×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 129 až 160 z celkom 942

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Ouch! Soft Eyemask Black

    Vytvorte si ešte viac vzrušujúcejší zážitok zahalený do temnoty, ktorá zvyšuje sexuálnu chuť. Táto maska sa môže sa zdať ako nenápadný doplnok, ale verte, že si s ňou užijete nevšedné zážitky. Vďaka elastickej páske perfektne padne a je pohodlná.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Pierced Nipple Suckers Black

    Bradavky sú najcitlivejšou časťou pŕs. Obsahujú mnoho nervových zakončení a ide tak bezpochyby o dôležitú erotogénnu zónu. Venujte svojim bradavkám pozornosť, ktorú si zaslúžia prostredníctvom elegantných, sexy a účinných prísaviek TABOOM, ktoré zvýšia prietok krvi. Užite si vyššiu citlivosť!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Kinbaku Mini Rope Black 1,5m

    Snívate o dominantných hrách? V tom prípade by vám nemalo chýbať toto lanko, s ktorým svoj submisívny náprotivok ľahko zviažete. A viete čo? Potom si s ním budete môcť robiť všetko, čo si len zaumienite, neznie to úžasne? Vyskúšajte to!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Queen Black Lace Mask Black

    Premýšľate ako ešte viac podtrhnúť vaše vznešené ja? Nasaďte si na tvár túto nádhernú, ručne vyrábanú čipkovanú masku z najkvalitnejších ekologických materiálov s moderným benátskym vzorom. Vďaka zaväzovaniu na stuhy bude príjemná i na dlhodobejšie nosenie a skvele sadne. Buďte tajomná a vyrazte si v maske nielen do spálne, ale aj na ples alebo party.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ball Spreader Čierna

    Predĺžte svoje vzrušenie s týmto silikónovým rozdeľovačom semenníkov od značky California Exotics. Jeho minimalistický dizajn sľubuje pohodlné nosenie počas predohry, aj v priebehu styku. Je mäkký, pružný a veľmi elastický, podporí váš erotický zážitok a dopraje vám maximálnu spokojnosť.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Batéria alkalická Duracell AAA 4ks

    Alkalická batéria Duracell, AAA, 1,5V, v balení 4ks, Duracell Basic uspokojí náročné požiadavky na dlhotrvajúcu energiu.

    4,59 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Bull Shape Dual Soft Silicone Erection Ring Black

    S týmto dvojitým erekčným krúžkom konečne zažijete dlhotrvajúcu silnú erekciu a získate kontrolu na svojim vyvrcholením. Okrem toho ho zdobia býčie rohy na dôkaz toho, že ste naozajstný samec, ktorý sa ničoho nebojí!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Black Medium

    Milujete šperky? Tento kolík ozdobí váš análik ligotavým kamienkom a vy sa zmyselne rozžiarite. Kolík je vyrobený z hodvábne hladkého silikónu, ktorý je nielen príjemný, ale aj bezpečný pre telo. Vhodný je pre ňu aj pre neho a má pohodlný tvar. Vyzbrojte sa šperkom s pridanou potešujúcou hodnotou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Shiny

    Shiny - ako ranné slnko prebudí každého vtáčika. Jeho lúče objímu váš nástroj a rozžiaria úsmev na tvári.

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Jelly Rancher Smooth T-Plug Čierna

    Načúvajte svojim túžbam a chutiam a spríjemnite si svoje obľúbené análne hry. Kolík Jelly Rancher Wave T-Plug je vysoko mäkký a zaručuje tak pohodlné používanie. Vaše telo ho ľahko prijme a vaše erotické hry spojené s análikom sa razom stanú zábavnejšími.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Double-Sided Egg Attractive

    Chcete od svojej masturbácie niečo viac? Doprajte si tento masturbačný návlek, ktorý je skvele inovatívny a bude vás hladkať a masírovať, kým sa nedotknete vrcholu. Čaká vás rad nových pocitov vďaka jemne stimulujúcej vnútornej textúre a super pružnému materiálu, ktorý sa natiahne tak, že sa hodí na všetky veľkosti penisu. Kvapnite trochu lubrikantu, zasuňte penis do tesného otvoru a natiahnite masturbátor po celej jeho dĺžke. Ide sa na to!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toyjoy Furry Fun Cuffs - Plyšové kovové putá červená

    Tieto krásne plyšové putá v malinovej farbe sú nádherne mäkučké, preto sa nemusíte báť nechcených otlakov a iných poranení.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Europe Magic Wand Vintage Touch Spare Part

    Vaša milovaná Europe Magic Wand s vami prežije celý váš život. Je kvalitná a odolná, a ak sa na nej niečo opotrebuje, tak to bude maximálne hebký silikónový návlek na koncovej hlave. Avšak nezúfajte, tento návlek si môžete dokúpiť a veselo si znovu vibrácie užívať!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Pocket Stroker Crystal Mist

    Toľko príjemných zážitkov s takou malou hračkou! Tento masturbátor od prestížnej značky Tenga je malý, ale šikovný. Vďaka svojej veľkosti je ideálny nielen na cesty a vďaka svojej tenkosti a pružnosti uspokojí akúkoľvek veľkosť penisu. Vybavte ním svoju ruku a majte ho neustále po roku.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Funky Massager Ružová

    Malý ale veľmi účinný stimulátor klitorisu so 4 vymeniteľnými hlavicami, ktoré vás dostanú na vrchol blaha. Tento mini vibrátor skrýva všetku svoju silu v hornej časti, kde rozvibrováva textúrované nadstavce, ktoré sa nemôžu dočkať, než budú priložené k vášmu klitorisu alebo bradavkám.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Stretchy Cockring Clear - Erekčný krúžok

    Erekčný krúžok je jednoduché, bezpečné a efektívne riešenie pre silnejšiu a dlhšie trvajúcu erekciu. Dlhotrvajúce intenzívne potešenie pre oboch partnerov.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Ringer Cockring Čierna 3ks

    Jednoduchý, avšak výnimočný erekčný krúžok od obľúbenej značky Oxballs v sade po 3 kusoch pre nekončiace chvíle vzrušenia.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Orgasma Sleeve

    Veľmi jemný a pružný návlek s výčnelkami, ktoré sú po celom povrchu. Dĺžka je 15 cm a priemer je 2,5 cm a ľahko roztiahnuteľný.

    13,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Vibrating Silicone Cock Ring Red

    Prémiový vibračný krúžok za bezkonkurenčnú cenu! Zaistí vám väčšiu výdrž a spoločné orgazmy, je to presne to, po čom túžite? Krúžok má navyše láskyplný tvar srdiečka a tiež vrúbky do tvaru srdca. Je príjemne flexibilný, stiahne penis, čím posilní a podporí erekciu a zároveň vám dopraje príjemnú stimuláciu počas prenikania, tak si to nechajte páčiť.

    14,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Rabbit Vibrating Cockring Purple

    Už vám nestačí obyčajný sex a hovoríte si, že by to chcelo niečo viac? Vy máte problém a my máme riešenie! Vyskúšajte erekčný vibračný krúžok, ktorý stiahne penis pri koreni a podporí erekciu a HLAVNE - svojimi vibráciami bude neodolateľne stimulovať klitoris. Niet nad čím váhať!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Stretchy Cock Ring Set Blue

    Prahnete celým svojím penisom po skutočne tvrdej erekcii? Navlečte si naň jeden z týchto 3 krúžkov, alebo pokojne aj všetky, a sledujte, ako podporia tvrdosť vášho mužstva a dodajú vám sebavedomie. Modrá farba je navyše vkusná a TPE materiál úžasne naťahovací. Objavte silu jednoduchosti na vlastný penis!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Universal Replacement Sleeve Clear

    Náhradný návlek na penisové pumpy s maximálnym vonkajším priemerom 6 cm. Vnútorný priemer je potom 2,5 cm a je dostatočne flexibilný. Vyrobený je zo silikónu, neobsahuje ftaláty a spĺňa aj tie najprísnejšie nariadenia EU REACH.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Tweezers Pearl & Deluxe Chain Gold

    Bradavky sú najcitlivejšou časťou pŕs. Obsahujú mnoho nervových zakončení a ide tak bezpochyby o dôležitú erotogénnu zónu. Venujte svojim bradavkám pozornosť, ktorú si zaslúžia prostredníctvom elegantných, sexy a štýlových svoriek TABOOM s retiazkou. Sú ideálne pre začiatočníkov, majú ľahko nastaviteľný krúžok na možnosť experimentovania s rôznymi úrovňami napätia.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Simply Anal Baloon - Nafukovací análny kolík

    Vďaka možnosti zväčšovať a zmenšovať veľkosť kolíka si každý môže zvoliť najviac vyhovujúcu veľkosť. Kolík je určený rovnako pre začiatočníkov, ako aj pre pokročilých.

    12,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Batéria alkalická Duracell AA 4ks

    Alkalická batéria Duracell, AA, 1,5V, v balení 4ks, Duracell Basic uspokojí náročné požiadavky na dlhotrvajúcu energiu.

    4,59 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Vibrating Egg with 10 Speeds Black

    Veľa zábavy za pomerne málo peňazí! S týmto vibračným vajíčkom za super cenu si budete môcť užívať takmer kedykoľvek a kdekoľvek. Ponúkne vám 10 veľmi vzrušujúcich vibračných nastavení, medzi ktorými budete prepínať pomocou tlačidla na konci „chvostíka“. Vychutnajte si jemné vibrácie alebo naopak tie extrémne silné!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Masquerade Rabbit Mask 2628 Black

    Chystáte sa na maškarnú alebo len hľadáte čerešničku na torte k vášmu erotickému outfitu? Táto nádherná králičia maska sa hodí na viac príležitostí, než vás teraz môže napadnúť. Nasajte nádych tajomna, budete elegantná a neposlušná zároveň.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Silicone Plug Heart Black

    Chcete, aby váš zadoček iskril vášňou a krásou? Ozdobte ho týmto análnym kolíkom príjemného tvaru s koncovým klenotom v tvare srdca. Je malý, ľahký a ideálny teda predovšetkým pre začiatočníkov. Jeho užší hrot uľahčuje zavádzanie a koncový ligotavý kamienok pôsobí ako vyzývavý pútač, z ktorého váš náprotivok nebude môcť spustiť oči!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Do-Nut 2 Large Červená

    Extra silný erekčný krúžok, s ktorým bude váš penis väčší a silnejší. Je vyrobený z vysoko flexibilného materiálu FLEX TPR, ktorý sa natiahne až na 5x väčšiu veľkosť. A neprichádza s ním na trh nik iný než obľúbená značka Oxballs.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Anal Douche Black

    Bez čistého análiku si obľúbené hrátky za zadnými vrátkami jednoducho neužijete! Vybavte sa týmto klystírom za bezkonkurenčnú cenu a buďte vždy pripravený/á užiť si naplno vzrušenie ukryté tam vzadu. Čistenie s ním bude príjemné, ľahké a jednoduché.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Deluxe Fantasy Love Mask

    Viete, že keď jeden zo zmyslov obmedzíte, tak ostatné zvýrazníte? Úžasne to funguje s očami! Zakryte si zrak a vychutnávajte si všetky dotyky, láskanie a milovanie ešte viac, lebo ostatné zmysly budú mnohonásobne zvýraznené. Vyskúšajte to s touto elegantnou a príjemnou maskou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Love Throb - Análne guľôčky s prísavkou

    Tieto drobné análne guľôčky sa vyznačujú dokonalou ohybnosťou, veľmi jemným povrchom a prakticky tvarovanou koncovou prísavkou pre pripevnenie na hladký povrch, napríklad sprchovacieho kúta.

    5,90 €

    3,69 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 942

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.