×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély

Položky 97 až 128 z celkom 145

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Luxuria Vortex Gel Cooling Effect 30ml

    Chcete ešte viac sexuálneho potešenia? Odpoveď je jasná - áno! Luxuria Vortex gél bol špeciálne vyvinutý pre podporenie citlivosti intímnych partií, zvýšenie túžby a tiež frekvencie a intenzity orgazmov. Je to bezpečný a účinný gél pre všetky ženy so stimulačným chladivým efektom. Vyskúšajte ich pred sexom v rámci predohry alebo o samote pri svojich chvíľach sebalásky!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Aqua Dildo Pack 175ml

    Prémiová kvalita v originálnom balení! Zverte svoje erotické hry do rúk lubrikantu, ktorý sa pýši prvotriednymi vlastnosťami, jedinečnou receptúrou a vodnou bázou. Dlhotrvajúce lubrikačné vlastnosti a ľahká umývateľnosť sú zaručené! Tak poďte sa radovať a nechajte túto sexi fľaštičku postavenú na nočnom stolíku, aby bola kedykoľvek po ruke.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Hole Water Base Gel Anal Dilation 150ml

    Black Hole je najlepšia voľba pre váš bezbolestný a príjemný análny sex! Je to veľmi kvalitný lubrikant ideálny pre všetkých začínajúcich análnych objaviteľov, ale aj skúsených milovníkov. Toľko ľudí je zvedavých, ale málokto sa ho odváži naozaj vyskúšať, pretože sa boja bolesti. Tak sa prestaňte báť a skúste to s Black Hole lubrikantom, ktorý bol špeciálne vyvinutý pre análne potešenie!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel White Chocolate 60ml

    Chcete, aby vaše predohry boli ešte sladšie a maznavejšie? S jedlými lubrikantmi Secret Play Sweet Love s omamnými príchuťami sa zbláznite slasťou. Vyberte si napríklad príchuť bielej čokolády a hladkajte ňou celé telo svojho náprotivku vrátane erotogénnych zón a potom ju z neho vášnivo zbozkávajte.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Voulez-Vous... Silicon Based Lubricant Pina Colada 35ml

    Milujte sa, masírujte, vzrušujte, robte si to pekne, dlho, príjemne a voňavo. Tento silikónový lubrikačný gél s vôňou Piña Colada jemným a lahodným spôsobom rozvonia vaše erotické chvíľky. Jeho účinok je dlhotrvajúci, takže kam bude smerovať vaša vášnivá cesta za nezabudnuteľným orgazmom?

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Luxuria Kronos Retardant Spray Desensitizing Effect 20ml

    Trápi vás prílišná precitlivelosť penisu a s ňou aj nežiaduce predčasné vyvrcholenie? Sprej Luxuria Kronos je tu, aby vám túto nepríjemnosť pomohol vyriešiť. Zmierňuje citlivosť a tým predlžuje intímny styk a vďaka obsiahnutému Aloe Vera prináša tiež zvlhčenie a pohodlie. Milujte sa konečne nekonečne dlho!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Waterglide Fresh Watermelon 300ml

    Lubrikačný gél s aromatickou melónovou vôňou dodá vašim hrátkam nádych zmyselnosti. Je bez farby a zaisťuje dlhotrvajúcu a príjemnú lubrikáciu. S lubrikačnými gélmi Waterglide si vychutnáte zmyselné potešenie bez rizika, obáv a nepríjemností. Neobsahujú žiadne zložky, ktoré by mohli poškodiť latex, a sú kompatibilné s kondómami aj s erotickými hračkami. Sú tiež ideálne na orálny sex.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • MY.SIZE Lube Me Natural 100ml

    Hľadáte kvalitný a dlhotrvajúci lubrikačný gél na vodnej báze? MY.SIZE Lubricant si obľúbite na prvé použitie! Môžete ho používať s kondómami aj erotickými hračkami. Tak naplňte svoje potreby!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Waterglide Vanilla Icecream 300ml

    Lubrikačný gél s afrodiziakálnou vanilkovou vôňou dodá vašim hrám nádych zmyselnosti. Je bez farby a zaisťuje dlhotrvajúcu a príjemnú lubrikáciu. S lubrikačnými gélmi Waterglide si vychutnáte zmyselné potešenie bez rizika, obáv a nepríjemností. Neobsahujú žiadne zložky, ktoré by mohli poškodiť latex a sú kompatibilné s kondómami aj s erotickými hračkami. Sú tiež ideálne na orálny sex.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers Raspberry Tasty Lube 150ml

    Intímny lubrikačný gél s arómou malín, vhodný na intímne / erotické masáže alebo klasický pohlavný styk. Na vodnej báze - nezanecháva škvrny. Pomocou jemného prehrievania zvyšuje zážitok.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Waterglide Hot Chocolate 300ml

    Lubrikačný gél s podmanivou vôňou horúcej čokolády dodá vašim hrátkam nádych zmyselnosti. Je bez farby a zaisťuje dlhotrvajúcu a príjemnú lubrikáciu. S lubrikačnými gélmi Waterglide si vychutnáte zmyselné potešenie bez rizika, obáv a nepríjemností. Neobsahujú žiadne zložky, ktoré by mohli poškodiť latex, a sú kompatibilné s kondómami aj erotickými hračkami. Sú tiež ideálne na orálny sex.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Natural Pleasure Waterbased Vegan Lubricant 150ml

    Lubrikačný gél na vodnej báze vyrobený z kvalitných prírodných ingrediencií. Je ideálnou voľbou nielen pre vegánov, ale aj pre všetkých, ktorí hľadajú lubrikant bez vône, farbív a konzervačných látok. Fľaša aj obal sú vyrobené z recyklovateľného a biologicky recyklovateľného plastu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision Frenchkiss Strawberry 75ml

    Máte chuť na jahodový orálny sex? Doprajte si zábavnejšie a vzrušivejšie orálne hrátky s týmto lahodným Frenchkiss lubrikačným gélom, s ktorým si na svoje prídu nielen vaše chuťové bunky. Vychutnajte si dlhotrvajúcu klzkosť, ale predovšetkým jahodovú chuť a vôňu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Waterglide Nourishing Sensitive Lubricant with Aloe Vera 300ml

    Jemný lubrikant na vodnej báze od značky Waterglide vhodný aj pre veľmi citlivú pokožku. Vďaka svojím prísadám nielen účinne zvlhčuje a robí váš intímny styk pohodlnejším, ale aj vyživuje vašu pokožku. Obsahuje aloe vera, má číru farbu, nezanecháva škvrny a nelepí.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Lube Tube Cocktail Sex On The Beach 100ml

    Predstavte si zmyselnú vôňu lahodného kokteilu Sex On The Beach a potom si predstavte, že presne takto by mohol byť prevoňaný váš sex alebo chvíľa sebalásky? Ak vás táto predstava úplne omámila, je jasné, že potrebujete tento intímny gél na vodnej báze s príchuťou a vôňou Sex On The Beach!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight HerSpot Lube Ph Balanced 100ml

    Predstavujeme pH Balanced Lube od Fleshlight HerSpot! Je to lubrikačný gél na vodnej báze, ktorý bol vyvinutý špeciálne pre dámy, aby podporil ich prirodzenú intímnu vlhkosť a tiež zdravie pošvy. Vychutnajte si s týmto gélom vášnivé chvíle s partnerom i vzrušujúce okamihy, ktoré máte sama pre seba.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Toycleaner 100ml

    Chcete predĺžiť život svojim obľúbeným nielen Mystím hračkám a dopriať im hygienickú čistotu? Tento dezinfekčný prostriedok bez alkoholu rýchlo a efektívne čistí a zbavuje hračky baktérií, plesní a vírusov vrátane HIV a HBV. Hodí sa pre pomôcky zo silikónu, plastu, latexu aj kovu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision Frenchkiss Rasperry 75ml

    Máte chuť na malinový orálny sex? Doprajte si zábavnejšie a vzrušivejšie orálne hrátky s týmto lahodným Frenchkiss lubrikačným gélom, s ktorým si na svoje prídu nielen vaše chuťové bunky. Vychutnajte si dlhotrvajúcu klzkosť, ale predovšetkým malinovú chuť a vôňu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight HerSpot Lube Sensitive 100ml

    Predstavujeme Sentisive Lube od Fleshlight HerSpot! Je to lubrikačný gél na vodnej báze, ktorý bol vyvinutý špeciálne pre tie najcitlivejšie dámy a slečny. Je príjemne hladký a báječne kĺzavý. Obsahuje veľa vitamínov a prírodných extraktov z kvetín. Vychutnajte si s ním vášnivé chvíle s partnerom i vzrušujúce okamihy, ktoré máte sama pre seba.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Anal Lube Water Based 100ml

    Anal Lube Water Based je lubrikačný gél od obľúbenej značky Cobeco Pharma, ktorý je na báze vody a primárne je určená na lubrikáciu počas análneho prenikania. Má vysoký hydratačný účinok, ktorý zaisťuje pohodlie a prirodzenú telesnú vlhkosť, váš styk tak bude oveľa intenzívnejší. Prinesie potešenie obom partnerom!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RUF Retard 907 Intimate Spray for Men 25ml

    Sprej pre všetkých mužov, ktorí strácajú nádej, že by mohli svoje partnerky plne a dlho uspokojiť. Ruf Retart 907 vyrobený vo Francúzsku mierne znecitlivie penis, oddiali tak vyvrcholenie a predĺži milovanie. Spoznajte kúzlo nekonečnej vášne!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Kiss Clitoris Gel 30ml

    Je pre vás ťažké dosiahnuť orgazmus a začína vás to pomaly, ale určite trápiť? Tento gél vo vás rozpáli dávno uhasenú vášeň! Obsahuje špeciálne prísady, ktoré podporujú citlivosť klitorisu a prinášajú tak plnohodnotnejší sexuálny život. Vyskúšajte ho pri sólo jazde alebo s partnerom.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Aqua Water Based Lubricant 250ml

    Chcete zažívať ešte lepšie zážitky a tiež, aby to príjemne kĺzalo? Eros Aqua tu je, aby poslúchal vaše požiadavky a slnil všetky vaše priania! Je to lubrikačný gel na vodnej báze a je určený na dodatočné zvlhčenie a spríjemnenie milovania aj sólo hrátok. Urobte z neho svojho nového nenahraditeľného parťáka!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Lube Tube Cocktail Strawberry Mojito 100ml

    Predstavte si zmyselnú vôňu lahodného jahodového mojita a potom si predstavte, že presne takto by mohol byť prevoňaný váš sex alebo chvíľa sebalásky? Ak vás táto predstava úplne omámila, je jasné, že potrebujete tento intímny gél na vodnej báze s príchuťou a vôňou jahodového mojita!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Original Aqua Comfort Anal Lubricant 60ml

    Tento análny lubrikant od Swede zaručuje prémiové a jedinečné zloženie na vodnej báze. Budete sa s ním radovať z dlhotrvajúcej a príjemnej lubrikácie, ktorá je pre akékoľvek análne hry absolútne nevyhnutná. Oddajte sa svojim vášňam s tým pravým gélom pre vaše zadné vrátka!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Chocolate Body Paint 20ml

    Najsladšie slová lásky pochádzajú z vône horúcej čokolády! Zapíšte si vzrušujúce otázky a pripravte sa na sexy odpovede. Maľovanie a písanie na telo sa stane vašou obľúbenou predohrou, pokiaľ si k nemu vezmete na pomoc túto vynikajúcu čokoládu. Vychutnajte si bozky a dotyky a zapojte všetkých päť zmyslov!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Lube Tube Cocktail Pina Colada 100ml

    Predstavte si zmyselnú vôňu lahodného kokteilu Pina Colada a potom si predstavte, že presne takto by mohol byť prevoňaný váš sex alebo chvíľa sebalásky? Ak vás táto predstava úplne omámila, je jasné, že potrebujete tento intímny gél na vodnej báze s príchuťou a vôňou Pina Colady!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Elbow Grease H2O Maxxx Gel 24ml

    Chcete niečo viac, než je obyčajný lubrikant? Práve si prezeráte hviezdu medzi lubrikačnými gélmi! Maxxx H2O má prírodné, zmyselné a dlhotrvajúce zloženie na vodnej báze. Je na dotyk jemný a príjemný a jeho účinky sa pokojne vyrovnajú účinkom silikónových lubrikantov. Rýchlo sa zmyje vodou a rýchlo sa stane vašim najlepším parťákom. Stavte na kvalitu a chcite pre seba to najlepšie!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Amoréane Lubricant Warming Effect 50ml

    Predstavte si, že by vaše milostné stretnutia mohli byť ešte intenzívnejšie. Páčilo by sa vám to? Nie je vôbec ťažké to dosiahnuť, stačí si vziať na pomoc tento lubrikačný gél so špeciálnymi účinkami. Nielen, že podporí vaginálnu vlhkosť a zmierni tak prípadné nepohodlie, ale pridá k tomu ešte vzrušujúci hrejivý efekt. Potom už bude stačiť len jemné fúknutie na oblasť, kam bol gél aplikovaný a teplota začne zmyselne stúpať.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Body Lube Silicone Based 50ml

    Hľadáte intímny lubrikant, ktorý vám poskytne dlhotrvajúce zvlhčujúce účinky? Cobeco Body Lube Silicone je intímny lubrikant na silikónovej báze s vysoko hydratačným a klzkým účinkom. Jeho hodvábne jemná textúra navyše príjemne stimuluje zmysly. Tento lubrikant dopĺňa prirodzenú telesnú vlhkosť, takže počas pohlavného styku zažijete väčšie pohodlie. Užite si dlhotrvajúce účinky vďaka silikónovej báze!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Delay Spray 15ml

    Trápi vás predčasné vyvrcholenie? Niet divu, týmto problémom trpí ešte viac mužov, než si len viete predstaviť. Riešenie však nie je nijako zložité! Vyskúšajte tento účinný sprej, ktorý vám pomôže ejakuláciu oddialiť a milovanie tak predĺži. Mierne znecitliví vaše intímne partie a zaistí vám dlhšie trvajúci a príjemnejší pohlavný štýl.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Sterile Cleaning Wipe Sachets 10 pack

    Praktické sterilné alkoholové obrúsky na vyčistenie vašej elektro-stimulačných hračiek. Sú balené po jednom, čo zaisťuje čistotu a hygienu. Zároveň sú dostatočne malé, takže sa hodia aj na cesty a použitie mimo domova. Pôvodne boli vyvinuté na čistenie lekárskych prístrojov a vám sa budú hodiť na čistenie elektród pred hraním, aby ste mali istotu, že na nich nebudú žiadne baktérie.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 145

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.