×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 65 až 96 z celkom 871

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • COLT Anal Douche - Análna sprcha (klystír)

    Análna sprcha pre dokonalú intímnu čistotu. Veľmi jednoduché používanie. Vďaka úzkemu a širšiemu nadstavcu je sprcha vhodná na análne, aj vaginálne použitie.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.33 Stretchy Penis Extension - Návlek na penis

    Chceli by ste si pridať pár centimetrov na veľkosti a to čo najpohodlnejším spôsobom? Máme pre vás presne to, čo potrebujete. Tento tučný návlek je navrhnutý tak, aby vám pridal 2,5 cm na dĺžke a 0,4 cm na obvode. Jeho dômyselný tvar vám potom poskytne optimálnu stimuláciu a vďaka očku, ktoré zachytíte za semenníkmi, zostane vždy na svojom mieste.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Jet Stealth Carbon Metallic Black

    Elegantná a zároveň nebezpečná kolekcia hračiek Jet pre všetkých milovníkov väčších rozmerov! Hrajte si tvrdo, ale zároveň bezpečne! Kolíky a dildá sú vyrobené z laboratórne testovaného PVC materiálu, ktorý je hebký, flexibilný, ľahko sa zavádza a môžete ho kombinovať so všetkými druhmi lubrikantov.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Vibrating Wave Knights Ring with Scrotum Sleeve

    Chcete si pri milovaní užíť ešte viac smyslných pocitov? Vyskúšajte to s týmto návlekom! Je neuveriteľne príjemný na dotyk (ako vo vnútri, tak zvončeka), vie vibrovať a jeho prsteňová textúra poteší jeho aj ju. Okúste mocné vlny stimulácie a napríklad aj súčasné orgazmy!

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • My First Lovers Couple Vibrator Pink

    Netúžite len vy, ale i váš náprotivok po zmyselných vibráciách počas milovania? Tento párový milovník vám vaše prianie s radosťou splní! Bude s vami priamo pri milovaní a zintenzívni pôžitky z každého prieniku, pretože vibráciami bude stimulovať penis, vagínu i klitoris. Užite si dotyk vysoko kvalitného a mäkkého silikónu a objavujte nové pôžitky.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Pripravte sa na poriadny rock'n'roll s P-Rockom stimulátorom prostaty od značky California Exotics. Táto inovatívna hračka pre mužov má na prvý pohľad jedinečne zakrivený dizajn, vďaka ktorému ľahko a rýchlo zacielite na svoje najcitlivejšie miestečko na tele, ktorým je prostata. Ovládanie P-Rocku je veľmi jednoduché, slúži k nemu iba jedno tlačidlo, ktorým ovládate silné vibrácie motora. Vyrobený bol z vysoko kvalitného silikónu, vďaka ktorému je príjemne hebký a super flexibilný, odolný, bezpečný a bez problémov sa prispôsobí krivkám vášho tela. Ste pripravení zažiť svoj najintenzívnejší orgazmus?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Magic Egg 3.0 Pink

    Chceli by ste vyskúšať, koľko zábavy a vzrušenia je možné si užiť s vibračným vajíčkom? Tak smelo do toho, vajíčko Alive Magic Egg 3.0 je značka ideál! Bezdrôtovým ovládačom budete vyberať z 10 vibračných režimov a hebký silikónový povrch si obľúbite na prvý dotyk. Vyjdite si s vajíčkom von, zverte ovládač svojmu partnerovi a domov sa vráťte nekonečne rozpálená.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Adam's Extension

    Sny sa stávajú realitou a vy môžete byť konečne o dosť väčší a silnejší. Poslúži vám na to tento Adamov návlek na penis, ktorý vám dodá silu, dĺžku, obvod i sebavedomie. A čo asi prinesie vašej partnerke alebo partnerovi, že? Je mäkký, elastický, a jeho textúra je presne taká, aby ju vaša polovička milovala.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Prince Charming 20cm Dong - Dildo Telová

    Prince Charming je reálny penis, vytvorený pre príjemné chvíle.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Arm & Leg Restraints

    Ľavá k ľavej a pravá k pravej. Fantázia ožíva. Vzrušenie stúpa. Vychutnajte si dokonalé uchytenie a svoj náprotivok presne v takej pozícii, v akej ho pre dnešnú noc potrebujete. Sada obsahuje 4 kusy pút pre rozmanité hrátky, ktoré vám bude diktovať vaše nekonečná fantázia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Zebulon Realistic Vibrating Dildo 19.4cm Nude

    Vzrušuje vás predstava realistického vibračného dilda s pôvabným žaluďom, autentickými žilkami a zmyselnými semenníkmi? Zebulon toto všetko má ak tomu navyše aj robustnú prísavku pre sexy hand-free hrátky!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Men's Vinyl G-string 2890402

    Lesklé, čierne, mužské a nekonečne sexi sú tieto tangá, ktoré sa perfektne hodia na akúkoľvek príležitosť aj dlhodobé nosenie. Sú z príjemne pružné materiálu a nádherne sa lesknú, bude ich jednoducho radosť nosiť!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Cock Cage with Butt Plug

    Vzrušujúca hračka pre penis, semenníky, anál aj hrádzu, a to naraz! Cock Cage s análnym kolíkom od Black Velvets kombinuje klietku na penis s krúžkom na semenníky, ktorý je prepojený pomocou robustnej retiazky s príjemne tvarovaným análnym kolíkom. Užite si pohodlné nosenie, skvelý vzhľad a dokonalú cudnú hru.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Love Beads Black 2 pack

    Okoreňte si svoj milostný život a vstúpte so Satisfyer Beads do sveta plného zmyselných dobrodružstiev. Nezáleží na tom, či ho použijete pri svojich žhavých sólach alebo spoločných hrách: s týmito zvodnými obšťasňovačmi ste na správnej adrese, pretože prichádza vo vzrušujúcej dvojici a chcú vás i vaše zadné dvierka priviesť do extázy.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx Kinky Fantasy

    Máte trochu zvrátené túžby a chceli by ste ich so svojím náprotivkom zrealizovať? Tento nebezpečný sáčok v sebe ukrýva všetko, čo potrebujete k tomu, aby ste pomaly otvorili dvere, za ktorými sa ukrývajú vzrušujúce BDSM hrátky. Nebojte sa k tomu odhodlať, zatiaľ to bolieť určite nebude!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.32 Stretchy Penis Extension - Návlek na penis Transparentná

    Tento návlek na penis bol navrhnutý tak, aby pridal 2,5cm vášmu penisu na dĺžke a 0,4 cm na obvode. Disponuje perfektnou objímkou, ktorá je tvarovaná tak, aby poskytovala úžasnú stimuláciu a vďaka popruhu na semenníky zostane návlek vždy na požadovanom mieste.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Butt Anal Plug Set

    Ste pripravení na análne hry? Táto sada vás rozhodne pripraví a to tým najlepším spôsobom! Obsahuje dokonalo tvarované a rôzne veľké 4 análne kolíky zakončené silnou prísavkou. Súčasťou je tiež praktický klystír pre ľahké a pohodlné vyčistenie vašich zadných vrátok a praktický dávkovač lubrikantu priamo do zadočku. Či už ste muž alebo žena, táto sada vás proste nesklame!

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Silicone Ben Wa Balls

    Cítite, že vaše panvové dno potrebuje posilniť? Ben Wa Balls je sada ideálna pre všetky začiatočníčky, ktoré chcú trénovať efektívnym spôsobom a dosiahnuť tak rýchle výsledky. Prejdete si 5 rôznymi úrovňami vďaka vymeniteľnému závažiu a zaistíte si tak nielen prevenciu proti inkontinencii, ale aj intenzívnejšie orgazmy.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Nipple Play Nipplettes Čierna

    Pohrajte sa s bradavkami a zvýšte ich citlivosť s vibračnými svorkami Nipple Play Nipplettes. Ich použitie je veľmi jednoduché, majú nastaviteľnú intenzitu pomocou skrutiek a zabudovanú vibračnú guľku. Hra s nimi bude baviť jeho aj ju, tak na nič nečakajte a vydajte sa preskúmať radostnú a bolestnú erotiku s týmito vibračnými svorkami od značky California Exotics.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Vibrating Fantasy Double Prober

    Doprajte svojej partnerke dvojité vzrušenie a sebe silnejšiu erekciu s touto vibrujúcou hračkou! Guľôčkové telo bude príjemne stimulovať partnerkin análik a obidvaja spoločne si budete vychutnávať vibrácie. Vibrating Fantasy Double Prober sa uchytí za dolnú časť a semenníky, takže sa nielen nehne z miesta, ale zároveň podporí vašu erekciu. Je vyrobený z príjemného silikónu, ktorý je zároveň bezpečný pre telo, pretože neobsahuje žiadne ftaláty ani latex.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Deluxe Vibro Balls

    Elegantné, zamatovo jemné, análne guľôčky vibrujú pri každom pohybe vášho tela. Pri najmenšom pohybe sa aktivujú dokonale tiché vibrácie, ktoré nikdy nevyžadujú baterky!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Crystal Penis Sleeve with Extension and Ball Ring

    Predĺžte penis a zintenzívnite stimuláciu, milovanie s týmto návlekom nebude mať obdoby! Tento transparentný vibračný návlek na penis od značky Crystal Clear je vyrobený z mäkkého a pružného materiálu, má žiaduci realistický tvar a poskytne uspokojenie obom partnerom. Priľne na váš penis, podporí erekciu a vďaka krúžku na semenníky bude vždy držať na svojom mieste. Tak si ho nasaďte a potešte svoju partnerku či partnera dlhšou dĺžkou a výraznou textúrou!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Ball Stretching Kit

    Sada 3 krúžkov dymovej farby na naťahovanie semenníkov. Ich veľkosti sú rozdielne, takže budete môcť trénovať a vybrať si presne ten, ktorý vám v danú chvíľu pristane a najviac padne. Sú vyrobené zo špeciálneho TPR materiálu, ktorý je vysoko pružný, ale zároveň silný.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Liquid Silicone Ball Pouch Grey

    V tomto návleku na semenníky budú vaše mužné tvary ešte mužnejšie! Je vyrobený z vysoko príjemného a kvalitného liquid silikónu, ktorý je pružný a zároveň pevne drží. Noste ho počas erotických večerov, ktoré tak budú ešte intenzívnejšie alebo aj pod oblečením, aby vaša guľa medzi nohami bola ešte výraznejšia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nature Skin Pussy & Ass Masturbator

    Dneska do vagíny, zajtra do análu! Masturbátor Nature Skin Pussy Ass vám dá na výber z 2 možností, ako si urobiť dobre. Vyberajte medzi nádhernou vagínkou a tesným análikom z druhej strany. Táto realistická hračka je vyrobená z veľmi flexibilného materiálu, a preto sa prispôsobí všetkým veľkostiam. Vďaka čiernemu ochrannému návleku vám maximálne pohodlne a bezpečne padne do ruky, aby ste si svoju chvíľu sebalásky naplno užili.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Pocket Pussy Sasha Grey

    Nechajte Sashu Grey podeliť sa s vami o svoje skúsenosti a mejte jej schopnosti doslova na dlani s týmto neuveriteľne realistickým masturbátorom. Jeho vnútro je príjemne tesným, realisticky textúrovaným tunelom, ktorý vám zaistí intenzívne pocity vzrušenia a výbušné orgazmy znovu a znovu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Real Love Dildo 7 Inch Flesh

    Realistických díld nie je nikdy dosť! Tento pôvabný silikónový štramák s pevným vnútorným jadrom a špeciálnym vonkajším materiálom Silexpan vám bude plniť každé prianie. Chcete tvrdšie? Ochlaďte ho v chladničke! Alebo chcete mäkšie? Šupnite ho na pár minút do mikrovlnky! Teplotné hrátky si zamilujete rovnako ako aj všetky vzrušujúce zážitky, ktoré vám toto dildo dopraje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Silicone Anchor Plug Medium 101 - Rozťahovací análny kolík

    Obľúbený kotvový análny kolík, ktorý vám ponúkne jedinečné zážitky z análnej stimulácie. Medzi ostatnými kolíkmi vyniká svojím tvarom, ktorý sa plne roztvorí až vo vašich útrobách, čo zaručuje báječne intenzívnu nevšednú stimuláciu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 47

    Elegantný, krásny, sklenený a ručne vyrobený análny kolík so zmyslom pre detail. Či už máte radi jemné alebo tvrdé hry, tento kolík by vo vašej zbierke hračiek nemal chýbať. Jeho stupňovité telo z 3 guľôčok vám zaistí úžasnú stimuláciu a intenzívne vzrušujúce pocity.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Metal Leg Cuffs

    Putá z kvalitnej ocele od značky Fetish Fantasy sa stanú vaším dokonalým doplnkom otrockých hrátok. Dvojitý zamykací mechanizmus zabraňuje priškrteniu či rozdrveniu členkov a zaručuje tak úplne bezpečnú hru. Jediné nebezpečenstvo, ktoré by mohlo hroziť, je strata kľúčov, a preto v balení nájdete hneď 2. Užite si potešenie so svojím väzňom!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Haru Masturbator

    Hoci vyzerá táto vagínka panensky a nevinne, tak až ju vyskúšate zvnútra, nebude už chcieť inú! Mäkké a pružné cudné pysky sa pre vás roztvoria a pozvú vás do sveta opojného vzrušenia. Zmyselná vnútorná textúra sa vymodelovala podľa skutočnej vnútornej časti vagíny a má i bod G. Zbiehajú sa vám sliny a toporí sa váš penis? Šup s vagínou do košíka!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Magic Egg 3.0 Black

    Chceli by ste vyskúšať, koľko zábavy a vzrušenia je možné si užiť s vibračným vajíčkom? Tak smelo do toho, vajíčko Alive Magic Egg 3.0 je značka ideál! Bezdrôtovým ovládačom budete vyberať z 10 vibračných režimov a hebký silikónový povrch si obľúbite na prvý dotyk. Vyjdite si s vajíčkom von, zverte ovládač svojmu partnerovi a domov sa vráťte nekonečne rozpálená.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 871

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.