×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély 51 - 100 ml

Položky 33 až 64 z celkom 313

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pjur Woman Aqua 100ml

    Pjur Woman Aqua je prémiový lubrikačný gél na vodnej báze určený na denné použitie. Je špeciálne navrhnutý pre citlivú a jemnú pokožku ženy.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Fleshlube Ice 100ml

    Tento príjemný lubrikačný gél na vodnej báze s jemnou konzistenciou pomáha zvýšiť komfort a pôžitok z erotických hier. Poskytuje stimulujúci chladiaci účinok a je tak dokonalým doplnkom vášho Fleshlightu.

    14,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur med Sensitive Glide 100ml

    Špeciálne vyvinutý na veľmi citlivé membrány v genitálnej oblasti. Vo výrobe tak boli vynechané konzervanty, parabény aj glycerín, aby bolo zloženie čo najviac neutrálne a bola zaistená maximálna kompatibilita s pokožkou i sliznicou.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide Exotic 100ml

    Lubrikačný gél s príchuťou a vôňou exotického ovocia na vodnej báze AQUAglide patrí medzi najkvalitnejšie lubrikanty na trhu.

    12,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Superhero 100ml

    Pjur Superhero je prvotriedny lubrikačný gél, s ktorým sa budete naozaj cítiť ako superhrdina. Jeho skvelé dlhotrvajúce zvlhčenie dodá vášmu milovaniu nový rozmer!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Body Painting Aphrodisiac Chocolate 100ml

    Píšte mu/ jej na chrbát romantické básne, kreslite na hruď srdiečka alebo kvetiny, prebuďte v sebe svoje umelecké ja a zoznámte ho s tým romantickým. Prepojte vzrušujúce so zábavným a dodajte týmto hrám príchuť čokolády.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Flutschi Anal 80ml

    Flutschi Anal je lubrikačný gél navrhnutý špeciálne na análne použitie. Má jemnú krémovú konzistenciu, bez príchute a ponúka vôňu obľúbenej ambry.

    12,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Lotion 65ml

    Lubrikant špeciálne vytvorený pre Tenga Eggs. Pre všetkých, ktorí opakovane používajú produkt Tenga Eggs.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RUF Mega Penis 75ml

    Podporte svoju erekciu a váš sexuálny život krémom z prírodných látok. Mega Penis prináša vďaka prírodnému afrodiziaku senovky (Trigonella foenum-graceum) maximalizáciu vášho mužského potenciálu.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Antibakteriální čisticí sprej 60ml

    LELO je antibakteriálny čistiaci sprej obsahujúci aktívne antimikrobiálne látky, ktoré preukázateľne ničia 99,9% všetkých baktérií.

    11,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur med Soft Glide 100ml

    Špeciálne vyvinuté zloženie pre suché a citlivé membrány genitálnej oblasti. Vysoko koncentrované zloženie silikónových zloženiek najvyššej kvality bolo navyše obohatené o jojobový olej.

    17,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Ero Prorino Black Line Erection Cream for Men 100ml

    Stimulačný krém na podporu erekcie - divokejší, silnejší, tvrdší - obsahuje najlepšie výťažky z gingko biloby, ženšenu a dreva potencie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Amoréane Natural - Luxusný lubrikačný gél s fytoplanktónom 100ml

    Lubrikant na vodnej báze Amoréane spája účinné esencie, kvalitu a tiež fytoplanktón, morský extrakt, je bez vône a bez farbív. Okúste maximálnu prirodzenú čistotu, sviežosť a vyberte si luxusný lubrikant, ktorý vás v žiadnom ohľade nesklame.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur med Repair glide 100ml

    Vysoko kompatibilný lubrikant na vodnej báze s obsahom regeneračnej hyalurónovej kyseliny na suchú a citlivú pokožku, a to aj v oblasti genitálií.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Agapé Original Lubricant 120ml

    Osobný, intímny lubrikant, ktorý dokonale napodobňuje ženskú lubrikáciu. Jeho nové a vylepšené zloženie neobsahuje glycerín, glykol, ani parabény, a je tak ideálny pre všetkých, ktorí si potrpia na zdravý obsah produktov, ktoré používajú.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Naturals Sensitive Intimate Gel 100ml

    Sú vaše intímne partie trochu precitlivené a len tak nejaký lubrikant vám nesedí? Durex Naturals Sensitive sa pre vás stane značkou ideál! Obsahuje 100% prírodné zložky a má veľmi jemné zloženie bez farbív a vonných látok. Je teda veľmi šetrný, zvlhčuje a zároveň vďaka Aloe Vera upokojuje podráždenia a nepohodlie. Užite si príjemné a hladké milovanie.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • JoyDrops Cherry Personal Lubricant Gel 100ml

    JoyDrops® Cherry Personal Lubricant Gel dodáva vášmu sexuálnemu životu farebné fantázie. Vďaka nemu si môžete užiť chuť a vôňu čerešní a lahodné intímne zážitky celý rok.

    5,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B GLIDE Extreme 100ml

    Lubrikant s prímesou špeciálnej relaxačnej a anestetickej látky od obľúbenej značky Mister B. Mister B Glide Extreme vám uľahčí preniknutie a minimalizuje prípadnú bolesť. Obsahuje Laureth-9 (chemický ekvivalent výťažku z klinčekov), ktorý ako zázrakom spraví okamih počiatočného preniknutia, napríklad veľkej hračky, úplne bezbolestným. Nejedná sa však o žiadne tvrdé anestetikum, takže si budete môcť naplno užívať nádherné pocity naplnenia.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pasante Wild Strawberry 75ml

    Lubrikačný gél Pasante s príchuťou lesných jahôd vám prinesie lahodné potešenie a intenzívny zmyslový zážitok.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Woman Nude 100ml

    Pjur Woman Nude bol špeciálne vyvinutý pre jemnú a citlivú pokožku ženy, pričom je úplne bez chuti a zápachu.

    12,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide Anal 100ml

    Lubrikačný gél na vodnej báze vhodný predovšetkým na análny styk. AQUAglide patrí medzi najkvalitnejšie lubrikanty na trhu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Naturals Pure Intimate Gel 100ml

    Viete, že cítiť sa pri sexe príjemne je to najdôležitejšie? Vaginálna suchosť je úplne normálna a normálne je tiež použitie lubrikantu. Len je potrebné si vybrať ten pravý. Durex Naturals Pure má 100% prírodné zloženie a vďaka svojmu čistému zloženiu je ideálnou voľbou. Jeho zloženie neobsahuje žiadne vonné látky, ani farbivá a má pH priateľské k intímnym oblastiam. Vychutnajte si prirodzené pohodlie.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Conceive Plus Fertility Lubricant 75ml

    Conceive Plus Fertility lubrikant je tu pre všetkých, ktorí sa snažia otehotnieť, aby im pomohol. Prirodzenou cestou napomáha zvyšovať šancu na počatie a podporuje schopnosť a pohyblivosť spermií. Zároveň obsahuje vysoký podiel vápnika a horčíka, ktoré sú pre oplodnenie takmer nevyhnutné.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Basic Waterbased 100ml

    Pjur Basic Waterbased je všestranný lubrikačný gél na báze vody pre výnimočné pocity.

    9,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Superglide Edible Waterbased Lubricant Coconut 75ml

    Do nádhernej kokosovej vône tohto lubrikantu na vodnej váze sa jednoducho nemôžete nezamilovať! Ba čo viac - on nielen krásne vonia, ale tiež úžasne chutí. Váš orálny sex tak môže získať novú, sladko vzrušujúcu príchuť, ktorú si užijú obaja partneri! Stále váhate? Ale no tak ...

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision EROpharm Penix active - Špeciálny krém na penis 75ml

    PeniX aktive je moderný, vitalizujúci prípravok, určené špeciálne na starostlivosť o penis a semenníky. Látky obsiahnuté v kréme blahodárne pôsobia na vašu sexualitu.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Personal Moisturizer 75ml

    Luxusný duálny lubrikačný gél od jednej z najlepších značiek, čo sa erotických doplnkov týka, od značky Lelo. Tento gél môžete bez obáv používať v kombinácii s vašimi obľúbenými hračkami, keďže je na vodnej báze. Zároveň si ho tiež zamiluje vaša pokožka, vďaka gélu bude dokonale hydratovaná, svieža a hodvábne hebká.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • JoyDrops Vagina Tightener Cream 100ml

    Účinne pomáha obnoviť pri opotrebovaní alebo deformácii ženských pohlavných orgánov ich prirodzenú štruktúru a umožňuje tak ženám mať viac potešenia v pohlavnom styku.

    9,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Amoréane Delay Effect - Luxusný lubrikačný gél s fytoplanktónom 100ml

    Medzi špeciálnu radu lubrikantov na báze vody od značky Amoréane s morským extraktom fytoplanktónu patrí aj tento luxusný gél, ktorý zintenzívni vaše intímne chvíle na maximum. Pre všetkých, čo hľadajú účinný lubrikant s dlhotrvajúcim účinkom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Hole Water Base Gel Anal Dilation 70ml

    Black Hole je najlepšia voľba pre váš bezbolestný a príjemný análny sex! Je to veľmi kvalitný lubrikant ideálny pre všetkých začínajúcich análnych objaviteľov, ale aj skúsených milovníkov. Toľko ľudí je zvedavých, ale málokto sa ho odváži naozaj vyskúšať, pretože sa bojí bolesti . Tak sa prestaňte báť a skúste to s Black Hole lubrikantom, ktorý bol som špeciálne vyvinutý pre análne potešenie!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Woman After You Shave Spray 100ml

    Je pre vás holenie nepríjemnou záležitosťou a trápi vás svrbenie? Pjur Woman After You Shave Spray s obsahom panthenolu vám pomôže podráždenú pokožku po holení ihneď regenerovať, zaceliť a vytvoriť nové kožné bunky. Neobsahuje parfumy a ani alkohol, takže sa nemusíte obávať žiadneho pálenia, naopak vás prekvapí svojím príjemne hojivým a upokojujúcim účinkom. Navyše sa vďaka spreji veľmi jednoducho a pohodlne aplikuje.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Agapé Original Lubricant 30ml

    Osobný, intímny lubrikant, ktorý dokonale napodobňuje prirodzenú ženskú lubrikáciu. Jeho nové a vylepšené zloženie neobsahuje glycerín, glykol, ani parabény a je tak ideálny pre všetkých, ktorí si potrpia na zdravom obsahu produktov, ktoré používajú.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 313

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.