×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 129 až 160 z celkom 627

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Chisa Gold Dick Cumming Double Dildo

    Na realistické zážitky potrebujete realisticky tvarované dildo! A taký aj je dvojitý Dick Cumming, ktorý je vyrobený z prírodného PVC materiálu, ktorý neobsahuje ftaláty a je bezpečný pre telo. Má autenticky tvarovaný žaluď a zvýraznené žilky. Vychutnajte si vzrušujúce zážitky z dvojitej penetrácie a upevnite koncovú prísavku na hladký povrch pre hands-free vzrušujúcu jazdu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSC19 Suction Cup Adapter

    Máte veľkú zbierku obľúbených díld s prísavkou a tiež HiSmith šukací stroj? Dajte ich dokopy! Tento špeciálny adaptér na HiSmith slúži na upevnenie díld s prísavkou a otvorí nové možnosti ukájania. Je vyrobený z kvalitných materiálov a k HiSmith sa pripevní veľmi jednoducho a rýchlo cez konektor KlicLok. Nechajte si to urobiť svojím obľúbeným dildom!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Traning Master Double Side Stroker Mouth and Pussy Flesh

    Túžite po skutočných pocitoch? Dajte šancu tomuto masturbátoru, ktorý vás dostane do realistického raja a potrénuje vašu výdrž. Je obojstranný, báječne pružný a príjemný, lebo jeho vnútorná časť je vyrobená z kvalitného TPE materiálu. Zasuňte a nechajte sa rozparádiť stimulačnou autentickou textúrou!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fist It Latex Short Gloves Black

    Popisok Chcete, aby boli vaše fistingové hry sexi, autentické a hygienické? Tieto latexové rukavice sú základom fistingu! Sú silné, ale tenké zároveň, ich dotyk je príjemný a vášnivý. Nechajte sa nimi rozohniť!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Bergrisi Realistic Vibrating Dildo 26cm Nude

    Vzrušuje vás predstava realistického vibračného dilda s pôvabným žaluďom, autentickými žilkami a zmyselnými semenníkmi? Bergrisi toto všetko má ak tomu navyše aj robustnú prísavku pre sexy hand-free hrátky!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    Satisfyer Teaser sa výborne hodí na rozmanité stimuláciu všetkých erotogénnych zón, napríklad klitorisu alebo poprsia. Vibrátor na prst sa veľmi ľahko a intuitívne ovláda vďaka flexibilnému otvoru.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy for Her Remote Kegel Excite-her Purple

    Od tej doby, čo jej jej kamarátka povedala, že po posilňovaní svalov panvového dna má oveľa intenzívnejšie orgazmy, robí to tiež. Ale trochu inak, viac vzrušujúcim spôsobom. Pomáha jej k tomu toto roztomilé vibračné vajíčko, s ktorým sa hrá prevažne sama, ale občas zverí jeho ovládač do rúk svojho priateľa.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Ak vaše lono už dlho túži po potešení, mali by ste jeho prianie konečne vypočuť a predstaviť mu tento pôvabný a predovšetkým účinný vibrátor. Jeho 6 zmyselných funkcií vás očarí, jeho malá veľkosť je praktická a jeho povrch je príjemne hebký. Nečakajte a urobte si dobre.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Charged Ohare Rabbit Vibe Pink

    S týmto zajačikom si budete užívať obaja! Jeho pri koreni penisu a okolo semenníkov príjemne stiahne a jej bude uškami vzrušene vibrovať na klitoris. Je vyrobený zo silikónu, takže je úžasne flexibilný a nielenže dokonale sadne na penis, ale tiež sa svojimi uškami prispôsobí ženskému telu. Má 10 silných vibračných funkcií, dobíja sa cez USB a nemôže sa dočkať, kedy sa už bude s vami milovať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Massive Man Benton G. Love Doll

    Hľadáte sexi chlapíka pre osamelé dlhé dni a nekonečné večery? Benton je nafukovací fešák životnej veľkosti, ktorý bude verne stáť po vašom boku za všetkých okolností. Vyrobený je z kvalitného PVC materiálu a jeho penis nikdy nezvädne. Nezáleží na tom, či ste muž, žena alebo ani jedno z toho, Benton je pripravený potešiť každého!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Spinner Masturbator Hexa

    Roztočte to s Tenga Spinner! Zaistí vám neuveriteľne vzrušujúce pocity každým ťahom a z vašej masturbácie urobí jedinečný zážitok plný prekvapivých pocitov. Okrem toho má moderný a pôsobivý dizajn, je vyrobený z veľmi príjemného pružného materiálu a ľahko sa čistí.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Cock Vibes Double Vibe Beige

    Chýba vám niečo naozajstné a dvojité? Čo takto skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický, dvojitý a ešte k tomu vibračný? Vychutná si ho vaša vagína a anál súčasne a navyše disponuje silnou prísavkou, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu. Neváhajte a pozvite si Dr.Skina na intímnu prehliadku oboch svojich otvorov zároveň!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Scaled Anal Snake 30cm

    Hlboko, hlbšie a najhlbšie! Áno, a týmto dildom sa dostanete až na miesto, kde ste nikdy neboli. Je to naozajstná análna superstar! Kúpte si pre ňu aj kvalitný lubrikant, až vami bude prechádzať dômyselná textúra pre extra stimuláciu, bude sa to hodiť!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Ženy sa delia na dve skupiny - tie, ktoré svoj G-bod našli, a tie, ktoré naň neveria. Paloqueth G-Spot tu je pre obe skupiny. Vďaka svojmu tvaru a o niečo baňatejšej hlave než je telo s ním pohodlne zacielite na G-bod a stimuláciou tohto slastného miestočka si urobíte pokojne aj mokrý orgazmus. Neveríte? Vyskúšajte!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy For Him or Her Hollow Strap-On Black

    Radi by ste si navzájom urobili radosť? K tomu sa vám bude skvele hodiť toto realistické duté dildo s varlatami! Je pripevnené na pružný a pohodlný strap-on a hodí sa úplne pre všetkých. Špestrite s ním svoje milostné hrátky a objavte nový svet rozkoše!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Strapless Strapon Black

    Senzačný čierny strap-on, s ktorým si užijete veľa zábavy bez nutnosti nosenia postroja. Textúrovaná zavádzacia časť pre nositeľku sadne do vagíny ako uliata, kde bude príjemne sitmulovať bod G. Dlhšia, tiež mierne textúrovaná, časť bude ďalej prenikať do osoby nositeľky a nebude záležať na tom, či to bude žena alebo muž!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Plastic Adjustable Chastity Device

    Hneval váš otrok a máte pocit, že si zaslúži väzenie? Uväznite a uzamknite jeho penis do tejto plastovej klietky, v ktorej za žiadnych okolností nestvrdne. Je vyrobená z ľahučkého plastu, ľahko sa čistí a je vhodná aj na dlhodobé nosenie, pri ktorom nepôjde pod oblečením vôbec vidieť.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Curved Realistic Dildo Balls Suction Cup 8" 20,5cm Flesh

    Hľadáte niečo skutočné? Až po prvýkrát pohladíte toto RealRock dildo, budete si istý, že ste to našli. Je totiž neuveriteľne realistické, starostlivo a do detailov vymodelované, má výrazný žaluď, dokonalé žilky av neposlednom rade aj pôvabné varlatky. Užite si jeho pevnosť a zároveň mäkkosť, silnú prísavku a predovšetkým všetky vzrušujúce zážitky!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Hypersoft Cocksling Black

    Chcete posunúť vaše mužstvo provokatívne dopredu? Tento dômyselný doplnok vás príjemne chytí za penis a semenníky, čím posilní a predĺži erekciu. Je vyrobený z luxusného liquid silikónu, takže je príjemne mäkký a rozhodne vás nebude štiepať ani škrabať. Navyše je tiež úžasne pružný a prispôsobí sa vašej veľkosti.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Hunteria Cuff & Chocker

    Chcete si užiť trochu nezbednej zábavy? A kto by nechcel! O horúcu atmosféru v spálni sa postarajú tieto pikantné doplnky z kolekcie Hunteria. Tvorí ju hravý obojok a putá, ktoré oživia vaše divoké erotické fantázie. Chcete zažiť bláznivú noc plnú vzrušenia? Už nemusíte ďalej čakať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Čarovný prsteň pre váš žaluď? Áno! Táto hračka povedie skrz prstienok vibrácie priamo do oblasti okolo žaluďa a poteší vaše citlivé miesto hneď 7 vibračnými režimami. Pracuje teraz vaša fantázia na plné obrátky? V tom prípade vám iste napadlo, že vibrátor môžete použiť aj na iné oblasti, napríklad na klitoris alebo bradavky.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethral Plug Elegance 6-12mm

    Zbláznili ste sa do soundingu? S týmto plugom budú vaše vzrušujúce zážitky ešte intenzívnejšie. Vyrobený je z luxusnej nerezovej ocele vysokej kvality. Má korálkový tvar a koncovú časť pre jednoduchú manipuláciu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Fialová

    Bgood Deluxe Curve v sebe spája harmonické krivky a pružný, vodovzdorný silikón, 6 funkcií a zamatovo hladký povrch.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Harness Dong Purple L

    Dildo perfektné nielen pre kombináciu s postrojmi! Hodí sa ako pre vaginálne, tak aj pre análne prenikanie a vďaka svojmu tvaru sľubuje skutočne vzrušujúci zážitok. Zakončené je prísavkou, takže ho ľahko a rýchlo uchytíte do väčšiny postrojov, alebo si zasitíte stabilné držanie na akomkoľvek hladkom povrchu. Dildo je vyrobené z čistého silikónu a predstavuje štrajk na zaručenú sexy jazdu!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Supporting Penis Sleeve

    Túžite občas po dlhšom a silnejšom penise? Tento návlek vám dodá slušných 5 centimetrov naviac, čo sa dĺžky týka! Jeho vnútorná časť je textúrovaná a bude vás pri nosení stimulovať a podporovať pevnosť penisu, návlek je zároveň dosť pevný sám osebe a je tak vhodný aj pre mužov s erektílnou dysfunkciou. Potešte ním seba i svoj náprotivok!

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CleanStream Syringe with Tube 550ml

    Koľko tekutiny zvládnete? Tento klystír pojme až 550 ml, takže dokonale vyčistí vaše zadné dvierka, aby ste sa na svoje hrátky cítili úplne svieži. Túto polypropylénovú maxi striekačku môžete naplniť ľubovoľnou tekutinou a vďaka skosenej špičke ju veľmi ľahko zavediete. Priložená silikónová hadička vám pomôže s nasávaním. Zahrajte sa na doktora a užite si sexi domáce vyšetrenie!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Afterdark Delzis Anal Prostate P-Spot Vibrator Black

    Čo tak potešiť prostatu? S týmto análnym vibrátorom to pôjde samo, má totiž tvar, ktorý presne dosiahne na vaše najcitlivejšie miesto na tele! Zaujme vás nielen svojim tvarom, ale aj 10 vibračnými funkciami. Okrem toho sa bude texturovanou základňou venovať aj hrádzi. Zatvorte oči a vychutnávajte.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Double Whammy Purple

    Dvojité, flexibilné, veselo farebné a dlhé, také je toto dildo z kolekcie Classix od značky Pipedream. Je pevné, ale zároveň mäkké s 2 koncami, ideálne je teda na hrátky v páre alebo na dvojitú penetráciu. Ľahko sa čistí a vďaka jeho pružnosti sa s ním hravo dostanete presne tam, kam potrebujete.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dominate Me Leather Collar D31 Black-Red

    Mäkký, ale zároveň pevný a odolný kožený obojok vyrobený v Českej republike. Okoreňte svoje posteľné hrátky, spútajte svoj náprotivok alebo ho pripojte k vodidlu. Vo fantázii sa medze nekladú, takže je len na vás, ako si tento krásny obojok budete užívať. Pre pohodlné padnutie má nastaviteľnú veľkosť a vnútorná plsť bude koži tak príjemná, že obojok budete môcť mať na krku pokojne i celé hodiny.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Torture Vibrating Nipple Clamps

    Matné, hladké a hlavne vibrujúce svorky na bradavky vyzerajú na prvý pohľad naozaj vkusne, lebo sú vyrobené z toho najkvalitnejšieho silikónu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Fantasies Under the Bed Restraint Bondage Set Black

    Zmietajú sa vám často hlavou chlípnej divokej fantázie? Premeňte ich na skutočnosť! Jedinečná kolekcia Bedroom Fantasies splní všetky vaše priania a dopraje vám dokonalý zážitok z BDSM her.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Yale Purple

    Chcete si spríjemňovať pokojne aj každý deň vibráciami vo vašom análiku? Yale bude váš obľúbený pomocník! Jeho pružné telo s hladkým silikónovým povrchom poteší ako začiatočníkov, tak skúsených milovníkov. Vyberte si z 12 vibračných nastavení a vydajte sa po vzrušujúcej ceste k maximálnemu análnemu potešeniu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 627

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.