×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 65 až 96 z celkom 3824

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Arcwave Ion Black

    Patentovaná technológia tlakových vĺn konečne aj pre mužov! Ráčte sa zoznámiť s prvým masturbátorom na svete, ktorý vás bude dráždiť skrz neuveriteľné, pulzujúce tlakové vlny, vďaka ktorým zažijete úplne nové druhy orgazmu!

    309 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Paloqueth Thrusting Rotating Dildo 5 Vibration 3 Thrusting & Rotating Modes with Remote

    Snívate o skutočných zážitkoch? Zverte svoje potešenie prirážajúcemu dildu Paloqueth, ktoré vie aj zmyselne rotovať. Pobozkajte ho na žaludi a nechajte ho odviesť prvotriednu vzrušujúcu prácu vďaka 3 rôznym režimom prirážania a rotácií a 5 režimom vibrácií. Zamilujte si ho!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Realistic Dildo Vibrator with with 5 Shocks & Rotations Skin

    Snívate o skutočných zážitkoch? Zverte svoje potešenie prirážajúcemu dildu Paloqueth, ktorá vie aj zmyselne rotovať. Pobozkajte ho na žaludi a nechajte ho odviesť prvotriednu vzrušujúcu prácu vďaka 10 vibračným režimom a 6 vzorom prírazov a rotácií. Zamilujete si ho!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Snappy

    Pretty Love Snappy je silikónový duálny vibrátor s dvoma vibračnými motorčekmi a s 30 typmi vibrácií, dokáže stimulovať zároveň bod G a klitoris a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Patchy Paul G5 sladce Ružová

    Tento šarmantný miláčik žien už patrí medzi našich osvedčených klasikov - tentokrát sa predstavuje v novej a ešte výkonnejšej forme!

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth G-Spot Rabbit Vibrator Pink

    Stále ste ešte nenašli toho pravého? Vieme, že to nie je jednoduché, ale myslíme, že ho práve máte! Tento hodvábne hladký a dokonale tvarovaný vibrátor Poloquet poteší váš bod G i klitoris, má 9 výkonných vibračných režimov a je vyrobený zo skutočne kvalitného a mäkkého silikónu. Užite si s ním osamote alebo s parterom a to v spálni alebo pokojne aj v sprche!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Čučoriedka 1 - Gélový vibrátor

    Tento vibrátor je dokonalý predstaviteľ krásneho penisu s vrúbkovaním, ktoré stimuluje vnútornú časť vagíny.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Elon Intelligent Masturbator with Up&Down Movement, Vibration, Heat & Phone Holder

    Neviete si predstaviť naháňať bez porna? Tento masturbátor myslí na všetko a je vybavený držiak na mobil, ale pozor, to je len začiatok toho, čo všetko vie. Ponúkne vám 8 režimov pohybu hore a dole a bude sa tak pohybovať po vašom penise a dôverne pripomínať pocit ako vo vagíne alebo zručných ústach. K tomu pridá ešte 10 vibračných režimov a funkciu zahrievania až na 42ºC pre hrejivý a príjemný pocit v priebehu niekoľkých minút. Prispôsobte si ho svojim predstavám a vychutnajte si tú najlepšiu masturbáciu všetkých čias!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Moto-Bator 2

    Moto-Bator sú 3 funkcie v jednom produkte, vďaka ktorému si vaše ruky navždy odpočinú od honenia. S Moto-Batorom už nikdy nebudete chcieť honiť rukou, zamilujete sa totiž do ťahu, sania a vibrácií. Dáte si kombo a všetko naraz alebo postupne? Super silný dobíjací motor je tu pre vás, aby vám plnil priania pokojne každý deň, hodinu, minútu... .

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Erotic Advent Calendar Spread Love & Joy

    Špeciálny vianočný čas si vyžaduje špeciálny adventný kalendár, s ktorým toto magické obdobné bude plné lásky a vášne. Objevujte 24 obojstranných krabičiek so sexy obsahom. Elegantný a prepracovaný vzhľad kalendára v kombinácii s luxusnými obsiahnutými produktmi tvorí vzrušujúci skvost plný láskyplných hračiek, ktorým svojej drahej polovičke spríjemníte predvianočný čas tým najlepším spôsobom!

    249 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Ridge Black

    Roztočte svoje análne radovánky! Tieto análne korálky sú dokonalou hračkou na skúmanie zadných vrátok bez ohľadu na pohlavie, sexualitu a úroveň skúseností. Na rozdiel od podobných produktov nie sú statické a doprajú vám silné vibrácie a rotačné pohyby o sile až 116 otáčok za minútu. Vychutnajte si zmyselný pocit naplnenia aj možnosť ovládania na diaľku cez aplikáciu.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bcharmed Basic Vibrating Ring Black

    Vyskúšajte niečo nové a znásobte príjemné pocity počas svojich intímnych zážitkov s týmto dômyselným erekčným krúžkom, ktorý poteší aj partnerkin klitoris.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA013-M Wildolo Fantasy Dildo Vibrator with App 22cm Skin

    Snívate o príjemnom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným Fantasy Dildom, ktoré umožňuje aj ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je šikovný dizajnový kúsok realistického tvaru a mäsitých rozmerov, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth 360° Rotating Prostate Massager with Remote Black

    Chcete objaviť nové výšiny rozkoše vychádzajúce z intenzívnej stimulácie análnej oblasti a prostaty? Jedine tento rotačný a vibračný stimulátor vám dopraje skutočne dômyselné potešenie a nezabudnuteľné chvíle plné uspokojenia. Jeho dizajn a funkcie sú navrhnuté presne na mieru vašim túžbam, tak ich poďte vyskúšať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Trifecta Black

    Objavte ten najintenzívnejší a najhlbší orgazmus – trojgazmus! Ako ho získať? Laskajte 3 erotogénne zóny naraz, jedine tak totiž zažijete rozkoš, z ktorej sa vám podlomia kolená. Najlepšie urobíte, ak si k tomu prizviete tento trojitý vibrátor mysliaci na všetky vaše citlivé miesta. Vychutnajte si silu 3 motorov a skúmajte svoje potešenie pokojne aj pri kúpeli, je totiž vodotesný.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Vulse App-Controlled Thrusting Egg Vibrator

    Snívate o perfektných orgazmoch, intímnych hrátkach na diaľku, zmyselných prírazoch a vibráciách? Lovense predstavuje Vulse, vajíčko s neobmedzenými vibračnými a prirážajúcimi možnosťami, ktoré môžete ovládať smartfónom, hodinkami, hlasom, melódiou aj na diaľku. Vibračné a prirážajúce nastavenia môžete vytvárať, sťahovať, zdieľať. Výkonný, ale zároveň tichý motor vám umožní tajné chvíle rozkoše na verejnosti.

    219 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Seven Creations Vinyl P-Shape Vibrator - Vinylový klasický vibrátor telovom

    Realistický vinylový vibrátor vám bude poskytovať príjemné vzrušenie svojím dokonale vypracovaným telom. Vibrátor má telovú farbu.

    26,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Swing-R Heating Effect, Swing Tech & Vibration Masturbator

    Milujete ten pocit, keď vkĺznete do teplého lona? S Jamyjob Swing-R si to budete môcť užívať každý deň! A nielen to, čakajú na vás aj 3 režimy oscilácií (točenie) a 6 režimov vibrácií. Ešte váhate? Čítajte sa ďalej a nechajte sa presvedčiť o tom, že toto je jediná hračka, ktorú potrebujete k svojmu vzrušujúcemu šťastiu.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Remote Controlled Love Balls Pink

    Výkonné vibrácie, ktorými môžete vzrušovať sama seba alebo nechať svojho priateľa, aby ich intenzitu ovládal on! Sweet Smile totiž disponuje diaľkovým ovládačom, ktorý do vášho erotického života môže priniesť veľa nového potešenia, premýšľate o sexy zlobení na verejnosti? Tieto guľôčky vám ho doprajú a zároveň s nimi posilníte svaly panvového dna!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Dual G-Spot & Licking Tongue Vibrator Purple

    Expert na vaše uspokojenie! Tento vibrátor s funkciou lízania o 7 režimoch vám dopraje množstvo vzrušujúcich pocitov. Je to šikovný elegán, ktorý sa postará vibráciami o vnútornú časť vagíny a jazýčkom si vezme do parády klitoris. K prepojovacej časti ho navyše môžete ohnúť a úplne tak zmeniť jeho tvar, či už z akéhokoľvek dôvodu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Lizer Vacuum Pump Licking Stimulator with Vibrations Red

    Vzrušujúce prekvapenie, ktoré nikdy neprestanete milovať. Lizer vás na prvý pohľad zaujme svojim očarujúcim zaobleným a kompaktným dizajnom, ktorý perfektne padne do dlane. Ponúkne vám 3 príjemné funkcie na stimuláciu akejkoľvek časti tela od klitorisu až po bradavky. Objavte výnimočne šikovný jazýček a jeho 9 režimov oscilačného pohybu.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys RC Fucking Machine 2.0 Black

    Tento silný kociek pre vás natiahne až o 6 cm! Snívate o vzrušujúcich prírazoch? Premeňte svoje sny na skutočnosť, ktorá nebude mať obdoby! RC Fuck Machine 2.0 značky You2toys má praktickú silnú prísavku a nastaviteľný uhol. Na to, aby vám to urobil, nebudete potrebovať ruky. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a 3 režimov prírazov.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Deluxe Mega Bator

    Luxusný a vysoko inovatívny masturbátor, ktorý odvedie všetku prácu za vás. Spája hands-free rotácie a stimulačné tlačenie. Na výber s ním budete mať 10 unikátnych vzorcov pre ideálne prispôsobenie. Doprajte si to najlepšie, čo v oblasti masturbátorov súčasný trh ponúka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Sandra Vibrating Sex Doll 2.6kg

    Trápi vás samota a večer čo večer snívate o pružnej vibračnej vagínke a oddanom análiku ako domove pre váš opustený penis? Premeňte svoje sny na skutočnosť s týmto realistickým vibračným masturbátorom. Je to úžasne hebká časť ženského tela s vaginálnym aj análnym otvorom a schopnosťou vibrácií pre vašu maximálnu spokojnosť. Tak na čo ešte čakáte?

    95,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Classic

    Partnerské vibrátory si od doby svojho vzniku získali priazeň miliónov párov z celého sveta a Partner celkom iste nebude výnimkou.

    68,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Magnum Opus Thruster Pro Black

    Nič nenapodobní skutočný sex tak ako vibrátory so schopnosťou prirážania! Túto schopnosť má aj nový prírastok do rodiny ToyJoy - Magnum Opus Pro. Jeho povrch je z hebkého elegantného čierneho silikónu, má príjemnú realistickú textúru a Magnum vie nielen prirážať, ale aj vibrovať a intenzitu si môžete voliť diaľkovým ovládačom. Nechajte sa poriadne uspokojiť!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Next Dark Purple

    Nová dimenzia potešenia! Predstavujeme Womanizer Next, luxusnú erotickú pomôcku s novými technológiami, ktoré vám okrem iného umožnia nastaviť si hĺbku stimulácie. Zažite intenzívne, bohaté a viacnásobné výbuchy slasti vďaka bezkonkurenčnému výkonu, prispôsobiteľným vzorom a tichému chodu.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • HiSmith WDA003-M Wildolo Amor Vibrating Monster Dildo Wireless App Suction Cup 8.4" Purple-Pink

    Snívate o monštróznom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným Monster Dildom, ktoré umožňuje tiež ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je šikovný dizajnový kúsok, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    139 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Amor Čierna

    AMOR, vyrobený zo 100% silikónu, upúta svojím aerodynamickým, veľmi elegantným a zároveň realistickým tvarom. Je prispôsobivý a bez ostrých hrán, ľahko sa udržiava a je hypoalergénny.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Heat Vibration

    Satisfyer Men Heat Vibration je vybavený inovatívnou funkciou vyhrievania, ktorá vám poskytne neuveriteľne realistický zážitok. Funkciu vyhrievania si môžete v 3 krokoch nastaviť na teplotu až 40 stupňov Celzia a nechať sa príjemným teplom v tuneli lásky unášať na vlnách slasti. Keď v extáze zatvortíe oči a necháte sa doviesť až k samotnému vrcholu rozkoše, v okamihu zabudnete, že ide len o pomôcku! Neveríte? Tak ju vyskúšajte!

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Automatic Soft Silicone Masturbator with 4 Thrust Functions and Vibrations

    Toto je váš nový „bro“, s ktorým vaša masturbácia už nikdy nebude, čo bývala. Bro totiž vie vzrušivo prirážať a prevezme tu úplne všetku „prácu“ za vás. Vám bude stačiť sa pohodlne posadiť a užiť si, ako kĺže hore a dole, tak intenzívne až sa vám z toho zatočí hlava a pri orgazme sa pod vami prepadne zem!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro Plus Vibration

    Zamilovali ste sa do zmyselných tlakových vĺn Satisfyeru, ale trochu vám začínajú chýbať klasické vibrácie? Táto úchvatná novinka splní vaše priania! Kombinuje totiž obľúbené tlakové vlny a k tomu dokáže aj vibrovať. Okúste zážitky neporovnateľné s čímkoľvek iným!

    86,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 3824

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.