×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 97 až 128 z celkom 4081

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Kiotos Monstar Dildo Beast 64 Squirt

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar Squirt vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zároveň tieto dildá vedia autenticky striekať tekutinou, ktorú do nich pomocou injekčnej striekačky aplikujete. Vychutnajte si slasť z nevšedného dračieho tvaru a výstrekov!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Double Trouble

    Zdvojnásobte potešenie a zábavu týmto nasadzovacím dildom. Nasaďte si tohto pomocníka a môžete si užiť dvojitú penetráciu bez zapojenia ďalšieho partnera.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Golden Moments

    Chcete to najlepšie? Golden Moments je dvojica tých naj erotických hračiek na trhu v luxusnom čiernom prevedení so zlatými detailmi. V pohľadnej krabičke nájdete Womanizer Premium pre ohromujúcu bezdotykovú stimuláciu klitorisu a dychberúce orgazmy a tiež We Vibe Churus pre nezbedné párové hry. Vychutnajte si neprekonateľnú slasť a objavte erotické šťastie!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Body 2840693 Black

    Tak šokujúce a tak veľmi sexy zároveň! Toto provokatívne body od prestížnej značky Black Level je vyrobené z lesklého čierneho vinu a má 4 nastaviteľné a odnímateľné popruhy na podväzky. Pred časť sa zapína na 3 pracky a ďalšia pracka sa nachádza aj na golieri. Cez rozkrok sa napne obojsmerný zips.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • X-MAN All Black AB23 Dildo 33,5cm

    Vzrušujúca hračka z mäkčeného latexu a s hladkým povrchom. XXL čierne dildo s vyrysovaným žaluďom, predkožkou a semenníkmi je určené skúseným milovníčkam. Vďaka podstavcu je možné zažiť rozkoš aj na podlahe.

    84,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Ružová

    Vibrátor Lydia v tvare motýlika ovládajte smartfónom. Ovládanie cez telefón poskytuje rôzne možnosti ovládania napr. hlasom.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • X-MAN The Real One Penisdildo 24cm Čierna

    Využite možnosti realistického dilda s prísavkou. Táto hračka verne kopíruje penis a vďaka prísavke ju možno pripevniť na akýkoľvek hladký povrch. Dĺžka 24 cm a priemer 5 cm.

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Tri Fialová

    Vibe Therapy Tri - je prvý vibrátor na svete, ktorý má tri motorčeky. Je vyrobený z najbezpečnejšieho materiálu - chirurgického silikónu, ktorý je hebučký a príjemný na dotyk.

    71,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Blind Passion Mask - Saténová maska na oči

    Saténová maska ​​na oči. Zakryte oči svojmu náprotivku, udržujte ho v napätí, láskajte a dráždite na rôznych častiach tela a zvyšujte túžbu po milostnom akte.

    18,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Heavy Balls Silicone Butt Plug

    Nechajte sa očariť týmto análnym kolíkom ukrývajúcim v sebe guličku, ktorá bude pri každom vašom pohybe narážať do stien kolíka a príjemne stimulovať váš análik. Kolík je vyrobený z hebkého silikónu, ktorý je bezpečný pre telo a ľahko sa čistí. Užite si všetky jedinečné pocity, ktoré s týmto kolíkom zažijete a nebojte sa vziať si ho aj von a mať tak vzrušujúce a diskrétne tajomstvo sám so sebou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Double Delight Strap-on - Obojstranný pripínací penis

    Obojstranný gélový pripínací penis od známej americkej značky Pipedream. Double Delight je navrhnutý tak, aby plne stimuloval obe ženy alebo ženu a muža súčasne.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 2

    Luxusné sklenené dildo Icicles No. 2 - čarovná, univerzálna erotická pomôcka, ktorú je možné používať análne aj vaginálne. Takto elegantný predmet je súčasne ivhodným - nenápadne vzrušujúcim erotickým darčekom.

    41,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Purple

    Najpredávanejšia séria značky Fun Factory STRONIC teraz prichádza s prevratnou novinkou, ktorá okrem inovatívneho dizajnu a najsilnejšieho motora ponúka i funkcie, kombinujúce ťahy, pulzy a vibrácie.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Douche Bulb - Análna sprcha (klystír)

    Vodná sprcha (klystír) Nexus Douche Bulb je kombinovaná výplachová sprcha s pumpičkou v jednom.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Metal Butt Plug 124PNK - Análny šperk Strieborná/Ružová

    Tento úžasný análny kolík z lešteného hliníku na prvý pohľad vyzerá ako luxusný šperk, a to vďaka krásnemu koncovému kryštálu. Jeho tvar je úplne dokonalý, kužeľovitý hrot uľahčí zavádzanie, hladké telo poteší váš konečník a štíhly krk dá možnosť vyniknúť koncovému kryštálu. Keďže je vyrobený z hliníku, reaguje na na teplotu a môžete ho ľahko ohriať, alebo naopak schladiť v chladničke či v studenej vode.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Gold Chain Nipple Clamps - Zlaté svorky na bradavky s retiazkou

    Buďte krásna, ozdobte sa. Zlatá retiazka na prsia so svorkami. Svorky sú zakončené jemnou gumovou hmotou, ktorá zabraňuje odreninám.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Fucking Machine with Remote Control Black

    Už vás nebaví stále len myslieť na zmyselné prirážanie a chcete to zažiť na vlastnej dierke, či už je to vagína alebo anál? Je na čase si splniť všetky želania šukacím strojom pre každú príležitosť! Toto nie je obyčajný vibrátor, je to kráľ prirážania a hlbokých ťahov o rozsahu až 6 cm. Pridáte si k tomu ešte niektorý zo 7 vibračných režimov? Prestaňte sedieť v kúte a čakať, vezmite svoje šťastie a potešenie do vlastných rúk.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Flogger Black

    Prémiový bič v štýle pokarhaní za bezkonkurenčnú cenu! Chcete si vychutnávať príjemnú bolesť alebo ju dokonca poskytovať? Omotajte si okolo zápästia pútko a chopte sa biča, ktorý vám bezpečne padne do ruky. Mäkkými povrázkami potom môžete svoj náprotivok nežne hladkať alebo mu/jej dopriať sexi výprask!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Shirt 2900025

    Nechajte vaše ženské tvary zažiariť vo svetle reflektorov! Táto latexová košeľa s krátkym rukávom bude ako vaša druhá koža, zvýrazní pás a stojančekom podporí vašu osobnosť. Vďaka zipsu, ktorý sa pnie cez celú prednú časť, budete môcť odhaliť toľko zo svojho nahého tela, koľko uznáte za vhodné.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Maze Tassel Choker Čierna

    Premeňte svoje túžby na skutočnosť, otvorte dvere svojej fantázii a oslňte nielen samú seba s týmto náhrdelníkom.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Leggings 2901110

    Klasika, ktorá nesmie chýbať žiadnym milovníkom latexu! Tieto legíny majú trojcestný zips v rozkroku, sú dlhé, úzke a extrémne sexi! Obopnú vás ako druhá koža a ak dôjde na vec, tak ich ani nebudete musieť dávať dole a bude stačiť rozopnúť zips. Zamilujte sa do nich, nebude to ťažké!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Lush Gia Black

    Túžite po silných vibráciách, ale nemôžete sa rozhodnúť, či si zaobstaráte vibračnú hlavicu alebo vibrátor? Lush Gia je riešenie! Je to elegantná hračka, ktorá je z jednej strany vibrátor pre G-bod a z druhej strany vibračná hlavica. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a samostatné ovládanie pre každý koniec. Vychutnajte si ju z oboch strán.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy 10” Vibrating Hollow Strap-On Vibračný pripínací penis 25cm

    Pripínací penis 10 "Vibrating Hollow Strap-On je vhodný pre pokročilých, lesbické hry, ako aj na spestrenie erotických hier medzi mužom a ženou. Dĺžka 25cm.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Snappy

    Pretty Love Snappy je silikónový duálny vibrátor s dvoma vibračnými motorčekmi a s 30 typmi vibrácií, dokáže stimulovať zároveň bod G a klitoris a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 12 - Extra veľký realistický vibrátor

    Pipedream Real Feel Deluxe 12 je extra veľký vibrátor s prísavkou. Vďaka jemnému silikónu Fanta Flesh tento vibrátor na prvý pohľad a dotyk pôsobí ako ľudská koža.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Nipple Sucker Pair in Shiny Pink - Prísavky na bradavky

    Bradavky sú veľmi citlivá erotogénna zóna mnohých žien, a preto by bolo chybou podceňovať ich stimuláciu. Títo prísavky z gélového materiálu sú tá pravá pomôcka na tento účel.

    9,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl - Dobíjací G-Spot Rabbit vibrátor

    Greedy Girl Rechargeable Rabbit Vibrator spája hodvábny silikónový povrch s 36 možnými kombináciami vibrácií tak, aby vám zaistil neuveriteľný orgazmus. Nabíja sa cez USB, je vodotesný a nenáročný na prenášanie, má 2 silné motory a 15 možných rýchlostí a rôznych obmien chodu.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress 2851105 Red

    Je vašim prianím, aby z vás sršala ohnivá vzrušujúca fantázia? Oblečte si tieto lesklé červené šaty bez rukávov od značky Black Level! Ušité sú z úchvatného červeného vinylu, majú priliehavý strih az prednej aj zadnej časti im dominuje zmyselná šnurovačka. Oblečte si a prevezmite kontrolu nad svojimi erotickým životom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Super Slick - Vibrátor Strieborná

    Kvalitný a zároveň lacný vibrátor v striebornom prevedení je vyrobený z príjemného plastového materiálu. Tento strieborný vibrátor má ľahko nastaviteľnú reguláciu vibrácie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Mini Magic Wand Purple

    Žiada si váš klitoris alebo vari sa celé telo relaxačné či vzrušujúce vibrácie? Poloqueth Mini Magic Wand je dokonalým nástrojom na odpočinok po dlhom náročnom dni! Nie je totiž novinkou, že vibrácie uvoľňujú unavené a namáhané svaly, zmierňujú bolesti a pri použití na intímnych miestach prinášajú aj rýchle vzrušenie s nádherným vyvrcholením. Mini Magic Wand vaše telo potrebuje, relaxujte!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Hush 2 Butt Plug S 38mm

    Hush 2 je druhá generácia výkonného análneho kolíka ovládaného cez aplikáciu v telefóne. Zaujíma vás, čo všetko vie a aký vlastne je? Oproti svojmu predchodcovi je o niečo viac elegantný, má hladký dizajn a je veľmi pohodlný na krátke i dlhé nosenie. Vyskúšajte to s ním v pohodlí domova alebo pokojne aj na verejnosti, bude vašim vzrušujúcim tajomstvom.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Designer Cuffs - Kovové putá Čierna

    Kovové putá z pevného ťažšieho kovu, môžu ich použiť začiatočníci aj pokročilí na erotické spútanie a zväzovanie.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 4081

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.