×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 129 až 160 z celkom 187

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • InToYou Ünihörn CherryRose Suction and Licking Tongues Clitoris Massager Red

    Ruža, s ktorou rozkvitnete blahom! Táto kvetinka premení váš intímny život a dopraje vám dvojité potešenie. Má pôvabný a elegantný tvar ruže a je ultra príjemná na dotyk. Poďte objaviť úžasné funkcie stimulujúcich jazýčkov!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Spinning Vibe 1 Red

    Nový rad Satisfyer Spinning vám jednoducho zamotá hlavu! Toto je vibrátor pre dráždenie bodu G vie vibrovať a rotovať, čím vám poskytne úplne nový erotický zážitok, tak zatvorte oči a vychutnávajte.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Sparkling Tip Vibrator Verona Red

    Ste dobrodružná a milujete objavovanie? Kolekcia erotický hračiek Sparkling pomáha ženám iskriť a užívať si život. Zahŕňa funkčné a štýlové hračky, ktoré tu sú len a iba pre vaše potešenie a slasť. Patrí medzi ne aj tento vibrátor Alexandra s tenkým a presným koncom, ktorým poláskate všetky citlivé body. Vyberte si za 3 rôznych silikónových návlekov na špičku a 10 vibračných frekvencií!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro To Go 1 Red

    Satisfyer Pro To Go 1 stimuluje klitoris tlakovými vlnami a vibráciami. Vďaka kompaktnému, objemnému dizajnu je vibrátor s tlakovými vlnami vyrobený z telu príjemného silikónu ideálnym spoločníkom na cesty.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Javida RC Rotating Rabbit Vibrator Red

    Srdce na dlani a vzrušujúca radosť. Tento zamatovo hebký rotujúci vibrátor od Javida sa postará o vašu spojenosť. Príjemne tvarované vibráciou telo s rotačnou špičkou zaručene poteší G-bod a flexibilné rameno zase klitoris. Všetky funkcie budete ovládať pomocou diaľkového ovládača v tvare srdca.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Obi Raspberry

    Uchopte vibrátor OBI do svojej dlane a choďte intenzívnu slasť ukrytú vo vašom klitorise. Jeho premyslený dizajn priľne ku klitorisu a zakryje aj pysky a hrádzu, takže váš čaká naozaj široká škála vzrušujúcich vnemov. Jeho mocné vibrácie vám otvoria dvere k nebeskému orgazmickému šťastiu.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Velvet Vibe with Thrusting & Pulses Red

    Milujete prekvapenie? Tento vibrátor vás poteší neuveriteľnými spôsobmi, ktoré budú vzrušivo prekvapivé! Jeho meno je Velvet a disponuje 8 vibračnými funkciami, funkciou prírazov, pulzačnou časťou pre G-bod a ramienkom s jazýčkom na potešenie klitorisu. Velvet je váš nový zmysel sexuálneho života, tak si ho nechajte páčiť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Red Revolution Artemis

    Jedine s týmto trojitým vibrátorom budete môcť stimulovať G-bod aj klitoris súčasne! Je dômyselne zahnutý pre presné zacielenie a nechýba ale ramienko s králičími uškami pre vonkajšie potešenie. Je tiež príjemne ohybný a ukrýva v sebe dva výkonné motory! Vyberte si z 3 úrovní vibrácií a 4 rytmov pre vnútorné potešením a 3 úrovní stálych vibrácií pre klitoris.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Ravishing Rose Pulse Stim Red

    Milujete kvety? Váš klitoris tiež! Táto nádherná ruža prebudí jeho vzrušenie vďaka neuveriteľne zmyselnej pulznej funkcii, ktorá dokonale napodobňuje orálnu stimuláciu. Vyberte si z 10 úchvatných režimov a vychutnajte si nádherné orgazmy, o ktorých sa vám doteraz ani nesnívalo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bloomgasm Regal Rose Licking Rose Vibrator

    Zbožňujete kvety? Kolekcia Bloomgasm vychádza z pôvabných tvarov tých najkrajších kvetov a ponúka tie najlepšie vzrušujúce funkcie. Táto ruža má dva použiteľné konce! Olízne váš klitoris vďaka šikovnému jazýčku a mäkké okvetné lístky ruže z prémiového silikónu budú rozmaznávať zvyšok vašej vulvy a vás čakajú tie najlepšie slastné zážitky, čo ale nie je všetko, pretože z druhej strany nájdete pevný, ale pružný vibrátor pre vnútornú stimuláciu a zmyselné dráždenie!

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Viotec Flora Wearable Vibrator with App Control Gold & Wine Red

    Láka vás kombinácia inovácie a zmyselnosti? Predstavujeme kolekciu luxusných erotických hračiek Viotec s jedinečnou technológiou, ktorá spočíva v tom, že jednoduchým prejdením prstom po displeji telefónu si bez námahy zvýšite alebo znížite intenzitu. Patrí sem aj tento príjemne mäkký vibrátor Flora s 9+5 úrovňami vibrácií. Spárujte ho s aplikáciou v telefóne a objavte šikovné interaktívne prostredie!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Aiko Raspberry

    Chcete zdvojnásobiť svoje potešenie? Tento nádherný vibrátor Aiko sa bude sústrediť na váš klitoris a pomôže vám objaviť nové vnemy, ktoré ukrýva. Dokonale hodvábny a pružný silikón vás prekvapí svojou jemnosťou a pohladí vás na duši aj na vašej perle slasti. Zažite veľkú škálu emócií s 10 vibračnými režimami!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Kisses Rosegasm Twosome Suction Vibe Red

    Predstavte si, aké úžasné by bolo rozkvitať slasťou s touto nádhernou ružou! Jej púčik vám poskytne silnú stimuláciu klitorisu, a to vďaka funkcii sania o 5 režimoch. Vo chvíli, keď sa sania nabažíte, stačí hračku otočiť a vibráciami o 10 režimoch potešiť G-bod. Keby ste bola záhrada, tak jedine s týmto vibrátorom pokvitnete!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Onax Double Pulse Stimulator with Strong Vibrating Tip Red

    Hľadáte univerzálnu hračku na rôzne príležitosti? Onax sa hodí na sólo hrátky aj párové vzrušenie! Má dva použiteľné konce a tiež dva výkonné motory. Z jednej strany je úžasne tenký na presné zacielenie na klitoris, bradavky alebo akékoľvek iné miesta. Z druhej strany ho môžete použiť vnútorne a vychutnať si 8 režimov pulzáciou cez strategicky umiestnený bod. Ktorú z funkcií skúsite ako prvú?

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Red Revolution Georgia Red

    Každý predsa vie, že 2 je viac ako 1! Táto parádna hračka vás tak poteší hneď 2 použiteľnými koncami! Na jednej strane vákuová pumpa a na strane druhej dômyselne zakrivený vibrátor. Vyberte si zo 7 vibračných rytmov, dobíjajte hračku cez USB a vezmite si ju so sebou aj do vane, je totiž vodotesná!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Palisades Passion Red

    Existujú obyčajné a výnimočné vibrátory. A jeden z tých výnimočných si práve teraz prezeráte. Oddáte sa s ním svojim najdivokejším fantáziám a vzrušujúce teplo. Ramienko určené na stimuláciu klitorisu sa zmyselne hýbe zo strany na stranu a zavádzacia časť vie vibrovať o 3 rýchlostiach. Vychutnajte si dotyk luxusného vyhrievaného vibrátora a premeňte svoje sny na skutočnosť!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bloomgasm Wild Violet 10X Licking Stimulator Red

    Zbožňujete kvety? Kolekcia Bloomgasm vychádza z pôvabných tvarov tých najkrajších kvetov a ponúka tie najlepšie vzrušujúce funkcie. Táto ruža olízne váš klitoris vďaka šikovnému jazýčku z hebučkého prémiového silikónu. Čakajú vás tie najlepšie slastné zážitky, užite si ich sólo alebo v páre.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Amour Triple Pleasure Vibe Claire Red

    Vstúpte do sveta, kde je potešenie na prvom mieste! Predstavujeme láskyplnú kolekciu Amour navrhnutú pre moderné ženy hľadajúce blažené zážitky. Amour je vaša nová svätyňa zvádzania a stelesnenia túžby. Patrí do nej aj tento flexibilný vibrátor Claire, ktorý vám pomôže objaviť nádherné zážitky plné slasti a sústrediť sa na všetky citlivé miesta: G-bod, klitoris aj análik.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Velter Triple Function G-Spot Rabbit Vibrator with Clit Hitting Ball & Heating Function Bordo

    Obzeráte sa po výkonnom a šikovnom vibrátore? Predstavujeme vám Veltera, všestranného pomocníka s 3 úžasnými funkciami a pokročilými technológiami. Potešenie, orgazmus, vášeň, spokojnosť, to všetko a oveľa viac je s Velterom samozrejmosťou!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile RC Panty Vibrator Red

    Chcete sa vzrušovať kedykoľvek a kdekoľvek? Ukryte si do nohavičiek tohto potešiteľa a majte svoje sexi tajomstvo. Je dômyselne anatomicky tvarovaný a vďaka silnému magnetu na pripojenie sa z nohavičiek ani nepohne! Dráždiť bude klitoris aj celú vulvu, a to v takej intenzite, akú si zvolíte cez diaľkový ovládač.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Rosenrot Bendable Spot-on Vibrator Red

    Dvojnásobné potešenie pre G-bod a klitoris! Táto nádherná hračka má skosenú špičku pre ľahké zavádzanie, ktorou bude zmyselne masírovať G-bod. Ružička na konci sa potom postará o klitoris a môžete ju ohnúť tak, aby s ním vôbec nestratila kontakt. Doprajte si starostlivosť 2 motorov a 10 vibračných režimov!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Rosenrot Bendable G-Spot Vibrator Red

    Pohlaďte svoj G-bod zmyselným púčikom ruže! Tento vibrátor je perfektný pre cielenú stimuláciu, a to na G-bod aj na klitoris. Ponúkne vám 10 vibračných režimov a príjemne hladký povrch z kvalitného silikónu. Rozmaznávajte sa ním aj v kúpeľni, vďaka vodotesnosti nebudú mokré radovánky žiadny problém.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky Double Love Connection Silicone Panty Vibe with Remote Control

    Milujete vzrušenie a tajomstvo? Tento vibrátor sa diskrétne schová vo vašich nohavičkách a postará sa o G-bod aj klitoris. Jeho tichý, avšak výkonný motor vie vibrovať o 3 rýchlostiach a 7 režimoch a bude len na vás, či si ovládač necháte vo svojej ruke alebo ho zveríte svojmu náprotivku.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky Love Connection Silicone Panty Vibe with Remote Control

    Milujete vzrušenie a tajomstvo? Tento vibrátor sa diskrétne schová vo vašich nohavičkách a postará sa o šťastie klitorisu. Jeho tichý, avšak výkonný motor vie vibrovať o 3 rýchlostiach a 7 režimoch a bude len na vás, či si ovládač necháte vo svojej ruke alebo ho zveríte svojmu náprotivku.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Cloud Dancer Unique Red

    Satisfyer Cloud Dancer je skutočný krasavec: Jedinečný transparentný dizajn vnútorných mráčikov na hračke vnáša do vášho milovania nádych romantiky. A jeho dokonalé funkcie splnia každé vaše prianie. Ste pripravená plavať na obláčiku vášní s Cloud Dancerom?

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Amour Rabbit Vibe Camille Red

    Vstúpte do sveta, kde je potešenie na prvom mieste! Predstavujeme láskyplnú kolekciu Amour navrhnutú pre moderné ženy hľadajúce blažené zážitky. Amour je vaša nová svätyňa zvádzania a stelesnenia túžby. Patrí do nej aj tento flexibilný vibrátor Camille, ktorý vám pomôže objaviť nádherné zážitky plnej slasti a sústrediť sa bude na G-bod aj na klitoris.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Amour Flexible G-Spot Duo Vibe Loulou Red

    Vstúpte do sveta, kde je potešenie na prvom mieste! Predstavujeme láskyplnú kolekciu Amour navrhnutú pre moderné ženy hľadajúce blažené zážitky. Amour je vaša nová svätyňa zvádzania a stelesnenia túžby. Patrí do nej aj tento flexibilný vibrátor Loulou, ktorý vám pomôže objaviť nádherné zážitky plnej slasti a sústrediť sa bude na G-bod aj na klitoris.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Tryst Duet Double Ended Vibrator with Wireless Remote Berry

    10 vibračných režimov v každom konci! Tento obojstranný vibrátor má z každej strany jeden výkonný motor, vďaka čomu sa perfektne hodí nielen pre párové hry. Motory majú nezávislé ovládanie a úroveň ich vibrácií si budete vyberať cez diaľkový ovládač. Tak si užite vzrušujúcu zábavu aj luxusný dotyk kvalitného silikónu.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Amour Flexible G-Spot Vibe Aimee Red

    Vstúpte do sveta, kde je potešenie na prvom mieste! Predstavujeme láskyplnú kolekciu Amour navrhnutú pre moderné ženy hľadajúce blažené zážitky. Amour je vaša nová svätyňa zvádzania a stelesnenia túžby. Patrí do nej aj tento flexibilný vibrátor Aimee, ktorý vám pomôže objaviť nádherné zážitky plnej slasti a sústrediť sa bude predovšetkým na G-bod.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bloomgasm Beaded Bloom 9X Beaded Rose Vibrator

    Zbožňujete kvety? Kolekcia Bloomgasm vychádza z pôvabných tvarov tých najkrajších kvetov a ponúka tie najlepšie vzrušujúce funkcie. Tieto análne korálky vo vašom zadočku rozbehnú zmyselné vibrácie a pohladia hebkým prémiovým silikónom. Čakajú vás tie najlepšie slastné zážitky, užite si ich sólo alebo v páre.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bloomgasm Pleasure Rose 10X Silicone Wand with Rose Attachment

    Zbožňujete kvety? Kolekcia Bloomgasm vychádza z pôvabných tvarov tých najkrajších kvetov a ponúka tie najlepšie vzrušujúce funkcie. Táto vibračná hlavica vás poteší 3 rýchlosťami a 7 vzormi vibrácií a môžete si ju buď užívať hladkú, alebo na ňu nasadiť pôvabnú ružičku. Zakaždým vám dá možnosť voľby a pohladí vás hebkým prémiovým silikónom. Čakajú vás tie najlepšie slastné zážitky, užite si ich sólo alebo v páre.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Martinella Stimulator Crazy Tongue and Pulsation Red

    Chcete sa cítiť ako kráľovná a užívať si vlastnú sexualitu a hlboko príjemné pocity? S Martinellou k tomu nebudete potrebovať nikoho ďalšieho! Do jej kolekcie patrí aj tento spoločník, ktorého telo pripomína jazyk, ktorý vie vibrovať o 10 režimoch a taktiež sa hýbať, hovorí sa mu Crazy Tongue. Myslieť bude aj na klitoris, pre ktorý má nachystanú úchvatnú pulzačnú funkciu. Račte sa zblázniť rozkošou.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 187

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.