×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné a erekčné krúžky

Položky 65 až 96 z celkom 359

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Glorious Duo

    Satisfyer Glorious Duo je vďaka kompaktnému, objemnému tvaru, vibračnému stimulátoru klitorisu a dvom krúžkom na penis a semenníky ideálnym spoločníkom na dlhé noci.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Zdvojnásobte potešenie a zábavu análnym vibrátorom na ovládanie. Prestaňte sa hádať o ovládač a užite si dvojitú penetráciu bez zahrnutia ďalšieho partnera.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Monarch Wearable Butterfly Vibe

    Pocíťte motýliky nielen v bruchu, ale aj na vašom najcitlivejšom mieste. Tento motýlik doletí k vášmu klitorisu a poteší ho intenzívnymi vibráciami, s ktorými sa razom dotknete neba. Kombinuje intímnu stimuláciu s parádnym hands-free zážitkom, ktorým vylepšíte intímne chvíle so svojou drahou polovičkou. Motýlik vibruje na celom svojom tele a je pripevnený k dvojitému krúžku, ktorý sa napne okolo koreňa penisu a tiež okolo semenníkov.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Cocksling-2 Červená

    Podľa vývojárov z Oxballs je Cocksling-2 absolútne najlepší erekčný krúžok, aký kedy vymysleli. Hodí sa na styk, piss hrátky, orálny sex, vytvaruje vám v nohaviciach neodolateľný hrboľ...

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Diamond Cock Ring Set - Sada erekčných krúžkov

    Sada troch erekčných krúžkov inovatívneho dizajnu s priemermi 2,6, 3 a 3,5 cm z vysoko kvalitného silikónového materiálu.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tor 2 Čierna

    TOR 2 je prvý dobíjací a vodotesný pánsky erekčný krúžok na svete. TOR 2 sa môže pochváliť o 100% silnejšími vibráciami než jeho predchodca a akýkoľvek iný krúžok podobného typu na trhu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Tri-Snap Ball Spreader Čierna

    Predĺžte svoje vzrušenie a pocit spokojnosti s týmto silikónovým doplnkom. Je určený na podporenie výdrže, udržanie tvrdej erekcie a predĺženie intímneho potešenia. Je ultra pružný, má nastaviteľný erekčný krúžok, ľahko sa s ním manipuluje a pohodlne sa nosí. Vhodný je ako pre začiatočníkov, tak pre skúsených užívateľov.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Liquid Silicone Ball Splitter Grey

    Silikónový rozdeľovač semenníkov pre ešte pôvabnejší vzhľad vášho mužstva! Bude tlačiť na penis dopredu a zároveň semenníky dolu a od seba. Vytvára tak veľmi provokatívny vzhľad a príjemné pocity. Je vyrobený z mäkkého a pružného silikónu, ktorý vás príjemne obopne a prispôsobí sa vašim proporciám.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Cocksling-2 Čierna

    Podľa vývojárov z Oxballs je Cocksling-2 absolútne najlepší erekčný krúžok, aký kedy vymysleli. Hodí sa na styk, piss hry, orálny sex, vytvaruje vám v nohaviciach neodolateľnú hrču ...

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Doprajte svojmu mužstvu chvíle neovládateľnej slasti s naším vibrátorom Mighty One. Príjemný flexibilný krúžok sa prispôsobí každej veľkosti, obomkne váš penis a vďaka efektu zastavenia cirkulácie krvi vám umožní dosiahnuť dlhšie potešenie a mimoriadnu výdrž.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O The Ohare XL Black - Dvojitý vibračný erekčný krúžok

    Dvojitý vibračný krúžok s hebkými ušami premení vášho partnera na vašu obľúbenú vibračnú hračku, ktoré nenecháte len tak ležať. Čierny, vodovzdorný XL Ohare pohodlne sadne a je hebký ako zamat.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Testicle Straps 7467

    Luxusný update zo split kože, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo. Vďaka dvom praktickým prackám sa prispôsobí vašej veľkosti, stiahne penis a tiež obopne a rozdelí semenníky. Doprajte si kvalitnú a účinnú ozdobu, ktorá bude tešiť vás i váš náprotivok.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Three Amigos

    Predĺži vašu erekciu a zintenzívni orgazmus. Nie ste si istí veľkosťou erekčného krúžku pre váš penis? V tejto sade nájdete hneď 3 veľkosti, z ktorých si kedykoľvek vyberiete ten pravý.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Cobra Purple

    Chcete si pri sexe ešte viac užívať? Oba dva? Tak to jedine s týmto šikovným erekčným krúžkom! Obopne penis pri koreni, čím posilní a predĺži erekciu a znásobí príjemné pocity pri vyvrcholení. Hodvábna silikónová vrúbkovaná časť sa bude utierať o klitoris a dráždiť ho úchvatnými vibráciami. Vychutnajte si spoločne bezkonkurenčné pocity.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 45mm

    Oceľový erekčný krúžok od celosvetovo obľúbenej značky Steel Power Tools. Je to elegantný a moderný doplnok vyrobený z nerezovej ocele najvyššej kvality. Jeho hlavným účelom je posilniť a zvýšiť odolnosť vasej erekcie, aby trvala tak dlho, ako budete chcieť, a váš následný orgazmus bol vskutku ohromujúci.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.25 Cockring Set Black

    Chcete vyskúšať extrémne a dlhé potešenie? Vyskúšajte túto sadu krúžkov! Určite si hovoríte, že na čo 3, to je zbytočné ... Ale opak je pravdou! Vyhrajte sa s nimi, umiestňujte na penis alebo pokojne aj na semenníky. Oddialia vašu ejakuláciu, zosilnia erekciu a zintenzívnia vyvrcholenie. Sú z príjemne pružného silikónu, ktorý je hebký a nebude vás ťahať za chĺpky.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Large Cock Ring Set

    Užite si intenzívny vzrušujúci zážitok s touto 3 dielňou súpravou erekčných krúžkov! Krúžky sú vyrobené z mäkkého a pružného silikónu pre dobré a pohodlné nosenie. Umiestnite krúžok okolo koreňa penisu, keď je penis ochabnutý. Počas erekcie krúžok obmedzí prietok krvi pre tvrdšie a dlhotrvajúce erekcie. Vďaka tomu sú orgazmy tiež intenzívnejšie.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Metal Ring Professional 38

    Profesionálny erekčný krúžok v inovatívnom a ergonomickom dizajne z chirurgickej ocele najvyššej kvality s priemerom 3,8 cm.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Power Clit

    Úžasné potešenie pre oboch partnerov! Užívajte si lahodné pocity s týmto erekčným krúžkom, ktorý svojou vibračnou časťou bude dokonale stimulovať ženský klitoris.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Legendary Duo

    Chcete vášmu milovaniu dodať šťavu? Tento krúžok je na to priam ideálny! Pomôže vám posilniť erekciu a udržať si ju čo najdlhšie, pretože stiahne nielen penis, ale druhým vnútorným krúžkom obopne aj semenníky. 12 výkonných vibračných režimov si obľúbi nielen vaša partnerka a spoločné vrcholy budú razom na dosah!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Cocksling-2 Ledově Modrá

    Podľa vývojárov z Oxballs je Cocksling-2 absolútne najlepším erekčným krúžkom, ktorý kedy vymysleli. Hodí sa na styk, piss hrátky, orálny sex, vytvaruje vám v spodnom prádle naodolateľnú guču...

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Performance Silicone Glo Cock Ring

    Vyrobený tak, aby bol pohodlný a navyše k tomu svietil v tme! Pretože pohodlie je pri sexe dôležité a erekčný krúžok, ktorý ťahá a škrtí, urobí samozrejme viac škody ako úžitku. Blush Performance Glo je z príjemného hebkého silikónu, je báječne pružný a bezchybne účinný.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring Silicone 10 Functions Black

    Stačí pridať štipku vibrácií a razom bude vaše milovanie plné ešte slastnejších pôžitkov! Tento silikónový vibračný krúžok od Pretty Love poskytne potešenie obom partnerom. Jej bude slastne vibrovať na klitoris svojou textúrovanou časťou a jemu jedným krúžkom stiahne penis, čím posilní a predĺži erekciu, a druhým krúžkom sa zachytí za semenníky, vďaka čomu bude držať na mieste. Podľahnite väčšiemu vzrušeniu z láskyplného sexu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Power Ring L - Erekčný krúžok

    Erekčný krúžok inovatívneho a ergonomického dizajnu zo silikónu najvyššej kvality s priemerom 4,5 cm.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Atomic Jock Humpballs Červená

    Erekčný krúžok Atomic Jock Humpballs od obľúbenej značky Oxballs dokonale kombinuje tvrdosť s mäkkosťou, pocit stlačenia s pocitom víťazstva a všetko zakončuje slastným pocitom intenzívneho vzrušenia.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 40mm

    Oceľový erekčný krúžok od celosvetovo obľúbenej značky Steel Power Tools. Je to elegantný a moderný doplnok vyrobený z nerezovej ocele najvyššej kvality. Jeho hlavným účelom je posilniť a zvýšiť odolnosť vasej erekcie, aby trvala tak dlho, ako budete chcieť, a váš následný orgazmus bol vskutku ohromujúci.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Trainer Ring Čierna

    Trainer Ring od obľúbenej značky Sport Fucker je erekčný krúžok a naťahovač semenníkov zároveň.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Metallic Silicone Cock Ring Set

    Potrebuje pri sexe trochu podporiť, aby vaša erekcia bola pevnejšia a vyvrcholenie intenzívnejšie? Táto sada 3 silikónových krúžkov kovového vzhľadu je ideálna pre všetkých, ktorí si nie sú istí veľkosťou vhodného krúžku. Navyše môžete krúžky používať rôznymi spôsobmi a nosiť ich aj viac naraz. Vychutnajte si dlhotrvajúcu erekciu a s flexibilnými krúžkami z bezpečného silikónu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Again and Again Adjustable Love Ring

    Silikónová erekčná slučka s nastaviteľnou veľkosťou, ktorá sadne na každý penis a zaistí svojmu nositeľovi dlhotrvajúcu a pevnú erekciu.

    20,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Adjust Ring

    Krúžok s nastaviteľnou veľkosťou od obľúbenej značky Dorcel pre ešte silnejšiu a dlhšie trvajúcu erekciu.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Erekčný krúžok Strong One z príjemného a šetrného silikónu sa postará o väčšiu výdrž, vytrvalosť a oddialenie ejakulácie. Hlboké vibrácie navyše stimulujú oboch partnerov zároveň a ako bonus ich možno ovládať pomocou aplikácie.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O RingO 3 Pack

    Trojica erekčných krúžkov pre 3 rozmanité pôžitky! Užite si dlhšiu erekciu, silné orgazmy a celkovo perfektnú kondíciu. Noste krúžky okolo penisu alebo okolo semenníkov a pocíťte pohodlie, ktoré sľubuje pevný a pružný materiál. Zmysel krúžkov spočíva v tom, že stiahne penis pevne pri koreni a zabráni prietoku krvi, čím intenzívne posilní erekciu. Kúpte si túto sadu krúžkov a prekvapte celý svet svojou nekonečnou erekciou ešte dnes!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 359

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.