×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné a erekčné krúžky

Položky 97 až 128 z celkom 232

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Shots Toys Double Ring Booster Black

    Prečo je erekčná slučka zaručene pohodlná pre každého? Pretože je nastaviteľná a prispôsobí sa tak akejkoľvek veľkosti. Táto slučka je dokonca dvojitá! Vyrobená je z kvalitného čierneho silikónu a podporí vašu erekciu k maximálnej tvrdosti. Rychlo a ľahko sa nasadzuje aj dáva dole a je perfektná aj pre dlhodobé nosenie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Balldo Starter Set Steel Pink

    Objevte úplne nový spôsob prieniku s Balldom! Tento Starter Set sa nasadzuje na varníky, na ktorých pevne drží a ešte ho istí koncový krúžok. A aký je potom výsledok? Môžete prenikať gulema! Toto jednoducho musíte skúsiť, z vašich varlat sa stane nástroj potešenia a slasti.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Krúžok na penis a semenníky tvorený hneď zo 4 krúžkov rôznych veľkostí! Najväčší krúžok (4 cm) sa nosí priamo pri tele, druhý okolo penisu a zvyšné dva malé rozdelia vaše semenníky. Vychutnajte si pocit obmedzeného prietoku krvi, čo zaistí ešte pevnejšiu a tvrdšiu erekciu a tiež intenzívnejšie vyvrcholenie.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Power Stretchy Rings Transparentná 2ks

    Sada 2 pružných krúžkov určených pre jeho potešenie od značky ToyJoy. Každý z krúžkov má iný tvar i textúru, čo znamená, že vám každý z nich poskytne odlišné pocity. Sú vyrobené z kvalitného TPE materiálu, ktorý je bezpečný pre telo, neobsahuje ftaláty a je vodotesný. Preskúmajte svoje vzrušenie a znásobte ho s krúžkami Manpower ToyJoy.

    3,79 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Chcete si vychutnať dlhšiu erekciu a zmyselné vibrácie? Nasaďte si túto klasickú erekčnú slučku, zovretie si upravte podľa svojich potrieb a zapnite vibrácie, ktoré si pri milovaní bude užívať aj vaša partnerka. Užite si všetky svoje erotické fantázie a milujte sa vzrušujúco a dlho!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Mio Čierna

    Mio je vibračný krúžok na partnerské hry a potešenie. Pýši sa veľmi silnými vibráciami, ktorým nikto neodolá.

    103,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Performance VS6 Silicone Cock & Ball Strap

    Tento vkusný doplnok pridá vášmu penisu nielen šarm, ale predovšetkým výdrž! Jednoducho sa nasadzuje a ľahko sa samozrejme aj dáva dole. Obopne nielen koreň vášho penisu, ale tiež semenníky! Je vyrobený z úžasného silikónu, ktorý je tiež bezpečný pre telo a neťahá kožu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Dyno Rings Black

    Tri oriešky pre Popolušku, tri zlaté vlasy deda Vševeda, Traja veteráni a tiež 3 erekčné krúžky pre vašu až trojnásobne silnejšiu, pevnejšiu a dlhšiu erekciu! Zintenzívnite svoje pôžitky a vyvrcholenie a doprajte sebe i svojej milovanej princeznej rozprávkovo dlhý sex.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Jedinečný troj-krúžok na penis a semenníky! Všetky tri krúžky, ktoré ho tvoria, sú k sebe napevno pripevnené a majú rôzne priemery. Najväčší z nich (4 cm) sa nosí priamo pri tele, druhý (3 cm) bude nasadený okolo semenníkov a najmenší (2 cm) na penise. Vychutnajte si pocit obmedzeného prietoku krvi, čo zaistí ešte pevnejšiu a tvrdšiu erekciu a tiež intenzívnejšie vyvrcholenie.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Velv'Or Rooster Ragnar Lasso Design Cock Ring Black

    Chcete sa pýšiť pevnou erekciou? Sľučka Rooster Ragnar vám k tomu pomôže. Zovretie si s ním nastavíte podľa svojich požiadaviek vďaka posuvnej časti. Manipulácia s ním je veľmi ľahká a vďaka kvalitným materiálom bude na nosenie veľmi príjemný. Objavte dynamické pôžitky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Vibračný krúžok Joel z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti, ktoré si užije klitoris pri milovaní. Penis potom stiahne pri koreni a okolo semenníkov, takže bude držať aj pri divokejšej akcii. Hračky Elite bude milovať každý!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Maximize Ring

    Maximalizujete svoj výkon a predĺžte si erekciu!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 50 + 55mm

    Pevne zvarené kovové krúžky na penis, ktoré sú určené na udržanie a zintenzívnenie erekcie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 30 + 35mm

    Zintenzívnite erekciu a orgazmus pomocou Rimba erekčných krúžkov.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Čierna

    Túžite po extrémnom potešení? V tom prípade musíte vyskúšať tento erekčný krúžok na penis s popruhom, ktorý slúži na uchytenie za semenníky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Dvojitý krúžok na penis vyrobený z vysoko kvalitnej kože a gumy. S jeho pomocou posilníte a predĺžite svoju erekciu a tiež si užijete intenzívnejšie vyvrcholenie. Vychutnajte si nosenie tejto štýlovej a účinnej pomôcky a nádherne dlhý sex.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Barbarian Power Ring

    Účinný erekčný krúžok od značky Bathmate patrí medzi tie najtvrdšie a zároveň najflexibilnejšie erekčné krúžky na trhu. Je pripravený posilniť vašu erekciu a zvýšiť tak váš výkon na maximum. Vyrobený je z elestomexu, čo je úplne unikátna kombinácia materiálov TPE a TPR, neobsahuje ftaláty a je bezpečný pre telo. Staňte sa s ním skutočnou legendou.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Liquid Silicone Switch Hitter Black

    Mäkký a hodvábne elastický silikónový krúžok na penis a semenníky urobí z vášho mužstva skutočný skvost. Nosiť ho môžete mnohými spôsobmi a vždy vám bude pohodlný a to nielen vďaka svojmu tvaru a materiálu, ale tiež dlhoročnými skúsenosťami značky Sport Fucker. Skúste si ho tiež!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Tight Grabber Black

    Flexibilný a pohodlný TPR krúžok z dielne Mister B. Zapadne do vášho každodenného života ako posledný článok skladačky, chytí vás a nepustí. Môžete ho používať rôznymi spôsobmi, nosiť ho na penise alebo na semenníkoch. Bol vyrobený v Európe a vďaka svojej pružnosti sa rád prispôsobí vaším potrebám.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    Chcete niečo nevšedné pre váš penis? Tento dômyselný doplnok obopne koreň penisu a tiež semenníky, ktoré dokonca rozdelí. Je zdobený striebornými cvočkami a všimnite si tiež dve šikovné očká, na ktoré môžete zavesiť závažie. Vyzbrojte sa!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Darkness Metallic Cock Rings Double

    Dvojitý krúžok na penis vyrobený z vysoko kvalitného kovu bez obsahu niklu. S jeho pomocou posilníte a predĺžite svoju erekciu a tiež si užijete intenzívnejšie vyvrcholenie. Vychutnajte si nosenie tejto štýlovej a účinnej pomôcky.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Tight Chomper Small Black

    Veľmi tesný erekčný krúžok od Mister B. Môžete ho nosiť niekoľkými spôsobmi, prispôsobí sa, je totiž vyrobený z veľmi kvalitného, ​​flexibilného a pohodlného TPR materiálu. Užite si pevnejšiu erekciu, úhľadnejšie prirodzenie s týmto krúžkom za vaším penisom a semenníkmi. Vyrobený bol v Európe.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Red

    Chcete sa kochať pevnejšou erekciou? Krúžok Rooster Jason vám k tomu pomôže. Zovretie si s ním nastavíte podľa svojich požiadaviek, pretože krúžok je nastaviteľný do 5 rôznych veľkostí. Manipulácia s ním je veľmi ľahká a vďaka kvalitným materiálom bude na nosenie veľmi príjemný. Objavte dynamické pôžitky!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Power Plus Cockring Transparent

    Jednoduchý erekčný krúžok pre úplných začiatočníkov i pokročilých milovníkov! Je vyrobený zo super pružného materiálu, takže sa vám skvelo prispôsobí. A aká je jeho úloha? Posilní a podporí erekciu a zároveň oddiali vyvrcholenie. Tak si to s ním užite!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Rings of Love Silicone Stimu Ring Pink

    Láka vás objavovanie spôsobov, ako si milovanie užívať ešte intenzívnejšie? Vyskúšajte vibračný krúžok! Tento od značky Dream Toys má odnímateľný mini vibrátor a vrúbkovanú časť na zmyselné dráždenie klitorisu. Okrem toho stiahne penis pri koreni, čím posilní a predĺži erekciu a pomocou jedného tlačidla sa veľmi jednoducho ovláda.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BeauMents Flexxio Blue

    Váš sex sa stal rutinou, neviete čo ďalej a vlastne vás to už ani nebaví, nieto, aby vás to uspokojovalo? Nie ste v tom sami, tento problém rieši každý druhý vzťah a my vieme, ako vám pomôcť! Rozvibrujte svoje erotické chvíľky a užívajte si vibrácie spoločne. Táto hračka poteší oboch partnerov a okorení aj tú najnudnejšiu spálňu. 2 motory, flexibilný materiál, 10 vibračných režimov a diaľkový ovládač, áno, váš sex dostáva nový rozmer práve teraz!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Zdá sa vám, že vaše uspokojovanie je také nemastné neslané? Link Up Verge je tu pre to, aby vám obom priniesol potešenie, o ktorom snívate. Má 10 výkonných funkcií pre slastné dráždenie klitorisu a súčasťou balenia je ešte jeden mäkký a pružný krúžok na podporu erekcie. Doprajte si niečo viac a užite si spoločne skutočné uspokojenie!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • COLT Weighted Ring Large

    Vychutnajte si zmyselné potešenie s touto dômyselnou hračkou od značky Colte. Krúžok si navlečte okolo penisu, kde posilní vašu erekciu, a guľôčku potom schovajte do miest, kam slnko nesvieti. Vďaka flexibilite a príjemnému, zdravotnému nezávadnému materiálu sa hračka veľmi pohodlne nosí a je jedno, či sa s ňou chystáte vyraziť von, alebo vydrhnúť celý byt.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Za všetkého najviac milujete stimuláciu semenníkov? Máme tu hračku špeciálne vyrobenú pre spokojnosť vašich guličiek vďaka 9 vibračným vzorom. Vkĺznite do dvojitej slučky, uvelebte v nej ako penis, tak semenníky, stlačte tlačidlo na ovládači a ráčte to rozbehnúť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Vychutnajte si potešenie, ktorá zažijete s týmto erekčným krúžkom obohateným o guľôčku s hmotnosťou 110 g. Krúžok zovrie váš penis pri koreni a zaistí vám tak úplne vzrušujúci orgazmus. Tento krúžok vašu erekciu udrží a nepustí! Vďaka svojej nastaviteľnej dĺžke je vhodný pre všetky veľkosti, ľahko sa používa a tiež udržiava.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey A Perfect O Silicone Love Ring

    Užite si silnejšiu erekciu a dlhšie milovanie s jednoduchým, avšak vysoko účinným, erekčným krúžkom z príjemného lekárskeho silikónu.

    13,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    Fu Bag je stimulátor semenníkov a penisu, ktorý posilní erekciu a oddiali vyvrcholenie! Je príjemne pružný a pohodlný na nosenie. Neuveriteľne zmyselne stimuluje semenníky, penis i hrádzu, no neznie to lákavo? Nasaďte si Fun Bag na penis, nechajte ho, aby obopol semenníky a svojimi vibráciami vás tešil a zbláznenie!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 232

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.