×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 97 až 128 z celkom 942

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Easytoys Pink Mini Anal Plug

    Základná výbava všetkých análnych objaviteľov! Tento malý a flexibilný kolík s kvalitného TPE je ideálnou hračkou na objavovanie análnych hrátok. Jeho malá veľkosť vás totiž nijako nevystraší a nízka cena nebude bolieť vašu peňaženku. Vstúpte do sveta análneho potešenia!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cock Ring Set Pack of 2

    Pre dlhšiu výdrž a intenzívnejšie vrcholy! Táto dvojica erekčných krúžkov je vyrobená zo silikónu so zamatovo mäkkým povrchom. Práve vďaka mäkkému povrchu sa ľahko nasadzujú aj posúvajú. Je tesné a zároveň úžasne pružné, nechajte ich, nech podporia vašu erekciu!

    3,79 €

    1,89 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Cecelia Penis Sleeve Black

    Užite si neuveriteľne sexy jazdu s týmto vibračným návlekom na penis. Bol navrhnutý tak, aby podporil erekciu a doprial vám skutočné potešenie. Vyrobený je z príjemného TPR materiálu a koncová slučka napomôže jeho uchyteniu. Návlek predĺži dĺžku a dráždiť bude oboch partnerov.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Thunder

    Thunder - vertikálne línie bleskov poskytnú búrlivú rozkoš pri pohyboch nahor a nadol, alebo pri krútenie okolo špičky penisu.

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ultimate Douche Clear - Análna sprcha (klystír)

    Praktická análna sprška vo forme klystíru, s ktorou si môžete byť istí, že ste pre svoju análnu hygienu urobili všetko.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Majestic Extra-Slippery Jelly Dildo Transparent

    Hľadáte fajn dildo za priaznivú cenu? Rider je značka ideál! Má sexy realistický tvar vrátane semenníkov, univerzálnu transparentnú farbu a vyrobené je z príjemného želé materiálu, ktorý je pekne mäkký a bez obsahu ftalátov. Užívajte si s ním, čo hrdlo alebo vagína ráči!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Canrok Silicone Penis Rings Set Black 7 pack

    Je nepríjemnou súčasťou vášho života predčasné vyvrcholenie alebo slabá erekcia? Tento problém má jednoduchšie riešenie, než by sa vám teraz možno mohlo zdať a je ním erekčný krúžok! Váhate s veľkosťou? Táto sada obsahuje 7 rôzne veľkých krúžkov, takže žiadne obavy, určite sa medzi nimi nájde aj ten pravý priamo pre vás.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toyjoy Furry Fun Cuffs - Plyšové kovová putá ružová

    Tieto krásne plyšové putá v ružovej farbe sú nádherne mäkučké, preto sa nemusíte báť nechcených otlakov a iných poranení.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Mini Masturbator

    Malý, avšak účinný masturbátor pre mužov, ktorý vyzerá a pôsobí ako pravá ľudská koža.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • The Girl Next Door Bella

    Vreckový masturbátor s skvele mäkkou a dokonale realistickou vnútornou časťou pre tie najviac vzrušujúce zážitky. Presne taká je Bella, ktorú aj vy môžete spoznať na vlastný penis. Je vyrobená z vysoko kvalitného a naozaj príjemného TPE materiálu a má fakt sexy vulvu. Jej spodná časť z ABS plastu a jej pomocou môžete vytvoriť príjemné sanie. Doprajte si tú najlepšiu spoločníčku!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours Curvy Anal Plug Pink

    Chcete potešiť svoje zadné vrátka? Nechajte do nich vstúpiť tento pôvabný análny kolík s jedinečým tvarom. Jeho design a praktická ergonomická základňa dohromady tvoria produkt, ktorý perfektne sedí a je vhodný aj pre úplných začiatočníkov. Urobte si zadočkovú radosť!

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Funky Love Balls Pink

    Venušine guľôčky, s ktorými si vzrušujúce chvenie užijú nielen začiatočníčky. Vyrobené sú z príjemného plastu bezpečného pre telo a spojené sú šnúrkou. Vnútri každej guľôčky sa ukrýva ďalšia guľôčka, ktorá pri prudších pohyboch naráža do stien vonkajšej guľôčky a spôsobuje jemnú, avšak vzrušujúcu stimuláciu vnútra vagíny.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Vitality Rings Čierna

    Zovrieť a skrotiť, presne v tom sa vyžívajú všetci, ktorí objavili kúzlo erekčných krúžkov. Predlžujte svoju výdrž tak, že na penis alebo semenníky navlečiete jeden z elastických erekčných krúžkov a mierne zabránite prietoku krvi.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Twin Balls - Venušine guľôčky Ružová

    Venušine guľôčky You2Toys Twin Balls sú vyrobené z kvalitného plastu ABS a TPR bez ftalátov. Na dotyk sú veľmi príjemné a na pohľad veľmi lákavé. Guľôčky sú zakončené putkom pre ľahkú manipuláciu hlavne pri vyberaní.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GP Alkaline Battery LR41 1.5V 1 pc

    Gombíková alkalická batéria GP LR41, 1,5 V, v balení 1ks.

    1,09 €

    0,69 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Nipple Teasers Metal

    Ak práve čítate tento text, tak pravdepodobne premýšľate nad tým, že vyskúšate svorky na bradavky. Chcete poradiť? Áno, vyskúšajte ich! Tieto svorky sú ideálne nielen pre začiatočníkov, sú cenovo dostupné, unisex a ľahko sa používajú. Poďte objaviť niečo nové!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Stay Hard Donut Rings Oversized Red

    Prebuďte v sebe žrebca a predveďte v posteli to najlepšie číslo! Tento jednoduchý doplnok vašich vášnivých večerov stiahne váš penis pri koreni a predĺži vašu erekciu a zintenzívni orgazmus. Balenie obsahuje 2 krúžky, ktoré môžete nosiť naraz, alebo si jeden dať na penis a druhý na semenníky. Chcete ho mať tvrdý ako kameň? Kto by nechcel!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Play with Me King Of The Ring 6 pack

    Pôvabné farbičky pre vašu nekonečnú erekciu! Jedným z týchto nežných krúžkov nielen ozdobíte svoje prirodzenie, ale tiež si zaistíte poriadne pevnú a dlhú erekciu. Umiestnite ho okolo penisu alebo semenníkov, ozdobte sa a hrajte sa znovu a znovu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Jeremy Penis Sleeve Clear

    Trápi váš predčasné vyvrcholenie a neveríte gelom ani tabletkám? Tento šikovný návok predstavuje účinný trik, ako predĺžiť milovanie a skvalitniť tak svoj sexuálny život. Jeho kúzlo spočíva v tom, že zakryje žaluď a tím zníži stimuláciu jeho citlivých častí a oddiali tak vyvrcholenie. Zároveň tiež mierne obmedzí prietok krvi a posilní erekciu. Jednoducho ho navlečte na penis a doprajte si maximálne dlhotrvajúce uspokojenie.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Stay Hard Cock Ring and Ball Strap Black

    Chcete v posteli predviesť maximálny výkon a poriadne si to užiť? Tento dvojitý erekčný krúžok si navlečiete na semenníky a na penis, ktorý stiahne pri korenie, čím podporí, posilní a predĺži erekciu. Okrem toho aj vaše vyvrcholenie bude mnohonásobne intenzívnejšie! Nachystajte nezabudnuteľný zážitok pre vás i pre vašu partnerku.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Mini G-spotter Purple

    Elegantný, dômyselný a účinný, taký je tento vibrátor určený pre váš bod G, vyrobený z vysoko kvalitného ABS plastu. Užito si tie najlepšie orgazmy všetkých čias! Bude vám stačiť 1 AA batéria, aby sa váš nový milovník rozvibroval a vy ste sa zamilovali.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sound 6mm

    Krása a elegancia vyžarujúce z nerezovej ocele dali vzniknúť tejto dômyselnej pomôcke určenej na stimuláciu močovej trubice zvnútra. Je hladká, kvalitná a zakončená slzičkou, na ktorú nadväzuje telo s priemerom 3 mm. Nechajte sa zlákať kvalitným doplnkom pre sounding z prekrásneho materiálu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Love Balls Soft Silicone Red

    Prémiové vaginálne guličky za bezkonkurenčnú cenu! Vychutnáte si s nimi jemnú stimuláciu vagíny a zároveň nimi posilníte svaly panvového dna. Výrazná stimulačná textúra, pružný praktický popruh a kvalitný silikónový materiál hebký na dotyk, to sú vlastnosti, ktoré zaručujú ľahké zavádzanie aj pohodlné nosenie. Navyše sa vo vnútri guličiek ukrýva závažie, ktoré sa bude pri prudších pohyboch hýbať a vzrušivo vás tak stimulovať.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Selopa 3 Ring Circus Black

    Potrebujete vydržať o niečo dlhšie? Podporte svoju erekciu týmito erekčnými krúžkami. Vyrobené sú z mäkkého a pružného silikónu, takže perfektne sadnú a stiahnu penis, čím obmedzia prietok krvi pre jedinečne zmyselný zážitok. Objavte rôzne intenzity s rôznymi veľkosťami!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Bondage Fetish Deluxe Douche Black

    Potrebujete análnu sprchu, ktorá by vám zaistila dokonalú čistotu, ale tiež jednoduché použitie? Táto LoveToy Douche má pohodlne mäkký balónik a pevnú trysku. Je nevyhnutná pre milovníkov análnych hier a efektívne a hygienicky vás pripraví na análne potešenie.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Jelly Anal Vibrator Pink

    Relatívne štíhly vibrátor na análne, aj vaginálne dráždenie. Má realistický vzhľad a hravé, ružovo-červené prevedenie. Vyrobený je z gélového materiálu a vibrácie sa ovládajú koncovým kolieskom. Nechajte sa uspokojiť cenovo dostupnou hračkou!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Easy Rider Squeeze Masturbator Anal

    Už vás to rukou nebaví a obzeráte sa po nejakom mastrubátore? Dobrou voľbou bude bezpochyby tento láskyplný análik, v ktorom sa budete cítiť, ako v skutočnom zadku. Zložte viečko, pridajte lubrikant, zasuňte do hebkého silikónu a nechajte sa rozmaznávať príjemnou textúrou.

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator Black

    Sexuálne zdravie je rovnako dôležité ako akékoľvek iné zdravie, súhlasíte? Podporte ho s týmto mini vibrátorom, ktorý sa hodí na chvíle sebalásky aj párovej vzrušujúcej radovánky. Ponúkne vám 10 rôznych vibračných režimov, elegantný vzhľad a malú veľkosť, vďaka ktorej ho môžete mať kedykoľvek pri sebe.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Do-Nut 2 Large Ledově Modrá

    Extra silný erekčný krúžok, s ktorým bude váš penis väčší a silnejší. Vyrobený je z vysoko flexibilného materiálu FLEX TPR, ktorý sa natiahne až do 5x väčšej veľkosti. Neprichádza s ním na trh nik iný ako obľúbená značka Oxballs.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Bunny Vibe Ring Black

    Chcete vyskúšať aké to je, keď je milovanie ešte intenzívnejšie? Navlečte si na penis tento erekčný krúžok, ktorý nielenže posilní tvrdosť penisu, ale svojimi vibráciami tiež vzrušujúco pošteklí klitoris. Mini vibrátor je navyše odnímateľný a môžete ho tak zoznámiť aj s iným citlivým miestočkom. Užite si ešte lepšiu predĺženú jazdu!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Pocket Stroker Click Ball

    Toľko príjemných zážitkov s takou malou hračkou! Tento masturbátor od prestížnej značky Tenga je malý, ale šikovný. Vďaka svojej veľkosti je ideálny nielen na cesty a vďaka svojej tenkosti a pružnosti uspokojí akúkoľvek veľkosť penisu. Vybavte ním svoju ruku a majte ho neustále po roku.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Lady Finger Mini Vibrator Black

    Doteraz ste si vystačili so svojím prstom, ale teraz začínate mať pocit, že mu niečo trochu chýba? To niečo budú iste vibrácie! Tento mini vibrátor je vhodný ako prvá erotická hračka, ktorá nahradí váš prst alebo ako vibrátorik pre nenáročných. Skúste to s ním!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 942

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.