×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 129 až 160 z celkom 1274

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Frisky Mount Me Inflatable Sex Position Pillow

    Urobte si zo sexu pohodlnejšiu, zábavnejšiu a pokojne aj častejšiu záležitosť! Pomôže vám k tomu tento praktický vankúš. Ľahko a rýchlo ho nafúknete pomocou pumpičky, ktorá je súčasťou balenia, a vytvoríte si tak báječne mäkký, ale zároveň robustný kúsok nábytku do vašej spálne. Ten sa nebude vedieť dočkať, kedy na ňom začnete vyvádzať. 4 rukoväte vám dajú možnosť pridržiavať sa na vašej ceste vášne a zamatový materiál bude vašej pokožke nekonečne príjemný. Vďaka ľahkej váhe je vankúš ľahko premiestniteľný a vhodný aj na cesty.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Admiral Vibrating Captain 8" Blue

    Pripravte sa na nádherné vzrušenie s týmto realistickým Admiral vibračným dildom! Je skvele autentické a ako živé! Jeho flexibilný dizajn je mäkký a pevný zároveň a pýši sa koncovou prísavkou pre hands-free hrátky. Skúmajte vnemy a vyberte si z 10 funkcií vibrácií a pulzácií!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 43

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jednaveľkáslasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless Rechargeable Harness Black

    Silné prieniky, o ktorých snívate! Tento Boundless postroj je navrhnutý tak, aby vás ohromoval 10 intenzívnymi funkciami vibrácií a pulzácií. Vibračné dildo je navyše vyrobené z luxusného a odolného silikónu, takže sa môžete tešiť aj na pohodlie a spokojnosť. Splňte si svoje túžby a užívajte si zmyselné blaho.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Dildo Briefs Black

    Chcete potešenie dávať, ale aj prijímať? Tieto nohavičky naplnia všetky nenásytné dierky! Sú totiž vybavené hneď 3 dildami rôznych veľkostí, ktoré sú napevno pripevnené. Nohavičky majú kožený vzhľad (imitácia kože) a zdobia ich kovové detaily v rose-gold farbe. Vďaka prackám si ich môžete nastaviť pre absolútne pohodlné padnutie.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Firefly 8 inch pleasures Glowing Dildo - Svietiace dildo 20cm Modrá

    Hravé a pre telo bezpečné tyrkysové dildo s dĺžkou 20 cm s prísavkou. Jeho telo je hladké a vzhľadom k tomu, že svieti v tme, rozžiari aj tie najtemnejšie miesta na vašom tele. Vyrobené je z pružného TPE materiálu, ktorý je úplne bezpečný pre telo, pretože neobsahuje ftaláty ani iné škodliviny a zároveň je kompatibilný so všetkými typmi lubrikantov. Tak sa nebojte trochu sa rozsvietiť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Niza Vibe with Heating and Clitoris Triple Tongue Black

    Chcete všetko alebo nič? Tak to asi chcete tento vibrátor! Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, vie sa zmyselne zahrať a jeho trojitý stimulačný jazyk rozmazná váš klitoris. Vyberajte si z 10 vibračných režimov, 7 funkcií jazyka a nezabudnite ani na ohnivé teplíčko!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Body Bag Full Cover Straitjacket L

    Najradšej by ste svoj nadržaný submisívny protivník zviazali do pytle? No, ako sa líči! Táto zvieracia kazajka splní vaše túžby, o ktorých sa vám možno ešte ani nezdalo. Vyrobená je z vysoko kvalitného PVC materiálu, ľahká sa oblieka, zapína sa na zips, a ešte ide stiahnuť pomocou popruhov. K dispozícii sú 2 dýchacie otvory na nos, takže aj bezpečnosť je zaručená.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress Net 2850745 Black

    Zvodná kombinácia lesklého vinylu a sexi priehľadného materiálu! Tieto krátke šaty od Black Level sú vyrobené z lesklého čierneho vinylu, avšak okrem časti cez prsia, ktorá je z priehľadného tylového materiálu. Rozšírená sukňa je vzadu o niečo dlhšia, než vpredu. V prednej časti sa tiež pne erotický zips, ktorý začína vo výstrihu a končí už pri spodnom leme sukne.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Pleasure Chest Black Fantasy

    Tak tajomná, ale zároveň nebezpečná. Taká je táto čierna sada BDSM pomôcok, ktorú ocenia objavujúce páry, ktoré túžia zažiť niečo viac. 10 obsiahnutých pomôcok zaručuje noc plnú vášne, ale aj bolesti, ktorej mieru si budete voliť sami. Poďte sa hrať a objavovať nový vzrušujúci svet.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Clone A Willy Glow in the Dark - Sada pre svietiacu kópiu penisu Modrá

    Vyrobte si dokonalú vibračnú a svietiacu kópiu svojho penisu! Clone A Willy je kompletná súprava, ktorá umožní každému mužovi vyrobiť si presnú, neuveriteľne detailnú kópiu svojho vlastného penisu, ktorá navyše svieti v tme.

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Tie najlepšie orgazmy zažijete iba s vibrátorom Eternal Love. Je zmyselne hravý a ponúkne vám hneď 3 ohromujúce funkcie, ktorým nepôjde nepodľahnúť. Vibrácie budú masírovať pošvovú stenu, pulzačná časť bude cielene dráždiť G-bod a dokonalé mikro-vibrácie poláskajú klitoris. Dohromady to bude to najlepšie potešenie!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Ružová

    Dokonalý vibrátor v tvare písmena U, zacielený ako na bod G, tak aj na klitoris. Ohromí vás svojou flexibilitou, univerzálnosťou a funkciami. Poháňaný je 2 výkonnými motormi a ponúka veľa možností experimentovania a dosiahnutia maximálneho potešenia. Vyrobený je zo 100% zamatovo hebkého silikónu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Smart Dream III + App Purple

    Vaše erotogénne zóny pripomínajú púšť túžiacu po oceáne potešenie? Doprajte im slastné vibrácie tohto bezdrôtového vibračného vajíčka, ktorého funkcie budete mať plne pod kontrolou vďaka ovládaniu cez aplikáciu. Pohladí váš g-bod, ale na svoje si s ním príde aj klitoris. Silikón, z ktorého je vajíčko vyrobené, predstavuje vrchol hebkosti a čo je najlepšie – jeho vibrácie sú naozaj výkonné a vášňou tak zaplavia aj tú najvyprahlejšiu vagínu. Tak čo, budete sa s ním hrať len doma alebo ho v sebe ukryjete a vyrazíte von?

    72,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Lush Kira Velvet

    Hľadáte erotického kamoša, ktorý by splnil VŠETKY vaše požiadavky? Ste náročná, to sa vie, a vybrať si ten pravý vibrátor pre vás nie je len tak. Teraz ste ale na správnej adrese, poďte sa zoznámiť s Lush Kira! Má 2 vibračné body, vie krúžiť, prirážať a tiež sa zahriať. Na svoje si tak príde ako vagína, tak klitoris. Zdá sa vám to neuveriteľné? Odhaľte pravdu!

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Chcete skúsiť so svojím náprotivkom v posteli niečo nové? Skúste tento párový vibrátor, ktorý poteší vás oboch. Je silný, výkonný, príjemný na dotyk a vybavený 2 motormi. Volá sa Bruno, je na diaľkové ovládanie a pri milovaní ho môžete zaviesť do pošvy, kde bude vibráciami dráždiť vnútro vagíny aj penis a z vonkajšej časti si jeho vibrácie bude užívať klitoris. Poďte zistiť viac!

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Purple

    Túžite po hrejivom objatí? Tento flexibilný vibrátor vám vaše prianie splní! Má výrazný textúrovaný povrch, ktorý vás bude pri zavádzaní neuveriteľne dráždiť, a predovšetkým má funkciu zahrievania až na 45 °C. Okrem toho vás bude tiež láskať vibráciami o 12 rôznych režimoch, tak sa nechajte zlákať a kúpte si milenca, ktorý vás nikdy nesklame!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 22

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšedným? Kiotos Monstar vás dostane do kolen a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dildov, z ktorých toto vás zaujme svojim dizajnom, ktorý pripomína nejaké zviera. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Eve's Triple Pleasure Rabbit Ružová

    Vášnivé dámy pozor! Máme tu pre vás niečo naozaj senzačné, čosi, čo vás dostane do extázy, čosi, čo si zamilujete, čosi, čo poteší váš G-bod, klitoris i zadné vrátka súčasne. Zoznámte sa s multifunkčným silikónovým vibrátorom Triple Pleasure Rabbit prekračujúcim limity a odpovedajúcim na neutíchajúce túžby každej z nás.

    80,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mia Amalfi Double Pleasure Suction + Up & Down Red

    Milujete ruže? Táto hračka je inšpirovaná nežnosťou kvetov a ponúka omamné a potešujúce funkcie. Má hneď dva použiteľné konce a plyšovo silikónová kvetinka vo svojom strede ukrýva okrúhly otvor, ktorý bude zmyselne nasávať váš klitoris a vy sa budete vznášať blahom. Z druhej strany nájdete prirážajúci vibrátor a bude len na vás, či použijete oba konce zároveň alebo každý zvlášť.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba P-Cage PC02 Penis Cage Size S Black

    Pozeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Omedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Body with 3 Open Laces 2840758 Black

    Milujete šnurovačky? Toto body je tvorené hneď tromi! Je super extravagantné, priliehavé a vyrobené z čierneho vinylu. Vďaka šnurovačkám sa úplne prispôsobí vašim proporciám a zvýrazní vašu siluetu. Stredná šnurovačka sa navyše pne cez rozkrok až nad zadoček. V zadnej časti sa body zapína na zips. Vychutnajte si pocit maximálneho sex-appealu!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Beads 8 Pcs Set

    Luxusná sada pomôcok z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele na stimuláciu močovej trubice zvnútra. Otvorte čierne puzdro a pohľaďte na 8 lesklých krásavcov na červenom hebkom podklade. Každý z dilatátorov má inú veľkosť a vy si užijete rozmanité zážitky. Naplňte svoje túžby!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado All-over Chain - Sada na spútanie

    Veľmi kvalitná a pevná sada na spútanie značky Zado. Obsahuje obojok, putá na členky a ruky. Všetko je spojené pomocou retiazok, ktoré prechádzajú kovovými očkami.

    76,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Hard Limits - Bondážna súprava

    Vzrušujúce chvíle s bondážou a praktikami pre SM vám prináša sada Hard Limits, navrhnutá podľa slávnej predlohy Päťdesiat odtieňov sivej. Táto súprava vám otvorí nové možnosti a túžby vášho milostného života.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fucktools Welding Will Dildo Black

    Toto zamatové vinylové dildo vyrobené v Európe vás poteší svojou veľkosťou a spracovaním. Súčasťou balenia je aj extrémne silná prísavka, ktorá vám splní všetky vaše hands-free sny. Kolekcia Fucktools je tiež kompatibilná s doplnkami z kolekcie Hung system a produkty z nej sú perfektné pre párové aj sólo hry.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 9" Triple Density Cock

    Tento najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vnútri je pevné ako kamenná erekcia a zakončené je super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Zdvojnásobte potešenie a zábavu análnym vibrátorom na ovládanie. Prestaňte sa hádať o ovládač a užite si dvojitú penetráciu bez zahrnutia ďalšieho partnera.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Ice Butt Crystal

    Fleshlight Ice Butt Crystal (s realisticky vytvarovaným zadočkom) je z jemného transparentného materiálu, ktorý umožní vniknúť tak hlboko, ako len chcete. Nič nedokáže tento pocit napodobniť vernejšie, hĺbka a roztiahnuteľnosť dostatočné pre menšie, aj veľké penisy. Vnútorný priemer od 19mm.

    87,90 €

    59,95 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Black Hole Anal Vibrator with Cockring

    Elegantný análny vibrátor prepojený s erekčným krúžkom z kolekcie Hueman je nutnosťou pre každého muža. Príjemne zaoblený tvar v kombinácii s jemnou textúrou sľubuje vzrušujúcu stimuláciu a erekčný krúžok zase sľubuje tvrdšiu a dlhšiu erekciu a intenzívnejšie orgazmy. Zamilujte si mäkký silikónový materiál a vyberte si z 10 vibračných režimov skrz diaľkové ovládanie!

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Main Squeeze Sasha Grey Pussy

    Vagína Sashu Grey môže byť len vaša a môžete ju mať stále po ruke! Najpopulárnejšia pornohviezda prichádza na trh s masturbátorom tvarovaným podľa jej vlastnej vagíny. Vnútro masturbátora je príjemne tesné, texturované a vďaka koncovému uzáveru sľubuje príjemný sací efekt. Hračka je vyrobená z materiálu Ultraskyn, ktorý len ťažko rozoznáte od ľudskej pokožky, takže sa môžete tešiť na skutočne autentický zážitok so Sashou Grey.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Anal Spreader

    Láka vás nahliadnuť za zadné dvierka vášho náprotivku? Nemožné sa stane skutočnosťou s touto dômyselnou pomôckou Anal Spreader. Je perfektný pre análnu stimuláciu aj pretiahnutie a vďaka 3 skrutkám si môžete úroveň roztiahnutia jednoducho nastaviť. Spoľahnúť sa môžete aj na bezpečnú manipuláciu a početné možnosti ďalších hier!

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 1274

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.