×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély

Položky 33 až 64 z celkom 145

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Eros Delay 100% Power Concentrate 30ml

    Namiesto spánku dlhé noci plné vášne? Gél na vodnej báze oddiaľujúci vyvrcholenie vám toto želanie umožní.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Cooling for a Cool Tingling Thrill 300ml

    Chladivý lubrikant ideálny nielen na použitie v kombinácii s masturbátorom Satisfyer Men. Vychutnajte si možnú rozmanitosť vašich erotických hrátok a podľahnite fascinujúcemu chladivému efektu, ktorým otvoríte bránu do sveta nových a osviežujúcich pocitov. Gél môžete používať v kombinácii s kondómami a aj pri milovaní s vaším náprotivkom. Neobsahuje oleje, je extrémne šetrný k pokožke a zaisťuje dlhotrvajúcu lubrikáciu, čo znamená, že si môžete svoje erotické chvíľky užívať na maximum.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision Man's Best 150ml

    Vyrobené na báze vody. Ideálny pre klasický alebo análny styk, a i pri použití so sexuálnymi hračkami.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers HotUP Massage Lube 150ml

    Inovatívne zloženie produktu HotUp massage lube 150 ml umožňuje vďaka svojmu unikátnemu zloženiu kombinovať výhody troch produktov v jednom! Je určený pre všetkých, ktorí chcú spestriť intímnu atmosféru v spálni.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide Silicone Lubricant 150ml

    Kvalitný silikónový lubrikačný gél vhodný ako pre intenzívny styk, tak na masáže. Nezasychá a poskytne vám dlhodobú lubrikáciu. Prichádza s ním na trh overený nemecký výrobca, takže si môžete byť istí zdravotnou nezávadnosťou.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Neutral for Smooth Light Sensation 300ml

    Neutrálny lubrikačný gél vhodný nielen na použitie v kombinácii s vaším obľúbeným masturbátorom Satisyer Men. Užite si ešte intenzívnejšie potešenie s týmto lubrikantom, ktorý podporí autentickosť vašich pôžitkov. Gél môžete používať v kombinácii s kondómami a aj pri milovaní s vašou polovičkou. Neobsahuje oleje, je extrémne šetrný k pokožke a zaisťuje dlhotrvajúcu lubrikáciu, čo znamená, že svoje erotické chvíľky si môžete užívať na maximum.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur We-Vibe Clean 100ml

    Dezinfekčný sprej Pjur We-Vibe Clean bol špeciálne vyvinutý pre všetky erotické pomôcky značky We-Vibe.

    16,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Premium Anal Lubricant 200ml

    Vyživujte svoje zadné vrátka kyselinou hyalurónovou a panthenolom! Tento análny lubrikačný gél Just Glide Premium Anal je 100% vegánsky a ľahko sa zmýva. Obsahuje panthenol, ktorý upokojuje pokožku a vytvára bariéru. Zároveň má tiež regeneračný účinok. Kyselina hyalurónová je zase báječne hydratačná a silikónový olej zaručuje úžasnú hladkosť a tiež sa postará o tie najpríjemnejšie zážitky, ktoré jednoducho chcete!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision BIOglide Cherry 80ml

    Lubrikačný gél na vodnej báze BIOglide s príchuťou a vôňou čerešní je celosvetovo prvý 100% prírodný lubrikant.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Luxuria Vortex Gel Warming Effect 30ml

    Niečo sexy pre váš klitoris? Áno! Vyskúšajte Vortex Gél s hrejivým efektom, ktorý bol špeciálne vyvinutý na zvýšenie potešenia v súvislosti s výraznejšou citlivosťou intímnych partií, navýšenou túžbou a frekvenciou orgazmov. Dámy, život je príliš krátky na to, aby ste si neužívali tie najslastnejšie vrcholy.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision BIOglide Strawberry 80ml

    Lubrikačný gél na vodnej báze BIOglide s príchuťou a vôňou jahôd je celosvetovo prvý 100% prírodný lubrikant.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Aqua Panthenol 100ml

    Hľadáte niečo lepšieho než obyčajný lubrikant na vodnej báze? Prestaňte hľadať, Pjur Aqua Panthenol splní vaše priania nad očakávania. Jeho dlhotrvajúce lubrikačné účinky zanechávajú príjemný pocit na pokožke a pridaný panthenol ju ďalej účinne vyživuje, regeneruje a hydratuje. Užívajte si ešte lepší sex!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Waterglide Feel 300ml

    Klasický lubrikant na báze vody od značky Waterglide. Je bez príchute, vône, farby a zaisťuje dlhotrvajúcu a príjemnú lubrikáciu. S lubrikačnými gélmi Waterglide si vychutnáte zmyselné potešenie bez rizika, obáv a nepríjemností. Neobsahujú žiadne zložky, ktoré by mohli poškodiť latex, a sú kompatibilné s kondómami aj s erotickými hračkami.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Women Disinfectant Spray 300ml

    Vibrátory Satisfyer boli vyrobené tak, aby vás vždy vyniesli do siedmeho neba nezabudnuteľne intenzívnymi orgazmami. Niet divu, že svoj malý zázrak na báze tlakových vĺn chcete mať vždy pri sebe. Pri takejto porcii zábavy je potrebné myslieť na pravidelné a dôkladné čistenie, aby váš obšťastňovač zostal čo najdlhšie ako nový.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B LOAD 50ml

    Hybridný lubrikačný gel predstavujúci dokonalú zmes vody a silikónu. Zaistite si s ním hodvábne jemný a dlhotrvajúci efekt, ktorý sa však veľmi ľahko zmýva. Je kompatibilný s kondómami aj erotickými pomôckami zo všetkých materiálov vrátane silikónu, latexu, skla, kovu, gumy a ďalších. Vychutnajte si všestranný osobný lubrikant na všetky príležitosti!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Waterglide Natural Feeling 300ml

    Lubrikačný gél od Waterglide pre hodvábny a prirodzený pocit. Jeho bohaté zloženie podporí vaše emotívne milovanie. Je bez príchute, vône a farby a zaisťuje dlhotrvajúcu a príjemnú lubrikáciu. S lubrikačnými gélmi Waterglide si vychutnáte zmyselné potešenie bez rizika, obáv a nepríjemností. Neobsahujú žiadne zložky, ktoré by mohli poškodiť latex, a sú kompatibilné ako s kondómami, tak s erotickými hračkami.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • IntimateLine Lady Gel for Her Pleasure Stimulating Gel for Women Warming Effect 30ml

    Viete, že vaše potešenie by mohlo byť ešte intenzívnejšie? Stačí podporiť dráždenie Lady Gélom, ktorý rozumie tomu, čo ženy chcú. Bol špeciálne vyvinutý, aby zvyšoval sexuálne potešenie a citlivosť. Stimuluje prietok krvi do klitorálnej a vaginálnej oblasti, prináša príjemné hrejivé účinky a dovedie vás až k nebeským orgazmom. Netreba váhať!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Woman Aloe 100ml

    Lubrikačný gél na báze vody vyvinutý špeciálne pre ženy a s obsahom prírodného Aloe vera. Užite si s ním viac potešenia a nechajte gél pečovať o vaše citlivé miestečká vďaka zloženiu, ktoré zodpovedá tomu, čo ženské intímne partie potrebujú. Obsah Aloe Vera zaisťuje ešte intenzívnejšiu lubrikáciu, zároveň pečuje o pokožku a napomáha tomu, aby nestratila svoju elasticitu.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Bio 200ml

    Čistá sila prírody! Lubrikant Just Glide Bio je prírodný organický gél na vodnej báze v ekologickom obale. Je bez chuti, bez vône, 100% vegánsky, bezpečný v kombinácii s latexovými kondómami a úplne vhodný na každodenné použitie. Užite si milovanie s prírodným bio lubrikantom Just Glide.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Waterglide Tingling 300ml

    Lubrikačný gél vyvolávajúci zmyselné pocity brnenia a mravčenia. Užite si tie najlepšie výbušné orgazmy! Gél je bez vône a farby a zaisťuje dlhotrvajúcu a príjemnú lubrikáciu. S lubrikačnými gélmi Waterglide si vychutnáte potešenie bez rizika, obáv a nepríjemností. Neobsahujú žiadne zložky, ktoré by mohli poškodiť latex, a sú kompatibilné s kondómami a s erotickými hračkami.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Strawberries and White Chocolate 60ml

    Chcete, aby vaše predohry boli ešte sladšie a maznavejšie? S jedlými lubrikantmi Secret Play Sweet Love s omamnými príchuťami sa zbláznite slasťou. Vyberte si napríklad príchuť jahody v bielej čokoláde a hladkajte ním celé telo svojho náprotivku vrátane erotogénnych zón a potom ho z neho vášnivo zlížte.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Waterglide Warming 300ml

    Lubrikačný gél s otepľovacím efektom a jemne sladkastou vôňou prírody vám otvorí dvere do sveta zmyselných zážitkov. Je bez farby a zaisťuje dlhotrvajúcu a príjemnú lubrikáciu. S lubrikačnými gélmi Waterglide si vychutnáte zmyselné potešenie bez rizika, obáv a nepríjemností. Neobsahujú žiadne zložky, ktoré by mohli poškodiť latex, a sú kompatibilné s kondómami aj s erotickými hračkami.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Premium Lubricant 200ml

    Prečo kupovať obyčajný lubrikant na vodnej báze, keď si môžete vybrať Just Glide Premium! Je obohatený o kyselinu hyalurónovú a panthenol. Vďaka týmto zložkám vám poskytne dlhotrvajúce zvlhčenie a tiež upokojenie pokožky. Vychutnajte si dokonalé milovanie s prémiovým lubrikantom Just Glide Premium!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Extended Love Top Level 3 30ml

    Malý, ale účinný sprej na predĺženie milostných hier. Vďaka extra silnej formuly si s vašou milenkou užijete dlhotrvajúci intenzívny zážitok.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Bio Anal 200ml

    Milujete análny sex a potrpíte si na prírodné produkty? Vašej pozornosti by emal uniknúť tento prírodný análny lubrikant v ekologickom obale. Gél je na vodnej báze a bol špeciálne vyvinutý pre vášnivé análne hry. Je bez chuti, vône a 100% veganský. Užite si análny sex s prírodným bio lubrikantom Just Glide!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision The Original American BIOglide Plus Ginseng 100ml

    Lubrikačný gél na vodnej báze BIOglide je celosvetovo prvý 100% prírodný lubrikant. Svetová jednotka medzi BIO lubrikantmi!

    12,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics XL Lube Tube Transparent

    Aplikátor Lube Tube je vyrobený z ABS plastu, ktorý je bezpečný pre telo a TPE, ktorý je príjemný na dotyk. Má oválny tvar pre pohodlnú a priamu aplikáciu. Svojim obľúbeným lubrikantom ho ľahko naplníte behom pár sekúnd a potom s ním pohodlne zacielite presne na miesto, ktoré si v danej chvíli vyžaduje lubrikáciu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Waterglide Natural Intimate Gel 300ml

    Lubrikant s vyváženým pH príjemný aj pre citlivejších jedincov vám zaistí väčšie pohodlie pri milovaní. Ak vám bežné gély nevyhovujú a dráždia vás, je pre vás Waterglide Natural Intimate tou najlepšou voľbou. Je to gél na báze vody, takže ho môžete bezpečne kombinovať s kondómami aj s erotickými pomôckami. Zároveň je aj šetrný k pokožke, je dlhotrvajúci a nezanecháva žiadne škvrny na lôžkovinách.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shiatsu Love Lubricant Edible Strawberry 75ml

    Chcete vášeň doslova ochutnať? Jedlé lubrikačné gély na vodnej báze od kvalitnej značky Shiatsu budú vašimi perfektnými spoločníkmi nielen pri orálnom sexe. Vyskúšajte napríklad túto čerstvú príchuť jahôd a dodajte svojim erotickým hrám vzrušujúcu vôňu a chuť.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers SLIDE4EVER Silicone Lube 150ml

    Extrémne účínný lubrikačný gél na báze vody a glycerínu s vlastnosťami silikónového gélu. Vhodný aj na použitie pod vodou.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Intimate & Toy Cleaner 200ml

    Chcete, aby vám vaše erotické pomôcky slúžili čo najdlhšie? Doprajte im potrebnú hygienickú starostlivosť s týmto čističom od Eros. Je ideálny na citlivé povrchy, pretože jeho zloženie neobsahuje alkohol a aj napriek tomu je mimoriadne účinný. Vaše hračky vám budú vďačné.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Fruity Love Lubricant Intense Dark Chocolate - Lubrikačný gél 100ml

    Lahodný čokoládový a zároveň hebký a prirodzený lubrikant od svetovo obľúbenej značky Swede.

    16,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 145

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.