×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné a erekčné krúžky

Položky 97 až 128 z celkom 288

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Anbiguo Arkadio Glands & Perineum Stimulator Watchme Wireless Technology Compatible Black

    Arkadio nie je len tak nejaká hračka! Vyniká množstvom funkcií, ktoré by ste o podobných produktoch márne hľadali. Dopraje vám tú najlepšiu stimuláciu žaluďa aj hrádze, ponúkne vám 8 vibračných režimov, super výkonný motor a silikónový materiál neuveriteľne príjemný na dotyk. Je ergonomicky navrhnutý, takže zároveň aj pohodlný na používanie!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Love Connection Couples Ring Petrol

    Hračka na vylepšenie párovej intimity! Tento vibračný krúžok na diaľkové ovládanie nie je len tak obyčajný, oproti iným podobným hračkám má totiž tvar písmena C, flexibilné telo a 2 výkonné motory. Doprajte si intenzívne vibrácie pre neuveriteľné pocity.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Za všetkého najviac milujete stimuláciu semenníkov? Máme tu hračku špeciálne vyrobenú pre spokojnosť vašich guličiek vďaka 9 vibračným vzorom. Vkĺznite do dvojitej slučky, uvelebte v nej ako penis, tak semenníky, stlačte tlačidlo na ovládači a ráčte to rozbehnúť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    Chcete si spoločné erotické chvíľky užívať ešte o niečo viac? Prizvite si tento luxusný a šikovný krúžok! Vyrobený z elegantného mäkkého silikónu, má ergonomický tvar a prenikanie s ním bude ešte lepšie a vzrušivejšie. Vyberte si z jeho 8 výkonných vibračných programov a doprajte zmyselnú stimuláciu klitorisu aj G-bodu.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Zdá sa vám, že vaše uspokojovanie je také nemastné neslané? Link Up Verge je tu pre to, aby vám obom priniesol potešenie, o ktorom snívate. Má 10 výkonných funkcií pre slastné dráždenie klitorisu a súčasťou balenia je ešte jeden mäkký a pružný krúžok na podporu erekcie. Doprajte si niečo viac a užite si spoločne skutočné uspokojenie!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Majestic Duo

    Vďaka otočnému pútku je možné model Satisfyer Majestic Duo, vyrobený z príjemného a šetrného silikónu, používať veľmi flexibilne. Inovatívny dizajn je zavŕšený intuitívnym ovládaním a intenzívnymi vibráciami.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • BeauMents Flexxio Blue

    Váš sex sa stal rutinou, neviete čo ďalej a vlastne vás to už ani nebaví, nieto, aby vás to uspokojovalo? Nie ste v tom sami, tento problém rieši každý druhý vzťah a my vieme, ako vám pomôcť! Rozvibrujte svoje erotické chvíľky a užívajte si vibrácie spoločne. Táto hračka poteší oboch partnerov a okorení aj tú najnudnejšiu spálňu. 2 motory, flexibilný materiál, 10 vibračných režimov a diaľkový ovládač, áno, váš sex dostáva nový rozmer práve teraz!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Monarch Wearable Butterfly Vibe

    Pocíťte motýliky nielen v bruchu, ale aj na vašom najcitlivejšom mieste. Tento motýlik doletí k vášmu klitorisu a poteší ho intenzívnymi vibráciami, s ktorými sa razom dotknete neba. Kombinuje intímnu stimuláciu s parádnym hands-free zážitkom, ktorým vylepšíte intímne chvíle so svojou drahou polovičkou. Motýlik vibruje na celom svojom tele a je pripevnený k dvojitému krúžku, ktorý sa napne okolo koreňa penisu a tiež okolo semenníkov.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Double Ring Blue

    Dvojitý krúžok pre dokonalé padnutie! Zachytí sa za penis a za semenníky a dodá vám tak istotu, že aj pri tom najdivokejšom milovaní zostane na svojom mieste. Navyše stiahne penis pri koreni a posilňuje tak erekciu, zatiaľ čo svojimi vibráciami bude intenzívne stimulovať klitoris. Doprajte si nové zážitky z milovania!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Ramrod Strong Vibrating Cockring with Remote Black

    Doprajte si maximálny vzrušujúci zážitok s týmto unikátnym vibračným krúžkom na penis. Vyrobený je z prémiového čierneho silikónu a pre väčšiu stimuláciu ho tvoria hneď 2 krúžky. Chopte sa diaľkového ovládania a vyberte si z 10 intenzívnych vibračných režimov!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Rings of Love Silicone Stimu Ring Pink

    Láka vás objavovanie spôsobov, ako si milovanie užívať ešte intenzívnejšie? Vyskúšajte vibračný krúžok! Tento od značky Dream Toys má odnímateľný mini vibrátor a vrúbkovanú časť na zmyselné dráždenie klitorisu. Okrem toho stiahne penis pri koreni, čím posilní a predĺži erekciu a pomocou jedného tlačidla sa veľmi jednoducho ovláda.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Nutty Blue

    Extra potešenie pre oboch? S týmto vibračným krúžkom sa vaše sny o spoločných vrcholoch stanú skutočnosťou! Je jednoduchý, a pritom neuveriteľne šikovný. Nasadzuje sa na penis, ktorý príjemne stiahne, čím posilní jeho erekciu a zintenzívni vyvrcholenie. Pri sexe sa potom krúžok dotýka klitorisu a láska ho vibráciami. Doprajte si potešenie navyše, ktoré bude stáť za to!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Chcete si so svojím náprotivkom užiť zmyselnú predohru, a ešte vzrušujúcejšie milovanie? Táto sada je vytvorená špeciálne pre páry a ich všestranné potešenie. Obsahuje vibračný stimulátor lákavého tvaru s ovládaním cez náramok v tvare hodiniek a vibračný krúžok na praktické diaľkové ovládanie. Zažite spoločne novú úroveň slasti!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Satisfyer Bullseye s nastavením veľkosti vyrobený zo silikónu zaisťuje trvalý pôžitok pri milovaní vďaka efektu prekrvenia. Silné vibrácie na zužujúcom sa stimulátore klitorisu je možné ovládať aj pomocou bezplatnej aplikácie Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    Pre všetkých, ktorí si potrpia na kvalitu a účinnosť za rozumnú cenu, je tu tento pôvabný vibračný krúžok. Je silný, ale zároveň úžasne pružný, takže sadne všetkým veľkostiam. Má výkonný vibračný motor, ktorý sa dá pohodlne dobíjať, a mieri priamo na klitoris. Nechajte krúžok BigO, aby sa stal nepostrádateľnou súčasťou vášho milovania!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Power Clit Phospho - Vibračný krúžok svietiace v tme

    Značka Dorcel je najďalej zo všetkých, čo sa týka uspokojovania rôznych vášnivých potrieb. Aktuálne na trhu predstavuje novú kolekciu erotických pomôcok, ktoré sú vyrobené zo silikónu žiariaceho v tme.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Doprajte zmyselné vibrácie penisu, semenníkom aj klitorisu vašej partnerky. Táto luxusná hračka disponuje 2 krúžkami, ktoré sú báječne elastické a vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, posilnia vašu erekciu a následný orgazmus bude intenzívnejší ako kedykoľvek predtým. Klitoris zároveň zaplavia slastné vibrácie a partnerkino vyvrcholenie počas penetrácie bude bližšie ako na dosah.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Saturn Vibrating Cock/Ball Ring

    Snívate o tvrdšej a dlhšie trvajúcej erekcii? Saturn vám ju dopraje, pretože stiahne penis pri koreni, čím zamedzí prietoku krvi. Nasadiť ho môžete na penis alebo semenníky a nechať sa hýčkať vibráciami, ktoré vám budú ponúknuté o 3 rýchlostiach a 7 vzoroch. Krúžok je vo vnútri pevný a na povrchu príjemne mäkký a tiež vodotesný. Neváhajte a potešte sa!

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Thimble Black

    Elegantný vibračný krúžok pre ešte intenzívnejšie zážitky pri milovaní! Je príjemne flexibilný, pretože je vyrobený z kvalitného mäkkého silikónu, a stiahne váš penis, čím posilní jeho erekciu. Krúžok je celoplošne textúrovaný a vibráciami poteší nositeľa, a predovšetkým klitoris jeho partnerky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Green

    Chcete si spoločné erotické chvíľky užívať ešte o niečo viac? Prizvite si tento luxusný a šikovný krúžok! Vyrobený z elegantného mäkkého silikónu, má ergonomický tvar a prenikanie s ním bude ešte lepšie a vzrušivejšie. Vyberte si z jeho 8 výkonných vibračných programov a doprajte zmyselnú stimuláciu klitorisu aj G-bodu.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    Fu Bag je stimulátor semenníkov a penisu, ktorý posilní erekciu a oddiali vyvrcholenie! Je príjemne pružný a pohodlný na nosenie. Neuveriteľne zmyselne stimuluje semenníky, penis i hrádzu, no neznie to lákavo? Nasaďte si Fun Bag na penis, nechajte ho, aby obopol semenníky a svojimi vibráciami vás tešil a zbláznenie!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bcharmed Basic Plus Sea Foam

    Chcete si užívať o niečo viac? Pozvite k svojmu milovaniu tento dvojitý vibračný krúžok zo 100% silikónu. Je úžasne pružný a váš penis stiahne pri koreni, čím posilní erekciu. Druhý krúžok sa zachytí za semenníky a vibračná časť sa rozoznie oproti klitorisu. Vyskúšajte, ako vie krúžok držať na svojom mieste a ako veľmi vie podporiť vzrušenie a vášeň.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Vibrating Cock Ring 584878 Black

    Čo by ste povedali na posilnenie erekcie, zmyselné vibrácie a vzrušujúcu stimuláciu? Chcete to? Tak si hoďte do košíka tento vibračný erekčný krúžok, ktorý má odnímateľný mini vibrátor a je vyrobený z príjemného a flexibilného silikónu. Podporte ním svoje vzrušenie a užite si ešte intenzívnejšie zážitky!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    Chcete zažívať ešte intenzívnejšie zážitky z milovania? Tento báječne pružný a výkonný krúžok sa navlečie na penis, kde podporí a posilní erekciu, a tiež na semenníky, takže bude perfektne držať. Malé jazýčky potom budú smerovať na klitoris a láskať ho silou nekonečne príjemných vibrácií. Je vyrobený z hebkého silikónu a je tiež dobíjací, takže čo viac si priať?

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BeauMents Flexxio Purple

    Váš sex sa stal rutinou, neviete čo ďalej a vlastne vás to už ani nebaví, nieto, aby vás to uspokojovalo? Nie ste v tom sami, tento problém rieši každý druhý vzťah a my vieme, ako vám pomôcť! Rozvibrujte svoje erotické chvíľky a užívajte si vibrácie spoločne. Táto hračka poteší oboch partnerov a okorení aj tú najnudnejšiu spálňu. 2 motory, flexibilný materiál, 10 vibračných režimov a diaľkový ovládač, áno, váš sex dostáva nový rozmer práve teraz!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Men 28X G-Shaft Silicone Cock Ring with Remote Black

    Vibračný silikónový krúžok na extra stimuláciu pensu! Vyrobený je z prémiového silikónu, naťahuje sa cez hlavu a je veľmi pohodlný na manipuláciu. Jeho výkonný vibračný motor vám ponúkne 4 rýchlosti a 7 vibračných vzorov, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Výkonný vibračný krúžok Lingus od značky Adrien Lastic spríjemní erotické zážitky všetkým vášnivým párom. Disponuje silným motorom, ktorý sa pre vás rozvibruje hneď v 3 rôznych režimoch, vyrobený je zo super mäkkého, príjemného a flexibilného silikónu, má ergonomický tvar, je vodotesný a diskrétne tichý. Napájenie 3x LR 44 batérie (nie sú súčasťou balenia).

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Myslíte si, že vaše milovanie nemôže byť už lepšie? Dovoľte vibračnému krúžku Juke, aby vás presvedčil o opaku. Jeho intenzívne vibrácie budú stimulovať klitoris a jeho mäkký materiál obopne váš penis tak, že jemne podporí a posilní vašu erekciu a tiež znásobí potešenie z vyvrcholenia. Milujte sa ešte zmyselnejšie!

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Každá hračka z novej kolekcie erotických pomôcok ElektroShock je pripravená stimulovať vaše nervové zakončenia pomocou elektrických pulzov, ktoré vám ukážu úplne novú a jedinečnú úroveň vzrušenia. Výhodou produktov ElektroShock a tiež aj tohto erekčného krúžku je predovšetkým to, že nebudete potrebovať žiadny ďalší externý zdroj a môžete si tak bez ďalších doplnkov užívať elektro-stimulačné funkcie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Magic Candy & Dante Kit II

    Potešenie pre ňu, pre neho aj pre oboch zároveň! S touto sadou si užijete veľa sexi zábavy, to nám verte. Obsahuje jeden vymeniteľný mini vibrátor s funkciami ovládateľnými cez aplikáciu a taktiež silikónový erekčný krúžok Dante II a stimulátor klitorisu Candy, do ktorých mini vibrátor môžete vložiť. Vychutnajte si predohry plné omamného vzrušenia a tiež intenzívnejšie milovanie, bude to stáť za to!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Curitis Black

    Navýšte svoj výkon a maximalizujte potešenie! Táto šikovná erekčná slučka oproti klasickým erekčným krúžkom vyniká možnosťou nastavenia stiahnutia. Zaručené je teda bezpečné a pohodlné padnutie a efektívne využitie. Slučka stiahne penis, čím posilní a predĺži jeho erekciu a tiež znásobí príjemné pocity pri vyvrcholení. Vibrácie potom budú dráždiť hlavne klitoris a funkcie slučky tak ocenia on aj ona!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Thor Cockring Black

    Spojte príjemné s ešte príjemnejším a vychutnajte si dlhú erekciu a silné vibrácie pre vaše citlivé miestočka. Vibračný krúžok Thor sa môže rozochvieť buď pre klitoris alebo pre semenníky, ako ho použijete, bude iba na vás. Má 3 rôzne rýchlosti a 7 vibračných vzorov. Je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, nezapácha, je dobíjací cez USB a vodotesný. Čo viac si priať?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 288

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.