×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 97 až 128 z celkom 1215

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Evolved Big Shot

    Prajete si zažiť hlbokú lásku so šťastným koncom ako Adam s Evou? Toto realistické didlo vás ohromí nielen svojím prekrásnym vzhľadom, ale predovšetkým schopnosťou ejakulácie. Bude striekať, ako si budete priať, a bude tiež vibrovať! Žiadna iná hračka nemôže byť realistickejšia, zamilujte sa!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Kink The Really Big Dick Dual Density UltraSKYN Vac-U-Lock 12 Inch 30cm Black

    Really Big Dick z kolekcie Kinky bol so svojou dĺžkou 30 cm navrhnutý tak, aby dokázal potešiť aj potrestať. Dildo je ručne vyrobené z jedinečného ULTRASKYN materiálu, ktorý by ste len sotva rozoznali od skutočnej kože, je totiž príjemne mäkký, ale zároveň vďaka vnútornému jadru pevný a vytvára tak pocit ozajstného tvrdého penisu s nadpozemskými proporciami. Súčasťou balenia je aj odnímateľná prísavka a dildo je kompatibilné s Vac-U-Lock produktmi.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Tight Lipped Dark

    Hľadáte masturbátor, ktorý bude ako živý? Táto jedinečná hračka vyzerá a působí ako skutočná vagína, avšak na rozdiel od nej má v seba 2 výkonné motory a vie príjemne sať a tiež vibrovať. Je dokonale hebká a mäkká a môžete ju ľubovoľne ohýbať a stláčať, takže už teraz je jasné, že splní každé vaše prianie!

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 6 úrovní dychberúcej stimulácie. A vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vĺn garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blowcast Wingman Pro Automatic Masturbator

    Pozor, predstavujeme inovatívne BLOWCAST! Je inšpirovaný vášňou a jeho cieľom je premeniť vaše erotické fantázie na skutočnosť. Wigman PRO vám dopraje jedinečne vzrušujúci zážitok vďaka hladeniu / naháňaniu hore a dole, vibráciám a príjemnej zahrievacej funkcii. Disponuje výkonným motorom a taktiež mäkkým textúrovaným návlekom. Nečakajte a objavte pocity ako nikdy predtým.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Jumpsuit 2851393 Black

    Ktorý zips rozopnete ako prvý a ktorú časť tela tak ukážete? Bude to rozkrok alebo snáď prsia? Tento oblečok dokonale priľne k vášmu telu, obopne ho ako druhá koža a limček vám dodá sebavedomie. Splňte si svoje sny v tomto jedinečnom kúsku!

    139 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Master Ben

    Snívate o úplne realistickom dilde s úžasnými funkciami a silikónovým povrchom? Master Ben je najlepší z najlepších! Má hebký silikónový povrch, disponuje diaľkovým ovládaním a ukrýva v sebe veľmi výkonný motor. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov a neúnavný autentický pohyb hore a dole.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet - Vibračné vajíčko ovládateľné cez mobilnú aplikáciu

    Pocíťte adrenalín vo vašom tele vďaka tomuto najnovšiemu Flamingo vibrátoru. Jedná sa o vibračný náboj, ktorý nekompromisne stimuluje váš bod G pomocou intenzívnych vibrácií. Flamingo bol špeciálne vyvinutý tak, aby ste si ho mohli užívať v páre, a to pokojne aj na verejnosti, kde nikto nič nevidí, ani nespozná.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shequ Vera Realistic Male Masturbator

    Nezáleží na tom, či jej budete hovoriť Vera alebo Věra, záleží hlavne na tom, že s ňou budete zažívať tie najlepšie noci vášho života. Vera je úplne realistická a predstavuje torzo ženského tela. Vyrobená je z mäkkého nadýchaného materiálu a môžete ju ľubovoľne stláčať a užívať si s ňou bez žiadneho obmedzenia. Nechajte sa pozvať do jej vagíny, navštívte aj nenásytný anál a samozrejme pri tom nezabudnite stláčať jej bujaré erotické poprsie.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Streetgirl's #12 Black

    Račte sa zoznámiť s vašou novou holku! Má nádherne realistické pysky a zmyselne roztiahnutú vagínu. Je pôvabná a je ako skutočná. Doprajte si autentické zážitky s týmto elegantným kusom ženského tela, ktoré vám okrem vagíny nabídne aj análik.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Análny kolík na nekonečné análne potešenie aj pre všetkých náročnejších milovníkov. Príjemne vkĺzne do vášho zadočku a bude vás vzrušujúco láskať, pretože disponuje rotujúcimi korálkami na stimuláciu zvierača v 3 rýchlostiach a 2 režimoch točenia. Očaria vás aj vibrácie v 3 rýchlostiach a 5 režimoch. To všetko budete ovládať pohodlne pomocou diaľkového ovládača s podsvietenými tlačidlami pre ľahké hrátky aj v tme.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Big Ass Banger Vibrating Brown

    Túžite po niečom veľkom, nemravnom a realistickom? V tom prípade si túto hnedú riťku zamilujete! Je anatomicky tvarovaná a ponúkne vám ako rozvernú vagínu, tak pevný análik. Je báječne mäkkučká a pripravená tu byť pre vás 24/7. Chcete ešte niečo viac? Pridajte vibrácie! Dokonalosť? Áno! A môže byť vaša!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Gizi Vibrator Tiffany

    Zbožňujete duálnu stimuláciu? Máme pre vás niečo lepšie, než sú klasické rabbit vibrátory, predstavujeme Snail Vibe Gizi! Bude rozumieť vašej anatómii a pomôže vám nájsť optimálnu hĺbku stimulácie. Unikátny dizajn ponúka kompaktnú veľkosť, s ktorou však po plnom vložení pohodlne dosiahnete na G-bod aj A-bod, triešničkou na torte je jedinečná technológia Slid'n Roll!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Ultimate Bed Restraint System

    Premeňte svoju posteľ na vášnivé ihrisko s Ultimate Bed Restrain systémom. Tento bondážny set sa ľahko inštaluje a predstavuje všetko, čo potrebujete na realizáciu svojich fetiš fantázií a vzrušujúcich zábaviek v spálni. Budete k nemu potrebovať iba vašu posteľ!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Kink In Deep Anal Snake Čierna

    Mäkký, flexibilný a tenký silikónový análny had s kužeľovitým hrotom od obľúbenej značky Doc Johnson. Vďaka svojej malej šírke je vhodný pre hlboké dráždenie a skúmanie. Jemne textúrovaný povrch uľahčuje uchopenie aj pre dlane od lubrikantu a vo vašich útrobách potom príjemne stimuluje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Vortex Thrusting & 360 Rotate Tech Turbo Mode Masturbator

    Chcete dychberúcu naháňačku, pri ktorej nebudete musieť pohnúť prstom? Prestížna značka Jamyjob prichádza s ďalšou ohromujúcou novinkou, ktorou je tento šikovný masturbátor nabitý dych vyrážajúcimi funkciami. Doprajte svojmu penisu 10 režimov prírazov a 10 režimov rotácií a skúmajte širokú škálu pocitov od jemných až po intenzívne.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cellmate Guardian Chastity Cage Size 0

    Prémiová klietka cudnosti pre penisy, ktoré sa aj vo väzení chcú cítiť luxusne, komfortne a štýlovo. Predstavujeme kolekciu Cellmate a tento precízny kúsok na precítenie cudnosti z vysoko kvalitnej živice. Každá z klietok Guardian je ručne vyrobená av jej balení nechýbajú 4 rôzne veľké krúžky. Tak už ďalej neodolávajte a nechajte sa vkusne uzamknúť.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Hydro 7 Clear

    Chystáte sa začať zväčšovať svoj penis s pomocou, ale zatiaľ nemáte žiadne skúsenosti s pumpami? Tento model Bathmate Hydro 7 pre vás bude ideálny. Docielite s ním viditeľné výsledky v dĺžke i šírke, dodáte si tvrdostť energiu! Hydro 7 je jemný, avšak účinný produkt pre naozajstný progres.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Chika App-Controlled Warming G-spot & Clitoris Vibrator Turquoise

    Zakaždým inak, ale vždy úchvatne vzrušivo? Jedine s Chikou, luxusným flexibilným vibrátorom od Svakom sa všetky vaše sny stanú skutočnosťou. Je ovládateľný cez aplikáciu a má dokonale mäkkú a pružnú hlavu, ktorá bude príjemne tlačiť na G-bod. Pozadu nebude ani klitoris, ktorému je určené malé pružné ramienko, to všetko z prvotriedneho liquid silikónu.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Streetgirl's #13 Skin

    Račte sa zoznámiť s vašou novou holku! Má nádherne ružové pysky a zmyselne roztiahnutú vagínu. Je pôvabná a je ako skutočná. Doprajte si autentické zážitky s týmto elegantným kusom ženského tela, ktoré vám okrem vagíny nabídne aj análik.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Original Plug-In Wand Massager Blue

    Snívate o silnej a nepretržitej stimulácii? Alebo o vibračnej sile, ktorá bude uvoľňovať vaše svaly jeden za druhým? Táto vibračná hlavica od Bodywand je overená klasika, ktorá nemá konkurenciu! Ponúkne vám silné vibrácie, jednoduché ovládanie a nesmrteľný design. Dôverujte kvalite, ktorú netreba preverovať.

    179 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Mega Milker Flesh

    Inovatívna technológia, ktorú tento masturbátor v sebe ukrýva, bude svojim stimulačným tlakom váš penis príjemne stláčať a následne uvoľňovať. Vyberte si z 6 rýchlostí a zamilujte sa do realisticky hebkej vnútornej časti z materiálu Fanta Flesh, ktorý je zvnútra príjemne texturovaný. Ak bude chcieť ešte viac, pridajte vibrácie a vyberte si zo 7 vibračných vzorov ten pravý. K tomu všetkému masturbátor disponuje ešte prísavkou, s ktorou si budete môcť nastaviť uhol upevnenia a užívať si tak pocity slastné, vzrušujúce a jedinečné.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CP02 Rotating and Vibrating Automatic Masturbator with Adapter

    To najlepšie pre váš penis! Tento masturbátor CRUIZR CP02 je úžasne diskrétny a ponúkne vám vzrušujúci pohybe hore a dole, a tiež vibrácie v 5 rýchlostiach a 10 režimoch. Okrem toho si istotne obľúbite špirálovitý rotačný pohyb. Objavte jeho vnútorný mäkký pružný rukáv s pôvabným realistickým vaginálnym otvorom. Táto vnútorná časť je odnímateľná, takže jednoduché čistenie je zaručené, a zároveň sa môžete na zmyselnú textúru a autentické pocity.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Titilator

    Objavte úplne nové potešenie cez dokonalú stimuláciu bradaviek! Táto novinka vašim bradavkám ukáže nový svet. Dva priehľadné poháriky vytvárajú podtlak a majú vo vnútri stimulátor, ktorý sa otáča v rôznych rýchlostiach a režimoch. Masíruje, hladí, dráždi a vzrušuje. Vyberte si svoju úroveň pomocou ovládača a vyskúšajte všetky 3 mäkké nadstavce!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx Solo Box Women

    Prekrásna krabička a v jej vnútri 4 pomôcky, ktorým podľahne každá žena! Hľadáte ideálny darček? Darujte vzrušenie a orgazmy! Luxusný dizajn, farebné zladenie a dômyselné funkcie všetkých hračiek tvoria dohromady to naj, čím môžete potešiť priateľku či kamarátku. Ešte si lámete hlavu? Ale no tak, nie je žena, ktorú by táto škatuľka neohromila!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Plunging Pete e-stim Corona Strap

    Pre náročných: s dvadsiatimi štyrmi karátovou, pozlátenou močovou trubicou a dvoma zlatými guľôčkami Plunging Pete stimulujú aj zvonku, aj zvnútra.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Strap-on Harness w/ 9" Cock - Pripínací penis 23cm Telová

    Pokukujete po dokonalom postroju, ktorý bude vyzerať a pôsobiť úplne realisticky? Práve ste našli to, čo hľadáte! Cock Strap-On Harness od značky Pipedream je premyslený do posledného detailu, perfektne vám sadne a dopraje vám skutočne autentický zážitok.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Full Sleeve Armbinder

    Upevnite celé pazuchy vášho partnera za jeho chrbtom pevne, elegantne, účinne, ale aj pohodlne so Strict Full Sleeve Armbinder. Dodajte svojim nebezpečne vzrušujúcim hrám trochu luxusu a upgradujte ich s týmto jedinečným doplnkom. Vďaka šnurovaniu a prackám budú pazuchy vášho otroka efektívne zovreté ako nikdy predtým, navyše majú všetky popruhy nastaviteľnú dĺžku, takže pohodlie je jednoznačne zaručené. V dolnej časti sa potom nachádza D-krúžok, ktorý dáva priestor vašej fantázii, pretože ho môžete využiť na pripevnenie ďalších pomôcok. Ste pripravení rozplynúť sa pod vplyvom bolestného potešenia?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Male Cock Ring Harness with Silicone Anal Plug

    Udržujte sa pripravení na akciu a navyše si nechajte zaplniť svoj anál príjemným kolíkom. Tento postroj je kombináciou 2 hračiek do jednej super účinnej a zároveň estetickej. Neúprosný kovový krúžok podporí vašu erekciu a silikónový análny kolík vďaka skosenej špičke perfektne zapadne do vášho zadočku. Neostáva nič iné iba upevniť popruhy a vydať sa na výlet za extra vzrušením! Kolík je mimo iné odnímateľný a disponuje silnou prísavkou.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Ryde Grinding Dildo Wild Olive

    Dosahujete orgazmus najčastejšie cez vonkajšiu stimuláciu? Alebo hľadáte pocit plnosti? S RYDE budete mať oboje! Táto hračka sa chváli úplne jedinečným dizajnom s príjemnými drážkami a základňou s extra silnou prísavkou pre nekonečné možnosti hier. Potešte s ním všetky svoje citlivé miesta, či už vo vagíne, na vulve, v okolí klitorisu alebo v análiku!

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Animals Frison Horse Dildo AN15

    Vitajte vo zvieracom kráľovstve a ráčte objaviť túto jedinečnú hračku. Toto dildo je presnou anatomickou kópiou skutočného konského penisu a je vyrobené z príjemne mäkkého vinylu, ktorý je úplne bezpečný pre telo a neobsahuje ftaláty.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Mini Dress 2901277 Black

    Malé čierne latexové! Sexy šaty pre všetky milovníčky latexu sú vyrobené z kvalitného prírodného latexu a majú zvodný stojačik. Budú pôsobiť ako vaša druhá koža a zvýraznia vašu postavu. Zo zadnej strany majú zips pre ľahké obliekanie a hrúbka latexu je len 0,4 mm, takže sú aj príjemne pružné.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 1215

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.