×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné a erekčné krúžky

Položky 65 až 96 z celkom 301

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • NS Novelties Renegade Vitality Rings Čierna

    Zovrieť a skrotiť, presne v tom sa vyžívajú všetci, ktorí objavili kúzlo erekčných krúžkov. Predlžujte svoju výdrž tak, že na penis alebo semenníky navlečiete jeden z elastických erekčných krúžkov a mierne zabránite prietoku krvi.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Metal Ring Professional 38

    Profesionálny erekčný krúžok v inovatívnom a ergonomickom dizajne z chirurgickej ocele najvyššej kvality s priemerom 3,8 cm.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Again and Again Adjustable Love Ring

    Silikónová erekčná slučka s nastaviteľnou veľkosťou, ktorá sadne na každý penis a zaistí svojmu nositeľovi dlhotrvajúcu a pevnú erekciu.

    20,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Viete, že vaše milovanie môže byť ešte vzrušivejšie? Stačí si k nemu prizvať tento šikovný krúžok, ktorý poláska penis aj klitoris. Vďaka stiahnutiu bude penis o niečo citlivejší a jeho erekcia bude dlhšia a orgazmus intenzívnejší. Dámy zas totálne prepadnú vibráciám cieleným na klitoris a okolie počas prenikania. Vychutnajte si tie najlepšie zážitky!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bcharmed Basic Plus Black

    Chcete si užívať o niečo viac? Prizvite k svojmu milovaniu tento dvojitý vibračný krúžok zo 100% silikónu. Je báječne pružný a stiahne váš penis pri koreni, čím posilní erekciu. Druhý krúžok sa potom zachytí za semenníky a vibračná časť sa rozoznie naproti klitorisu. Vyskúšajte, ako krúžok vie držať na svojom mieste a ako veľmi vie podporiť vzrušenie a vášeň.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 48mm

    Krúžok na penis je vyrobený zo stopercentnej nerezovej chirurgickej ocele a nie je to len erotický šperk: môže tiež predĺžiť a zintenzívniť sex.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Trainer Ring Čierna

    Trainer Ring od obľúbenej značky Sport Fucker je erekčný krúžok a naťahovač semenníkov zároveň.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Do-Nut 2 Large Ledově Modrá

    Extra silný erekčný krúžok, s ktorým bude váš penis väčší a silnejší. Vyrobený je z vysoko flexibilného materiálu FLEX TPR, ktorý sa natiahne až do 5x väčšej veľkosti. Neprichádza s ním na trh nik iný ako obľúbená značka Oxballs.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Metallic Silicone Cock Ring Set

    Potrebuje pri sexe trochu podporiť, aby vaša erekcia bola pevnejšia a vyvrcholenie intenzívnejšie? Táto sada 3 silikónových krúžkov kovového vzhľadu je ideálna pre všetkých, ktorí si nie sú istí veľkosťou vhodného krúžku. Navyše môžete krúžky používať rôznymi spôsobmi a nosiť ich aj viac naraz. Vychutnajte si dlhotrvajúcu erekciu a s flexibilnými krúžkami z bezpečného silikónu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Po ročnom vývoji a testovaní prichádza na trh absolútne neodolateľná novinka - super pružný Cock & Ball. Budete prekvapení, o aký mäkký výrobok sa jedná. Bezpochyby si ho obľúbite už pri prvom použití. A tiež sa s ním konečne môžete prestať báť straty erekcie.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Pivot - Vibračný krúžok

    Vstúpte do ringu a objavte nový svet intímneho potešenia. Pivot od We-Vibe poskytuje pohodlie, stabilitu a predovšetkým nekonečné vzrušenie a ohromujúci orgazmus. Použite ho počas sexu, bude fungovať ako erekčný krúžok a vaša erekcia tak bude oveľa silnejšia. Zároveň bude stimulovať partnerkin klitoris intenzívnymi vibráciami, ktorých úroveň si sami nastavíte.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Chceli by ste si pri sexe užívať o niečo viac? Tento premyslený krúžok poteší vás oboch a bude radosť ho nosiť! Vzrušujúco rozdelí semenníky, zovrie penis pri koreni, čím podporí jeho erekciu a mini vibrátor svojimi silnými vibráciami môže tešiť klitoris, ak ho umiestníte hore. Pružný silikón sa prispôsobí vašim proporciám a vy si nebudete môcť vynachváliť nosenie krúžku!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O RingO 3 Pack

    Trojica erekčných krúžkov pre 3 rozmanité pôžitky! Užite si dlhšiu erekciu, silné orgazmy a celkovo perfektnú kondíciu. Noste krúžky okolo penisu alebo okolo semenníkov a pocíťte pohodlie, ktoré sľubuje pevný a pružný materiál. Zmysel krúžkov spočíva v tom, že stiahne penis pevne pri koreni a zabráni prietoku krvi, čím intenzívne posilní erekciu. Kúpte si túto sadu krúžkov a prekvapte celý svet svojou nekonečnou erekciou ešte dnes!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Metal Ring Professional 48

    Profesionálny, erekčný krúžok inovatívneho a ergonomického dizajnu z chirurgickej ocele najvyššej kvality s priemerom 4,8 cm.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    Majú vaše hry v poslednej dobe trochu extrémny nádych? V tom prípade potrebujete aj extrémne doplnky, akým je tento kvalitne spracovaný drevený pranier na zápästie a semenníky. Pre istotu ho môžete tiež uzamknúť, tak neváhajte a vdýchnite život svojim fantáziám!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Atomic Jock Tri-Sport Adjustable Fit Cocksling Čierna

    Ako vyzerá budúcnosť krúžkov na penis? Čo je aktuálny a najžiadanejší trend? Nepochybne je to TRI-SPORT.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY NOS Deep Sea Blue

    Erekčný krúžok, ktorý si zamilujete obaja! Už dlho snívate o spoločných orgazmoch? S krúžkom NOS sa vaše sny stanú skutočnosťou. Okrem toho predĺži a posilní erekciu a jeho flexibilné ušká objímu klitoris a budú ho dráždiť na zbláznenie. Tento krúžok nemá konkurenciu!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Metal Ring Professional 44

    Profesionálny erekčný krúžok inovatívneho a ergonomického dizajnu z chirurgickej ocele najvyššej kvality s priemerom 4,4 cm

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O RingO Biggies Black

    Konečne nekonečne pevná erekcia je tu! Tento krúžok RingO je silný, ale zároveň parádne flexibilný. Nielenže váš penis ozdobí, ale tiež ho aj stiahne, čím zabráni prietoku krvi, posilní tým erekciu a predĺži ju. Chcete dlhé a intenzívne milovanie? S krúžkom RingO si ho doprajete!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Trainer Ring Transparentná

    Unikátny Trainer Ring od obľúbenej značky Sport Fucker spája krúžok na penis a krúžok na semenníky v jednu účinnú a jedinečnú hračku.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring Blue

    Túžite po dlhšej a pevnejšej erekcii? Vyskúšajte erekčný krúžok Blush Camo, ktorý je mäkký a flexibilný, takže vám zaručí maximálne pohodlie. Je plochý, takže nebude kĺzať a je vyrobený z hebkého silikónu, takže vám bude skutočne príjemný. Užite si dlhšie milovanie, zaslúžite si ho!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Swordsman Blue

    Krúžok na penis s možnosťou nastavenia veľkosti Satisfyer Swordsman zosilňuje erekciu a predlžuje milovanie vďaka efektu prekrvenia. Objemný vlnitý stimulátor klitorisu vyrobený zo silikónu navyše stimuluje oboch partnerov intenzívnymi vibráciami.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Atomic Jock Humpballs Čierna

    HUMPBALLS je tak mäkký ako žiadny iný krúžok a je jasné, že keď ho raz vyskúšate, budete ho chcieť používať stále. Nie je nesmrteľný, ale rozhodne vydrží viac než všetky obyčajné lacné krúžky.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Triple Ball/Cock Ring with Anal Beads Black

    Podporí prednú časť a rozpáli zadnú časť! Táto jedinečná hračka v sebe kombinuje krúžok na penis a semenníky s análnymi korálkami. Všetko je prepojené, erekčný krúžok má nastaviteľné zovretie a vy sa tak budete môcť radosť z dokonalého vzrušenia a prekrvenia! Vychutnajte si mnohonásobnú slasť a stimuláciu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos The Strangler Red

    Snívate o pevnejšej a dlhšej erekcii? Podporte ju touto silikónovou erekčnou slučkou. Hodí sa pre všetky veľkosti a okrem penisu ju môžete nasadiť aj na semenníky. Silu stiahnutia si sami určíte pomocou krúžku. Je ideálny pre všetkých, ktorí túžia po parádne pevnej erekcii!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Do-Nut 2 Large Červená

    Extra silný erekčný krúžok, s ktorým bude váš penis väčší a silnejší. Je vyrobený z vysoko flexibilného materiálu FLEX TPR, ktorý sa natiahne až na 5x väčšiu veľkosť. A neprichádza s ním na trh nik iný než obľúbená značka Oxballs.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring

    Vyrobený tak, aby bol pohodlný a navyše k tomu svietil v tme! Pretože pohodlie je pri sexe dôležité a erekčný krúžok, ktorý ťahá a škrtí, urobí samozrejme viac škody ako úžitku. Blush Performance Glo je z príjemného hebkého silikónu, je báječne pružný a bezchybne účinný.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Spencer & Fleetwood Glow In The Dark Love Rings

    Váš penis s týmto svietiacim erekčným krúžkom prežiari spálňu vášňou. Glow in the dark love rings sú hneď 3 v tme svietiace erekčné krúžky, ktoré môžete použiť naraz alebo každý zvlášť. Krúžky sú super pružné, takže padnú všetkým priemerom od 1,5 do 9 cm.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos The Triple Strangler Red

    Snívate o pevnejšej a dlhšej erekcii? Podporte ju touto trojitou silikónovou erekčnou slučkou. Hodí sa pre všetky veľkosti a okrem penisu ju môžete nasadiť aj na semenníky. Silu stiahnutia si sami určíte pomocou krúžku. Je ideálny pre všetkých, ktorí túžia po parádne pevnej erekcii!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Share Ring Double Vibrating Cock Ring with Rabbit Ears Black

    Dokonalá hračka, ktorú si užije on aj on! Tento silikónový erekčný krúžok vám zaistí dlhšie trvajúcu erekciu a teda aj dlhšie milovanie. Jeho králičie ušká a odnímateľný mini vibrátor sa postarajú o to, aby sa klitoris mal dobre a tiež o to, aby vaše cesty na vrchol boli vzrušujúce pre vás oboch rovnako.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Cocksling-2 Transparentná

    Podľa vývojárov z Oxballs je Cocksling-2 absolútne najlepším erekčným krúžkom, aký kedy vymysleli. Hodí sa na styk, piss hrátky, orálny sex, vytvaruje vám v trenkách neodolateľnú guču...

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 51mm

    Krúžok na penis je vyrobený zo stopercentnej nerezovej chirurgickej ocele a nie je to iba erotický šperk: môže tiež predĺžiť a zintenzívniť sex.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 301

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.