×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 193 až 224 z celkom 944

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 40 + 45mm

    Zintenzívnite erekciu a orgazmus pomocou Rimba erekčných krúžkov.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Spartan Power Ring

    Erekčné krúžky sú novinkou v sortimente značky Bathmate. Rovnako ako ostatné ich výrobky, aj krúžok Spartan je vysoko kvalitný a účinný. Je pripravený posilniť vašu erekciu a zvýšiť tak váš výkon na maximum. Vyrobený je z elestomexu, čo je úplne unikátna kombinácia materiálov TPE a TPR, neobsahuje ftaláty a je bezpečný pre telo. Staňte sa s ním skutočnou legendou.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vaginal Speculum Cusco Sterile

    Radi sa hráte na doktorov? V tom prípade určite už máte rozsiahlu výbavu, a práve sa obzeráte po gynekologickom vaginálnom zrkadle, že? Vyskúšajte toto s aretáciou pomocou kolíka, čo znamená, že zostane zafixované v požadovanom roztvorení. Vyrobené z pevného a číreho plastu a je sterilný.

    3,79 €

    1,49 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Couples Cock Ring Set Clear

    Kto by sa uspokojil s obyčajnou erekciou, keď po nasadení krúžkov môžete mať super erekciu a báječne intenzívne vyvrcholenie? S touto dvojicou erekčných krúžkov maximalizujete potešenie svoje i svojej partnerky, ktorá si s vami užije skutočne dlhé milovanie. Noste ich oddelene alebo spoločne a užite si zmyselné pôžitky.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Urine Bag Sterile 90cm 2000ml 10 pack

    Ďalšia zdravotnícka pomôcka v našom sortimente! Tentokrát sa jedná o vrecko, ktoré vám umožní 24 hodinový zber moču či iných telesných tekutín? Chcete svojim hrátkam na doktora dodať autentickosť? Tak ale opatrne!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 50 + 55mm

    Zintenzívnite erekciu a orgazmus pomocou Rimba erekčných krúžkov.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Silicon Cock Lasso Black

    Malá slučka pre veľa radosti! Toto laso od Mister B vám poslúži na nastavenie zovretie penisu podľa vašich potrieb. Je pohodlné a tak ľahké, že zabudnete, že ho na sebe máte. Nechajte svoj penis pulzovať a vztýčené sa pýšiť dlhotrvajúci erekciou!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Lead Wire Electro Sex 3004

    Vodivý kábel pre zdroj napájania Rimba 7850.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Nipple Chain Clips - Svorky na bradavky s retiazkou

    Táto erotická pomôcka vám sprostredkuje nejednu horúcu chvíľku! Stačí ju len pripnúť na vaše bradavky a môžete ticho pozorovať, ako pomaly tvrdnú a napínajú sa celkovým vzrušením!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Silicone Stretchy Cock Rings Set Black 4 pack

    Hľadáte hračku, s ktorou bude zábava, a ešte vám pomôže s erekciou a dopraje vám intenzívnejšie orgazmy? Dajte šancu tejto štvorici krúžkov! Majú rôzne veľkosti a tvary, takže si ich môžete prispôsobiť svojim aktuálnym preferenciám. Ich použitie je veľmi jednoduché a efektívne! Doprajte si silnejšiu erekciu a lepšie vrcholy!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Marabou Duster Purple

    Keď budete premýslať o tom, že by to do vašej spálne chcelo priniesť trochu divokosti a ozvláštniť vaše hrátky, prijmite naše odporúčanie a mrknite sa na pôvabné produkty značky Secret Play. Vyskúšajte napríklad toto pôvabné šteklítko, ktoré vás zavedie do ríše jedinečných pocitov.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Darkness Flexible Cock Rings Triple

    Chcete si užiť nezabudnuteľnú noc plnú vášne? Je potrebné sa vybaviť pevnou a dlhotrvajúcou erekciou! K tej vám dopomôže tento trojitý krúžok vyrobený z kvalitného TPR a gumy. Dosiahnite s ním neuveriteľné pocity a noste ho okolo spodnej časti penisu a semenníkov.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Candy Nipple Tassels - Senzačné jedlé bonbóniky na bradavky

    Bestseller medzi erotickými dobrotami! Tieto ozdoby na bradavky sú vyrobené z cukríkov s ovocnou príchuťou, ktoré sme milovali ako deti. Teraz ako dospelí ich budeme milovať trochu iným spôsobom. Ozdobte svoje bradavky a dajte priestor svojej fantázii v tom, ako bonbónikmi nakŕmite svoj náprotivok.

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Anal Dildo Black

    Prémiové dildo za bezkonkurenčnú cenu! S týmto pružným a dômyselne zakriveným dildom so zaoblenou špičkou si užijete zmyselné masáže prostaty alebo pokojne aj G-bodu. Koncovú prísavku môžete upevniť na hladký povrch a zároveň zabráni prílišnému zasunutiu. Vyrobené je z kvalitného silikónu a zaisťuje tak príjemné pohodlie aj bezpečnosť pre telo.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Stay Hard Thick Bead Cock Ring Black

    Snívate o dlhom milovaní s pohodlným erekčným krúžkom? Tento praktický a cenovo dostupný krúžok predĺži a posilní vašu erekciu a tiež zintenzívni vyvrcholenie. Je úžasne pružný, ľahko sa nasadzuje a je vhodný na opakované použitie. Užite si ešte lepší sex!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Adaptor Plug 3002 from 2,5mm Female to 3,5mm Male

    Pomôcka na napojenie hračky inej značky k Rimba zdroju napájania.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectroShock Electrogel 50ml

    Špeciálny Electrogel pre vaše obľúbené elektro-stimulačné hrátky. Aplikovať ho môžete na pokožku alebo na hračku a navýšiť s ním vďaka jeho vodivosti pôžitky z elektro-stimulácie. Bude stačiť malé množstvo, pretože obsahuje kyselinu mliečnu, a soli, ktoré účinne zvyšujú vodivosť. Užite si elektro-stimuláciu ešte intenzívnejšie!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Stardust Cock Ring Set 3pcs

    Trojitá sexuálna sila pre váš penis! Tieto tri pružné erekčné krúžky sú vyrobené z mäkkého a príjemnej materiál a majú sexy trblietavý vzhľad. Účinne obmedzí prietok krvi do penisu, čím efektívne posilní jeho erekciu a tiež výdrž. A čo viac? Vaša partnerka bude priamo milovať stimulačné textúry všetkých krúžkov. Noste každý zvlášť alebo všetky naraz!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Nipple Teasers Metal

    Ak práve čítate tento text, tak pravdepodobne premýšľate nad tým, že vyskúšate svorky na bradavky. Chcete poradiť? Áno, vyskúšajte ich! Tieto svorky sú ideálne nielen pre začiatočníkov, sú cenovo dostupné, unisex a ľahko sa používajú. Poďte objaviť niečo nové!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Darkness Black Feather

    Viete, že aj šteklenie môžete byť nezabudnuteľným vzrušujúcim zážitkom? Vyskúšajte to tiež s pomocou tohto krásneho šteklítka s praktickým pútkom. Možno sa z neho stane neodmysliteľná súčasť vašej predohry a možno svojmu náprotivku pri tom skúsite aj zakryť oči.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fröhle Love Rings Set of 3 16/21/26 mm LR004

    Viete, že na veľkolepú erekciu stačí naozaj málo? Vyskúšajte tieto erekčné krúžky rôznych priemerov a podporte svoje vzrušenie. Sú hodvábne mäkké a ergonomické pre dokonalé pohodlie pri nosení. Zároveň sú tiež pružné a ich klopy zaisťujú ľahkú manipuláciu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Adaptor Wire 3007

    Prípojka, s ktorou prepojíte elektro-stimulačnú pomôcku inej značky s Rimba zdrojom.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Pierced Nipple Suckers Black

    Bradavky sú najcitlivejšou časťou pŕs. Obsahujú mnoho nervových zakončení a ide tak bezpochyby o dôležitú erotogénnu zónu. Venujte svojim bradavkám pozornosť, ktorú si zaslúžia prostredníctvom elegantných, sexy a účinných prísaviek TABOOM, ktoré zvýšia prietok krvi. Užite si vyššiu citlivosť!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Simply Anal Baloon - Nafukovací análny kolík

    Vďaka možnosti zväčšovať a zmenšovať veľkosť kolíka si každý môže zvoliť najviac vyhovujúcu veľkosť. Kolík je určený rovnako pre začiatočníkov, ako aj pre pokročilých.

    12,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Jelly Rancher Smooth T-Plug Čierna

    Načúvajte svojim túžbam a chutiam a spríjemnite si svoje obľúbené análne hry. Kolík Jelly Rancher Wave T-Plug je vysoko mäkký a zaručuje tak pohodlné používanie. Vaše telo ho ľahko prijme a vaše erotické hry spojené s análikom sa razom stanú zábavnejšími.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Tweezers Pearl & Deluxe Chain Gold

    Bradavky sú najcitlivejšou časťou pŕs. Obsahujú mnoho nervových zakončení a ide tak bezpochyby o dôležitú erotogénnu zónu. Venujte svojim bradavkám pozornosť, ktorú si zaslúžia prostredníctvom elegantných, sexy a štýlových svoriek TABOOM s retiazkou. Sú ideálne pre začiatočníkov, majú ľahko nastaviteľný krúžok na možnosť experimentovania s rôznymi úrovňami napätia.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Feather Tickler & Whip Black

    Chcete do svojho intímneho života priniesť nový druh zábavy? Vybavte sa týmto šikovným bičíkom a šimrátkom zároveň. Jeho hebké pierka budú nežne láskať a dráždiť a druhá strana tvorená povrázkami umožní zmyselné údery. Prekvapte ním svoj náprotivok!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fröhle Love Cuff Set 16/21/26mm LS004

    Viete, že na podporu vašej erekcie stačí naozaj málo? Vyskúšajte tieto erekčné krúžky rôznych priemerov a podporte svoje vzrušenie. Padnú všetkým veľkostiam a majú ergonomické vrúbkovanie pre vysoký komfort pri nosení. Zároveň sú tiež pružné a môžu vám pomôcť aj keď trpíte poruchami erekcie.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Butterfly Clamps with Ring Silver

    Bradavky sú najcitlivejšou časťou pŕs. Obsahujú mnoho nervových zakončení a ide tak bezpochyby o dôležitú erotogénnu zónu. Venujte svojim bradavkám pozornosť, ktorú si zaslúžia prostredníctvom elegantných, sexy a štýlových svoriek TABOOM s praktickými krúžkami. Sú ideálne pre skúsenejších, ktorí chcú svoje bradavkové hry posunúť ďalej.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cock Rings Get Hard Black

    Work hard, play hard spieva David Guetta vo svojom známom songu a my tušíme, že tím myslí hlavne hard erekciu! Poriadne tvrdé vzrušenie, ktoré drží a prijíma všetky výzvy, ktoré sú zakončené orgazmickou exploziou. Znie vám to ako sen? Teraz ho s touto trojicou erekčných krúžkov môžete premeniť na skutočnosť!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cock Rings Get Hard Transparent

    Work hard, play hard spieva David Guetta vo svojom známom songu a my tušíme, že tím myslí hlavne hard erekciu! Poriadne tvrdé vzrušenie, ktoré drží a prijíma všetky výzvy, ktoré sú zakončené orgazmickou exploziou. Znie vám to ako sen? Teraz ho s touto trojicou erekčných krúžkov môžete premeniť na skutočnosť!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Marabou Duster Black

    Keď budete premýšlať o tom, že by to do vašej spálne chcelo priniesť trochu divokosti a ozvláštniť vaše hrátky, prijmite naše odporúčanie a mrknite sa na pôvabné produkty značky Secret Play. Vyskúšajte napríklad toto pôvabné šteklítko, ktoré vás zavedie do ríše jedinečných pocitov.

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 193 až 224 z celkom 944

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.