×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné a erekčné krúžky

Položky 129 až 160 z celkom 359

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Kiotos Cockring Gold Aluminium 50mm

    Hľadáte účinný a zároveň skvelo vyzerajúci erekčný krúžok? Tento skvost zlatej farby je vyrobený z kvalitného hliníka a je pohodlný na nosenie. Má plochý tvar a príjemne zaoblené hrany a poskytne vám dlhšiu a silnejšiu erekciu, ktorá poteší vás aj váš náprotivok. Vyskúšajte ho, či už ste začiatočník alebo skúsený nositeľ krúžkov na penis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zizi Plasma 2x Ballstretchers ZZ07BK Čierna

    Dva erekčné krúžky od celosvetovo obľúbenej značky Zizi, ktoré môžete použiť aj ako naťahovače semenníkov.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Tight Fluffer Black

    Silný a parádne guľatý erekčný krúžok od Mister B. Môžete ho nosiť niekoľkými spôsobmi, prispôsobí sa, je totiž vyrobený z veľmi kvalitného, ​​flexibilného a pohodlného TPR materiálu. Užite si pevnejšiu erekciu, úhľadnejšie prirodzenie s týmto krúžkom za vaším penisom a semenníkmi. Vyrobený bol v Európe.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Tickle C-Rings Purple

    Trojica erekčných krúžkov pre ešte intenzívnejšie pôžitky! Sú štýlové, pružné, príjemné a podporia erekciu. Ich cena je priaznivá, tak neváhajte a objednajte si veľa zábavy za málo peňazí.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 40 + 45mm

    Zintenzívnite erekciu a orgazmus pomocou Rimba erekčných krúžkov.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs WILLY RINGS 3-pack Cockrings Hot Pink

    Trojica super pružných krúžkov na penis na použitie jednotlivo alebo naraz! Každý z krúžkov je kvalitný a tiež pružný, aby sa prispôsobil vašim potrebám. Stiahnite s nimi svoj penis pri koreni a zaistite si tak dlhšiu a pevnejšiu erekciu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Erection Booster Black

    Nastaviteľný krúžok z príjemného silikónu pre poriadne tvrdú a nekonečne dlhú erekciu. Ľahko sa nasadzuje, aj dáva dole, jeho veľkosť je nastaviteľná a aj cena priaznivá! Čo viac si priať?

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 45mm

    Hľadáte účinný a zároveň skvelo vyzerajúci erekčný krúžok? Tento skvost čiernej farby je vyrobený z kvalitného hliníka a je pohodlný na nosenie. Má plochý tvar a príjemne zaoblené hrany a poskytne vám dlhšiu a silnejšiu erekciu, ktorá poteší vás aj váš náprotivok. Vyskúšajte ho, či už ste začiatočník alebo skúsený nositeľ krúžkov na penis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Ribbed Ring Black

    Ribbed Ring nasadzuje latku v oblasti erekčných krúžkov tak vysoko, ako ešte nikdy nebola. Je pohodlný na nosenie, nie je drsný, neškriabe a rozhodne neštípe. Je vyrobený z nadčasového materiálu PF Blend, ktorý mu dodáva to, čo vyžadujete - zmyselné pohodlie. Samozrejmosťou je dlhá životnosť krúžku, pretože je to jedna z vlastností, ktorá stála na prvých priečkach pri jeho vývoji.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 40mm

    Hľadáte účinný a zároveň skvelo vyzerajúci erekčný krúžok? Tento skvost čiernej farby je vyrobený z kvalitného hliníka a je pohodlný na nosenie. Má plochý tvar a príjemne zaoblené hrany a poskytne vám dlhšiu a silnejšiu erekciu, ktorá poteší vás aj váš náprotivok. Vyskúšajte ho, či už ste začiatočník alebo skúsený nositeľ krúžkov na penis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Každá hračka z novej kolekcie erotických pomôcok ElektroShock je pripravená stimulovať vaše nervové zakončenia pomocou elektrických pulzov, ktoré vám ukážu úplne novú a jedinečnú úroveň vzrušenia. Výhodou produktov ElektroShock a tiež aj tohto erekčného krúžku je predovšetkým to, že nebudete potrebovať žiadny ďalší externý zdroj a môžete si tak bez ďalších doplnkov užívať elektro-stimulačné funkcie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento vibračný krúžok je skvelým doplnkom na milovanie! Svojimi 15 vibračnými vzormi a 5 intenzitami bude totiž láskať klitoris a poteší i penis, ktorý krúžok dômyselne stiahne. Pohrajte sa s ním aj pri predohre alebo sólo hrách, ale určite skúste, aké to zažívať spoločné orgazmy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Alpha Precision Ring Grey

    Pre všetkých od začiatočníkov až po (s)expertov! Tento premyslený krúžok na penis a semenníky vás pevne a príjemne zovrie, čím podporí erekciu a zvýši citlivosť. Vyrobený je z kvalitného ultra elastického liquid silikónu, ktorý je príjemný na dotyk, a je ešte odolnejší ako klasický silikón. Vychutnajte si výbušné vrcholy!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Viete si predstaviť, aké by to bolo, keby váš penis mal nadprirodzené schopnosti? Vibračný krúžok Zeus dá vaším predstavám život! Predĺži a posilní erekciu a jeho dva motory v hornej i dolnej časti budú zmyselnými vibráciami láskať vás i vašu partnerku. Vychutnajte si s ním erotické dráždenie v páre alebo to s ním vyskúšajte aj osamote.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Admire Ring Vibrating Double Cock Ring Black

    Dokonalá hračka, ktorú si užije on aj on! Tento silikónový erekčný krúžok vám zaistí dlhšie trvajúcu erekciu, a teda aj dlhšie milovanie. Jeho textúrovaná časť a odnímateľný mini vibrátor sa postarajú o to, aby sa klitoris mal dobre a tiež o to, aby vaše cesty na vrchol boli vzrušujúce pre vás oboch rovnako.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Curitis Black

    Navýšte svoj výkon a maximalizujte potešenie! Táto šikovná erekčná slučka oproti klasickým erekčným krúžkom vyniká možnosťou nastavenia stiahnutia. Zaručené je teda bezpečné a pohodlné padnutie a efektívne využitie. Slučka stiahne penis, čím posilní a predĺži jeho erekciu a tiež znásobí príjemné pocity pri vyvrcholení. Vibrácie potom budú dráždiť hlavne klitoris a funkcie slučky tak ocenia on aj ona!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Performance VS7 Silicone Cock & Ball Strap Large

    Tento vkusný doplnok pridá vášmu penisu nielen šarm, ale predovšetkým výdrž! Jednoducho sa nasadzuje a ľahko sa samozrejme aj dáva dole. Obopne nielen koreň vášho penisu, ale tiež semenníky! Je vyrobený z úžasného silikónu, ktorý je tiež bezpečný pre telo a neťahá kožu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Transparentná

    Túžite po extrémnom potešení? V tom prípade musíte vyskúšať tento erekčný krúžok na penis s popruhom, ktorý slúži na uchytenie za semenníky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Myslíte si, že vaše milovanie nemôže byť už lepšie? Dovoľte vibračnému krúžku Juke, aby vás presvedčil o opaku. Jeho intenzívne vibrácie budú stimulovať klitoris a jeho mäkký materiál obopne váš penis tak, že jemne podporí a posilní vašu erekciu a tiež znásobí potešenie z vyvrcholenia. Milujte sa ešte zmyselnejšie!

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Cruiser Ring PF Blend Clear

    Nie je zbytočne príliš mäkký, ani tvrdý, nie je príliš ľahký, ani ťažký. Je dokonalý. Pružný a statný. Sadne každému mužovi bez rozdielu vo veľkosti, dĺžke, či obvode penisu. Veľmi ľahko sa s ním manipuluje a nasadiť si ho je tak jednoduché, že to zvládnete aj poslepiačky. Pokiaľ ho nevyskúšate, pravdepodobne neuveríte, aký je Cruiser pohodlný, a o koľko je sex s ním zábavnejší.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Vyzbrojte sa týmto vibračným silikónovým krúžkom, ktorý bude baviť vás i váš náprotivok! Má silné vibračné jadro, ktoré je pokryté hodvábne hebkým silikónom a prináša luxusné pocity. Okrem toho predĺži erekciu, posilní ju a zintenzívni vyvrcholenie. Okoreňte si svoje milostné hry v páre!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Annex Clear Super Stretchy Erection Enhancer Transparent

    Zvýšte citlivosť a tvrdosť svojho penisu a ozdobte ho týmto pôvabný a účinným erekčným krúžkom. Posilní vašu erekciu, zintenzívni orgazmus a rozdelí vaše semenníky tak, že sa z nich stane slasť pre oči vášho náprotivku. Vyrobený je z vysoko pružného TPR, takže sa prispôsobí vašej veľkosti. Kombinujte ho s lubrikantmi na báze vody.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Velv'Or JBoa 304 Adjustable Cock Ring

    Potrpíte si na dizajnové doplnky, aj čo sa erotických pomôcok týka? JBoa je nastaviteľná erekčná slučka, ktorá stiahne penis pri koreni a účinne tak podporí erekciu. Zároveň je táto slučka prosto a jednoducho štýlová! Hľadáte erotický, ale zároveň vkusný darček pre muža? JBoa v darčekovej krabičke poteší vás oboch!

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    Pre všetkých, ktorí si potrpia na kvalitu a účinnosť za rozumnú cenu, je tu tento pôvabný vibračný krúžok. Je silný, ale zároveň úžasne pružný, takže sadne všetkým veľkostiam. Má výkonný vibračný motor, ktorý sa dá pohodlne dobíjať, a mieri priamo na klitoris. Nechajte krúžok BigO, aby sa stal nepostrádateľnou súčasťou vášho milovania!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Beaded Dual Silicone Maximizer Black

    Chcete objaviť ešte intenzívnejšie pocity, než aké poznáte doteraz? Vyskúšajte túto hračku! Je to silikónový duálny krúžok s oceľovými korálkami, ktoré zosilnia vašu extázu. Je pevný, ale zároveň skvele pružný a pohyblivé korálky poteší vás aj váš náprotivok. Podporte stoji erekciu a zvýšte potešenie!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners V-shape Ball Splitter

    Tento silikónový doplnok pôvabne rozdelí vaše semenníky a stiahne váš penis u koreňa, čím podporí erekciu. Doprajte svojim semenníkom dráždivé pocity ťahania a stlačenia a nastavte si pohodlne veľkosť presne podľa vašich požiadaviek. Záleží len na vás, či si svoj penis a semenníky necháte stiahnuť pevnejšie alebo len ľahko, v každom prípade vám bude silikónový materiál úplne príjemný, pretože je ohybný, mäkký a hebký.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Energy Ring Transparentná

    Erekčný krúžok Energy Ring od obľúbenej značky Sport Fucker je najnovšou inováciou na poli erekčných krúžkov. Tvoria ho tri hlavné krúžky a dva bočné krúžky, ktoré ponúkajú hneď niekoľko variánt, ako ho nosiť.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Dvojitý vibračný krúžok pre extrémne potešenie z milovania pre oboch partnerov. Je tak špeciálny a tak účinný! Bude dokonale držať, lebo obopne penis aj semenníky a následne dopraje lahodnú stimuláciu klitorisu. Vibruje v 5 režimoch o 5 rýchlostiach. Nechajte sa ním uniesť do raja!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Thimble Black

    Elegantný vibračný krúžok pre ešte intenzívnejšie zážitky pri milovaní! Je príjemne flexibilný, pretože je vyrobený z kvalitného mäkkého silikónu, a stiahne váš penis, čím posilní jeho erekciu. Krúžok je celoplošne textúrovaný a vibráciami poteší nositeľa, a predovšetkým klitoris jeho partnerky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Cage Ring Black

    Viac ako návlek na penis! Tento doplnok pre vaše mužstvo je tvorený spojenými krúžkami, ktoré vytvárajú úžasnú stimulačnú štruktúru pre neho aj pre ňu. Dokonale priľahne na váš penis, posilní a podporí erekciu a svojim pružným a mäkkým silikónovým materiálom vám bude príjemný na nosenie. Koncový krúžok na semenníky zaistí pevné a pohodlné nosenie a zamedzí skĺznutiu návleku dole. Užite si neuveriteľné pocity s každým zásunom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Saturn Vibrating Cock/Ball Ring

    Snívate o tvrdšej a dlhšie trvajúcej erekcii? Saturn vám ju dopraje, pretože stiahne penis pri koreni, čím zamedzí prietoku krvi. Nasadiť ho môžete na penis alebo semenníky a nechať sa hýčkať vibráciami, ktoré vám budú ponúknuté o 3 rýchlostiach a 7 vzoroch. Krúžok je vo vnútri pevný a na povrchu príjemne mäkký a tiež vodotesný. Neváhajte a potešte sa!

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    Chcete zažívať ešte intenzívnejšie zážitky z milovania? Tento báječne pružný a výkonný krúžok sa navlečie na penis, kde podporí a posilní erekciu, a tiež na semenníky, takže bude perfektne držať. Malé jazýčky potom budú smerovať na klitoris a láskať ho silou nekonečne príjemných vibrácií. Je vyrobený z hebkého silikónu a je tiež dobíjací, takže čo viac si priať?

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 359

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.