×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 129 až 160 z celkom 1215

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

    Tie najlepšie orgazmy sú zásluhou tzv. kegelových svalov, posilňujte ich,vzrušujte sa a objavujte nový vesmír. Tento stimulátor poteší vašu vagínu internými elektro-stimulačnými šokymi na 5 úrovniach a tiež báječnými vibráciami v 7 úrovniach, všetko sa ovláda cez diaľkový ovládač, ktorý môžete mať v ruke vy sama alebo váš náprotivok.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Gizi Vibrator Purple

    Zbožňujete duálnu stimuláciu? Máme pre vás niečo lepšie, než sú klasické rabbit vibrátory, predstavujeme Snail Vibe Gizi! Bude rozumieť vašej anatómii a pomôže vám nájsť optimálnu hĺbku stimulácie. Unikátny dizajn ponúka kompaktnú veľkosť, s ktorou však po plnom vložení pohodlne dosiahnete na G-bod aj A-bod, čerešničkou na torte je jedinečná technológia Slid'n Roll!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty 2 Vibrant Rose

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer Liberty 2 v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 8 úrovní dych vyrážajúcu stimuláciu a hodí sa nielen na cesty. Vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vln garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved The Butterfly Effect

    Zamávajte krídlami a vzlietnite do neba vzrušenia. Tento motýlik poletí s vami, dopraje vám duálnu stimuláciu klitorisu a G-bodu zároveň, trepotať láskou sa pre vás bude na takej úrovni, ktorú si sama zvolíte pomocou ovládača. Na súši či vo vode, v spálni alebo v meste, nad zemou alebo priamo v zemi, poleťte s motýlikom Butterfly Effect do raja!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Bring It On Butt Plug Green

    Máte chuť zažiť nové dobrodružstvo? Poďte skúmať všetky citlivé miesta naraz s touto jedinečnou hračkou. Prebudí nervové zakončenia za zadnými vrátkami vďaka vibráciám, rotačným guličkám a funkcii prírazov. Do okrídlenej kolísky uložíte svoje semenníky a pružný silikónový krúžok stiahne váš penis a posilní erekciu? A orgáč? Ten bude maximálny!

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Ring Speculum Stainless Steel

    Prsteň z nerezovej ocele pre extrémne análne hry. Zoširoka otvorí análny otvor, takže získate skutočný prehľad. Jedná sa o inovatívny, kvalitný a ľahko postihnuteľný produkt, s ktorým si splníte svoje divoké análne fantázie a do otvoreného análu svojho náprotivku následne buď nahliadnete, alebo tam vložíte čokoľvek, čo práve uznáte za vhodné.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Inmi Thru Thumper Thrusting Silicone Vibrator with Remote Purple

    Vibrácie sú vám málo? Vyskúšajte hračku so schopnosťou vzrušujúcich prírazov! Tento vibrátor z hodvábne hladkého silikónu vám ponúkne 7 režimov prírazov pre dokonalý prenikavý zážitok. Jeho použiteľná časť je prepojená s koncovou guľatou časťou, na ktorej budete hračku vypínať a zapínať a tiež ju nabíjať. Podľahnite prírazom a vibráciám a prepínajte medzi režimami cez ovládač.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blacq Digital Super Wand Vibrator Black

    Máte radi veci pod kontrolou? Kolekcia erotických pomôcok Blacq Digital obsahuje hračky, ktoré medzi ostatnými vynikajú vďaka inovatívnej digitálnej obrazovke, na ktorej vždy uvidíte, aké nastavenie si práve užívate aj koľko zostáva batérie. Patrí sem aj táto XL vibračná hlavica s flexibilnou hlavou z prémiového silikónu pre skvostnú stimuláciu aj masáže celého tela. Vyberte si z 10 vibračných režimov a vzorov a 4 rýchlostí.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Purple

    Kombinácia sily a všestrannosti je ukrytá v tejto vibračnej hlavici! Obsahuje totiž dva motory, každý na jednom konci a funguje aj ako vibrátor. Potešte nielen svoje vonkajšie aj vnútorné citlivé miestečká, ale aj unavené svaly po celom tele, ktoré túžia po pozornosti.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Horny Cowgirl Love Doll Tayola

    Nadržaná kočička hľadá svojho pána! Táto nafukovacia krasavice vás bude rajcovať svojou 3D tvárou, z ktorej vyčítate, že sníva o tom, aby ste ho krčili mäkké prsia, bozkával ho sexy ústa a prenikal do ho svôdnej vagíny a tesného análika. Položte sa na chrbát a dovoľte ho, aby bola hore a potom zkúste aj iné polohy, bude to tiež reálne, až vám to vezme dych!

    87,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic 2X Double Ended Vibrator

    Úplne vychytaná hračka - double vibrátor a možnosťou nasadenia rôzne tvarovaných hlavíc. Ideálny pre páry, ale aj sólo hry, pretože ho môžete používať ako na vaginálnu, tak aj na análnu stimuláciu.

    139 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Volt Electro Flare Black

    Klasické kolíky sú vášmu zadočku málo? Elektrizujte svoje zmysly so vzrušujúcim elektro-stimulačním kolíkom Volt. Je diaľkovo ovládateľný a má 5 funkcií elektro-stimulácie a 7 vibračných možností. Jeho elegantný tvar bude rozumieť vašim telesným kontúram a potrebám. Tak vyskúšajte niečo nové!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegán na prvý pohľad, vášnivý milovník na prvé použitie. Hrejivý vibrátor Elegance G-Spot Exquisite je vybavený 2 výkonnými motormi F1, ktoré vám ukázu neskutočných 2x7200 otáčok za minútu! Vybrať si môžete z 10 rôznych vibračných režimov a zamilujete si vzrušujúcu funkciu zahrievania až na 42 °C. Vychutnajte si láskanie bodu G a klitorisu zároveň a zažite intenzívne a omamné orgazmy.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Double Penetration Vibrating Stroker

    Máte radi čokoľvek, čo je 2v1? V tom prípade budete Double Penetration Vibrating Stroker priamo milovať! Spája totiž nežné ústa a dokonalú vagínu v jednu jedinú masturbačnú pomôcku, ktorá vás uchváti nielen vibráciami, ale aj materiálom Fanta Flesh, ktorý by ste nerozoznali od ľudskej kože.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Opus E-Masturbator Vagina

    Majstrovský mastrubátor vo všetkých smeroch, ktorému len sotva odoláte! Nechajte sa unášať elektrickými impulzami v jemne štekliaceja elbo búrlivej intenzite, ponorte svoj penis do super príjemného materiálu a vychutnajte si textúru pripomínajúi skutočnú vagínu. Bonusom je potom ľahké čistenie a štýlový dizajn.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Suspender Belt Black

    Základný kúsok pre všetkých, ktorí zbožňujú latex! Klasický a zároveň skutočne prekrásny podväzkový pás od LateX z čierneho prírodného latexu. Má 4 kovové spony na širokých podväzkových popruhoch. Pás je pomerne široký, pretože končí priamo pod prsiami, takže vám krásne vytvaruje siluetu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus Triple Threat 6.5" Skin

    Chcete okúsiť vzrušujúce funkcie ukryté v nádhernom realistickom dilde? Ráčte sa zoznámiť s týmto King Cock Plus frajerom! Má autentický tvar a vzhľad penisu a vyrobený je z dokonale príjemného Fanta Flesh materiálu. Ponúkne vám funkciu zahrievania, vibrácie a tiež prírazy, proste všetko, čo potrebuje na to, aby vaše autoerotické zážitky boli plné realistickej vášne. Uchopte ho, stlačte tlačidlo a rozbehnite to!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Slim Rider Ribbed Vibrating Silicone Strapless Strap On Black

    Štíhle prevedenie, jemná textúra a 9 neuveriteľných režimov, to je to, na čo sa môžete tešiť s týmto úchvatným straponom bez nutnosti postroja. Je dobíjací a ukrýva v sebe 2 výkonné motory pre 3 rýchlosti a 6 vzorov vibrácií. Vychutnajte si dotyk hebkej ho silikónu a splňte si svoje sny.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Desirable Purple

    Ktorá žena by netúžila po duálnej stimulácii a dychberúcom orgazme zvnútra i zvonku? Desirable je tu pre vás, aby vám splnil každé vášnivé prianie. Jeho výkonný F1 motor s 10 vibračnými rýchlosťami je vnútri hodvábne hebkého silikónového tela ukrytý tak, aby mieril priamo na bod G. Klitoris sa tak bude zmietať vzrušením, vďaka bezdotykovej stimulácii tlakových vĺn. Nechajte sa rozmaznávať!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Evil Ball Crusher And Presser Stainless Steel

    Táto brutálna hračka vdýchne život vašim CBT fantáziám. Naťahovač a drvič semenníkov zároveň, proste kombo! Zaskrutkujte ich do tohto neúprosného zariadenia a dajte im trest, aký si zaslúžia. Každá škrupina má 13 nebezpečných skrutiek a súčasťou balenia sú aj 2 visiace zámky pre nemožnosť úniku. Podľahnite extrémnej hre!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty Lilac

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 6 úrovní dych berúcej stimulácie. A vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vĺn garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Mesh Chastity Cage M

    Sexy a zároveň funkčná klietka na penis, akú svet ešte nevidel! Tvorí ju z veľkej časti ocelová sieťovina, ktorá působí na penisu super sexy a nebezpečne zároveň. Klietka je vyrobená z vysoko kvalitnej nerezovej ocele a sľubuje pohodlí aj dlhú životnosť. Doprajte si nádych elegancie a hlavne obmedzujúce uzamknutie.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Extender Vibrating Penis Pump

    Vibračná vákuová pumpa Extender disponujúca technológiou IST! Vychutnajte si realistické sanie a potešte sa plne automatickými vibráciami, bude to intenzívne a ohromujúce. Vnútorný TPE materiál si zamilujete pre jeho pružnosť a zaujímavá je aj funkcia predĺženia rúrky presne na vašu veľkosť.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy The Incredible Sex Stool

    Štýlový pomocník pre extrémne vzrušujúce pozície! Táto sexi stolička má zmyselne otvorený sedák priehľadnej farby, ktorý je uprostred otvorený a ponúkne vám škálu dych vyrážajúcich polôh pre hlboký prienik alebo jazykové hrátky. Navyše bude všetko pekne vidieť, mňam! Zverte svoje potešenie robustnej oceľovej konštrukcii, unesie až 135 kg, extrémna divokosť je teda zaručená!

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Amy - G-Spot vibrátor Fialová

    Jednoduchý dizajn so zahnutou špičkou jemne opisuje vaše krivky a poskytuje vhodné potešenie pre stimuláciu bodu G, okolia klitorisu alebo pánskej prostaty.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tor 2 Čierna

    TOR 2 je prvý dobíjací a vodotesný pánsky erekčný krúžok na svete. TOR 2 sa môže pochváliť o 100% silnejšími vibráciami než jeho predchodca a akýkoľvek iný krúžok podobného typu na trhu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Up&Down Rotating Vibrating Remote Dildo Skin

    Prémiová kvalita a funkcie, s ktorými to bude fakt dokonalé! Chcete vedieť viac? Račte sa zoznámiť s týmto krásavcom! Je vyrobený z vysoko príjemného, pôsobí veľmi realisticky, a hlavne disponuje funkciou magnetických prírazov, ktorá poskytuje skutočne realistický zážitok. Okrem toho vie aj vibrovať a zmyselne rotovať. Vďaka silnej prísavke bude držať na akomkoľvek rovnom povrchu. Chcete ho? Nedivíme sa!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Real Body Real Manly Hollow Realistic Dildo Body Suit

    Uvoľnite sa a doprajte si to, po čom zjete? Je to autentický pôvabný penis? Žiadny problém, s touto novinkou od Real Body získate všetko, po čom túžite. Realistický vzhľad zaisťujú prvotriedne materiály a tešiť sa môžete na zážitok s každým dotykom. Či už sólo alebo v páre, s Real Manly Solid budete takým, akým chcete byť!

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mistress Alexis Side Saddle Vibrating Masturbator

    Pani Alexis vás prosí, aby ste ju poriadne naplnili! Tento sexi masturbátor s pičinkou i zadočkom má nádherný realistický vzhľad a ručne maľované detaily. Jeho dva tesné, láskyplné otvory vás budú neuveriteľne autenticky tešiť a pridať môžete aj vibrácie o 10 intenzívnych vzoroch. Vychutnajte si super slasť s vaším novým dievčaťom, ktoré sa volá Alexis.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Signature Cocks Jax Slayher 10 Inch ULTRASKYN Dual Density Cock with Removable Vac-U-Loc Suction Cup

    Obdivujete slávneho krásavca menom Jax Slayher? Teraz sa k nemu môžete dostať bližšie a užívať si ručne vyrobené dildo ako odliatok skutočného penis šarmantného Jaxeho. Vnútri je pevné ako kamenná erekcia az vonkajšej časti je nádherne hebké a mäkké vďaka jedinečnému materiálu ULTRASKYN. Vychutnajte si každý jeho autentický detail a maximálne potešenie, ktoré s ním objavíte.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Vychutnajte si silu pohybov a vibrácií! Táto análna hračka pre dokonalú dynamickú stimuláciu vašich zadných vrátok snáď vie úplne všetko! Zahreje sa na príjemných 41°C, výkonnými ťahmi do vás bude prirážať, zároveň bude vzrušujúco vibrovať v koncovej špičke. Doprajte si vzrušenie, análnu vášeň a absolútnu spokojnosť s tým všetkým spojenú.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Horny Cowgirl Love Doll Yael

    Nadržaná mačička hľadá svojho pána! Táto nafukovacia krásavice vás bude rajcovať svojou 3D tvárou, z ktorej vyčítate, že sníva o tom, aby ste jej krčili mäkké prsia, bozkával jej sexi ústa a prenikal do jej zvodnej vagíny a tesného análika. Položte sa na chrbát a dovoľte jej, aby bola hore a potom skúste aj iné polohy, bude to také reálne, až vám to vezme dych!

    87,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 1215

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.