×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 97 až 128 z celkom 2540

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Seven Creations Super Slick - Vibrátor Strieborná

    Kvalitný a zároveň lacný vibrátor v striebornom prevedení je vyrobený z príjemného plastového materiálu. Tento strieborný vibrátor má ľahko nastaviteľnú reguláciu vibrácie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Chorus Purple

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie, We-Vibe sú majstrami erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolútne vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú natoľko omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebude chcieť milovať bez neho. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo sa vášnivých pôžitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Lush Gia Black

    Túžite po silných vibráciách, ale nemôžete sa rozhodnúť, či si zaobstaráte vibračnú hlavicu alebo vibrátor? Lush Gia je riešenie! Je to elegantná hračka, ktorá je z jednej strany vibrátor pre G-bod a z druhej strany vibračná hlavica. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a samostatné ovládanie pre každý koniec. Vychutnajte si ju z oboch strán.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 12 - Extra veľký realistický vibrátor

    Pipedream Real Feel Deluxe 12 je extra veľký vibrátor s prísavkou. Vďaka jemnému silikónu Fanta Flesh tento vibrátor na prvý pohľad a dotyk pôsobí ako ľudská koža.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Magnum Opus Supreme Thruster 2 Purple

    Nič nenapodobňuje skutočný sex tak ako vibrátory so schopnosťou prirážania! Túto schopnosť má aj nový prírastok do rodiny ToyJoy - Magnum Opus. Jeho povrch je z hebkého pôvabného fialového silikónu, má neuveriteľnú dĺžku 31 centimetrov, vie nielen prirážať, ale tiež vibrovať a intenzitu si môžete voliť diaľkovým ovládačom. Nechajte sa poriadne uspokojiť!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Red

    Satisfyer Curvy Trinity 3 vyrobený zo silikónu s 3 motormi rozmazná všetky vaše erotogénne zóny: Použite ho ako vibrátor na položenie, vibrátor tlakových vĺn alebo vibrátor bodu G pre maximálnu rozmanitosť počas vášho času ako single.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Midnight Plug-In Massager Čierna

    Pre všetkých, ktorým nestačí výkon klasických vibrátorov, je určený tento model masážnej hlavice Bodywand. Je špeciálne vytvorená za účelom vysokého výkonu v dĺžke 25 centimetrov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl - Dobíjací G-Spot Rabbit vibrátor

    Greedy Girl Rechargeable Rabbit Vibrator spája hodvábny silikónový povrch s 36 možnými kombináciami vibrácií tak, aby vám zaistil neuveriteľný orgazmus. Nabíja sa cez USB, je vodotesný a nenáročný na prenášanie, má 2 silné motory a 15 možných rýchlostí a rôznych obmien chodu.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Triple Stimulation Beaded Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator Pink

    Milujete, keď máte možnosť výberu? Tú získate aj s týmto vibrátorom, pretože vám ponúkne hneď 3 rôzne funkcie. Vie totiž vibrovať, prirážať a nechýbajú mu ani zvodné rotujúce guličky. Nechajte sa vziať do orgazmického neba prírazy s dĺžkou cca 3 cm a doprajte si dokonalé sexuálne zážitky s týmto ergonomicky navrhnutým vibrátorom.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved The Complete Lovers Kit

    Všetko, čo potrebuje v jednej jedinej praktickej sade za naozaj sympatickú cenu. Základ sady tvorí hladký vibrátor, na ktorý si nasadíte jeden z 3 nadstavcov. Ďalej Complete Lovers Kit obsahuje venušine guľôčky, análne koráliky a erekčný krúžok. Tieto fialové hračky sľubujú nekonečnú zábavu pre oboch partnerov a vzrušenie, ktoré len tak neomrzí.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Wave Čierna

    Loki poteší hlavne mužov, ktorí sa neboja objavovať nové dimenzie rozkoše. Perfektne anatomicky tvarovaný a dokonale zahnutý na poskytovanie intenzívnej masáže pánskej prostaty.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Wearable Panty 3-in-1 G-Spot & Tapping Vibrator with Remote Control Pink

    Vzrušujúce tajomstvo ukryté vo vašich nohavičkách! Tento pôvabný vibrátor má dokonalý ergonomický tvar, ktorý sa prispôsobí vašim telesným kontúram pre maximálne pohodlie a extra vzrušujúcu stimuláciu. Je navrhnutý tak, aby sa uvelebil v nohavičkách a aby ste si s ním mohli vyjsť von. Nech vás vaše kroky zavedú kamkoľvek, takto cesta bude plná vzrastu! Necháte si ovládač pre seba alebo ho zveríte svojmu náprotivku?

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Classic Slim Vibrator - Silikónový klasický vibrátor Telová

    Realistický silikónový vibrátor vám bude poskytovať príjemné vzrušenie svojím dokonale vypracovaným telom. Vibrátor má realistické farby a je vyrobený z kvalitného silikónu.

    41,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Jelly Pink Vibrator - Gélový vibrátor

    Tento vibrátor je dokonalým predstaviteľom krásneho penisu so všetkým tým vrúbkovaním, ktoré stimuluje vnútornú časť vagíny.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off The-Vibe 2 Prostate Vibrator with Remote Control

    Jedinečná a plne flexibilná hračka pre mužov - erekčné krúžky a stimulátor prostaty v jednom. Dokonale sa prispôsobí telu a bude stimulovať nielen anál. The-Vibe 2 vibrátor je navrhnutý tak, aby vám pohodlne padol a malý „prstom“ dráždil vašu prostatu. Tak uchopte ovládač a vyberte si takú úroveň stimulácie, ktorú si vaše telo bude práve žiadať.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hula Beads Čierna

    HULA Beads ™ sú vôbec prvé diaľkovo ovládané Venušine guľôčky na svete, ktoré súčasne rotujú a vibrujú. Jednoducho úplne nové pocity.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    Vďaka 3 výkonným motorom je Satisfyer Curvy Trinity 4 vyrobený zo silikónu všestranne použiteľnou erotickou hračkou. Túto hračku pre potešenie je možné použiť ako vibrátor tlakovej vlny na položenie a pre bod G, ktorý vás prekvapí intenzívnymi vibráciami a pulzujúcimi tlakovými vlnami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Anal Prostate Stimulator with Thrusts & Vibrations & Remote Control Black

    Snívate o zmyselnom prirážaní a vibráciách za vašimi zadnými dvierkami? S Paloqueth Anal Prostate Stimulator with Thrusts & Vibrations sa vaše prianie stane skutočnosťou. Je poháňaný dvoma výkonnými motormi a ponúkne vám 8 rôznych režimov ťahov. Okrem toho vie tiež vibrovať o 8 vzoroch a zaistí vám tak jemnú predohru alebo pokojne aj super silnú stimuláciu. Užite si novú úroveň vášho zadočkového potešenia!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" Pink

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou silných vibrácií. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva k pomaznaniu, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Remote Tri-Pleasurer

    Trojitá stimulácia v jednej jedinej hračke. Tri-Pleasurer je pôvabne ružový a super výkonný vibrátor, ktorý poteší váš G-bod, análik aj klitoris. Je vodotesný, dobíjací a vyrobený z príjemne hebkého silikónu. Uchopte ovládač a naložte si takú dávku vibrácií, ktorú budú vaše otvory lásky práve vyžadovať.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Quest - Vibrátor na prostatu Čierna

    Quest je váš nový sprievodca svetom vzrušujúcich objavov. Veľmi rýchlo k nemu získate dôveru a taktiež vám prinesie kontrolu na ceste k novému potešeniu.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Desirable Black

    Ktorá žena by netúžila po duálnej stimulácii a dychberúcom orgazme zvnútra i zvonku? Desirable je tu pre vás, aby vám splnil každé vášnivé prianie. Jeho výkonný F1 motor s 10 vibračnými rýchlosťami je vo vnútri hodvábne hebkého silikónového tela ukrytý tak, aby mieril priamo na bod G. Klitoris sa bude zmietať vzrušením, vďaka bezdotykovej stimulácii tlakových vĺn. Nechajte sa rozmaznávať!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Stealth

    Nexus Revo Stealth je vylepšená verzia masturbátora Revo 2. Stealth má navyše diaľkové ovládanie umožňujúce väčšiu slobodu, ktoré môžete použiť buď vy alebo váš partner.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Real Deal Anal - Análny vibrátor

    Realistický análny vibrátor z mäkkého, ľahko kĺzavého materiálu od značky You2Toys. Užite si jeho viacstupňové vibrácie, žilkovanie a menšiu veľkosť, vďaka ktorej sa tento vibrátor stáva ideálnou hračkou pre všetkých, ktorý doteraz nemajú toľko análnych skúseností, aby si trúfli na veľké hračky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA028-M Wildolo Huge Massive Fantasy Girthy Silicone Dildo Vibrator with App 20.9cm Pink

    Snívate o monštróznom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným Fantasy Dildom, ktoré umožňuje aj ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je to šikovný dizajnový kúsok, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Arthur - Wave vibrátor

    Rozvlňte sa s masážnym strojčekom, ktorý vás vo vnútri skutočne masíruje. Veľmi dôverne napodobňuje pohyby prstov, nám dobre známe "poď ku mne".

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Ružová

    Vibrátor Bswish Bgood Deluxe je elegantný vibrátor, vytvarovaný s jemne premenlivým priemerom, vhodný na intenzívnu stimuláciu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Wand Massager Čierna

    DOXY je najsilnejšia masážna hlavica na svete, napájaná zo siete a navrhnutá vo fabrike v meste Cornwall v Anglicku.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Alvis

    Pretty Love Alvis je silikónový duálny vibrátor s dvoma vibračnými motorčekmi a s 30imi typmi vibrácií, dokáže stimulovať zároveň bod G a klitoris a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Unite Fialová

    Vibrátor pre páry od obľúbenej značky We-Vibe. Dodá vašim sexuálnym zážitkom novú a vzrušujúcejšiu úroveň, než na akú ste zvyknutí. Počas sexu bude totiž stimulovať partnerkin klitoris, zatiaľ to rameno bude zavedené v pošve, si pohrá s penisom. Vďaka flexibilnému dizajnu hračky bude jej používaniu skutočne jednoduché, rovnak ako prepínanie medzi režimami, ktorých je spolu 10 a regulujú sa diaľkovým ovládačom.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA025-M Wildolo Silicone Vibrating Monster Dildo with App 24cm Blue-Purple

    Snívate o monštróznom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným Monster Dildom, ktoré umožňuje aj ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je šikovný dizajnový kúsok, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Arcwave Double the Fun Set Voy + We-Vibe Sync 2 Black

    Keď ide vášeň ruka v ruke s uspokojením, tak s nimi idú aj tieto dve dokonalé erotické pomôcky. Sú nimi masturbátor Arcwave Voy so systémom nastavenia tesnosti a tiež šikovný a cez aplikáciu ovládateľný párový vibrátor We-Vibe Sync 2. Obe hračky patria medzi to najlepšie, čo erotický trh aktuálne ponúka, tak si doprajte absolútnu slasť a potešenie sólo alebo v páre.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 2540

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.