×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 129 až 160 z celkom 871

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Bijoux Indiscrets Désir Métallique Collar - Kovový ozdobný obojok Strieborná

    Uspokojte vašu túžbu a podmaňte si srdce zo zlata. Elegantný obojok sa v súkromí premení na nástroj jemných otrockých hier.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision SexMax WetGAMES plachta Biela

    Plachta je určená predovšetkým pre hrátky s erotickými olejmi a k ďalším mokrým zábavkám. Plachta je veľmi ľahko umývateľná.

    33,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Big Ass Cleanser Black

    Pomôcka na vyčistenie zadných vrátok by mala byť nevyhnutnou pre všetkých análnych milovníkov. Análna sprcha Big Ass Cleanser je o niečo väčšia než bežné análne sprchy a stačí ju napustiť vodou, zaviesť do análu a následným stlačením vodou napustené žiarovky začať vyplachovať. Ľahké demontovaie pomôcky sľubuje bezproblémové čistenie, takže sa stáva úplne hygienickou, k čomu prispieva aj pre telo bezpečný PVC a ABS materiál, z ktorého je sprcha vyrobená.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Mini Fucker Penisplug 8mm

    Elegantný a moderný penisplug z kolekcie značky Stell Power Tools bude vaším obľúbeným doplnkom pri hrách spojených so stimuláciou močovej trubice. Pre ľahkú manipuláciu je vybavený koncovou smyčkou. Jeho reliéfna silueta je dômyselne navrhnutá tak, aby vás príjemne dráždila. Tento doplnok je absolútne bezpečný pre telo a zaručuje aj dlhú trvanlivosť.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Jet Bruiser Carbon Metallic Black

    Elegantná a zároveň nebezpečná kolekcia hračiek Jet pre všetkých milovníkov pomôcok väčších rozmerov! Hrajte sa tvrdo, ale zároveň bezpečne! Kolíky a dildá sú vyrobené z laboratórne testovaného PVC materiálu, ktorý je hebký, flexibilný, ľahko sa zavádza a kombinovať ho môžete so všetkými druhmi lubrikantov.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Vibrating Silk Knights Ring with Scrotum Sleeve

    Chcete si pri milovaní užiť ešte viac zmyselné pocity? Vyskúšajte to s týmto návlekom! Je neuveriteľne príjemný na dotyk (ako vo vnútri, tak zvonku), vie vibrovať a jeho hladká textúra poteší jeho aj ju. Okúste mocné vlny stimulácie a napríklad aj súčasné orgazmy!

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Booty Call Colored 3 pack

    Jeden, dva alebo tri? Keď vaše zadné vrátka zatúžia po zmyselnej zmene a príjemnej masáži, je táto príťažlivá trojica dokonalým doplnkom pre vaše ďalšie análny dobrodružstvo. Flexibilné kolíky z lekárskeho silikónu budú rozmaznávať váš zadoček mäkkým povrchom Soft Touch a vďaka svojim úzkym hrotom a hladkému, mimoriadne hebkému prevedenie sú ideálne aj pre začiatočníkov a objaviteľov.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Dual Density Dong 9 Inch

    Snívate o niečom skutočnom a dlhom? Iste to bude toto dildo Get Real! Je totiž ako živé, vnútri pevné a na povrchu mäkké a príjemné. Má realistickú farbu, žaluď a je zakončené prísavkou pre hry bez použitia ruky. Podľahnite mu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush X5 Men Oral Anne

    Okúste najlepší orálny sex vášho života s týmto pôvabne realistickým mastrubátorom Blush X5 Men Oral Anne. Anne je totiž mladá nymfa, ktorá sa chystá splniť vám všetky vaše erotické fantázie spojené s orálnym sexom. Jej jazyk poláska citlivú spodnú časť vášho penisu a uzučké ústa ho potom hravo pohltia po celej jeho dĺžke. Tak už nečakajte a oddajte sa tejto pusinke a zažite ohromujúce vrcholy svojho vzrušenia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Stroke to Go Smoke

    Vkĺznite do víru stimulácie a zažite maximálny pocit slasti v tomto elegantnom a minimalistickom masturbačnom návleku! Má oba otvorené konce, takže padne všetkým veľkostiam a jeho vnútorná stimulačná textúra vás príjemne rozdovádza. Uchopte ho a stlačte ho, aby ste pocítili ešte väčší tlak!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours 16 Inch Double Dildo Purple

    Pocíťte dvojitú rozkoš s týmto obojstranným dildom s dĺžkou 40,6 cm. Toto pôvabne fialové dildo bude ideálnou pomôckou pre lesbické páry aj pre všetky dámy túžiace po dvojitej penetrácii. Na oboch koncoch disponuje realistickým žaluďom a je príjemne flexibilné. Vyrobené je z parfumovaného PVC, ktoré neobsahuje ftaláty, je bezpečné pre telo a ľahko sa udržiava.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Tight Flip Fucker Pussy/Mouth

    Milujete ho strkať do vagíny aj do análu a často sa nemôžete rozhodnúť kam s ním skôr? Double Fucker je niečo pre vás! Ponúkne vám dvojnásobnú intímnu zábavu v jednej hračke, lebo má ako vaginálny, tak análny otvor. Je tesný, príjemný a dokonale tvarovaný. Urobte svojmu penisu radosť a doprajte mu tie najlepšie dámske dierky.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pop Peckers 7.5" Dildo with Balls Light

    Realistické potešenie za všetkých okolností! Toto autentické dildo so žilkovanou textúrou, zmyselnými semenníkmi a koncovou silnou prísavkou vám splnia vaše erotické sny. Rozbehnite to s ním až do maximálnej orgazmickej extázy!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Butterfly Gag

    Chcete si svoje potešenie užívať potichu? V tom prípade asi budete musieť svojmu náprotivku nasadiť tento nafukovací náhubok. Je vyrobený zo silikónu a balónikom ho ľahko a rýchlo dofúknete do požadovanej veľkosti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Bouncy Liquid Silicone Dildo Hiper Flexible 7" 18 cm Size M Purple

    Hľadáte flexibilné dildo nerealistického tvaru? Dilda Action sú atraktívne farebné stvorenia z vysoko kvalitného liquid silikónu. Toto dildá vás poteší svojim jemným zakrivením a vydutou špičkou, ktorá je perfektná pre presnú stimuláciu. Základňa v tvare srdca slúži ako silná prísavka a získate vďaka nej voľné ruky.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Jr. Veined Double Header 12" - Obojstranné dildo 30cm Čierna

    Double Header Dong je kvalitné, čierne, obojstranné dildo vyrobené z PVC s antibakteriálnou prísadou Sil-A-Gel. Užite si vašu novú hračku sami, alebo sa rozdeľte s partnerom.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense USB Bluetooth Adapter

    Bluetooth adaptér pre všetky počítače a notebooky, ktoré funkciou Bluetooth nedisponujú, ale i napriek tomu by ste ich chceli použiť na ovládanie svojej Lovense hračky. Toto jednoduché riešenie urobí z každého počítača Bluetooth prijímač a zároveň aj ovládač vašich obľúbených erotických pomôcok.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve EZ Anal Douche

    Dokonalo čistý análik je základný predpoklad k tomu, aby ste si túto kratochvíľu naplno užili. A k tomu vám dopomôže tento klystír! Stačí ho naplniť vodou, pripojiť plastovú časť, jemne vložiť do konečníku, stlačiť a je to. Podľahnite svojim vášňam naplno s čistou hlavou a zadočkom.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Large Cock Ring Set

    Užite si intenzívny vzrušujúci zážitok s touto 3 dielňou súpravou erekčných krúžkov! Krúžky sú vyrobené z mäkkého a pružného silikónu pre dobré a pohodlné nosenie. Umiestnite krúžok okolo koreňa penisu, keď je penis ochabnutý. Počas erekcie krúžok obmedzí prietok krvi pre tvrdšie a dlhotrvajúce erekcie. Vďaka tomu sú orgazmy tiež intenzívnejšie.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Magic Egg 2.0 Wireless Vibrating Egg 10 functions Pink

    Krásne ergonomicky tvarované vibračné vajíčko s bezdrôtovým diaľkovým ovládaním od obľúbenej značky Alive. Umožní vám vzrušujúce hrátky na verejnosti, tichučké vibrácie, ktoré budú vašej vagíne šepkať o vášni, a nekonečný chtíč čakajúci na ukojenie. Vyrobené je z jemného silikónu a kvalitného ABS plastu bezpečného pre telo.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Bed Shackles 0516716

    Milujete, keď má niekto nad vami úplnú moc a môže si s vami robiť, čo sa mu zachce? V tom prípade je pre vás táto sada nepostrádateľnou nutnosťou! Popruhy sa umiestnia pod matracom a pripoja sa k nim putá, aplikácia je super ľahká a rýchla. Užite si všetky tie pocity, o ktorých tak dlho snívate.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Vogue Ball Gag Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento podmanivý kolík v sexi čierno-zlatom štýlovom prevedení. Má nastaviteľný popruh pre dokonalé padnutie a je vyrobený z príjemnej vegánskej PU kože, takže sa tešte na komfort pri nosení. Umocnite obľúbené pocity bezmocnosti a doprajte si intímne dobrodružstvo spojené s odovzdaním a zvýšenou rozkošou.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Something Forbidden - Análny kolík

    Análny kolík Something Forbidden z čierneho matného silikónu s nápisom Fifty Shades of Grey. Je flexibilný, anatomicky tvarovaný, vhodný na análne dráždenie.

    24,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Feelz Toys Desi Love Balls - Venušine guľôčky Ružová

    Krásne značkové venušine guličky Feelztoys Desi Love Balls balené v štýlovej krabičke. Všetky vlastnosti týchto venušiných guličiek ich radia medzi špičkové produkty.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Please, Sir - Bič

    Bič Please, Sir z kolekcie Päťdesiat odtieňov sivej je obľúbenou pomôckou pre všetkých, ktorí sa chcú nechať potrestať alebo si užiť jemne praktiky.

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Charging Cable Lush/Lush2/Hush/Edge/Osci

    Došla vášmu Lovense miláčikovi šťava a vy nemôžete nájsť kábel? A tak hľadáte a hľadáte. A stále nič. Vy máte problém a my riešenie! Náhradný nabíjací kábel na Lovense hračičky Lush / Lush 2 / Hush / Edge / Osci.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 2 6" Glow in the Dark Pink

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s pamäťovým efektom, vďaka ktorému vydrží zahnuté tak, ako si ho nastavíte. Materiál je navyše teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne av nízkych teplotách tvrdne. Poďte sa divoko milovať!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bcute Classic Jade Modro-Zelená

    Vibrátor Bswish Bcute Classic je mini vibrátor s veľmi silnými, ale tichými vibráciami. Vďaka svojmu jemnému hladkému povrchu je vhodný k intenzívnej stimulácii.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Red Boy Red Ringer Anal Wand

    Trúfnete si na tento červený kolík z kvalitného PVC? Omámi vás svojou netradičnou červenou farbou, odstupňovaným korálkovitým tvarom a veľkosťou, ktorá uspokojí váš hladný apetít. Nie je to nič pre úplných začiatočníkov a ak si naň trúfnete, tak smelo do toho, držíme vám päste!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Booty Call Black 3 pack

    Jeden, dva alebo tri? Keď vaše zadné vrátka zatúžia po zmyselnej zmene a príjemnej masáži, je táto príťažlivá trojica dokonalým doplnkom pre vaše ďalšie análny dobrodružstvo. Flexibilné kolíky z lekárskeho silikónu budú rozmaznávať váš zadoček mäkkým povrchom Soft Touch a vďaka svojim úzkym hrotom a hladkému, mimoriadne hebkému prevedenie sú ideálne aj pre začiatočníkov a objaviteľov.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Detained Soft Body Chastity Cage

    Majte penis svojho partnera (alebo otroka?) pod kontrolou, aj keď ste mimo domova!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Anal Trainer Set Silicone

    Kto chce výsledky, ten musí trénovať! S touto sadou si svoj anál vytrénujete a to príjemným a sexi spôsobom. Kolíky sú hodvábne jemné, pretože sú vyrobené z vysoko kvalitného silikónu a majú kužeľovitý tvar pre dokonalo uspokojivý pocit naplnenia. Ich použitie je ľahké a bezpečné, vyskúšajte ich!

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 871

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.