×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 65 až 96 z celkom 1274

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Magic Motion Bunny App Controlled Vibrating Bunny Tail Anal Plug

    Prvý análny kolík ovládateľný cez aplikáciu! Prekvapí vás úchvatnými a hebučkým chvostíkom z králičej kožušiny rex. Vychutnajte si jeho nosenie, keď jeho ovládanie bude mať pod kontrolou váš náprotivok skrz aplikáciu. Výkonný motor vás potom nečakane rozparádi divokými vibráciami a kolík si môžete v análi nechať aj pri sexe!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Basque 2900653 Black

    Chcete dostať svoje prsia do centra pozornosti? V tomto sexy latexovom oblečení to ani nepôjde inak! Je nádherne priliehavý a padne vám ako druhá koža. Dva otvory pre prsia sú super vzrušujúce a vyzývavé. 4 koncové podväzkové popruhy poslúžia na pripevnenie vašich obľúbených pančúch. Staňte sa v ňom v kráľovnej fetiš párty alebo vlasťou spálne či mučiarne!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Cock & Ball Ring with RC Butt Plug Black

    Sila vpredu, radosť vzadu! Tento krúžok na penis a semenníky je strategicky prepojený s vibračným análnym kolíkom. Poteší vás príjemným tlakom, vibráciami za zadnými vrátkami a zmyselným spojením vašich citlivých miest. Chopte sa diaľkového ovládania a vyberte si z 10 vibračných režimov.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite 7" Silicone Dual Density Cock Light

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno ešte o niečo lepšie. Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrchu hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Slip with Penis Sheath 2910420 Black

    Milujete latex a fetiš? Vkĺznite do týchto slipov a nechajte textúrovaný návlek prilnúť k vášmu penisu i semenníkom. Bude to super sexi, pretože latex bude ako vaša druhá koža a to aj na penise a semenníkoch. Podeľte sa o svoju vášeň so svojím náprotivkom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Masturbator Dildo Pussy & Ass 2-in-1

    Čo alebo kto je hlavným aktérom vašich erotických snov? Strieda sa to? Ak sú dni, kedy túžite po vztýčenom penise, ale aj dni, kedy sa vám zachce šťavnaté vagíny či tesného análu, je táto unikátna hračka práve pre vás. Je to masturbátor 2 v 1 navrhnutý na maximálne potešenie a všestrannosti. Vyberte si z 2 realistických otvorov a chopte sa autentického dilda!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Dirty Talk Starter Stroker Flesh

    Ste pripravení na najlepšiu masturbáciu vášho života? PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker vám ju dopraje: Vaše potešenie bude zásluhou nielen vibrácií, ale tiež vášnivého stonania a skvelého Fanta Flesh materiálu, ktorý len sotva rozoznáte od skutočnej ľudskej pokožky. Dajte voľnosť svojej fantázii a zasuňte svoj úd do tejto jedinečnej hračky, ktorá sa nemôže dočkať, až vám ukáže, ako vyzerá dychberúci orgazmus.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Anal Prostate Stimulator with Thrusts & Vibrations & Remote Control Black

    Snívate o zmyselnom prirážaní a vibráciách za vašimi zadnými dvierkami? S Paloqueth Anal Prostate Stimulator with Thrusts & Vibrations sa vaše prianie stane skutočnosťou. Je poháňaný dvoma výkonnými motormi a ponúkne vám 8 rôznych režimov ťahov. Okrem toho vie tiež vibrovať o 8 vzoroch a zaistí vám tak jemnú predohru alebo pokojne aj super silnú stimuláciu. Užite si novú úroveň vášho zadočkového potešenia!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Body with Skirt 2840715 Black

    Prísne, a napriek tomu dokonale hravé! Toto sofistikované body s rozšírenou sukienkou od Black Level je vyrobené z kvalitného lesklého vinylu. Báječne vás obopne a jeho 3 nastaviteľné popruhy vedú rovno k sexy obojku. Okrem toho tu sú ešte 4 pásiky na zvýraznenie pása a zvodne odhalený chrbát.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    Vy, váš miláčik a Vick = dokonalá trojka. Vick bude váš vzrušujúci parťák, je špeciálne navrhnutý na použitie v páre a má dva výkonné a oddelené motory na intenzívnu stimuláciu zvonku aj zvnútra. Jej bude stimulovať G-bod a klitoris zároveň a jemu prostatu a hrádzu. Takže kto prvý vezme do ruky ovládač? Vy alebo váš partner? Rozhodnite sa!

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Potešte sa luxusom! Tento Satisfyer v novom neuveriteľne krásnom prevedení je tu pre všetky ženy, ktoré si potrpia na eleganciu a estetiku. Je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov a predstavuje vzrušujúci klenot, ktorý bude bezdotykovo pomocou tlakových vĺn a vibrácií stimulovať váš klitoris. A info pre pánov: ak hľadáte vhodný darček pre vašu milú, tak ste ho práve našli!

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • You2Toys Portable Fucking Machine Black

    Portable Fucking Machine v preklade znamená prenosný šukací stroj a tento názov hovorí úplne za všetko! Vďaka silnej prísavke priľne na akomkoľvek vhodnom hladkom mieste a razom je pripravený predviesť vám ohromujúce prirážanie v 3 rýchlostiach a tiež vzrušujúcich 7 vibračných režimov. Nechajte sa perfektne uspokojiť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA75 Vibrating Rechargeable Male Masturbator KlicLok

    Viete, že šukacie stroje HiSmith môžu potešiť aj váš penis? Stačí k nemu pripojiť tento masturbátor s 10 vibračnými režimami s vnútorným realistickým TPR materiálom. Nechajte si to urobiť od šukacieho stroja, alebo si masturbátor vezmite do ruky a užite si cestu za slastným vyvrcholením v príjemnom prostredí.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Penis Lock with Hollow Curved Penis Stick

    Nádherná a zákerná klietka na penis! Disponuje dutou tyčkou, ktoré zapláva do močovej trubice a tiež visiacim zámkom, ktorý podčiarkne jej zákernosť. Kvalitná leštená nerezová oceľ pôsobí luxusne a chladne. Tak čo, zaslúži si to váš otrok?

    68,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Red - Vibračné tangá na diaľkové ovládanie Červená

    Tento "čarovný" prsteň Vám bude závidieť aj Arabela. Premení každý deň na vzrušujúci zážitok. Červené nohavičky so špeciálnym vreckom na mini-vibrátor môžete rozochvieť ovládačom v tvare prsteňa.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Violet

    Stimulácia klitorisu je kľúčom k orgazmu, čo vie snáď každá z nás. Avšak aj každá z nás prežíva potešenie trochu inak. Niekto má rád intenzívne dráždenie, niekto zase jemnejší. Trinitii rozumí všetkým a každej žene dopraje to, po čom túži – slasť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshjack Boys Brent Corrigan Dildo

    Dildo Brent Corrigan od obľúbenej americkej firmy Fleshlight zo série Flashjack Boys. Penis je vyrobený z lekárskeho silikónu, ktorý prirodzene drží tvar a jeho povrch pripomína na dotyk skutočnú pokožku.

    76,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite 2" Silicone X-tension with Strap Light

    Chcete od svojho penisu nemožné? Tak pozor, s týmto návlekom je možné všetko! Zväčší váš obvod o 66% a pridá vám 7,1 cm na dĺžke. Jeho názov je X-tension a vyrobený je z kvalitného silikónu. Jednoducho sa nasadzuje a perfektne drží, navyše účinne podporí erekciu, čím iste poteší svojho nositeľa. Doprajte svojmu náprotivku vychutnať si bohatú textúru tohto návleku, jazda s ním bude stáť za to!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight GO - Surge Pink Lady

    Obľúbená Fleshlight v novom prevedení! Vďaka jej diskrétnemu, ľahkému a kompaktnému dizajnu si ju môžete vziať so sebou kamkoľvek budete chcieť. GO je cestovná verzia najobľúbenejšieho masturbátora Fleshlight, ktorá je ideálnym doplnkom do každého kufra či tašky. Vďaka nej zistíte, že aj menšie hračky môžu byť super účinné.

    72,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Strap-on Harness w/ 6" Cock - Pripínací penis 15cm Telová

    Pokukujete po dokonalom postroji, ktorý bude vyzerať a pôsobiť skutočne realisticky? Práve ste našli to, čo ste hľadáte! Cock Strap-On Harness od značky Pipedream je premyslený do posledného detailu, perfektne vám sadne a dopraje vám skutočne autentický zážitok.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Romance Roxy Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínovo červená farba a dych vyrážajúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj tento elegantný sací stimulátor na použitie na klitoris alebo pokojne na aj bradavky. Disponuje silným motorom s 3 nastaveniami sacej sily od ľahkých až po silné. Dodatočné vzrušenie prinesie pohyblivý jazyk s 9 rytmami pohybu. Jeho tvar vám zmyselne dráždený zároveň a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre podtlakom a šikovným jazykom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock CodeBlack Realistic Hung - Luxusné realistické dildo 31cm Čierna

    Uspokojte svoju túžbu po poriadne veľkom dildu s týmto obrom od obľúbenej značky Doc Johnson. Jeho masívna dĺžka 31 cm a obvod 7,5 cm vás dostanú do kolien rovnako ako realistické zachytenie žaluďa a pokrivené žilky.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator with Rotating Beads & Licking Tongue Pink

    Chcete všetko alebo nič? Jedine tento vibrátor vám ponúkne úplne všetko all in one! Postará sa vonkajšie aj vnútorné citlivé body a vo vnútri vagíny okrem funkcie prírazov, rotácií a vibrácií, zamieri malým mrštným jazýčkom priamo na G-bod. Zabúdať nebude ani klitoris, na ktorý sa už veľmi teší pružné ramienko s dômyselne zahnutým bodom a jazýčkami. Môže byť snáď niečo ešte viac? Nie!

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite 7" Silicone Dual Density Cock Brown

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno je ešte o niečo lepšie. Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrch hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blacq Digital Wand Vibrator Black

    Máte radi mať veci pod kontrolou? Kolekcia erotických pomôcok Blacq Digital obsahuje hračky, ktoré medzi ostatnými vynikajú vďaka inovatívnej digitálnej obrazovke, na ktorej vždy uvidíte, aké nastavenie si práve užívate aj koľko zostáva batérie. Patrí sem aj táto vibračná hlavica s flexibilnou hlavou z prémiového silikónu pre prémiovú stimuláciu aj masáže celého tela. Vyberte si z 10 vibračných režimov a vzorov a 4 rýchlostí.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Clone A Willy Glow in the Dark - Sada pre svietiacu kópiu penisu Ružová

    Vyrobte si dokonalú vibračnú a svietiacu kópiu svojho penisu! Clone A Willy je kompletná súprava, ktorá umožní každému mužovi vyrobiť si presnú, neuveriteľne detailnú kópiu svojho vlastného penisu, ktorá navyše svieti v tme.

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Nurse Dress 2851083

    Chystáte nejaké sexi vyšetrenie vášmu partnerovi? Tak nezabudnite aj na vhodný outfit! Hot sestrička sa z vás stane jedine v tomto obliečku na zips s krátkym rukávom, ku ktorému dokonalo ladí biela čiapočka, ktorá by žiadnej sestričke rozhodne nemala chýbať. Vykonajte vyšetrenie vášho pacienta štýlovo a dômyselne, nech naňho dlho spomína.

    68,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight GO - Ice Torque

    Obľúbená Fleshlight v novom prevedení! Vďaka jej diskrétnemu, ľahkému a kompaktnému dizajnu si ju môžete vziať so sebou kamkoľvek budete chcieť. GO je cestovná verzia najbobľúbenejšieho masturbátora Fleshlight, ktorá je ideálnym doplnkom do každého kufra alebo tašky. Vďaka nej zistíte, že aj menšie hračky môžu byť super účinné.

    72,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Blue

    Stimulácia klitorisu je kľúčom k orgazmu, čo vie snáď každá z nás. Avšak aj každá z nás prežíva potešenie trochu inak. Niekto má rád intenzívne dráždenie, niekto zase jemnejší. Trinitii rozumie všetkým a každej žene dopraje to, po čom túži - slasť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Female Chest Harness Black

    Milujete módu a chcete vyzerať dobre aj pri svojich BDSM hrátkach? Nemal by vám chýbať tento dômyselný doplnok s nastaviteľnou veľkosťou. Obopne vaše telo, zdôrazní prednosti a okrem toho disponuje 2 D-krúžkami (jeden pri krku a druhý medzi prsiami), ku ktorým môžete pripojiť ďalšie doplnky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA154 Evil Fisher Silicone Dildo KlicLok 25,9cm Black-Red

    Realistické dildá vás nebaví a hľadáte skôr niečo trochu monštruózneho? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a taktiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite predovšetkým jeho Kliclok konektor na pripojenie k šukaciemu stroju Hismith.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Ares Automatic Telescopic Masturbator with Vibrations & 3D Realistic Texture White

    Chcete na vlastný penis zažiť masturbačnú senzáciu? Tak jedine s týmto super moderným masturbátorom, ktorý je nabitý funkciami! Jeho výkonný motor najnovšej generácie sa postará o vašu slasť rovnako ako autentická vnútorná 3D textúra. Dopraje vám dráždenie o 7 frekvenciách a "bleskovú" funkciu, ktorá z vášho penisu vytlačí ten najlepší orgazmus. Kvapnite trochu obľúbeného lubrikantu na vodnej báze a prijmite pozvanie do masturbačného neba.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 1274

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.