×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 97 až 128 z celkom 439

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Inmi Thru Thumper Thrusting Silicone Vibrator with Remote Purple

    Vibrácie sú vám málo? Vyskúšajte hračku so schopnosťou vzrušujúcich prírazov! Tento vibrátor z hodvábne hladkého silikónu vám ponúkne 7 režimov prírazov pre dokonalý prenikavý zážitok. Jeho použiteľná časť je prepojená s koncovou guľatou časťou, na ktorej budete hračku vypínať a zapínať a tiež ju nabíjať. Podľahnite prírazom a vibráciám a prepínajte medzi režimami cez ovládač.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Vdýchnite nový život vášmu milovaniu a užívajte si spolu zmyselné vibrácie. Zoznámte sa s vaším novým a dokonalým pomocníkom, ktorý sa volá We-Vibe Match Couples Vibrator. Je to vibrátor určený párom na zintenzívnenie ich milostných hier, používa sa počas sexu a svojimi vzrušujúcimi vibráciami stimuluje ako bod G, penis, tak aj klitoris. Zároveň prináša pocit tesnejšej vagíny, a čo sa vám mohlo už po rokoch zdať všedné, s touto hračkou bude zrazu nové, lepšie a vášnivejšie.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Fun Toys Gballs 2 Ružová

    Gballs 2 je zábavný spôsob, ako precvičovať svaly panvového dna. Váš osobný tréner má 6 tréningových kurzov, podáva hlasové inštrukcie, stanovuje ciele a odmeňuje. Gballs 2 s integrovanými senzormi zaistí odozvu svalstva.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Keď sa vibráciami sústredíte len a iba na svoje najcitlivejšie miesto, čo sa asi stane? Veľmi rýchlo explodujete! Lenže pre takú presnú stimuláciu logicky potrebujete presnú hračku. A presne taký je Hyphy, vysokofrekvenčný vibrátor pre okamžité orgazmy! Poďte sa o ňom dozvedieť viac, vrátane toho, že ho môžete ovládať cez aplikáciu , meniť mu nadstavce, alebo použiť aj jeho druhý koniec.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Ditto+ Cosmic Pink

    Objavte dokonalé vzrušenie análnych hier s Ditto+ od značky We-Vibe. Je to vibračný análny kolík, ktorý vám poslúži počas sexu, predhry či masturbácie, a je ovládateľný prostredníctvom aplikácie, takže sa so svojím protějškom môžete pohrávať, zatiaľ čo je treba na druhom konci sveta.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA021-M Wildolo Dragon Wolf Fat Realistic Girthy Massive Colorful Dildo Vibrator with App 21.5cm Turquoise

    Snívate o monštróznom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným Fantasy Dildom, ktoré umožňuje aj ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je to šikovný dizajnový kúsok, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvojitá zábava a dvojité potešenie! Nový Satisfyer Dual Pleasure poteší váš klitoris skrz stimuláciu pomocou tlakových vĺn a pozadu nenechá ani váš g-bod! A čo je najlepšie? Môžete ho ovládať cez aplikáciu Satisfyer Connect vo vašom telefóne! Vezmite svoje vzrušujúce dobrodružstvo na novú úroveň!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pipedream Anal Fantasy Elite Vibrating Ass Thruster Black

    Užite si dokonalú análnu stimuláciu s Elite Vibrating Ass Thrusterom ukrytým v diskrétnom obale. Odšrubujte viečko a pripojte vibrátor z jednej strany a zo strany druhej silnú prísavku. Pripravení na divú jazdu? Ak áno, neostáva nič iné než začať užívať si nielen dômyselný pohyb hore a dole, ale aj ohromujúcu silu vibračnej guľky ukrytej v koncovej špičke a príjemné teplo, pretože sa vibrátor dokáže ohriať na 40 °C.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Rimming Hero Black

    Kedy inokedy než teraz objaviť dvojitú orgazmické stimuláciu! Tento stimulátor v sebe ukrýva 2 silné motory s 10 vibračné funkcie, ktoré poskytujú vzrušujúce dráždenie prostaty a hrádze, zatiaľ čo tretí motor poháňa rotujúce guľôčky o 3 rýchlostiach. Použite diaľkový ovládač a vyberte si zmyselnú kombináciu funkcií priamo pre vás.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed - Bezdrôtové vibračné vajíčko Fialová

    Zdieľajte vaše intímne tajomstvo so svojou láskou doma či na verejnosti. S týmto multifunkčným vibračným vajíčkom to už nebude žiadny problém! Vajíčko je vodotesné!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Nora Vibrator

    Inovatívny zajačikový vibrátor Nora, ktorého funkcie volíte vy alebo váš partner cez mobilnú aplikáciu. Disponuje otočnou hlavou, ktorá vás privedie k šialenstvu skrz stimuláciu G-bodu, a tiež ramenom, ktoré sa pohrá s vaším citlivým klitorisom. Čo viac si priať?

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Remote Controlled Silicone Prostate Plug with Vibrating, Rotating & Warming Function

    Hľadáte niečo naozaj šikovného, čo by sa zahralo s vašou prostatou? Našli ste to! Tento stimulátor má funkciu zahrievania, vie sa otáčať (rotovať) a samozrejme tiež vibruje. Okrem toho svojou textúrovanou časťou bude dráždiť aj hrádzu, je vodotesný, nabíjateľný cez USB, vyrobený z kvalitného hebkého silikónu a ovláda sa cez diaľkový ovládač.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Dual Thrusting G-Spot and Clitoris Vibrator with Remote Purple

    Hľadáte niečo, čo vám ponúkne plnú pozornosť na vás a vaše citlivé miesta? Tento pôvabný vibrátor od Paloqueth je tu preto, aby vám doprial absolútne uspokojenie a dych vyrážajúcu rozkoš. Vie vibrovať 9 vibračnými režimami v dômyselne tvarovanej základni, ktoré bude dráždiť klitoris. To ale nie je všetko, pretože vie tiež prirážať o 3 režimoch a prírazy sa budú venovať G-bodu. Ste pripravená na vzrušujúce pocity?

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Club Vibe 2.OH je revolučný bezdrôtový vibrátor na diaľkové ovládanie, ktorý môžete dobíjať cez USB. Tento dômyselný vibrátor je ľahučký, tenký a priamo prosí o využitie na prechádzke mestom.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    Vládne vášmu vzťahu spravodlivosť? Toto duo luxusných erotických hračiek od We-vibe má pre každého niečo! Vibračný krúžok Bond pre neho a stimulátor klitorisu do nohavičiek Moxie pre ňu. Oba kúsky sa dajú ovládať buď ovládačom, alebo cez aplikáciu. Dráždite sa a vzrušujte sa kedykoľvek a kdekoľvek, táto predohra bude top!

    269 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hugo 2 Remote Green

    Pripravte sa na senzačnú análnu stimuláciu! Predstavujeme luxusný stimulátor prostaty Hugo 2 od Lelo s 2 výkonnými motormi. Skvele sa hodí pre párové aj sólo hrátky a určite si obľúbite aj premakané diaľkové ovládanie s technológiou SenseMotion. Doprajte si prostatické orgazmy a nekonečné vzrušujúce zážitky.

    269 €

    199 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro Black

    Ak chcete zažívať intenzívnejšie pocity pri svojich análnych hrátkach, nemal by vašej pozornosti uniknúť tento jedinečne výkonný stimulátor prostaty Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro. Je vyrobený z hygienického a kvalitného silikónu (Elite Silicone), je dobíjateľný a predovšetkým ergonomicky tvarovaný tak, aby vám zabezpečil nielen pohodlie, ale predovšetkým uspokojenie. Podľahnite dych berúcim funkciám, neuveriteľnému vzrušeniu a výbušným orgazmom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Tento krásny stimulátor prostaty vám padne do zadočku ako uliaty! Jeho ovládač potom padne do ruky buď vám, alebo vášmu náprotivku, ktorý nad vami môže prevziať kontrolu. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov, 4 rýchlosti a veľmi hebký silikón, z ktorého je stimulátor vyrobený.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Niet väčšej stávky na istotu, čo sa potešenia mužských citlivých miest týka, ako Nexus Revo! Tento nový prírastok do početnej rodiny plnej kvalitných a efektívnych erotických pomôcok vám klasicky dopraje maximálnu spokojnosť. Do hry totiž zapojí nielen prostatu, na ktorej bude príjemne rotovať, ale tiež hrádzu, ktorú podráždia vibrácie a tiež penis a semenníky, ktoré zovrú pružné krúžky.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Bill Purple

    Zdá sa vám, že vaše posteľové hry v poslednej dobe strácajú iskru? Pozvite si do spálne Billa, ktorý vám pomôže opäť rozpáliť oheň vášne a poriadne vás oboch rozpáli! Používa sa počas styku, kedy stimuluje vnútornú i vonkajšiu časť vagíny a vibrácie dajú okúsiť aj penisu, pre ktorý zároveň vagínu príjemne zúži. Úžasným spoločníkom sa však stane pri predohre, ponúkne vám 12 vibračných režimov, diaľkové ovládanie a hodvábne hebký silikónový povrch. Podľahnite s Billom sile vzrušenia!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Sync Lite Pink

    Ste vy a váš náprotivok naozaj zvedaví a láka vás objavovať nové vzrušujúce možnosti v posteli? Tak práve pre vás tu je We-Vibe Sync Lite. Je príjemne hladký a hebký, jednoduchý na používanie, a hlavne perfektný pre ešte bližšie prepojenie s vaším náprotivkom. Doprajte si vibrácie, ktoré si užijete obaja!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" with Remote Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou mocných vibrácií ovládaných cez diaľkové ovládanie. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva na pomaznanie, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie? We-Vibe sú majstri erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolútne vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú natoľko omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebudete chcieť milovať bez neho. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo si vášnivých zážitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Anal Massager Remote Control 11x4cm Black

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podôb, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto stimulátorom prostaty a hrádze! Má príjemný tvar pre pohodlné zacielenie na P-bod a textúrovanú časť na vonkajšom ramene pre dráždenie hrádze. Jeho funkcia sa pohodlne volí cez diaľkové ovládanie, ktoré si môžete ponechať alebo zveriť svojmu náprotivku!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Sync 2 Purple

    Buďte si blízko. Opravdu blízko. A vychutnávajte si vzrušenie spoločne. Experimentujte. Milujte sa! Je tu celosvetovo zbožňovaný We-Vibe Sync v novej vylepšenej verzii, ktorá ešte lepšie padne, drží a maximalizuje potešenie!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • WearWatch Dual Pleasure Wireless Technology Watchme Fuchsia-Black

    Vibrátor, ktorý splní čo sľúbi! Užijete si s ním vo dvojici aj o samote. Tešte sa na inovácie, nové zážitky, radosť a vzrušenie. A ak vám to v poslednej dobe v posteli veľmi neklape, tak žiadne strachy, tento vibrátor vášeň zase prebudí!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA014-L Wildolo Vibrating Lifelike Soft Silicone Dildo with App 29cm Black

    Snívate o príjemnom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným realistickým dildom, ktoré umožňuje tiež ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je to šikovný dizajnový kúsok autentického tvaru a veľkých rozmerov, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Dual Rider Remote Control Thrust and Grind Red

    Chcete objavovať svoju sexualitu a prehlbovať sebalásku? Tento Dual Rider je na to ako stvorený! Dopraje vašim zmyslom 12 funkcií intenzívnych vibrácií, 3 rýchlosti prirážania a dômyselne vrúbkovaný dizajn pre externú stimuláciu. Chopte sa ovládače a nasadajte!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Tajomstvo, ktoré si nebudete chcieť nechať pre seba... Prenosný vibrátor Top Secret+ má plochú, ergonomickú základňu, ktorá umožňuje maximálne pohodlie a taktiež rebrovaný povrch pre stimuláciu klitorisu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Ella Vibrating Egg Red

    Moderné technológie sú v dnešnej dobe veľmi ďaleko, čo dokazuje to aj toto vibračné vajíčko Svakom Ella. Ovláda sa cez aplikáciu, ktorú si stiahnete do telefónu a skrz Bluetooth potom vajíčko rozvibrujete, ako sa vám práve zachce. Podľahnite zábave modernej doby a skúste zbrusu nové vzrušenie.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love WonderLover Iridescent Turquoise

    Perfektné super-schopnosti v jednej šikovnej erotickej hračke Wonderlover! Takže po prvé sa jej pružný dizajn prispôsobí vašej telesnej anatómii a šikovný ovládač vám uľahčí výber režimov a funkcií. Jemný otvor obopne váš klitoris a bude ho nežne láskať funkciou rytmického pohybu malého jazýčka a vibračné vajíčko bude vibráciami dráždiť G-bod. Popustite uzdu fantázii a nechajte svoje kolená rozklepať sa vplyvom vzrušenia.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Chorus Blue

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie? We-Vibe sú totiť majstrami erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolúte vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú tak omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebudete chcieť milovať bez nej. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo sa vášnivých pôžitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 439

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.