×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné a erekčné krúžky

Položky 65 až 96 z celkom 298

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Paloqueth Dual Vibrating Soft Silicone Cock Ring with 10 Powerful Vibrations Black

    Rohatý vibračný krúžok pre diabolské potešenie! Jeho jedinečný tvar zvýši vaše sebavedomie a poteší vás vibráciami. Dva krúžky sa nasadzujú za semenníky a na penis, ktorý bude účinne stiahnutý, čím sa posilní a predĺži jeho erekcia. Vibrácie pri milovaní budú dráždiť klitoris vašej partnerky a dosť možno sa dočkáte aj spoločného vyvrcholenia!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Trainer Ring Čierna

    Trainer Ring od obľúbenej značky Sport Fucker je erekčný krúžok a naťahovač semenníkov zároveň.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bcharmed Basic Plus Black

    Chcete si užívať o niečo viac? Prizvite k svojmu milovaniu tento dvojitý vibračný krúžok zo 100% silikónu. Je báječne pružný a stiahne váš penis pri koreni, čím posilní erekciu. Druhý krúžok sa potom zachytí za semenníky a vibračná časť sa rozoznie naproti klitorisu. Vyskúšajte, ako krúžok vie držať na svojom mieste a ako veľmi vie podporiť vzrušenie a vášeň.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Erekčný krúžok Strong One z príjemného a šetrného silikónu sa postará o väčšiu výdrž, vytrvalosť a oddialenie ejakulácie. Hlboké vibrácie navyše stimulujú oboch partnerov zároveň a ako bonus ich možno ovládať pomocou aplikácie.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Viete, že vaše milovanie môže byť ešte vzrušivejšie? Stačí si k nemu prizvať tento šikovný krúžok, ktorý poláska penis aj klitoris. Vďaka stiahnutiu bude penis o niečo citlivejší a jeho erekcia bude dlhšia a orgazmus intenzívnejší. Dámy zas totálne prepadnú vibráciám cieleným na klitoris a okolie počas prenikania. Vychutnajte si tie najlepšie zážitky!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Crystal Clear Vibrating Sleeve

    Predĺžte penis a zintenzívnite stimuláciu, milovanie s týmto návlekom nebude mať obdobu! Tento transparentný vibračný návlek na penis od značky Crystal Clear je vyrobený z mäkkého a pružného materiálu, má žiadúci realistický tvar a poskytne uspokojenie obom partnerom. Priľne na váš penis, podporí erekciu a vďaka krúžku na semenníky bude vždy držať na svojom mieste. Tak si ho nasaďte a potešte svoju partnerku dlhším mužstvom a vibráciami.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibro Ring Modrá

    Zvýšte svoju sexuálnu silu i potešenie s týmto unikátnym vibračným krúžkom od obľúbenej značky You2Toys.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Chceli by ste si pri sexe užívať o niečo viac? Tento premyslený krúžok poteší vás oboch a bude radosť ho nosiť! Vzrušujúco rozdelí semenníky, zovrie penis pri koreni, čím podporí jeho erekciu a mini vibrátor svojimi silnými vibráciami môže tešiť klitoris, ak ho umiestníte hore. Pružný silikón sa prispôsobí vašim proporciám a vy si nebudete môcť vynachváliť nosenie krúžku!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Po ročnom vývoji a testovaní prichádza na trh absolútne neodolateľná novinka - super pružný Cock & Ball. Budete prekvapení, o aký mäkký výrobok sa jedná. Bezpochyby si ho obľúbite už pri prvom použití. A tiež sa s ním konečne môžete prestať báť straty erekcie.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Dante II Smart Wearable Ring

    Viete, ako urobiť vaše milovanie ešte lepším? Prizvite si tento jedinečný vibračný krúžok od Magic Motion a ovládajte jeho funkcie skrz aplikáciu v telefóne. Jej klitoris poteší zmyselnými vibráciami a jemu zaistí dlhšiu a silnejšiu erekciu. Je úžasne elastický a pohodlný na nosenie. Vyberte si z 10 rôznych vibračných funkcií a objavte nekonečné možnosti aplikácie!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O RingO Biggies Black

    Konečne nekonečne pevná erekcia je tu! Tento krúžok RingO je silný, ale zároveň parádne flexibilný. Nielenže váš penis ozdobí, ale tiež ho aj stiahne, čím zabráni prietoku krvi, posilní tým erekciu a predĺži ju. Chcete dlhé a intenzívne milovanie? S krúžkom RingO si ho doprajete!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Green

    Chcete umocniť svoje potešenie a predĺžiť dobu milovania? Vyskúšajte to s týmto vibračným kroužkom! Je skvele mäkký a pružný, má mäkké stimulačné výstupky a svojimi vibráciami vezme klitoris na vrchol blaha. Nasaďte si ho na penis a objavte nový rozmer milovania!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Triple Ball/Cock Ring with Anal Beads Black

    Podporí prednú časť a rozpáli zadnú časť! Táto jedinečná hračka v sebe kombinuje krúžok na penis a semenníky s análnymi korálkami. Všetko je prepojené, erekčný krúžok má nastaviteľné zovretie a vy sa tak budete môcť radosť z dokonalého vzrušenia a prekrvenia! Vychutnajte si mnohonásobnú slasť a stimuláciu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Black

    Chcete sa kochať pevnejšou erekciou? Krúžok Rooster Jason vám k tomu pomôže. Zovretie si s ním nastavíte podľa svojich požiadaviek, pretože krúžok je nastaviteľný do 5 rôznych veľkostí. Manipulácia s ním je veľmi ľahká a vďaka kvalitným materiálom bude na nosenie veľmi príjemný. Objavte dynamické pôžitky!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Trainer Ring Transparentná

    Unikátny Trainer Ring od obľúbenej značky Sport Fucker spája krúžok na penis a krúžok na semenníky v jednu účinnú a jedinečnú hračku.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Addicted Toys Flexible Silicone Cock Ring Set 7 Pieces Black

    S touto sadou 7 silikónových doplnkov na penis si užijete ešte intenzívnejšie orgazmy! 3 z nich sú nastaviteľné erekčné slučky, sú super elastické a perfektne padnú všetkým veľkostiam penisu. Ďalšie 4 krúžky potom rovnako ako slučky oddialia vyvrcholenie a zintenzívnia orgazmy. Predĺžte svoje milovanie a vyberte si zo sady slučku alebo krúžok, ktorý vám aktuálne padne najlepšie alebo ich nosenie kombinujte.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Cock Ring with RC Ball Massager Black

    Splňte si sen o pevnej erekcii a nechajte sa potešiť masážnou loptičkou! Tento Cock Ring značky Rebel je anatomicky tvarovaný a perfektne sedí. Podporí a posilní vašu erekciu a polaská vás vibráciami na tom správnom mieste. Je skvele pružný a dokonale sa vám prispôsobí. Vychutnajte si stimuláciu semenníkov aj hrádze a pomocou diaľkového ovládača si vyberajte medzi 10 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring Blue

    Túžite po dlhšej a pevnejšej erekcii? Vyskúšajte erekčný krúžok Blush Camo, ktorý je mäkký a flexibilný, takže vám zaručí maximálne pohodlie. Je plochý, takže nebude kĺzať a je vyrobený z hebkého silikónu, takže vám bude skutočne príjemný. Užite si dlhšie milovanie, zaslúžite si ho!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Charged Ohare Rabbit Vibe Pink

    S týmto zajačikom si budete užívať obaja! Jeho pri koreni penisu a okolo semenníkov príjemne stiahne a jej bude uškami vzrušene vibrovať na klitoris. Je vyrobený zo silikónu, takže je úžasne flexibilný a nielenže dokonale sadne na penis, ale tiež sa svojimi uškami prispôsobí ženskému telu. Má 10 silných vibračných funkcií, dobíja sa cez USB a nemôže sa dočkať, kedy sa už bude s vami milovať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Ring True

    Toľko potešenia v 3 malých a jednoduchých vibračných krúžkoch! Prvý si nasaďte na jazyk a zintenzívnite tak orálne potešenie, druhý si navlečte na prst a zablúďte s ním do jej lona a potešte bod G! Ten posledný potom navlečte na penis a urobte tak dobre klitorisu počas milovania.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casual Love Vibrating Ring Purple

    Chcete zintenzívniť potešenie z milovania? Vibračný krúžok Casual Love je roztomilá pomôcka s macíkovým designom vhodná nielen pre začiatočníkov. Je z flexibilného TPR, takže sa prispôsobí akejkoľvek veľkosti a svojimi vibráciami potom macík poteší kitoris. Vyskúšajte niečo nové a vychutnajte si doteraz neobjavené pôžitky.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Už asi tušíte, že s vibračným krúžkom bude vaše milovanie ešte lepšie a intenzívnejšie, ale pravdepodobne ešte len hľadáte ten pravý. Máme pre vás skvelú správu - už ste ho našli! Dvojitý vibračný krúžok Poloqueth má všetko, čo od takejto pomôcky vyžadujete. Má krúžok na penis aj semenníky, silný motor, zmyselne vibruje na klitorise, báječne sedí, je flexibilný, vodotesný a na diaľkové ovládanie. On je ten pravý!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Spartacus R

    Spríjemnite si svoje sexuálne zážitky s úžasným Spartacom, ktorý bol navrhnutý presne tak, aby uspokojil jeho aj ju a oboch spoločne priviedol až k orgazmu. Spája niekoľko preverených hračiek v 1 a funguje tak ako erekčný krúžok, dráždič klitorisu, masírovač semenníkov a návlek na penis zároveň.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Glans Ring Black

    Šperk a erotická hračka zároveň! Tento otvorený krúžok z nerezovej ocele vás zaujme svojimi 2 guličkami a ozdobí ako obrezané, tak neobrezané penisy. Nasadzuje sa priamo na žaluď a svojou tesnosťou spôsobuje mierne prekrvenie tohto citlivého miesta, ktoré sa stane bacuľatým a citlivým na dotyk . Vyskúšajte, aké to je, keď guličky stimulujú uzdičku a noste krúžok pre radosť, vzrušenie aj ozdobu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Double Diver Pink

    Chcete vzrušujúcu duálnu penetráciu? Jedine s týmto krúžkom strojnásobíte svoje potešenie! Stačí ho nasadiť na penis a nechať pružný krúžok, aby posilnil a podporil erekciu a výdrž. Potom pridajte vibrácie s 12 funkciami v hornej časti a pre maximálnu blaženosť vkĺznite pripevneným dildom za zadné dvierka. Toto nie je len tak nejaký obyčajný krúžok, je to nástroj pre dokonalú slasť!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Locker Black

    Máte pocit, že k dokonalom sexuálnom zážitku vám stále niečo chýba? Stavíme sa, že je to práve táto šikovná vibračná slučka na penis a semenníky! Je špeciálne navrhnutá tak, aby pohodlne a zároveň účinne zlepšila milovanie. Vyrobená je z kvalitného silikónu a je super pružná pre maximálne pohodlnie. Vychutnajte si príjemné pocity zo stimulácie vibráciami, ktoré tu budú pre neho aj pre ňu!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Share Ring Double Vibrating Cock Ring with Rabbit Ears Black

    Dokonalá hračka, ktorú si užije on aj on! Tento silikónový erekčný krúžok vám zaistí dlhšie trvajúcu erekciu a teda aj dlhšie milovanie. Jeho králičie ušká a odnímateľný mini vibrátor sa postarajú o to, aby sa klitoris mal dobre a tiež o to, aby vaše cesty na vrchol boli vzrušujúce pre vás oboch rovnako.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    Chcete si spoločné erotické chvíľky užívať ešte o niečo viac? Prizvite si tento luxusný a šikovný krúžok! Vyrobený z elegantného mäkkého silikónu, má ergonomický tvar a prenikanie s ním bude ešte lepšie a vzrušivejšie. Vyberte si z jeho 8 výkonných vibračných programov a doprajte zmyselnú stimuláciu klitorisu aj G-bodu.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Smart Vibe Ring - Vibračný krúžok Čierna

    Rozvibrujte vzrušenie vašej partnerky. Elegantný, avšak veľmi výkonný, vibračný krúžok bol špeciálne navrhnutý tak, aby padol ako uliaty.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O The Two-O

    Radi používate vibračné krúžky, ale často sa hádate pre vibrácie? Vyskúšajte tento vibračný krúžok s dvoma motormi! Jeden je preňho a druhý pre ňu, vibrácie pre všetkých. Krúžok je úžasne pružný a zaistí vám nielen dlhú a pevnú erekciu, ale tiež slastnú stimuláciu nielen klitorisu, ale aj semenníkov. Konečne sa môžete spoločne dostať na vrchol, tak si túto šancu nenechajte ujsť.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Chcete si vychutnať dlhšiu erekciu a zmyselné vibrácie? Nasaďte si túto klasickú erekčnú slučku, zovretie si upravte podľa svojich potrieb a zapnite vibrácie, ktoré si pri milovaní bude užívať aj vaša partnerka. Užite si všetky svoje erotické fantázie a milujte sa vzrušujúco a dlho!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Teal Tickler

    Užívajte si štýlovo, intenzívne a hravo. Tento erekčný krúžok posilní vašu erekciu a vibráciami bude intenzívne dráždiť partnerkin klitoris. Vyrobený je z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je flexibilný a prispôsobí sa vašej veľkosti. Jedným tlačidlom spustíte intenzívne vibrácie a poriadna jazda môže začať!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 298

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.