×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 97 až 128 z celkom 627

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pretty Love Magical Massager Black

    Ponorte sa do hlbokej noci as týmto magickým masážnym prístrojom od Pretty Love. Jeho kúzelné vibrácie budú masírovať váš klitoris až do hypnotického tranzu, ktorý bude naplnený úžasnými orgazmickými pocitmi, ktorými sa nebudete môcť nabažiť. A čo viac, súčasťou balenia sú aj 2 nástavce, takže svojich milencov môžete ľubovoľne striedať.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bootie L Čierna

    Obľúbený análny kolík Bootie od nemeckej značky Fun Factory teraz prichádza aj vo zväčšenej verzii veľkosti L. Je dlhý 11,1 cm a jeho priemer sa pohybuje medzi 1,9 - 4,05 cm.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Luxe Bling Plugs Training Kit Pink

    Vychutnávajte si svoje análne hry romanticky a vkusne! Sada čiernych análnych kolíkov je ideálna pre začínajúcich i skúsenejších objaviteľov svojich zadných vrátok. Kolíky sú vyrobené z hodvábne hebkého silikónu, zakončené pôvabným kamienkom a svojim tvarom umožňujú veľmi pohodlné zavádzanie.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Size Matters Really Ample Ribbed Penis Sheath

    Poriadna erekcia a poriadny obvod? Vaše prianie sa stáva rozkazom pre tento dômyselný návlek na penis. Vášmu penisu dodá šírku so zaujímavou vonkajšou textúrou, ktorou potešíte svoju partnerku či partnera pri každom prieniku. Navyše penis príjemne stiahne, čím podporí erekciu. Poďte do akcie zoširoka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Metal Ring Professional 48

    Profesionálny, erekčný krúžok inovatívneho a ergonomického dizajnu z chirurgickej ocele najvyššej kvality s priemerom 4,8 cm.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 7

    Elegantné a luxusné dildo ručne vyrobené zo skla. Poteší každého náročného milovníka svojimi prepracovaným detailami, ktoré berú dych. Svoju jedinečnosť u si získava okúzľujúcim vzhľadom z fúkaného skla.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Shark Cage Chastity Cage Clear

    Lockdown pre penis! Brutus Shark Cock Cage je klietka cudnosti vyrobená z kvalitného a odolného polykarbonátu. Môžete ju prispôsobiť vašej veľkosti a pohodlne ju tak nosiť aj na dlhšiu dobu, alebo tak dlho, ako rozhodne ten alebo tá, kto bude mať v rukách kľúče. Ste pripravený sa odovzdať?

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Echo Dildo Black

    Dildo pripomínajúce morskú príšeru alebo morskú pannu, záleží na uhle pohľadu, tak aký bude ten váš? Echo má použiteľnú dĺžku od parádnych 15 cm a vyrobené je z kvalitného vinylu bez obsahu ftalátov. Potešte sa ním!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Spinner Masturbator Shell

    Roztočte to s Tenga Spinner! Zaistí vám neuveriteľne vzrušujúce pocity každým ťahom z vašej masturbácie urobí jedinečný zážitok plný prekvapivých pocitov. Okrem toho má moderný a pôsobivý dizajn, je vyrobený z veľmi príjemného pružného materiálu a ľahko sa čistí.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Vinyl Duvet Cover - Vinylový povlak na perinu

    Lakovaný, čierny povlak zo silnejšieho vinylu, ktorý vašu perinu bezpečne ochráni pred rôznymi tekutinami!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Beginner Urethral Sounding Black

    Čo takto vyskúšať niečo nové? Čo vyskúšať stimuláciu močovej trubice zvnútra? Močová trubica je lemovaná veľmi citlivými nervovými zakončeniami, ktoré budú plugy z tejto kolekcie príjemne stimulovať. Užite si ich zakrútený dizajn, extra dĺžku, hladký silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú s ním skúsite!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Realistic Vibe Purple

    Malý, vodotesný a vhodný nielen na cesty, taký je tento realistický vibrátor z kolekcie Elegant Series. Má pôvabný tvar penisu s výrazným žaluďom a tiež žilkami. Ponúkne vám 15 vibračných režimov a poskytne vám rozmanité potešenie ako vo vagíne, tak v análiku. Nezabudnite si to s ním užiť aj vo vani alebo v sprche, je totiž vodotesný.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Cat Mask 2870118 Black

    Chcete sa stať vrcholom každej fetiš párty? Táto maska od Black Level je na to priam ideálna! Je vyrobená z kvalitného lesklého čierneho vinylu a má pôvabné a zároveň nezbedné mačacie prevedenie. Malé špicaté ušká a veľké otvory v tvare mačacích očí, to je spôsob, ktorým uhraniete kohokoľvek budete chcieť.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Fantasies Hogtie with Hand & Ankle Cuffs Black

    Zmietajú sa vám často hlavou chlípnej divokej fantázie? Premeňte ich na skutočnosť! Jedinečná kolekcia Bedroom Fantasies splní všetky vaše priania a dopraje vám dokonalý zážitok z BDSM hier.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Polyco Healthline Bodyguards Nitrile Medical Examination Gloves Black 100 pcs

    Rukavice zo syntetickej gumy, pýšiace sa odolnosťou proti prepichnutiu a oderu. Sú mäkké a príjemne elastické a hoci sa môže materiál zdať na prvý pohľad chladný, je na nosenie báječne pohodlný. Využite ich podľa svojich vzrušujúcich predstáv!

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Duelist Blue

    Hľadáte erekčný krúžok, ktoré zvládne čokoľvek? Toto je Duelist, erekčný krúžok snov! Najlepšie na ňom je, že si ho prispôsobíte svojej veľkosti, má totiž nastaviteľnú tesnosť a padne tak úplne všetkým veľkostiam. Jeho výkonný motor vám ponúkne 12 výkonných režimov a do raja sa s ním dostanete vy aj vaša partnerka!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Stacked Anal Snake Black 30cm

    Hlboko, hlbšie a najhlbšie! Áno, a týmto dildom sa dostanete až na miesto, kde ste nikdy neboli. Je to naozajstná análna superstar! Kúpte si pre ňu aj kvalitný lubrikant, až vami bude prechádzať hrebeňovitá textúra pre extra stimuláciu, bude sa to hodiť!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Size Matters Clearly Ample Penis Enhancer - Návlek na penis

    Nikto nehovorí, že váš penis nie je skvelý a dokonalý sám o sebe, ale čo by ste povedali na pridanie niekoľkých centimetrov na dĺžke i obvode?

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Cum Play Kit

    Kvalitné plugy z bezpečného lekárskeho silikónu od obľúbenej značky Sport Fucker sú určené pre stále viac a viac obľúbený sounding.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Trendsetter Light Green

    Vďaka špičke v tvare jazyka a silnému motorčeku dosiahne Satisfyer Trendsetter, ovládaný cez aplikáciu, na všetky body tvojej rozkoše a postará sa aj o análne potešenie. Vďaka aplikácii Satisfyer Connect si pri hrátkach môžeš užívať ešte väčšiu rozmanitosť.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Easytoys Fox Tail Plug 159SIL Silver

    Prekvapte svojho partnera ako sexy bystrá líška! Potrebovať k tomu budete tento chvostík! Užite si, ako vás šteklí umelá kožušina, z ktorej je chvostík vyrobený a zároveň vás úplne dôkladne vyplní kovový análny kolík, ku ktorému je chvostík upevnený. Kolík má tvar kužeľovej špičky, baňaté telo a štíhly krk. Vkladanie hračky je veľmi jednoduché a je tak vhodné aj pre análnych začiatočníkov.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Special Anal Massager Black

    Robí vám dobre dráždenie prostaty a chceli by ste vyskúšať niečo lepšie, než je váš prst? Tento stimulátor prostaty vám vďaka vibráciám dopraje neuveriteľné vzrušenie! Má na tieto hry ideálny tvar, ktorý vás dostane do raja. Vyskúšajte všetkých 12 vibračných funkcií!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSC01 Vac-U-Lock Adapter

    S týmto adaptérom sa všetky vaše vac-u-lock sny stanú skutočnosťou! Vďaka nemu totiž so šukacím strojom HiSmith prepojíte všetky svoje obľúbené hračky s vac-u-lock zakončením. Práve sa vám otvárajú nové dvere vzrušenia a potešenia, ráčte vstúpiť!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Trendsetter Black

    Vďaka špičke v tvare jazyka a silnému motorku dosiahne Satisfyer Trendsetter, ovládaný cez aplikáciu, na všetky body tvojej rozkoše a postará sa aj o análne potešenie. Vďaka aplikácii Satisfyer Connect si pri hrátkach môžeš užívať ešte väčšiu rozmanitosť.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Zado Leather Collar 2030420 - Pevný kožený obojok Čierna

    Veľmi kvalitný, pevný a nastaviteľný kožený obojok značky Zado.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga 3D Module

    Tenga 3D Module, to je nový krok do budúcnosti masturbácie. Táto kreatívne vytvorená vagína pre najlepšie uspokojenie mužskej potreby sa radí medzi popredné výrobky pre mužskú masturbáciu na trhu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Inflatable Dildo Long Black

    Čierne nafukovacie dildo s príjemným povrchom. Pomaly s ním zájdite do análu alebo vagíny a stlačte ručnú pumpičku. Dildo sa začne zväčšovať a napĺňať váš otvor slasti až do maximálneho nasýtenia. Ručná pumpička má ventil na okamžité odľahčenie tlaku, čo produktu pridáva na bezpečnosti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Double Penis Mouth Gag

    Nie je kolík ako kolík! Tento je vybavený realistickým dildom, ktorého dlhšiu časť môže do úst dostať či nositeľ alebo nositeľka alebo ten druhý z páru. Ako to bude prebiehať u vás? Tak či tak si s týmto kolíkom užijete veľa nebezpečne vzrušivej zábavy s výrazným nádychom BDSM.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Dr. Double Stuffed Flesh

    Chcete skúsiť niečo odvážne a dvojité? Je tu dvojitý Dr. Skin! Ponúkne vám realistický tvar, po ktorom túžite a to hneď dvakrát. Vaše fantázie o dvoch milencoch zároveň môžu byť konečne uskutočnené a vďaka silnej prísavke aj bez použitia rúk. Vyskúšajte ten báječný pocit mať v sebe 2 naraz!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Gag + Cuffs 2493390 Black

    Úžasná kombinácia pút a rubíku! Tento guličkový kolík s putami od Bad Kitty predstavuje štýlový BDSM doplnok v koženom vzhľade (imitácia kože) s kovovými detailmi v rose-godl farbe. Roubík je zo zadnej strany spojený s putami, takže sa nasadzuje ako prvý a potom sa zväzujú ruky za chrbtom. Oba kúsky sú nesmierne pohodlné a dokonale sexi!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy X-tensions Perfect 1" Extension Flesh

    Premeňte svoj penis a pridajte mu na obvode aj na dĺžke zo sekundy na sekundu. Teraz už môžete uspokojiť svojho partnera alebo partnerku takými rozmermi, po ktorých túži! Bezpečne, bez doktorov a bez práškov transformujte svoj penis na veľkého, uspokojivého a potešujúceho macka.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Sting - Jazdecký bičík

    Potrestajte vášho partnera a užite si trochu nezbedného výprasku s týmto flexibilným a silným jazdeckým bičíkom.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 627

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.