skleneným análnym kolíkom a zamilujte sa do podmanivých vibrácií.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile RC C & G-Spot Vibrator Pink

    Super príjemné vzrušenie od klitorisu až po G-bod! Tento flexibilný vibrátor myslí na všetky vaše citlivé miesta. Má dômyselne textúrovanú špičku, ktorá sa bude veľmi zmyselne dotýkať vášho G-bodu, ďalej potom širokú základňu tvarovanú podľa ženského tela, ktorá bude klitoris aj hrádza. Hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk a možno si s vibrátorom vyjdete aj na sexi prechádzku.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realov Serena Smart Mini Vibe Purple

    Chcete si užíť senzačne vzrušujúci moment kedykoľvek a kdekoľvek? Zamilujte sa do Sereny, vibračného vajíčka, ktoré spárujete s aplikáciou v telefóne! Tu potom môžete zveriť svojmu protivníku a nechať ho dráždiť vás vibráciami, zatiaľ čo budete spolu na rande alebo pokojne každý na druhom konci sveta!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Tulip Multi-Play Vibe Fuchsia

    Premýšľate, ako a čím uhasiť váš smäd po sexuálnom potešení? Tulip je odpoveď! Je to multifunkčný vibrátor, ktorý veľmi realisticky pripomína skutočný tulipán. Má 3 mäkké a príjemné okvetné lístky ukrývajúce silný motor. Dráždite sa všade, kde budete chcieť!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 180

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.