×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 129 až 160 z celkom 3888

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Womanizer Golden Moments

    Chcete to najlepšie? Golden Moments je dvojica tých naj erotických hračiek na trhu v luxusnom čiernom prevedení so zlatými detailmi. V pohľadnej krabičke nájdete Womanizer Premium pre ohromujúcu bezdotykovú stimuláciu klitorisu a dychberúce orgazmy a tiež We Vibe Churus pre nezbedné párové hry. Vychutnajte si neprekonateľnú slasť a objavte erotické šťastie!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Next Sage

    Nová dimenzia potešenia! Predstavujeme Womanizer Next, luxusnú erotickú pomôcku s novými technológiami, ktoré vám okrem iného umožnia nastaviť si hĺbku stimulácie. Zažite intenzívne, bohaté a viacnásobné výbuchy slasti vďaka bezkonkurenčnému výkonu, prispôsobeným vzorom a tichému chodu.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA030-M Wildolo Designer Series Silicone Dildo Vibrator with App 21.5cm Blue

    Snívate o monštróznom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným Fantasy Dildom, ktoré umožňuje aj ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je to šikovný dizajnový kúsok, ktorý bude počúvať vaše prianie a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Tri Fialová

    Vibe Therapy Tri - je prvý vibrátor na svete, ktorý má tri motorčeky. Je vyrobený z najbezpečnejšieho materiálu - chirurgického silikónu, ktorý je hebučký a príjemný na dotyk.

    71,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA027-M Wildolo Realistic Silicone Dildo with 10 Vibrating Modes & App 23.9cm Skin

    Snívate o príjemnom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným realistickým dildom, ktoré umožňuje tiež ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je to šikovný dizajnový kúsok autentického tvaru a skvostných rozmerov, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Extreme Vibrating Pussy Pump - Vibračná vákuová pumpa

    Nechajte vašu cicu explodovať a doprajte jej intenzívne sanie s vibračnou vákuovou pumpou Vibrating Pussy Pump. Jej použitie je veľmi jednoduché, avšak dokonale efektívne. Umiestnite transparentnú nádobku cez celú vagínu, urobte si pohodlie a uchopte čerpadlo do jednej ruky, ovládač do druhej, počúvnite, čo vám šepkajú vaše tajné túžby a podľahnite saniu a vibráciám pokojne aj zároveň!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Heavy Balls Silicone Butt Plug

    Nechajte sa očariť týmto análnym kolíkom ukrývajúcim v sebe guličku, ktorá bude pri každom vašom pohybe narážať do stien kolíka a príjemne stimulovať váš análik. Kolík je vyrobený z hebkého silikónu, ktorý je bezpečný pre telo a ľahko sa čistí. Užite si všetky jedinečné pocity, ktoré s týmto kolíkom zažijete a nebojte sa vziať si ho aj von a mať tak vzrušujúce a diskrétne tajomstvo sám so sebou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Chorus Purple

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie, We-Vibe sú majstrami erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolútne vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú natoľko omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebude chcieť milovať bez neho. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo sa vášnivých pôžitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Purple

    Najpredávanejšia séria značky Fun Factory STRONIC teraz prichádza s prevratnou novinkou, ktorá okrem inovatívneho dizajnu a najsilnejšieho motora ponúka i funkcie, kombinujúce ťahy, pulzy a vibrácie.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Fucking Machine with Remote Control Black

    Už vás nebaví stále len myslieť na zmyselné prirážanie a chcete to zažiť na vlastnej dierke, či už je to vagína alebo anál? Je na čase si splniť všetky želania šukacím strojom pre každú príležitosť! Toto nie je obyčajný vibrátor, je to kráľ prirážania a hlbokých ťahov o rozsahu až 6 cm. Pridáte si k tomu ešte niektorý zo 7 vibračných režimov? Prestaňte sedieť v kúte a čakať, vezmite svoje šťastie a potešenie do vlastných rúk.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA006-L Wildolo Fantasy Dildo Vibrator with App 26cm Blue-Pink-Purple

    Snívate o monštróznom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným Monster Dildom, ktoré umožňuje aj ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je šikovný dizajnový kúsok, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Trifecta Black

    Objavte ten najintenzívnejší a najhlbší orgazmus – trojgazmus! Ako ho získať? Laskajte 3 erotogénne zóny naraz, jedine tak totiž zažijete rozkoš, z ktorej sa vám podlomia kolená. Najlepšie urobíte, ak si k tomu prizviete tento trojitý vibrátor mysliaci na všetky vaše citlivé miesta. Vychutnajte si silu 3 motorov a skúmajte svoje potešenie pokojne aj pri kúpeli, je totiž vodotesný.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth 360° Rotating Prostate Massager with Remote Black

    Chcete objaviť nové výšiny rozkoše vychádzajúce z intenzívnej stimulácie análnej oblasti a prostaty? Jedine tento rotačný a vibračný stimulátor vám dopraje skutočne dômyselné potešenie a nezabudnuteľné chvíle plné uspokojenia. Jeho dizajn a funkcie sú navrhnuté presne na mieru vašim túžbam, tak ich poďte vyskúšať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Lush Gia Black

    Túžite po silných vibráciách, ale nemôžete sa rozhodnúť, či si zaobstaráte vibračnú hlavicu alebo vibrátor? Lush Gia je riešenie! Je to elegantná hračka, ktorá je z jednej strany vibrátor pre G-bod a z druhej strany vibračná hlavica. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a samostatné ovládanie pre každý koniec. Vychutnajte si ju z oboch strán.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Super Slick - Vibrátor Strieborná

    Kvalitný a zároveň lacný vibrátor v striebornom prevedení je vyrobený z príjemného plastového materiálu. Tento strieborný vibrátor má ľahko nastaviteľnú reguláciu vibrácie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 12 - Extra veľký realistický vibrátor

    Pipedream Real Feel Deluxe 12 je extra veľký vibrátor s prísavkou. Vďaka jemnému silikónu Fanta Flesh tento vibrátor na prvý pohľad a dotyk pôsobí ako ľudská koža.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Magnum Opus Supreme Thruster 2 Purple

    Nič nenapodobňuje skutočný sex tak ako vibrátory so schopnosťou prirážania! Túto schopnosť má aj nový prírastok do rodiny ToyJoy - Magnum Opus. Jeho povrch je z hebkého pôvabného fialového silikónu, má neuveriteľnú dĺžku 31 centimetrov, vie nielen prirážať, ale tiež vibrovať a intenzitu si môžete voliť diaľkovým ovládačom. Nechajte sa poriadne uspokojiť!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Handy 1.1 Interactive Stroker

    Chcete niečo viac, než je obyčajný masturbátor? Handy je najmodernejšia interaktívna sexuálna pomôcka, akú kedy svet vidieť! Riadi sa filozofiou sex pozitivity a prináša nové neuveriteľné možnosti potešenia. Prispôsobte ho svojim túžbam, nastavte si úchop aj dĺžku zdvihu presne tak, ako potrebujete a chcete!

    549 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy X-tensions Extreme Silicone Power Cage - Vibračný silikónový návlek na penis

    Premeňte svoj penis na stroj potešenia! Tento revolučný vibračný návlek vám prinesie okrem zväčšenia hrúbky aj pevnejšiu erekciu a výbušné vyvrcholenie pre vás i partnerku.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl - Dobíjací G-Spot Rabbit vibrátor

    Greedy Girl Rechargeable Rabbit Vibrator spája hodvábny silikónový povrch s 36 možnými kombináciami vibrácií tak, aby vám zaistil neuveriteľný orgazmus. Nabíja sa cez USB, je vodotesný a nenáročný na prenášanie, má 2 silné motory a 15 možných rýchlostí a rôznych obmien chodu.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith SQ-MAS50108V Lorna Sucking Vibrating Ass Realistic Silicone Sex Doll Masturbator with Remote Control

    Toto je Lorna, vaša nová luxusná roštenka! Je plne automatická a ohromí vás funkciami, ktoré nemajú obdoby. Jej možnosti si budete vyberať cez diaľkové ovládanie a jedno je iste už teraz - čaká vás s ňou život plný vášne a sexuálneho uspokojenia!

    459 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Wave Čierna

    Loki poteší hlavne mužov, ktorí sa neboja objavovať nové dimenzie rozkoše. Perfektne anatomicky tvarovaný a dokonale zahnutý na poskytovanie intenzívnej masáže pánskej prostaty.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Moto Bator

    Vychutnajte si dokonalý hands-free zážitok! Táto novinka vás ohromí sacím efektom, rebrovanou vnútornou štruktúrou a pohyblivou časťou, čo dohromady stimuluje orálny sex tak autentickým a intenzívnym spôsobom, ktorý žiadna iná pomôcka doteraz nezvládla.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Midnight Plug-In Massager Čierna

    Pre všetkých, ktorým nestačí výkon klasických vibrátorov, je určený tento model masážnej hlavice Bodywand. Je špeciálne vytvorená za účelom vysokého výkonu v dĺžke 25 centimetrov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Amor Čierna

    AMOR, vyrobený zo 100% silikónu, upúta svojím aerodynamickým, veľmi elegantným a zároveň realistickým tvarom. Je prispôsobivý a bez ostrých hrán, ľahko sa udržiava a je hypoalergénny.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Stále hľadáte spôsob, ako prekonať diaľku medzi vami a vašou priateľkou? Zoznámte sa s Carlom, masturbátorom, ktorý váš poteší príjemnou funkciou zahrievania a, samozrejme, šikovnými vibráciami. Jeho telo je stlačiteľné a zároveň vnímavé - čím hlbšie zasuniete, tým budú vibrácie intenzívnejšie. Potešte sa pri dlhých osamelých večeroch.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off The-Vibe 2 Prostate Vibrator with Remote Control

    Jedinečná a plne flexibilná hračka pre mužov - erekčné krúžky a stimulátor prostaty v jednom. Dokonale sa prispôsobí telu a bude stimulovať nielen anál. The-Vibe 2 vibrátor je navrhnutý tak, aby vám pohodlne padol a malý „prstom“ dráždil vašu prostatu. Tak uchopte ovládač a vyberte si takú úroveň stimulácie, ktorú si vaše telo bude práve žiadať.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Triple Stimulation Beaded Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator Pink

    Milujete, keď máte možnosť výberu? Tú získate aj s týmto vibrátorom, pretože vám ponúkne hneď 3 rôzne funkcie. Vie totiž vibrovať, prirážať a nechýbajú mu ani zvodné rotujúce guličky. Nechajte sa vziať do orgazmického neba prírazy s dĺžkou cca 3 cm a doprajte si dokonalé sexuálne zážitky s týmto ergonomicky navrhnutým vibrátorom.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Anal Prostate Stimulator with Thrusts & Vibrations & Remote Control Black

    Snívate o zmyselnom prirážaní a vibráciách za vašimi zadnými dvierkami? S Paloqueth Anal Prostate Stimulator with Thrusts & Vibrations sa vaše prianie stane skutočnosťou. Je poháňaný dvoma výkonnými motormi a ponúkne vám 8 rôznych režimov ťahov. Okrem toho vie tiež vibrovať o 8 vzoroch a zaistí vám tak jemnú predohru alebo pokojne aj super silnú stimuláciu. Užite si novú úroveň vášho zadočkového potešenia!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Red

    Satisfyer Curvy Trinity 3 vyrobený zo silikónu s 3 motormi rozmazná všetky vaše erotogénne zóny: Použite ho ako vibrátor na položenie, vibrátor tlakových vĺn alebo vibrátor bodu G pre maximálnu rozmanitosť počas vášho času ako single.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Classic Slim Vibrator - Silikónový klasický vibrátor Telová

    Realistický silikónový vibrátor vám bude poskytovať príjemné vzrušenie svojím dokonale vypracovaným telom. Vibrátor má realistické farby a je vyrobený z kvalitného silikónu.

    41,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Hush 2 Butt Plug XS 25mm

    Hush 2 je druhá generácia výkonného análneho kolíku, ovládaného cez aplikáciu v telefóne. Zaujíma vás, čo všetko dokáže a aký vlastne je? Oproti svojmu predchodcovi je o niečo viac elegantný, má hladký dizajn a je veľmi pohodlný na krátke i dlhé nosenie. Vyskúšajte to s ním v pohodlí domova alebo pokojne aj na verejnosti, bude vaším vzrušujúcim tajomstvom.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 3888

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.