×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély 51 - 100 ml

Položky 97 až 128 z celkom 313

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Joydivision BIOglide Cherry 80ml

    Lubrikačný gél na vodnej báze BIOglide s príchuťou a vôňou čerešní je celosvetovo prvý 100% prírodný lubrikant.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Original Woman Sensitive - Lubrikačný gél 120ml

    Swede Original Woman Sensitive je lubrikačný gél na vodnej báze s dlhotrvajúcimi lubrikačnými vlastnosťami obohatený o ďalšie zložky, ktoré pôsobia preventívne a majú výživný efekt na vaginálne prostredie.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B GLIDE 100ml

    Mister B GLIDE je lubrikant na báze prvotriedneho lekárskeho silikónu vhodný na viacnásobné použitie.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Penis XXL Cream 100ml

    Užite si extra potešenie s krémom Boners Penis XXL Cream. Tento vyživujúci krém na penis zmäkčí jeho kožné tkanivo a stimuluje tok krvi tak, aby vám doprial pocit väčšieho penisu, predovšetkým na objeme. Užite si so svojou partnerkou nezabudnuteľné sexuálne zážitky a intenzívne vyvrcholenie vďaka Penis XXL Creamu.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Green Tea Toy Cleaner 100ml

    Tento jedinečný dezinfekčný prostriedok na hračky je zložený z prírodných čistiacich prísad, ako je tea tree olej, levanduľový olej alebo antibakteriálna prírodná zložka kôry guave pod ochrannou známkou spoločnosti.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pharmquests Cumface Tasty Sperm Banana 80ml

    Aké by to bolo, keby spermie, ktoré spočinú na vašej tvári, mali lahodnú vanilkovú príchuť? Túto otázku si teraz môžete zodpovedať! Cumface Tasty Sperm je špeciálna tekutina s banánovou príchuťou , ktorá sa hodí pre použitie s vašou obľúbenou Cumface hrou. Jedna fľaštička vystačí až na 20 hier . Nechajte sa postriekať banánovými spermiami!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision BIOglide Strawberry 80ml

    Lubrikačný gél na vodnej báze BIOglide s príchuťou a vôňou jahôd je celosvetovo prvý 100% prírodný lubrikant.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Body Painting Sparkling Strawberry Wine 100ml

    Píšte mu/jej na chrbát romantické básne, kreslite na hruď srdiečka alebo kvetiny, prebuďte v sebe svoje umelecké ja a zoznámte ho s tým romantickým. Prepojte vzrušujúce so zábavným a dodajte týmto hrám príchuť šampanského a jahôd.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intome Breast Enlarging Cream 75ml

    Máte komplex z malého poprsia a túžite po väčšom? Nezúfajte a vyskúšajte ten krém, ktorý po pravidelnom používaní sľubuje prirodzené zväčšenie vašich ňadier. Je vhodný pre všetky typy pletí a má tiež vyživujúci účinok. Doprajte si väčšie prsia bez chirurgického zákroku.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Aqua Panthenol 100ml

    Hľadáte niečo lepšieho než obyčajný lubrikant na vodnej báze? Prestaňte hľadať, Pjur Aqua Panthenol splní vaše priania nad očakávania. Jeho dlhotrvajúce lubrikačné účinky zanechávajú príjemný pocit na pokožke a pridaný panthenol ju ďalej účinne vyživuje, regeneruje a hydratuje. Užívajte si ešte lepší sex!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • JoyDrops Herbal Personal Lubricant Gel 100ml

    Bylinné zloženie JoyDrops® Herbal Personal Lubricant Gel zjemňuje a hydratuje oblasť, kde je používaný.

    4,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Gun Oil Stroke 29 Masturbation Cream 100ml

    Stroke 29 je strategický krém, ktorý vám spríjemní skúmanie vlastného terénu. Jeho vývojári nie sú žiadni začiatočníci a vďaka svojim skúsenostiam prišli na trh s krémom, ktorý vás manuálnym trením a tepelnou energiou tela po 29. ťahu dovedie do extázy.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Anal Silicone Glide 100ml

    EROS Anal Silicone Glide je zdravotnícky lubrikačný gél na silikónovej báze a bol vyvinutý na zlepšenie kĺzavosti pri análnom styku.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Clove Delay Gel 60ml

    Trápi vás predčasné vyvrcholenie? Nie ste v tom sám a existuje pomoc! Tento špeciálny gél obsahuje klinčekový olej, ktorý má príjemne chladivý účinok a pomáha predchádzať predčasnej ejakulácii. Má tiež vyživujúce účinky a vy si s ním konečne užijete vysnívaný dlhý sex!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Body Lube Tasty Passion Fruit 100ml

    Vychutnajte si extra vášeň počas vašich intímnych chvíľok s lahodnou vôňou marakujem! S týmto lubrikantom na vodnej báze sa budete chcieť navzájom ochutnať a ešte viac v sebe prebudíte vzájomnú túžbu! Lubrikant má hydratačný a zvlhčujúci účinok, ktorý doplní prirodzenú telesnú vlhkosť pri milovaní. Užite si dokonalú klzkosť a zmyselné intenzívne potešenie.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Masturbation Cream 100ml

    Tento jedinečný lubrikant tu je preto, aby spríjemnil vašu masturbáciu na maximum! Jeho silikónová báza je hodvábne hebká, takže vám bude penis v ruke príjemne kĺzať a vaše zápästia to nebude stáť žiadnu zbytočnú námahu. Užite si svoju novú a predovšetkým lepšiu masturbáciu s týmto krémom od značky Boners, ktorá maximálne rozumie potrebám mužov.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision Slick'n'Slide 100ml

    Silikónový lubrikant SLICK'N'SLIDE možno použiť v sprche, v horúcej vani, a všade tam, kde ste obklopení vodou.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Max Out Jelqing 100ml

    Jelging je bezbolestná technika zväčšovania penisu a keď sa vykonáva v kombinácii s pumpami Bathmate, výsledky sú takmer zaručené. Aby ste však ich dosiahnutie urýchlili, odporúčame pridať ešte toto špeciálne sérum.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dr. Müller Ty&Já lubrikačný gél s olejom čajovníka australského 100ml

    Lubrikačný gél Ty & Já® s olejom čajovníka austrálskeho je prípravok na zachovanie prirodzenej vlhkosti vaginálnej sliznice a na spríjemnenie a obohatenie intímnych zážitkov.

    7,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pharmquests Cumface Tasty Sperm Vanilla 80ml

    Aké by to bolo, keby spermie, ktoré spočinú na vašej tvári, mali lahodnú vanilkovú príchuť? Túto otázku si teraz môžete zodpovedať! Cumface Tasty Sperm je špeciálna tekutina s vanilkovou príchuťou , ktorá sa hodí pre použitie s vašou obľúbenou Cumface hrou. Jedna fľaštička vystačí až na 20 hier . Nechajte sa postriekať vanilkovými spermiami!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Woman Aloe 100ml

    Lubrikačný gél na báze vody vyvinutý špeciálne pre ženy a s obsahom prírodného Aloe vera. Užite si s ním viac potešenia a nechajte gél pečovať o vaše citlivé miestečká vďaka zloženiu, ktoré zodpovedá tomu, čo ženské intímne partie potrebujú. Obsah Aloe Vera zaisťuje ešte intenzívnejšiu lubrikáciu, zároveň pečuje o pokožku a napomáha tomu, aby nestratila svoju elasticitu.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Strawberries and White Chocolate 60ml

    Chcete, aby vaše predohry boli ešte sladšie a maznavejšie? S jedlými lubrikantmi Secret Play Sweet Love s omamnými príchuťami sa zbláznite slasťou. Vyberte si napríklad príchuť jahody v bielej čokoláde a hladkajte ním celé telo svojho náprotivku vrátane erotogénnych zón a potom ho z neho vášnivo zlížte.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur med Vegan Glide 100ml

    Vysoko účinný intímny lubrikant na vodnej báze bez konzervantov a s čisto vegánskymi ingredienciami bez akéhokoľvek testovania na zvieratách.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Premium Lubricant 200ml

    Prečo kupovať obyčajný lubrikant na vodnej báze, keď si môžete vybrať Just Glide Premium! Je obohatený o kyselinu hyalurónovú a panthenol. Vďaka týmto zložkám vám poskytne dlhotrvajúce zvlhčenie a tiež upokojenie pokožky. Vychutnajte si dokonalé milovanie s prémiovým lubrikantom Just Glide Premium!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Fleshlube Slide Water-Based Anal Lubricant 100ml

    Chcete si análne hry užiť ešte intenzívnejšie a pohodlnejšie? Tento lubrikant na vodnej báze bol špeciálne vytvorený pre análny sex a je príjemný a šetrný k citlivej pokožke. Je účinný, silný a trvanlivý, takže vaše vzrušujúce zážitky úžasne predĺži. Užite si zbrusu nové pôžitky a výšiny slasti.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • JoyDrops Mint Personal Lubricant Gel 100ml

    JoyDrops® Mint Personal Lubricant Gel dodáva farebné fantázie vášmu sexuálnemu životu. Vďaka nemu si môžete užiť chuť a vôňu mäty a lahodné, intímne zážitky.

    4,99 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Toyfluid 100ml

    Toyfluid - bezpečný lubrikant, skvele sa hodiaci na všetky erotické hračky! Fun Factory Toyfluid je určený najmä na hračky Fun Factory vyrobené z mäkčeného silikónu.

    13,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 100ml

    Chcete zažívať ešte viac pôžitkov z análneho sexu? Pozvite si tento análny lubrikačný gél od znaky Pjur, ktorý je na vodnej báze a obsahuje panthenol, ktorý mu dodáva intenzívne hydratačné účinky, a tiež harmanček, ktorý intímnu análnu oblasť príjemne upokojuje. Objavte účinky tohto jedinečného gélu so svojím partnerom alebo v kombinácii s erotickými pomôckami.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Super Penis 75ml

    Snívate o silnejšej a pevnejšej erekcii, ktorá dlho vydrží? Vyskúšajte tento krém obsahujúci exkluzívne zložky, ktoré účinne stimulujú prietok krvi a robia vašu erekciu silnejšou a pevnejšou! Naneste malé množstvo a dôkladne vmasírujte.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Eroticx Aqua Based 100ml

    Lubrikačný gél na báze vody, určený na dodatočné vlhčenie a zlepšenie zážitku pri milovaní. Výrobok je bez vône, tukových zložiek, nedráždi a hlavne nepoškodzuje kondómy.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Water-Based Lubricant 100ml

    Čo je nevyhnutné pre akékoľvek intímne hrátky? Predsa kvalitný lubrikant! Ako napríklad tento na vodnej báze od Lovens. Je vyrobený z tých najkvalitnejších ingrediencií a bude skvelým parťákom nielen pre Lovens hračky, ale príde vhod aj na milovanie či masáž.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Toy Silicone Glide 100ml

    Prvý silikónový lubrikant, ktorý môžete kombinovať s erotickými pomôckami zo silikónu. Celosvetovo obľúbená značka Eros vyvinula tento lubrikant špeciálne tak, aby milovníci silikónových hračiek a silikónových lubrikantov mali konečne radosť! Takže hoďte strach za hlavu a užívajte si dlhotrvajúce účinky gélu na báze silikónu spoločne so svojimi obľúbenými pomôckami.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 313

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.